Portugalia-Polska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
madryt lizbona...
masz samolot vueling madryt lizbona - przecietnie 40 -60 euro w jedna strone, poza tym pociag lub autobus, ok 8 -10 godzin podrozy i jesli dobrze pamietam okolo 30 - 40 euro w jedna strone... jesli nie planujesz wakacji na poludniu portugalii, odradzam lot do faro, bo to jednak daleko od lizbony...
-
-
-
-
Mam nadzieje,ze nasi troche pobaluja w centrum, bo my bedziemy w Lizbonie dopiero po 18-tejplomba1 pisze:no i wszystkie miejsca w busie sa zajete!!!
Rozumiem ze spotykamy sie na Praca de Comercio o 16?
Do boju Polska

'+' za akcje
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
'-' za sprzet
Pozdro dla Kumatych

TYLKO RAKOW CZESTOCHOWA
-
Ma ktos podobnie ?
Status rezerwacji: Wysłane
Przesyłka została nadana dnia 27.08.2007 pod numerem
Na dole link pod ktorym mozna sledzic losy jebanej przysylki. Klikam w ten link i
1 4130016725409: brak paczki w systemie.
ku*** jego mac ? Mieszkam w dublinie i widze ze juz pare osob dostalo a jest ktos kto tez jeszcze czeka.
Na dole link pod ktorym mozna sledzic losy jebanej przysylki. Klikam w ten link i
ku*** jego mac ? Mieszkam w dublinie i widze ze juz pare osob dostalo a jest ktos kto tez jeszcze czeka.
-
zlodzieje z pzpn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Artykulik z fpf.pt, porownajcie sobie ceny z tymi z kupbilet.pl...
Wychodzi ze 120 zlotych zaplacilismy za bilety na miejsca warte ...10 euro, nie wiem co z tym zrobic, ale mi wydaje sie to skandaliczne... moze warto byloby zainteresowac tym gazety...
PIERDOLENI ZLODZIEJE Z PZPN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apoie a nossa Selecção!
Terça-Feira , 28 Agosto 2007
A Selecção Nacional - Clube Portugal vai jogar, nos próximos dias 8 e 12 de Setembro, uma cartada muito importante na sua caminhada rumo à fase final do Campeonato da Europa Áustria/Suíça2008, recebendo no nosso País (Estádio do SL Benfica e Estádio José Alvalade, respectivamente) a Polónia e a Sérvia, dois adversários directos na luta pela qualificação.
O apoio de todos os adeptos da “equipa de todos nós” é, mais do que nunca, fundamental para que Portugal consiga somar dois bons resultados. Tendo isso em mente, a Federação Portuguesa de Futebol optou por cifrar preços convidativos para as duas partidas, que oscilam entre os cinco e os 25 euros. Além do mais, a FPF oferece a possibilidade aos adeptos que desejem assistir aos dois jogos de adquirirem os seus ingressos com 20 por cento de desconto, desde que comprem o mesmo número de bilhetes para cada um dos encontros, sendo que os ingresso terão de ser da mesma categoria, tanto na Luz como em Alvalade. Esta vantagem estará apenas disponível para a compra de bilhetes através do Portal do Futebol, na Internet (aceda aqui à bilheteira on-line), a partir desta terça-feira (28 de Agosto de 2007).
Para o jogo com a Polónia, no Estádio da Luz, os ingressos poderão igualmente ser adquiridos através dos seguintes locais:
- Federação Portuguesa de Futebol
Rua Alexandre Herculano, 58, em Lisboa
Das 10h00 às 12h00 e das 14h00 às 17h00
Venda a partir de 31 de Agosto de 2007
- Associação de Futebol de Lisboa
Rua Nova da Trindade, 2, em Lisboa
Das 9h00 às 11h45 e das 13h30 às 16h00
- Bilheteiras do Estádio do SL Benfica
Das 10h00 às 19h00
Venda a partir de 3 de Setembro de 2007
Preço dos Bilhetes para o Portugal - Polónia (Estádio da Luz, 8 de Setembro):
Bancada Sapo / PT – Piso 0: 20 €
Bancada Sapo / PT – Piso 1: 25 €
Bancada Sapo / PT – Piso 3: 20 €
Bancada Sagres / Coca-Cola – Piso 0: 10 €
Bancada Sagres / Coca-Cola – Piso 1: 15 €
Bancada Sagres – Piso 3: 10 €
Cartão Jovem: 5 €
Wychodzi ze 120 zlotych zaplacilismy za bilety na miejsca warte ...10 euro, nie wiem co z tym zrobic, ale mi wydaje sie to skandaliczne... moze warto byloby zainteresowac tym gazety...
PIERDOLENI ZLODZIEJE Z PZPN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apoie a nossa Selecção!
Terça-Feira , 28 Agosto 2007
A Selecção Nacional - Clube Portugal vai jogar, nos próximos dias 8 e 12 de Setembro, uma cartada muito importante na sua caminhada rumo à fase final do Campeonato da Europa Áustria/Suíça2008, recebendo no nosso País (Estádio do SL Benfica e Estádio José Alvalade, respectivamente) a Polónia e a Sérvia, dois adversários directos na luta pela qualificação.
O apoio de todos os adeptos da “equipa de todos nós” é, mais do que nunca, fundamental para que Portugal consiga somar dois bons resultados. Tendo isso em mente, a Federação Portuguesa de Futebol optou por cifrar preços convidativos para as duas partidas, que oscilam entre os cinco e os 25 euros. Além do mais, a FPF oferece a possibilidade aos adeptos que desejem assistir aos dois jogos de adquirirem os seus ingressos com 20 por cento de desconto, desde que comprem o mesmo número de bilhetes para cada um dos encontros, sendo que os ingresso terão de ser da mesma categoria, tanto na Luz como em Alvalade. Esta vantagem estará apenas disponível para a compra de bilhetes através do Portal do Futebol, na Internet (aceda aqui à bilheteira on-line), a partir desta terça-feira (28 de Agosto de 2007).
Para o jogo com a Polónia, no Estádio da Luz, os ingressos poderão igualmente ser adquiridos através dos seguintes locais:
- Federação Portuguesa de Futebol
Rua Alexandre Herculano, 58, em Lisboa
Das 10h00 às 12h00 e das 14h00 às 17h00
- Associação de Futebol de Lisboa
Rua Nova da Trindade, 2, em Lisboa
Das 9h00 às 11h45 e das 13h30 às 16h00
- Bilheteiras do Estádio do SL Benfica
Das 10h00 às 19h00
Venda a partir de 3 de Setembro de 2007
Preço dos Bilhetes para o Portugal - Polónia (Estádio da Luz, 8 de Setembro):
Bancada Sapo / PT – Piso 0: 20 €
Bancada Sapo / PT – Piso 1: 25 €
Bancada Sapo / PT – Piso 3: 20 €
Bancada Sagres / Coca-Cola – Piso 0: 10 €
Bancada Sagres / Coca-Cola – Piso 1: 15 €
Bancada Sagres – Piso 3: 10 €
Cartão Jovem: 5 €
-
-
-
ja juz dostalem wczoraj bilety na finlandie i portugalie i na bilecie na mecz w portugalii mam cene 25 euro , oni niepodaja ceny na sektory dla kibicow przyjezdnych tak jak finlandzka federacja bo biletami dla przyjezdnych maja sie zajac goscinne federacje ?( czyt. pzpn )
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
wlasnie o to mi chodzi, wydaje mi sie ze z tych 25 euro znaczna czesc idzie dla lesnych ludkow, bo miejsca warte sa jak mowilem 10 euro... troche sobie przycinaja stosujac "interesujacy" kurs wymiany euro na zlotowki...
ja uwazam to za zwykle zlodziejstwo i nawet nie chodzi tutaj o pieniadze, tylko o sam fakt...
dobra, mniejsza z tym, wazne zebysmy wygrali
ja uwazam to za zwykle zlodziejstwo i nawet nie chodzi tutaj o pieniadze, tylko o sam fakt...
dobra, mniejsza z tym, wazne zebysmy wygrali
ja mam dosłownie taka sama sytuacjeptoku pisze:Ma ktos podobnie ?

-
-
-
jesli chodzi o UK to jest to samo, ani status na kupbilet sie nie zmienil ani biletow nie ma zaczynamy sie wk.....c. Nie po to placilem 180 pln za przesylke by sie denerwowac. Ktos w dystrybucji jest smieszny. Jak nie dojda to ktos beknie za te bilety
Do zobaczenia w Portugalii, leci ktos z Manchesteru?? Thomsonfly??? 7.09.2007???

Do zobaczenia w Portugalii, leci ktos z Manchesteru?? Thomsonfly??? 7.09.2007???
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
Ja dostałem to samoszatan serduszko pisze:A mi wlasnie przyslali emaila ze mam niekompletne dane i ze mam do nich zadzwonicku*** to co ja mam im jeszcze napisac jak wszystko maja w ktorym pokoju ku*** spie
Jakby nie mogli wczesniej tego napisac

-
dzwonilem do nich, system automatycznie rozeslal maile do wszystkich z adresem zagranicznym, wg slow przedstawiciela firmy kurierskiejszatan serduszko pisze:A mi wlasnie przyslali emaila ze mam niekompletne dane i ze mam do nich zadzwonicku*** to co ja mam im jeszcze napisac jak wszystko maja w ktorym pokoju ku*** spie
Jakby nie mogli wczesniej tego napisac

-
mozesz zignorowac, rozmawialem z milym gosciem ktory wytlumaczyl mi, ze poprosili o 3 slownie trzy maile do trzech osob w sprawie problemow z adresem a oni wyslali do wszystkich. Paranoja. Mimo wszystko nie zaluje gdyz dowiedzialem sie, ze na 100% jutro bede mial bilety i kontaktowac sie beda od 9 rano. Pozdro i do zobaczenia w Lizbonie!!!!
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
Bilet kosztował 115 a 4 zł to koszty manipulacyje. Na bilecie jest cena 25 eur więc licząc razy 3.82 (taki kurs +- jest od kilku tygodni) to wychodzi 95,5 no zaokrąglmy do 100 zł. Więc kutasy już 15 dołozyli + 4 kosztów to się równa 19 zł *7500 biletów = 142500 z nieznanych powodów pobranych pieniądzy !
-
a mi sie wydaje, ze dodatkowo w tych 25 euro juz zawarta jest jakas prowizja dla pzpnu, bo roznica w cenie miedzy biletami tej samej kategorii (najtanszej i najgorszej dodajmy) to 15 euro... jesli nawet tak nie jest, to nie rozumiem czemu nikt w "naszym" zwiazku nie protestuje, ze biora od nas az tyle pieniedzy, nawet nie chodzi mi tutaj o same pieniadze, tylko o zasade...
-
Bo lesne ludki nie podejzewaja, ze ktos moze byc cwanszy od nich i mysla, ze tylko oni potrafia ruchac na kase a tu Portugalczyce juz swoje dziabneli. Jest to szalone, kraj z nizszymi zarobkami musi placic wiecej za bilet niz miejscowy kibic teoretycznie wiecej zarabiajacy. polska to piekny kraj, kraj najwiekszych jaj. Lesne dziady i tak maja darmowe wejsciowki wiec maja to serdecznie gleboko w d..... a kibic ich g...... obchodzi 

-
-
które piso?/jaki sector?
witam
jak siedzicie jakie macie sektory czy wszyscy siedzimy na piso-(pietro)nr 3?Ja mam sector 35 pietro nr.3
ps.Leci ktos z Barcelony ?????????
do zobaczenia na miejscu
jak siedzicie jakie macie sektory czy wszyscy siedzimy na piso-(pietro)nr 3?Ja mam sector 35 pietro nr.3
ps.Leci ktos z Barcelony ?????????
do zobaczenia na miejscu
You'll never walk alone