Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

iparts.pl
TERROR_EUDEZET

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: TERROR_EUDEZET »

Eh. Po co publikujesz atencyjne wypowiedzi tego dałna?
marvelos

Post autor: marvelos »

sobotni wyjazd--- miał na myśli raczej właśnie to ze na tych portoalach piszą co usłyszą,wnioskuje po dacie rejestracja
JIHAD12

Post autor: JIHAD12 »

Najlepsza oprawa w historii ŁKS i Widzewa wg was? Domyślam się że w obu przypadkach na starym stadionie
TERROR_EUDEZET

JIHAD12 pisze: 20.08.2017, 12:30 Najlepsza oprawa w historii ŁKS i Widzewa wg was? Domyślam się że w obu przypadkach na starym stadionie
Moim zdaniem jeśli chodzi o ŁKS to najlepsze powstały za czasów 4 ligi, lecz mi najbardziej się podoba oprawa w meczu z Legią bodajże ze sezonu 07/08 "Support your local football team".
Jeśli chodzi o Widzew to chyba "Ultraska" i oprawa z meczu z Polonią Warszawa.
Spy

Post autor: Spy »

1925 pisze: 20.08.2017, 12:54
Spy pisze: 20.08.2017, 12:23 Najlepsze jak 16 latkowie pisza pozdro dla kumatych :)))
Wiele wódy wypilem z chlopakami zza miedzy i zaden ze starej gwardii Lks z takich rzeczy jak pociecie kogos sie nie cieszy wiec musza tutaj byc same dzieciaki -- nie ma innej mozliwosci.
Nawet w piatek mialem okazje rozmawiac przy piwku z chlopakami roczniki z 7 z przodu wiec 40 na karku i co prawda powrzucalismy sobie nawzajem z usmiechem bo wiadomo ze kazdy bedzie ciagnal do swojego -- ale wspolne stanowisko ze sprzet i te wszystkie krzywe akcje zmierzajace do odebrania komus zycia to dramat i skrajny debilizm.
Kazdy ma rodzine , dzieci ale niektorzy stad nie wiedza jeszcze o co chodzi bo sami sa dziecmi :( Porozmawiajcie z rodzicami moze cos pomoze...
Kiedys jedyny sprzet to moze niektorzy zza miedzy pamietaja jak z Sosnowcem byla napierdalanka na paski od spodni :))
ktory to byl rok nie pamietam ale dosc dawno ....

paski to ja pamiętam w walkach z Jastrzębiem na Starcie w .... (98 lub 99r)
a to nie kojarze , a nie mieliscie takiej akcji we wczesniejszych latach po drodze na pucharu Polski z Gornikiem w Zabrzu ?!
Bo caly czas mi chodzi po głowie ze to Sosnowiec miał takie akcje ze zatrzymywali pociagi po drodze i proponowali akcje.
dintre

Post autor: dintre »

No i najlepsze jest to, że dostal od swojego kolegi z ekipy, wesolo na tym Widzewie macie bez kitu.
Lazioo

Post autor: Lazioo »

Znany był w łódzkim świecie kibicowskim i akurat jego tak? Nie jest to dziwne?
dintre

Walka o kase i wplywy, mlodzi vs starzy DHW :)
Powybijają sie sami.
Krzysiek23

Post autor: Krzysiek23 »

dintre pisze: 20.08.2017, 15:04 Walka o kase i wplywy, mlodzi vs starzy DHW :)
Powybijają sie sami.
Niech robią co chcą byle by przypadkowym osobą nic nie robili
TERROR_EUDEZET

Oni by już dawno się tutaj nie udzielali, gdyby na nich nie zwracano uwagi, ale no lepiej robić konta z przeróbkami ich nicków itd. Obu stron się to tyczy.
dintre

TY juz okazales w tym temacie, że nie wiesz co sie u Was dzieje. Wiec juz sobie daruj.
popopopopo

Post autor: popopopopo »

Przecież to nie były przypadkowe osoby jak tu próbują wmawiać widzewiacy. Nie wiem o co poszło ale i jeden i drugi anonimem nie był więc coś jest na rzeczy.
marvelos

Post autor: marvelos »

Tak odbiegając od całego zajścia to Widzew tak jak sie szczycił rekordami w karnetach tak teraz taki Pstryczek(BOMBE) w nos,ale to tylko moje zdanie.
Red power

Post autor: Red power »

popopopopo pisze: 20.08.2017, 20:21 Przecież to nie były przypadkowe osoby jak tu próbują wmawiać widzewiacy. Nie wiem o co poszło ale i jeden i drugi anonimem nie był więc coś jest na rzeczy.
Zajmij się swoim łks zamiast rozkminiać z dintre i resztą kto co był.
twistos1910

Post autor: twistos1910 »

Wasze gadki o rozłamach pokazują kto się tu wpisuje, prawda jest taka, że chwilę po wydarzeniu dzwonily poważne osoby z calego kraju i każdy normalny zna temat. Na tym forum nie ma potrzeby pisac kto co byl, niech bedzie, ze poszlo o wplywy.
Kiedy łks wraca z wakacji?
PolowaPolski

Post autor: PolowaPolski »

twistos1910 pisze: 20.08.2017, 21:39 Wasze gadki o rozłamach pokazują kto się tu wpisuje, prawda jest taka, że chwilę po wydarzeniu dzwonily poważne osoby z calego kraju i każdy normalny zna temat. Na tym forum nie ma potrzeby pisac kto co byl, niech bedzie, ze poszlo o wplywy.
Kiedy łks wraca z wakacji?
Z calego swiata kolego, Partizan,Sparta,CSKA,Maribor,Paok,LA Galaxy a nawet ekipa Guangzhou z Chin. Pozdro

Caly Widzew Zawsze Razem YNWA!
TERROR_EUDEZET

Z całego kraju czytaj: Kraków, Chorzów, Toruń.
Janiol

Post autor: Janiol »

PolowaPolski pisze: 20.08.2017, 22:15
Z calego swiata kolego, Partizan,Sparta,CSKA,Maribor,Paok,LA Galaxy a nawet ekipa Guangzhou z Chin. Pozdro[/quote]

No o was ekipy z Europy i ze świata nie mają pojęcia także nie dowcipkuj.

Mówisz Łódź, myślisz Widzew!
TERROR_EUDEZET

Dobra Janiol, Ty jak taki zdeklarowany kibic Widzewa to idź oddaj krew dla kolegi po szalu, a nie produkujesz się na forum.
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

Się bidulki dwoją i troją, rozkminiają może ktoś coś powie, a tu cisza dintre już ma zakwasy w nadgarstkach od klawiatury, a tu cisza.
Załóżcie jeszcze parę kont i kombinujcie, cisza.
yurez

Post autor: yurez »

To nie jest mowa o Twoich tatusiach , nie afiszuj się tym bo użytkownicy Cię zlinczuja .
anty1908

Post autor: anty1908 »

Prawda jest taka że sprawa jest owiana taką tajemnicą że wiadomo będzie teraz wiele spekulacji. Bo jak to możliwe że koleś z DHW był sam pod stadionem i nikgoo tam z nim nie było a znalezli go jacyś przypadkowi kibice? Kto się porusza w tematach kibicowskich musi zdawać sobie sprawę jak to nierealnie brzmi.

Wielka szkoda mi chłopaka, postawił na sport - po takiej krzywej akcji ma rok z głowy jeśli chodzi o zawodowe walki. Super wiadomość że przezył bo osierocenie kilkumiesięcznego dziecka i pięknej żony Emilii to byłaby wielka tragedia.
szaman1920

Post autor: szaman1920 »

Ja nie sram we własne gniazdo czasem trzeba głowę popiolem posypać i napisać jak jest ja wiem że nie mam pojęcia o tym co pisze to ze Zajac trenowal z PF na obozach w Zakopanym ti też pewno z palca wyssane dla mnie Widzew zawsze będzie najważniejsza sztama ale czasem trzeba pare słów prawdy napisac Ty myslisz ze u nas czy u was chlopcy sie nie zastanawiają co sie odpierdala u was w ekipie ? Chcesz powiedzieć że gosciu kumaty wbija kosę ziomkowi bez powodu? I uważasz że wszystko jest ok u Was. Poprostu musialem napisać swoje pare słów bo naprawde czytac sie tego nie da tak szczerze bez urazy na stadionie byście sie zaczeli napierdalac miedzy sobą i pozniej byście pisali ze wszystko jest ok . A skoro twierdzisz ze gowno wiem itd to zapewne Ty wiesz o co kaman to napisz pewne info o co poszło i temat zamknięty. Bo przypuszczam ze normalni wyjazdowicze od was nie z ekipy to nie wiedzą co się dzieje .
szaman1920

Post autor: szaman1920 »

Poczytaj sobie moje posty a dwa to było do tego gwiazdora combata pisane zech z Polonii żeby ho bardziej nakręcić ale możesz pisać co tam chcesz na mój temat od tego są kibice net przecież;)
popopopopo

Post autor: popopopopo »

Akurat tu sie moge z wdzewiakami zgodzić. Też uważam, że wszystko u nich jest ok i idzie to w dobrą strone.
Cees

Post autor: Cees »

anty1908 pisze: 21.08.2017, 08:33 Prawda jest taka że sprawa jest owiana taką tajemnicą że wiadomo będzie teraz wiele spekulacji. Bo jak to możliwe że koleś z DHW był sam pod stadionem i nikgoo tam z nim nie było a znalezli go jacyś przypadkowi kibice? Kto się porusza w tematach kibicowskich musi zdawać sobie sprawę jak to nierealnie brzmi.

Wielka szkoda mi chłopaka, postawił na sport - po takiej krzywej akcji ma rok z głowy jeśli chodzi o zawodowe walki. Super wiadomość że przezył bo osierocenie kilkumiesięcznego dziecka i pięknej żony Emilii to byłaby wielka tragedia.
nie kłam chuju...
Cees

Post autor: Cees »

no nieźle sie dzieje. Szok że ludzie na Widzewie palą zioło....
TERROR_EUDEZET

Nie uruchamiaj się tak.
TERROR_EUDEZET

Sami sobie taki los wybrali. Trzeba było się nie ciachać pod stadionem.
TERROR_EUDEZET

Wywiad fajny, widać, że chłop ma poukładane w głowie i z chęcią przeczytałbym jakąś jego biografię, bądź opowieści z tych wyjazdów zagranicznych bo kiedyś w całości chyba jeden, lub dwa te wypady zagraniczne opublikował na fanpage'u.
Jednak no mówi o tym co się dzieje w Krakowie i całej Polsce, że z maczetami latają itd. ale no Ci sami z Krakowa mu paradują po stadionie. Wiem, że on nic nie może z tym działać, a nawet jeśli mu się to nie podoba to dla swojego bezpieczeństwa nie będzie o tym mówił.

Tymczasem napastnik sobotniego wydarzenia usłyszał zarzuty i standardowo 3 miechy aresztu, a sam Zając odmówił składania zeznać jako poszkodowany.
dawniejchuligan

Post autor: dawniejchuligan »

serce miasta pisze: 16.01.2017, 16:18 akurat w okresie kiedy byl Park 3 Maja to Lks byl lepszy chuligansko co nie zmienia faktu ze na umowiona awanture bez sprzetu przyszliscie ze sprzetem I go urzywaliscie,a to ze Widzew dostal tam potezny w******* przy kazdym podejsciu to bajka ktora jak widze powtarzacie z pokolenia na pokolenie,wygraliscie ale zadnego pogrom tam nie bylo.
Pogromu nie było ale fakt że w c*** osób było u nas nie potrzebnych trzeba było zrobić konkretną selekcje i połowe zostawić. A tak faktem jest że połowa walczyła a połowa darła zelówy jak tylko ŁKS ryknął :) Podczas gdy od nich 90% walczyło.
Byłem u nas na przedzie jak się zaczynało a jak padłem na glebe to widziałem już koło siebie tylko Romsa i Saszke jesli mnie pamięć nie myli to chyba jeszcze Wesołego :) Zanim padłem to za mną było ze 20u nie wybiegli przedemnie a znikli :) Oczywiście to tylko mały fragmencik pola bitwy bo to było mocno rozciągnięte ale fakt jest faktem i nie ma się co napinać. Jeśli chodzi o sprzęt to ja nikogo ze sprzętem nie widziałem i tyle. Natomiast koleś który mnie powalił miał rękawice mma co na ówczesne czasy było nowością :)
antyGW

Post autor: antyGW »

Mi za to dostarczasz humoru ty i to jak cie już w prawie każdym temacie w którym się udzielasz na forum ludzie wyśmiewają.
FWC

Post autor: FWC »

Jeszcze się nie nauczyliście nie reagować na posty nikodema, który to ma problemy z geografią Polski, a w każdym temacie jest najmądrzejszy, czy MW10 co odgraża się aby ktoś przyjechał "pogadać" z nim na zbiórkę ŁKSu na wyjazd, po czym okazuje się że jest w Łebie na wakacjach a w czasie meczu napierdala posty na kibice.net ?

Co do wydarzeń z parku 3 maja to mam nieco inne wrażenia niż Ty ( dawniejchuligan ). Zgodzę się natomiast z sercem miasta. Miała być normalna bitka, a ŁKS już wtedy pokazał co z nich za honorowa ekipa. W trakcie starcia ŁKS cofnął się i wziął sprzęt, choć jak już wcześniej było pisane walka była umówiona bez sprzętu. Po tym wydarzeniu już nigdy więcej nie było w Łodzi oficjalnie umówionej walki.
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

Do tego w składzie mięli dużo osób nie związanych w ogóle z kibicowaniem.
Jatoja49

Post autor: Jatoja49 »

MW10 to jest prawdziwy gigant, ustawia się ze mną na zbiórce będąc w tym czasie na wakacjach, na temat Nikodema to już w ogóle nie ma sensu pisać, tak jak pisałem wcześniej najwięksi propagandziarze na tym portalu to Łksiacy z których się śmieją nawet ich aktywni kibice. Cobytu my się chyba znamy z meczów kadry. jeśli K.M to ty? :)
Dżonson

Post autor: Dżonson »

Spoko loko ja tam wszystkich pogodzę zaraz, Ł. Znajdziemy nowa kobite, Adamowi pomoże brat z komendy miejskiej i oczyszcza go z zarzutów o trawę. I będzie się dalej kręcić.

AVE WIDZEW !
PolowaPolski

Post autor: PolowaPolski »

Dżonson pisze: 22.08.2017, 14:51 Spoko loko ja tam wszystkich pogodzę zaraz, Ł. Znajdziemy nowa kobite, Adamowi pomoże brat z komendy miejskiej i oczyszcza go z zarzutów o trawę. I będzie się dalej kręcić.

AVE WIDZEW !
Super sprawa! Mam nadzieje ze takie sytuacje sie juz nie powtorza. Trzymaj ich tam krotko wariat!

Caly Widzew Zawsze Razem Hej
zgredzik

Post autor: zgredzik »

Jakie tu się pazie spinają, to głowa mała. Od 15 lat siedzę na Wyspach, nigdy nie byłem w ekipie, po prostu zwykły wyjazdowicz z około setką wyjazdów i starczył mi jeden telefon, żeby się dowiedzieć co i jak. Żeby was mocniej w brzuszku skręcało, to napiszę, że nawet domysły h***** macie.
ODPOWIEDZ