po drugie to sezon dopiero się zaczyna, także proponowałbym sie wstrzymać niektórym osobą z porównywaniem naszych wyjazdów do Bełchatowa
Komentarze 24-26 Sierpien
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Kiju - oficjalna relacja Cracovii podaje naszą liczbe ok. 300, a o 170 pisze jedna osoba która nie wiem skąd sie zerwała - to po pierwsze
po drugie to sezon dopiero się zaczyna, także proponowałbym sie wstrzymać niektórym osobą z porównywaniem naszych wyjazdów do Bełchatowa
na pewno pierwsze trzy wyjazdy nie są powodem do dumy, ale jestem pewnien że bedzie coraz lepiej, zwłaszcza ze najatrakcyjniejsze wyjazdy są jeszcze przed nami...
na pewno trzeba sie z nimi liczyc, i zrobili krok na przód, wiecej ich u siebie w młynie, gdzie nie ma jak kiedys marazmu, na wyjazdy tez jezdzą, ich liczba 80 na Motorze dobra, wszystkonet12345 pisze:z czym oni sobie nieźle radza ?? i gdzie głośniej o nich ?? chyba ze patrzysz na to ze kazdy im flagi chce kroic, i czasem ich nie tracafcb pisze:chciałbym zwrócić uwage na coraz lepszą dyspozycję ŁKS Łomża, wydaje mi się ze rosną w siłę, coraz głośniej o nich kiedys z tamtych rejonów o Jadze tylko się słyszało, teraz ŁKS nieźle sobie radzi
-
GhettoBoy82
Songo,spokojnie...wiem ze sezon trwa,byc moze pokusicie sie o jaks niespodzianke,ta runda o ktorej wspominalem pokazala ze was na to stac...ale poki co sam chyba przyznasz ze jestesmy w tym elemencie duzo lepsi...zreszta tak bylo odkad pamietam,a jezdze od kilunastu lat na mecze.Songo1908 pisze:Kiju - oficjalna relacja Cracovii podaje naszą liczbe ok. 300, a o 170 pisze jedna osoba która nie wiem skąd sie zerwała - to po pierwsze
po drugie to sezon dopiero się zaczyna, także proponowałbym sie wstrzymać niektórym osobą z porównywaniem naszych wyjazdów do Bełchatowana pewno pierwsze trzy wyjazdy nie są powodem do dumy, ale jestem pewnien że bedzie coraz lepiej, zwłaszcza ze najatrakcyjniejsze wyjazdy są jeszcze przed nami...
Najaktrakcyjnijsze wyjazdy sa przed wami??Ok,my tez mamy takie w grafiku,wiec mysle ze i tak w tej konfrontacji bedziemy na gorze...choc ta jedna runde mam w pamieci i zle sie czulem,wiedzac ze macie lepsze liczby...wiec...
...wiec rywalicacja nadal trwa...choc pewnie napiszecie ze i tak lepsze 10 najrodowitszych niz 1000 wiesniaków,bo takie posty czytalem
w tym wpisie nie chodzi mi o nasz wyjazd do poznania,tylko chocby o takie jak do wodzislawia,wlasnie na Cracovie,Bialegostoku,Grosziska...
-
Prawdziwy WKS
No i jak zwykle temat prosty i przyjemny ma dwa oblicza dyskusji za sprawą paru prowokujących osób. Jeden temat to Wisła - Cracovia - frekwencja i przerzuty. Drugi to Widzew i ŁKS - czyli kto jest a kogo nie ma w mieście.
Normalnie może będziemy robić do relacji 3 tematy z komentarzami ? Komentarze, Komentarze dla Łodzi i Komentarze dla Krakowa
Normalnie może będziemy robić do relacji 3 tematy z komentarzami ? Komentarze, Komentarze dla Łodzi i Komentarze dla Krakowa
-
(---)
jezeli to zdjecie odwzorowuje idealnie odleglosc z klatki do dalszej bramki to rownie dobrze sektor gosci moglby byc na Juvenii bo..jimmyjazz pisze:http://i19.tinypic.com/5zp8cup.jpg
i tak c**** widac
http://ekstraklasa.wp.pl/gid,8418051,ka ... jecie.html
wkoncu cos madrego
Ostatnio zmieniony 26.08.2007, 19:12 przez (---), łącznie zmieniany 1 raz.
*pRiMo* pisze:No i jak zwykle temat prosty i przyjemny ma dwa oblicza dyskusji za sprawą paru prowokujących osób. Jeden temat to Wisła - Cracovia - frekwencja i przerzuty. Drugi to Widzew i ŁKS - czyli kto jest a kogo nie ma w mieście.
Hmmm...wiec o czym mamy gadac??
O Panu Józefie ktory opierdolil trzy gięte na meczu Dyskoblii??
To jest forum,a to temat komentarze...wiec co dziwnego jest w tym ze sie gada,porownuje,osądza??
Kraków czy Lodz to czolowe osroski kibicowskie w Polsce,wiec chyba nie jest dziwne,ze jest wlasnie sporo tematów na ten temat.
Nie no, moze jednak troche przesadzasz, ale faktem jest, ze troche to smiesznie wygladalo. Ja licze, ze na runde wiosenna juz sie co w Pruszkowie zmieni i w przystadionowym parku, oprocz 15-17 letnich dresikow, zobaczymy kogos kto sie bedzie mogl pokazac. A wydaje mi sie, ze w tak biednym miescie jak Pruszkow, znajda sie odpowiedni ludzie...Tropiciel z lasu pisze:Srednia wieku biegajacych tam wokol kordonu nie przekraczala 14 lat (bez zadnej przesady)
[quote="wyluzowany
nikomu nie ublizajac to Sieradz to chyba wasz fan club
do moderatora - ktos to jeszcze ogarnia??
[/quote]
Ale dla "rodowitych" ci z Sieradza to i tak podmiejscy(nieważne że Sieradz jest starszy od Łodzi) a płęta wypowiedzi "po babci z pod Sieradza" jest to że główne skupiska kibicowskie ŁS'u w Łodzi to osiedla w których w przeważa ludnośc która przeniosła się do Łodzi ok 1-2 pokoleń temu.
Co do liczb wyjazdowych. Ja to Widzę tak. W zeszłej rundzie ŁKS i Cracovia nazwijmy to "lubiły sie" i co za tym idzie prawdopodobieństwo awantury było małe to i ekipa liczniejsza pojechała. Podobna sytuacja jest z naszym meczem. Połączenie do Poznania rewelacyjne, prawdopodobieństwo awanti=0 to i liczba konkretna. Moim zdaniem nie do osiągniecia np. w Szczecienie czy Krakowie.
nikomu nie ublizajac to Sieradz to chyba wasz fan club
do moderatora - ktos to jeszcze ogarnia??
Ale dla "rodowitych" ci z Sieradza to i tak podmiejscy(nieważne że Sieradz jest starszy od Łodzi) a płęta wypowiedzi "po babci z pod Sieradza" jest to że główne skupiska kibicowskie ŁS'u w Łodzi to osiedla w których w przeważa ludnośc która przeniosła się do Łodzi ok 1-2 pokoleń temu.
Co do liczb wyjazdowych. Ja to Widzę tak. W zeszłej rundzie ŁKS i Cracovia nazwijmy to "lubiły sie" i co za tym idzie prawdopodobieństwo awantury było małe to i ekipa liczniejsza pojechała. Podobna sytuacja jest z naszym meczem. Połączenie do Poznania rewelacyjne, prawdopodobieństwo awanti=0 to i liczba konkretna. Moim zdaniem nie do osiągniecia np. w Szczecienie czy Krakowie.
-
kiwa jako tako
Oficjalna liczba podana przez Jagiellonię to 360, więc oficjalna liczba ŁKSu 260 też zbliżona do prawdy.net12345 pisze:wg rankingu uzytwownika Mac - Jagiellonia była w 350 osób, liczba 280 ŁKS-u najbardziej możliwaPrawdziwy WKS pisze:Jaga byla w 300 osob na Cracovi ! to LKS moim zdaniem ma cos okolo 250 osob !! wiec nie zawyza ! poZdro
Z ciekawości pytam się ile km jest z Łodzi do Poznania oraz z Łodzi do Krakowa??
Człowieku, czy tak ciężko to sprawdzić w necie??.. zadając to pytanie wcale nie prowokujesz do dalszej dyskusji...g-20 pisze:Oficjalna liczba podana przez Jagiellonię to 360, więc oficjalna liczba ŁKSu 260 też zbliżona do prawdy.net12345 pisze:wg rankingu uzytwownika Mac - Jagiellonia była w 350 osób, liczba 280 ŁKS-u najbardziej możliwaPrawdziwy WKS pisze:Jaga byla w 300 osob na Cracovi ! to LKS moim zdaniem ma cos okolo 250 osob !! wiec nie zawyza ! poZdro
Z ciekawości pytam się ile km jest z Łodzi do Poznania oraz z Łodzi do Krakowa??
Kiju - póki co tak..., przyznam jestescie w tym elemencie lepsi, wasza liczba w Poznaniu robi wrażenie i nikt tego nie neguje. Tylko rozbawiaja mnie posty takich osob jak widzew lodz porónujące nas do Bełchatowa i notoryczne zarzucanie nam, że zawyzamy swoje liczby. Jak juz pisałem najlepsze wyjazdy dopiero przed nami i jestem pewien, że bedzie duzo lepiej!!!
widzew lodz- taaa
widzew lodz- taaa
-
fanatyk_widzewa
-
Jackdaniels
-
Prawdziwy WKS
sory za pomylke ! LKS dobra liczba !g-20 pisze:Oficjalna liczba podana przez Jagiellonię to 360, więc oficjalna liczba ŁKSu 260 też zbliżona do prawdy.net12345 pisze:wg rankingu uzytwownika Mac - Jagiellonia była w 350 osób, liczba 280 ŁKS-u najbardziej możliwaPrawdziwy WKS pisze:Jaga byla w 300 osob na Cracovi ! to LKS moim zdaniem ma cos okolo 250 osob !! wiec nie zawyza ! poZdro
-
brak danych
- ban