Dania - POLSKA 01.09.17 (piątek) 20:45
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Dania - POLSKA 01.09.17 (piątek) 20:45
Ja z moją grupą weszliśmy dość bezproblemowo na bodajże C2 (w barwach klubowo-reprezentacyjnych). Trochę osob w klimatu. Wielu wyesponowalo barwy na gwizdek. Ochrona troszkę świruje (próby prowadzenia dopingu z sektora duńskiego + rekoczyny z pikolami z pewnego górniczego miasta, którzy "przyjechali ogladac mecz"). Generalnie szału c**** dostali, gdy na moment został wyeksponowany trans do Markel, i wbili sie w kilkunastu na sektor celem konfiskaty.
-
23 w zwisie uważaj bo ta banda koniojebcow ci zaraz pocisnie bo autografu nie udało im się zdobyć. Kiedyś był o inaczej. Lojalnie jeden za drugim, na kadrze jeden za drugim w ogień by skoczył niezależnie od barw klubowych. A teraz? Teraz jest to co jest...
-
Niemożliwe! Ci potomkowie husarii wyrzucają barwy w krzaki? Ci ACAB kibole wyklęci pozwalają żeby metr obok psy katowały rodaka? Ci obrońcy europejskiej cywilizacji w liczbie kilku tysięcy dają się powstrzymać duńskim stewardom? Przecież trzy dni temu pisaliście, że 'jeśli nie drzwiami, to oknem' i że wjedziecie z bramą! Ci piłkarze, którzy zawsze 'grają u siebie' dostają w d*** 0:4?
-
To tylko pokazuje kto teraz jeździ na kadrę. Nawet wyjazdy na kadrę są ch... warte. Ponad 90% to pikole albo jeszcze gorzej.
Katują chłopaka reszta ma to w d... Nie ma co zaklinać rzeczywistości bo w Bukareszcie też Nasi dostali w******* na stadionie, kilku wyskoczyło i zostało przekopanych przez Rumunów. Reszta nie zrobiła nic bo kumaci stanowili może kilka procent grupy. Od dawna jest mega pyta i z każdym meczem jest gorzej. Teraz się dziwicie, że nikt nie reagował jak katują chłopa! Większość ekip już dawno odpuściła kadrę.
Katują chłopaka reszta ma to w d... Nie ma co zaklinać rzeczywistości bo w Bukareszcie też Nasi dostali w******* na stadionie, kilku wyskoczyło i zostało przekopanych przez Rumunów. Reszta nie zrobiła nic bo kumaci stanowili może kilka procent grupy. Od dawna jest mega pyta i z każdym meczem jest gorzej. Teraz się dziwicie, że nikt nie reagował jak katują chłopa! Większość ekip już dawno odpuściła kadrę.
-
Tu jest nagranie od czego się to wszystko zaczęło. On po prostu idzie sobie z dziewczyną..23 cm w zwisie pisze: ↑03.09.2017, 13:24Dzięki za udostępnienie materiału.PKtub pisze: ↑03.09.2017, 12:49Od 3 sekundy leją go po głowie:23 cm w zwisie pisze: ↑03.09.2017, 12:14
Jeżeli było tak jak piszesz to aż się człowiekowi smutno robi. Stoją obok i wolą popatrzeć jak chłopak jest katowany. Zamiast zrobić cokolwiek. Dosłownie cokolwiek.
A potem się dziwimy, że jeżdżenie na kadrę odpuszczają ekipy, 90% to pazie z trąbkami. A na mecze w Warszawie przychodzi 60 tysięcy "kibiców".
W latach 90-tych byłem kilkanaście razy na reprezentacji. Ludzi na meczach było 10 razy mniej. Klimat kibicowski był 100 razy lepszy. Zdarzało się, że policja była konkretnie lana.
A teraz chłopak dostaje ostry w*******, a obok stoją polscy kibice i się z ciekawością patrzą. No ku*** rynce opadają.
https://www.youtube.com/watch?v=SaptvDVOwig
Napiszę tylko tyle, że jestem w głębokim szoku i nie dowierzam w to co zobaczyłem.
Różne akcje pojebanej psiarni już widziałem i nie jest to dla mnie coś nowego. Nawet napierdalanie pałką po głowie skutego, leżącego człowieka.
Ale nie jestem w stanie strawić tego, że DWA metry dalej stoi w kolejce do wejścia przynajmniej 70 osób w barwach narodowych
i każdy na widok tego co te spierdolone kundle robią z naszym rodakiem, odwracają głowy w drugą stronę, tak żeby przypadkiem niczego nie widzieć.
Zresztą, po co się denerwować.. Te pajace jebane pojechały tam pewnie po to żeby zobaczyć jak Lewandowski strzela trzy gole
z przewrotki i jak Pazdan efektownie muruje naszą bramkę.
a teraz jest w ciężkim stanie w szpitalu
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=636bV6MhqsY[/youtube]
-
Żeby było "śmiesznie", koleś dostał bodajże 1 miesiac aresztu za napaść na funkcjonariusz................................PKtub pisze: ↑03.09.2017, 13:51Tu jest nagranie od czego się to wszystko zaczęło. On po prostu idzie sobie z dziewczyną.. a teraz jest w ciężkim stanie w szpitalu [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=636bV6MhqsY[/youtube]
-
Pewnie dzieki temu nagraniu, szczescie w nieszczesciu nie zostanie skazany a szybko wypuszczony i oczyszczony z zarzutów.
j**** k****.
j**** k****.
-
Czy w tym wielce patriotycznym kraju nie znajdzie się JEDEN prawnik czy instytucja która zajęłaby się tą sytuacją?
Zdaję sobie sprawę iż materiały mogą i pewnie są manipulowane ale to już któraś sytuacja podczas której duńskie świnie zachowują się barbarzyńsko w stosunku do naszych.
Zdaję sobie sprawę iż materiały mogą i pewnie są manipulowane ale to już któraś sytuacja podczas której duńskie świnie zachowują się barbarzyńsko w stosunku do naszych.
-
Powiem tak. Nie ma co się dziwić, że nic się tam nie stało. Nikt mu nie pomógł itp.
Jeździmy jako ekipy klubowe w słabych liczbach na kadrę to raz, organizacja na meczach nasza jest c****** to dwa. Jak było w Rumunii? Pare osób wyskoczyło, a reszta wyjebane, a potem groźne ciuchy i miny. W Gruzji podobnie, pare osób ruszyło się bić z psami na stadionie jak nas wyrzucano z trybuny, ale większość (i to kumatych) wyjebane, stoi i patrzy.
Bo liczy się żeby wejść na stadion 5h przed meczem i wywiesić w fajnym miejscu swoją flagę.
Byłem Znowu na kadrze i znowu taka sama sytuacja. Zero organizacji, jakiejś zbiórki, wyjebane. Januszada to swoją droga, ale spokojnie dało by się zebrać w te 200 osób i przejść razem pochodem pod stadion i od razu to będzie inaczej wyglądać. Rozbici na 50 grupek c**** zdziałamy. Tu 5 osób z Radomiaka,
Tam 8 z Wodzisławia, tu jakieś janki z rodziną w barwach Legii.
Choćbym chciał coś w tym temacie zmienić sam nie dam rady, nie jestem co oczywiste tak znaną osobą i poważaną by zarządzać o zbiórkach czy poprowadzić naszą grupę, ale może w końcu znajdzie się grupa/ekipa która pociągnie ten temat i jakoś nas rozwinie w tym temacie.
Niemcy byli teraz w Pradze i jasno stwierdzam, że grupą jaką tam byli by nas r********. Jestem tego pewien, a było ich tam tylko pare ekip (choć dość dobrych). Zrobili skandal, weszli nawet z flaga GNLS. Skoro oni mając taką kadrę z takimi sukcesami i modą na piłkę mogą coś podziałać to i my możemy. Musi się tylko ludziom
Chcieć.
Pozdrawiam obecnych.
Jeździmy jako ekipy klubowe w słabych liczbach na kadrę to raz, organizacja na meczach nasza jest c****** to dwa. Jak było w Rumunii? Pare osób wyskoczyło, a reszta wyjebane, a potem groźne ciuchy i miny. W Gruzji podobnie, pare osób ruszyło się bić z psami na stadionie jak nas wyrzucano z trybuny, ale większość (i to kumatych) wyjebane, stoi i patrzy.
Bo liczy się żeby wejść na stadion 5h przed meczem i wywiesić w fajnym miejscu swoją flagę.
Byłem Znowu na kadrze i znowu taka sama sytuacja. Zero organizacji, jakiejś zbiórki, wyjebane. Januszada to swoją droga, ale spokojnie dało by się zebrać w te 200 osób i przejść razem pochodem pod stadion i od razu to będzie inaczej wyglądać. Rozbici na 50 grupek c**** zdziałamy. Tu 5 osób z Radomiaka,
Choćbym chciał coś w tym temacie zmienić sam nie dam rady, nie jestem co oczywiste tak znaną osobą i poważaną by zarządzać o zbiórkach czy poprowadzić naszą grupę, ale może w końcu znajdzie się grupa/ekipa która pociągnie ten temat i jakoś nas rozwinie w tym temacie.
Niemcy byli teraz w Pradze i jasno stwierdzam, że grupą jaką tam byli by nas r********. Jestem tego pewien, a było ich tam tylko pare ekip (choć dość dobrych). Zrobili skandal, weszli nawet z flaga GNLS. Skoro oni mając taką kadrę z takimi sukcesami i modą na piłkę mogą coś podziałać to i my możemy. Musi się tylko ludziom
Chcieć.
Pozdrawiam obecnych.
-
Interesy ważniejsze.
Im prędzej każdy zrozumie,że co dobre było i już nie wróci,tym lepiej.
Im prędzej każdy zrozumie,że co dobre było i już nie wróci,tym lepiej.
-
I tu jest problem bo taką sprawą powinny się zająć polskie służby dyplomatyczne a oczywiście nic nie zrobili. I tu jest pole do popisu dla tej patriotycznej polskiej władzy którą większość środowiska kibicowskiego tak bardzo popiera a jak widać mają was po prostu gdzieś. Później się dziwicie że na wyjazdach zagranicznych traktują was jak bydło.kolaboracja_PL pisze: ↑03.09.2017, 16:16Czy w tym wielce patriotycznym kraju nie znajdzie się JEDEN prawnik czy instytucja która zajęłaby się tą sytuacją?
-
Doktor P(r)awica pisze: ↑03.09.2017, 17:27Powiem tak. Nie ma co się dziwić, że nic się tam nie stało. Nikt mu nie pomógł itp.
Chcieć.
Pozdrawiam obecnych.
Ale kto to ma ogarnąć, jeśli 90% ekip ma wywalone na kadre od dobrych kilku lat.
Nie pierwszy raz dostajemy po głowie od policji, czy innych kiboli np. Rumunia.
Kto jeździ na reprezentację wystarczy przejrzeć zdjęcia z Kopenhagi...
-
A czy jedno przeszkadza drugiemu? Szanujcie się.Stanisław_Anioł pisze: ↑03.09.2017, 17:36Interesy ważniejsze. Im prędzej każdy zrozumie,że co dobre było i już nie wróci,tym lepiej.
Jak dla mnie każdy kto stał obok i nawet nie pomyślał aby pomóc Polakowi zasługuje na grubego czarnego kutasa w swoje blade dupsko. To za ile Was można kupić wielcy Polacy? 1000 zł? Może 20 zł wystarczy żeby robić z Was prostytuty?
-
Edit. Bo jeśli to kwestia ceny? To jaka ona jest? 5-6 cyfrowa? Z chęcią zobaczyłbym jak ekipa X sprzedaje się najbardziej znienawidzonej ekipie Y za cenę Z.
Może myślę inaczej niż Wy. Ale kasa nie jest najważniejsza. Im szybciej to zrozumiecie tym lepiej dla Was.
Może myślę inaczej niż Wy. Ale kasa nie jest najważniejsza. Im szybciej to zrozumiecie tym lepiej dla Was.
-
Media musiały by to mocno nagłośnić i dopiero wtedy pojawiła by się szansa że coś w tej sprawie ruszy...jarohools pisze: ↑03.09.2017, 17:41I tu jest problem bo taką sprawą powinny się zająć polskie służby dyplomatyczne a oczywiście nic nie zrobili. I tu jest pole do popisu dla tej patriotycznej polskiej władzy którą większość środowiska kibicowskiego tak bardzo popiera a jak widać mają was po prostu gdzieś. Później się dziwicie że na wyjazdach zagranicznych traktują was jak bydło.kolaboracja_PL pisze: ↑03.09.2017, 16:16Czy w tym wielce patriotycznym kraju nie znajdzie się JEDEN prawnik czy instytucja która zajęłaby się tą sytuacją?

-
Dramat i zarazem znak czasów w jakich żyjemy.Kiedyś z psiarnią walczono na stadionach i na trasie.Dzisiaj "walka"trwa na koszulkach,bluzach i flagach.Poniekąd i pośrednio efekt nakręcania się frekwencją.Tu "frekwencja"stała jak stado baranów wysłane na rzeż.Kiedyś nie do pomyślenia.Od następnej ligowej kolejki dalej będzie walenie konia pod frekwencję że aż c*** boli.
...i ARKA GDYNIA!
-
Gdzieś coś rusza w "mediach" [link]
I cytat " Wiadomo, że pobity kibic jest fanem Lechii Gdańsk, pochodzi z Sopotu.
Polska ambasada w Kopenhadze nie chciała komentować całego zajścia i odesłała nas do Ministerstwa Sprawa Zagranicznych. W biurze rzecznika prasowego MSZ jak na razie nikt nie odebrał telefonu."
I cytat " Wiadomo, że pobity kibic jest fanem Lechii Gdańsk, pochodzi z Sopotu.
Polska ambasada w Kopenhadze nie chciała komentować całego zajścia i odesłała nas do Ministerstwa Sprawa Zagranicznych. W biurze rzecznika prasowego MSZ jak na razie nikt nie odebrał telefonu."
kumatszy od ojca pisze:W Wyjątkowychsabiii pisze: Jakich Okolicznościach Polonia Traci Flagi ?
-
[link]
Tutaj dodatkowe 2 nowe filmiki.
Tutaj dodatkowe 2 nowe filmiki.
-
Kolego chyba nie wiesz o czym bredzisz. Jeździmy na kadrę już od dłuższego czasu pomimo chujni jaka na niej się obecnie odbywa. We Frankfurcie gdzie próbujemy odbijać jakiegoś pikola z Zabrza, 44 osoby lądują na dołku. W Marsylii cudem unikamy aresztowań po akcji wrwe co dla innych się skończyło wyrokami. W Bukareszcie zanim się zaczęło to już było po zawodach. W Podgoricy mamy zwycięskie starcie z tubylcami przed meczem przy biernej postawie psiarni gdzie na przykład gdyby to była Kopenhaga to wszyscy leżymy na sankach. W Kopenhadze jesteśmy świadkami jak koalicja Tychów Zetki i Łksy jest maltretowana przez psy. Podchodzimy bliżej ale zdecydowana reakcja psiarni i niewiele się dało zrobić. Było nas tylko kilkunastu a cała koalicja już leżała na glebie. Później 2 km od stadionu jesteśmy zatrzymani do "rutynowej kontroli" a dwóch naszych ląduje na dołku. Pod stadionem a konkretniej pod D3 coś tam próbujemy ale każdy widział na filmikach jak to się skończyło. Taka mała ciekawostka że przy wszystkich powyższych wydarzeniach były obecne te same psy, a prawda jest taka że mocniej zorganizowana grupa pociągnęła by za sobą resztę towarzystwa i skończyłoby się to dla nich ciężkim łomotem. Kolejna sprawa to dużo rodzin z dzieciakami. Ciężko coś zdziałać jak widzisz przerażonych kilkulatków z mamami starających się chronić swoje pociechy przed tłumem. Zgadzam się tutaj z Doktorem Prawicą ,ktoś to musi pociągnąć bo leją nas już prawie wszędzie. Jeszcze słowo na niedziele dla ciebie koleżko, za miesiąc będziesz miał okazję się wykazać w Armenii. Pokażesz się czy będziesz nam dalej dawał lekcję chuliganki zza monitora ??kolaboracja_PL pisze: ↑03.09.2017, 17:51A czy jedno przeszkadza drugiemu? Szanujcie się.Stanisław_Anioł pisze: ↑03.09.2017, 17:36Interesy ważniejsze. Im prędzej każdy zrozumie,że co dobre było i już nie wróci,tym lepiej.
Jak dla mnie każdy kto stał obok i nawet nie pomyślał aby pomóc Polakowi zasługuje na grubego czarnego kutasa w swoje blade dupsko. To za ile Was można kupić wielcy Polacy? 1000 zł? Może 20 zł wystarczy żeby robić z Was prostytuty?
Byliśmy obecni w 28 osób.
-
Przecież wielu tych szarpiących się tam z psami to byli janusze wkurwieni, że nie wejdą na stadion.
Naprawdę wymagacie od nich ruszą pomóc kolesiowi naokoło którego jest pełno psów?
Ktoś tu wyżej podał przykład Bukaresztu, gdzie ponoć tylu kumatych było, a przyszło co do czego to ilu z nich wybiegło na rumunów?
Może zamiast wymagać od janków zacznijmy wymagać najpierw od siebie.
A najlepsze jest to, że nawet na tej Danii pare setek normalnych by się zebrało (patrząc po ekipach, które widziało się na mieście,pod stadionem czy na lotnisku).
Naprawdę wymagacie od nich ruszą pomóc kolesiowi naokoło którego jest pełno psów?
Ktoś tu wyżej podał przykład Bukaresztu, gdzie ponoć tylu kumatych było, a przyszło co do czego to ilu z nich wybiegło na rumunów?
Może zamiast wymagać od janków zacznijmy wymagać najpierw od siebie.
A najlepsze jest to, że nawet na tej Danii pare setek normalnych by się zebrało (patrząc po ekipach, które widziało się na mieście,pod stadionem czy na lotnisku).
-
Tak, w przypadku europejskiego średniaka jakim jesteśmy, oczekuje się, że chociaż zareagują, gdy będą katować kolegą po szalu. Nie mówię już nawet o Ruskich, Chorwatach, Angolach, Włochach czy choćby Węgrach...
-
Nie rozczaruję Cię. Nie było mnie w Danii i nie będzie mnie na Armenii - z reprezentacją pożegnałem się wiele lat temu. I może uznasz że gówno wiem ale zostawianie swojego, czy przedkładanie prywaty nad PL nie mieści się w żadnej odrobionej przeze mnie lekcji.
-
Coraz więcej nagrań zarówno z przepychanek na mieście, jak i bicia naszych kibiców przed stadionem
Tu całość:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FsGE1IMXLsk[/youtube]
Tu całość:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FsGE1IMXLsk[/youtube]
-
Okolo 10 lat temu jakas gazeta dunska opublikowala wizerunek Mahometa - tworcy Islamu. Jako ze, w tej religii zabronione jest odtwarzanie jego twarzy, muzulmanie w wielu krajach swiata rozpetali takie pieklo pod ambasadami i firmami dunskimi, ze sam dunski rzad prawie, ze na kolanach przepraszal za te gazete. I wlasnie cos takiego powinnismy teraz zrobic. Okupowac do bolu dunskie ambasady w Polsce i za granica, aby te k**** na przyszlosc dobrze to sobie zapamietaly.
-
Prawda jest tak smutna że te całe filmy pokazują wszystko.kALKULACJE,NOWA MODA NA LANSOWANIE SIE,Ggyby ekipa była zebrana jak na euro we francji to by rozjebała ta psiarnie z pałkami nawet tarcz nie mieli.Bo na kadre janusze pzyjechali na lewandowskiego nosz ku***.kIEDY NA SŁOVACJI MOŻNA BYŁO NIE?tERAZ NIE MOŻNA BYŁO BO NADA ĆPUNÓW ROZJEBAŁA PRAWIE UKŁAD NA KADRE.
-
Tu akurat sie zgodzePolskiBandit pisze: ↑04.09.2017, 18:05tERAZ NIE MOŻNA BYŁO BO NADA ĆPUNÓW ROZJEBAŁA PRAWIE UKŁAD NA KADRE.
-
Brzozovia Brzozów - jestesmy obecni z flaga na polskim sektorze. Jaga i Stomil probowali prowadzic doping, pare razy byl dobry, lecz zbyt duzo "januszy pod wplywem' i ciezko bylo ogarnac caly sektor ze spiewem.
-
[link]
Na dole wpis polityka Pis
Na dole wpis polityka Pis
-
Panowie, prawda jest taka, ze w 2018 Mundial odbywa sie w Rosji. A tam moze być tak, że psy i lokalne nabojki beda " stały w jednym szeregu ".
-
Szkoda ekip, które musiały przejść pałowanko przez duńskie psy, ale podsumowując Kadrę, jeśli czołowe ekipy czegoś nie zrobią w kierunku jednoczenia się na kadrze to w Rosji będziemy chłopcami do bicia... Świadom jestem różnego rodzaju koalicji, ale na czas Mundialu można by pomyśleć o "zawieszeniu złości i gniewu" ...
-
O jakim prowadzeniu dopingu Ty piszesz? O tym krzyczeniu przez niedziałający głośnik?
Czy piszesz o braniu do pomocy pijusów (Pisze o takim kolesiu w okularach który przytulał się z kolesiem co rzucił petardę na boisko)?
A może pizesz o kolesiu w czapce zimowej ktory co chwilę wymyślał inną piosenkę przez co ludzie z tyłu nie mogli w ogole złapać rytmu?
Jedyny rozsądny to chłopal z brodą który przeszedł się po sektorze i pogadał z grupami ludźmi. Poza nim nie było nikogo kto potrafiłby poprowadzić doping.
Najgorsze jest też to że Polak Polakowy wilkiem na tym wyjeździe. Zamiast podchodzić do Rodaków po ludzku grupa zgromadzona na dolnym sektorze szukała bijatyki. Szkoda, że żaden nie odważył się takiej bijatyki prowadzić 1;1.
-
Jan_Pawel_2_xDDD pisze: ↑04.09.2017, 21:41We Francji mieliście walczyć z muzułmanami a napierdalaliście się między sobą xD Głupie zwierzęta.ICAO pisze: ↑04.09.2017, 21:38Szkoda ekip, które musiały przejść pałowanko przez duńskie psy, ale podsumowując Kadrę, jeśli czołowe ekipy czegoś nie zrobią w kierunku jednoczenia się na kadrze to w Rosji będziemy chłopcami do bicia... Świadom jestem różnego rodzaju koalicji, ale na czas Mundialu można by pomyśleć o "zawieszeniu złości i gniewu" ...
Zamknij ta pizde pokemonie.
-
Przecież to przegryw życiowy, poprostu pajaca olejcie i tyle niestety rejestracja została włączoną wiec takie baraniska będą się tu logowaćJohnyBravo pisze: ↑05.09.2017, 06:31Jan_Pawel_2_xDDD pisze: ↑04.09.2017, 21:41We Francji mieliście walczyć z muzułmanami a napierdalaliście się między sobą xD Głupie zwierzęta.ICAO pisze: ↑04.09.2017, 21:38Szkoda ekip, które musiały przejść pałowanko przez duńskie psy, ale podsumowując Kadrę, jeśli czołowe ekipy czegoś nie zrobią w kierunku jednoczenia się na kadrze to w Rosji będziemy chłopcami do bicia... Świadom jestem różnego rodzaju koalicji, ale na czas Mundialu można by pomyśleć o "zawieszeniu złości i gniewu" ...
Zamknij ta pizde pokemonie.
-
Panowie, ale czy pomimo stylu wypowiedzi, gość nie ma trochę racji?bobrowy staw pisze: ↑05.09.2017, 07:55Przecież to przegryw życiowy, poprostu pajaca olejcie i tyle niestety rejestracja została włączoną wiec takie baraniska będą się tu logowaćJohnyBravo pisze: ↑05.09.2017, 06:31Zamknij ta pizde pokemonie.Jan_Pawel_2_xDDD pisze: ↑04.09.2017, 21:41We Francji mieliście walczyć z muzułmanami a napierdalaliście się między sobą xD Głupie zwierzęta.
Obawiam się że w Rosji będzie tak samo - nie jedna ekipa ma układy na wschodzie. Znów będizemy się lać między sobą a resztki z uśmiechem dojadą kacapy.
-
A taki był fajny, amerykański.
viewtopic.php?f=1&t=33620&p=1227257#p1227257
Pozostaje ci tylko wyzywanie i leczenie kompleksów.
-
Jaki jest stan zdrowia pobitego chłopaka? coś się polepszyło?

-
Bardzo znana postać,w kręgu kibiców Lechii Gdańsk,i nie tylko.Oby wszystko było dobrze.
-
Pytanie dotyczy stanu zdrowia kibica a nie czy jest znany czy nie znany.
-
Słuchaj małolat jak nie masz nic mądrego do napisania to przytrzasnij dziurę a nie wchodzisz w dyskusję jak starszyzna dyskutuje.rzutkarny pisze: ↑05.09.2017, 10:19A taki był fajny, amerykański.
viewtopic.php?f=1&t=33620&p=1227257#p1227257
Pozostaje ci tylko wyzywanie i leczenie kompleksów.
Bez odbioru.
-
Duńska federacja piłkarska wydała oświadczenie, w którym ubolewa nad tym, że wielu duńskich kibiców weszło z opóźnieniem na mecz z Polską i proponuje tym osobom zniżkę na zakup biletu na następny mecz z Rumunią. Winą za zaistniałą sytuację DBU obarcza wyłącznie "agresywnych polskich kibiców, którzy próbowali nieuczciwie dostać się na stadion". Co za chujki.