Komentarze 24-26 Sierpien
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Wyluzowany,
wyluzuj się i troche popatrz na piłke od strony działaczy klubu i wymogi PZPN.
Jest tak, że na Widzewie jest tyle biletów ile krzesełek i np. w naszym młynie jest w c*** luzu zwłaszcza po prawym boku i spokojnie mogłoby wejść więcej kibiców ( i są na to chętni ), ale po prostu nie ma biletów, bo bzdurą jest to, że tylu kibiców moze wejść ile jest krzesełek - już o tym były tematy na naszym forum, bo to chora kwestia jest.
Dziwisz się, że jest aż taka mobilizacja na Lecha zwłaszcza, że Lech nie stawia żadnych przeszkód z wejściem wszystkich naszych na stadion ? mnie to w ogóle nie dziwi takie firmy jak Lech mobilizują to raz a poza tym mamy godnego rywala choć wchodzimy do paszczy lwa i tak wychodzimy z twarzą.
wyluzuj się i troche popatrz na piłke od strony działaczy klubu i wymogi PZPN.
Jest tak, że na Widzewie jest tyle biletów ile krzesełek i np. w naszym młynie jest w c*** luzu zwłaszcza po prawym boku i spokojnie mogłoby wejść więcej kibiców ( i są na to chętni ), ale po prostu nie ma biletów, bo bzdurą jest to, że tylu kibiców moze wejść ile jest krzesełek - już o tym były tematy na naszym forum, bo to chora kwestia jest.
Dziwisz się, że jest aż taka mobilizacja na Lecha zwłaszcza, że Lech nie stawia żadnych przeszkód z wejściem wszystkich naszych na stadion ? mnie to w ogóle nie dziwi takie firmy jak Lech mobilizują to raz a poza tym mamy godnego rywala choć wchodzimy do paszczy lwa i tak wychodzimy z twarzą.
-
widzicie my w ocenie innych ekip takich jak Lech czy Legia bierzemy takze pod uwage zamoznosc rejonu z ktorego sie te ekipy wywodza... nieststy Ci bogatsi wcale nie uwazaja tego za jakis czynnik....Janek pisze:oooo znalazł się ekspert,jak dajesz Jagielonie to i jeszcze kilka ekip powinienes dopisac.A wogole to chyba sie juz troche zapedziles bo do nas to wam jeszcze troche brakuje a ty już Jagiellonie przed nami stawiasz.Pojeździjcie troche w wiekszych liczbach na mniej atrakcyjne wyjazdy i dopiero porownuj a nie na podstawie jednego meczu.Po za tym na dzień dzisiejszy nie ma co nas wogole brac pod uwage.opallodz pisze: Na dzien dzisiejszy, do stworzenia takiego spektaklu w Polsce zdolne sa tylko 3 ekipy: Jaga, Lech i Widzew..... Legia jeszcze troche... pozniej DLUGO DLUGO NIC.
pozdrawiam
Ogólnie w C+ mecz się oglądało świetnie.Pełne trybuny,duzy stadion ,wrzawa,widac było że prawie cały stadion dopinguje.
dlatego stawiam Jagiellonie przed wami....
a i ... wcale sie nie napinam...
PRZYJDZ ZOBACZ POKOCHAJ
ONLY ONE WIDZEW ŁÓDŹ
ONLY ONE WIDZEW ŁÓDŹ
-
Oficjalna podaje liczbę sprzeddanych w Łodzi biletów a mnóstwo osób z FC nie kupowało biletów w Łodzi tylko dopiero pod sektorem. Było nas duzo więcej niż przed rokiem. Zresztą oficjalna liczba podana.
Doping Lecha niezły ale gdy w drugiej połowie siadła gra Lecha siadł tez ich doping i na pewno w II połowie do momentu strzelenia bramki słychac było tylko Widzew.
Oceniającym chciałbym aby wzieli pod uwagę , że my wszystko przegrywamy piłkarsko i niech sobie porownają jak wtedy by ich doping wyglądał? Łatwo się wciąga ludzi do dopingu gdy się wygrywa. Znacznie większego fanatyzmu wymaga sytuacja gdy się ciągle przegrywa.\
Ogólnie chciałbym aby na wszystkich stadionach mozna było wchodzić w liczbie w ilu się przyjedzie.
Widzew - tworzymy historię.
Doping Lecha niezły ale gdy w drugiej połowie siadła gra Lecha siadł tez ich doping i na pewno w II połowie do momentu strzelenia bramki słychac było tylko Widzew.
Oceniającym chciałbym aby wzieli pod uwagę , że my wszystko przegrywamy piłkarsko i niech sobie porownają jak wtedy by ich doping wyglądał? Łatwo się wciąga ludzi do dopingu gdy się wygrywa. Znacznie większego fanatyzmu wymaga sytuacja gdy się ciągle przegrywa.\
Ogólnie chciałbym aby na wszystkich stadionach mozna było wchodzić w liczbie w ilu się przyjedzie.
-
Tak masz 100 % racje... caly kociol Kolejorza stal i bil wam brawo ze tak ladnie spiewacie i zachycali sie nimLelek pisze:Oficjalna podaje liczbę sprzeddanych w Łodzi biletów a mnóstwo osób z FC nie kupowało biletów w Łodzi tylko dopiero pod sektorem. Było nas duzo więcej niż przed rokiem. Zresztą oficjalna liczba podana.

Litosci. To ze u was nie bylo slychac dopingu gospodarzy to zrozumiale... ale zrozum matolku ze takie same mam odczucia co do waszego dopingu. Stojac w kotle uslyszalem go w meczu moze ze 3 razy
-
Wyluzowany, tak jak zostało napisane, na meczach u nas, jest sprzedawanych tyle biletów ile jest krzesełek. Na pierwszym meczu z Bełchatowem sprzedano wszystkie bilety, a nawet zabrakło. Na drugim meczu z Wisłą, jak wchodziłem, to były tylko bilety na Niciarkę. Nie wiem czy wszystkie bilety poszły czy nie. Prawie cała niciarka była zajęta.
Na wyjazd do Poznania, specjalnie się mobilizowaliśmy. Ostatnio byliśmy w dobrej liczbie, a chcięliśmy być w jeszcze większej. To był nasz cel i został osiągnięty. Poza tym szykował sipojedynek na doping, dobra oprawa, super atmosfera, szybki dojazd i bezproblemowe wejście, a to przyciąga ludzi. Pamiętaj, że są osoby, które przedkładają wyjazdy nad mecze u siebie.
Te wszystkie czynniki złożyły się na naszą liczbę i chyba, te czynniki, nikogo nie dziwią.
Na każdy wyjazd staramy się mobilizować ludzi i chyba nasze liczby najgorsze nie są.
Na wyjazd do Poznania, specjalnie się mobilizowaliśmy. Ostatnio byliśmy w dobrej liczbie, a chcięliśmy być w jeszcze większej. To był nasz cel i został osiągnięty. Poza tym szykował sipojedynek na doping, dobra oprawa, super atmosfera, szybki dojazd i bezproblemowe wejście, a to przyciąga ludzi. Pamiętaj, że są osoby, które przedkładają wyjazdy nad mecze u siebie.
Te wszystkie czynniki złożyły się na naszą liczbę i chyba, te czynniki, nikogo nie dziwią.
Na każdy wyjazd staramy się mobilizować ludzi i chyba nasze liczby najgorsze nie są.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Wisła zajęła połowę klatki ale część osób została niewpuszczona (chyba pierwszy taki przypadek u nas z kibicami gości od dłuższego czasu). Jeden desperat wbił się na sektor przez płot od strony szkoły. Było też widać że Wisła miała jakieś spięcie z psami/ochroną.
P.S. Nie jest to oficjalna relacja tylko na szybko napisane kilka słów dla ciekawskich. Wisła jak wróci to sama się opisze, a od nas jak ktoś będzie chciał to też da oficjalne info.
P.S. Nie jest to oficjalna relacja tylko na szybko napisane kilka słów dla ciekawskich. Wisła jak wróci to sama się opisze, a od nas jak ktoś będzie chciał to też da oficjalne info.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
miałem okazje byc na tym meczu(przypadkowopublos pisze:Nie widze tematu z fotkami, wiec wklejam tu:

dOPING JASTZREBIA BARDZO DOBRY!!! A LICZBA BLIZSZA PRAWDY TO 500-550 OSÓB!!!A NIE JAK KTOS NAPISAŁ 350!!!
OPRAWA MIMO ,ŻE ROBIONA ZE STANDARDOWYCH ELEMENTÓW WYSZŁA SUPER!!! Młynek TSP malutki 70(LUDZI MAJĄCYCH SZALE W MŁYNIE CHYBA Z 5!!!) a doping.... hmmm zostawie to bez komentarza-osób
Mecz na mega plus dla Jastrzębia!!! mogli czuc się jak u siebie
TAKIE JEST MOJE SPOJŻENIE NIEZALEŻNEGO NIE ZWIĄZANEGO Z ŻADNĄ Z WYŻEJ WYMIENIONYCH EKIP OBSERWATORA TURYSTY:-)
a jeszcze pare lat temu NA TSP takie fajne oprawy robili...
-
Nas w Bełchatowie niecałe 600...juz ktos podał oficjalna liczbe w relacjach...liczba wieksza niz na Widzew....i jak dla mnie bardzo dobra!!!...moze jest to spodowowane tym iz ostatnio mamy dosc drogie specjale i jesli jest transport kołowy lepiej nam to wychodzi, ale to juz nie mnie oceniac...w kazdym razie dobra liczba i wszyscy dopiero wchodza w drugiej połowie...o zajciach w trakcie pierwszje polowy sie nie rozpisuje..pozdro
TYLKO WISŁA
-
Kuźwa to co dzieje się w Górniku teraz to jakaś kpina, żeby tam tacy ludzie doszli do władzy, najpierw układ z Gks-em, rzekomo nie przez to, że mają gdzie nie gdzie problemy, potem rozkminanie na ogólnodostępnym forum kibiców Piasta, które w ostatnim czasie znów powróciło , o ile układy każdy ma jakie chce, o już takie postępowanie z Piastem i żadnych konsekwencji to już czyste frajerstwo, 5 lat studiowałem w Gliwicach, i takie coś było nie do pomyślenia mimo (, a moze właśnie dlatego), że Górnik miał przewagę w mieście, ale teraz jak widzę jak tracą to się coraz bardziej frajerskich numerów chwytają.Wiem, że post zaraz zostanie skasowany przez Amigo czy jak mu tam, ale dla mnie to zwykłe konfidenctwo i należy to pokazać, niech ci co tak wielbią ich, więdza jakie numery odstawają.
Link. zniknął ze względu na rośbe kilku osób z Piasta, zresztą każdy go pewnie bez problemu i tak znajdzie.
A do kogoś poniżej. masz racje najlepiej to może od razu samemu przesłać dane i zdjęcia policji, a co, myślisz, ze oni nie mają przez takie coś kłopoty.
Ja znam jedną osobe z tego i wiem, że nie mal co jest teraz jakaś drobna bójka to od razu jest wzywana na komende i musi sie tłumaczyćź, że c**** wie i nawet jak ma świadków, że nie mogło go tam być to i tak kupe czasu traci, ale co tam. Jak widać dla pewnych ludi to normalna sprawa.
Link. zniknął ze względu na rośbe kilku osób z Piasta, zresztą każdy go pewnie bez problemu i tak znajdzie.
A do kogoś poniżej. masz racje najlepiej to może od razu samemu przesłać dane i zdjęcia policji, a co, myślisz, ze oni nie mają przez takie coś kłopoty.
Ja znam jedną osobe z tego i wiem, że nie mal co jest teraz jakaś drobna bójka to od razu jest wzywana na komende i musi sie tłumaczyćź, że c**** wie i nawet jak ma świadków, że nie mogło go tam być to i tak kupe czasu traci, ale co tam. Jak widać dla pewnych ludi to normalna sprawa.
Ostatnio zmieniony 26.08.2007, 11:25 przez amfiteatr, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Tys widzioł 270 chopa?38/12 pisze:ŁKS-u na Cracovii okolo 270 ( jak wroca to napisza dokladna liczbe ) na meczu bluzki z obu stron
[link]
Ostatnio zmieniony 26.08.2007, 12:15 przez creative, łącznie zmieniany 1 raz.
Do d*** z taką robotą.
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Nas w Krakowie 260 +20 pod sektorem( brak biletów lub dokumentów).Prowadzimy całkiem przyzwoity doping,pomimo zenującej postawy naszych kopaczy.Cracovia to coraz bardziej upadająca ekipa-pustki na stadionie,młyn( a właściwie młynek) jak na 3 ligowych boiskach.Aż żal patrzeć co się dzieje z tą ekipą.Na meczu obustronne bluzgi-my jedziemy Arce oni Resovii.Podróż w obie strony spokojna.
-
Policja ma dane (imie nazwisko, adres) i zdjęcia wszystkich którzy stoją w młynie, jeżdżą na wyjazdy itd. więc nie przesadzaj. Po co psy mają oglądać zdjęcia na jakiejś stronce, jak mają swoich tysiące. Owszem gdyby na tym forum były opisane jakieś zdarzenia chuligańskie i do tego zdjęcia, to mogłoby im to zaszkodzić.amfiteatr pisze: A do kogoś poniżej. masz racje najlepiej to może od razu samemu przesłać dane i zdjęcia policji, a co, myślisz, ze oni nie mają przez takie coś kłopoty.
A jak ktoś ma kompleksy i chce sie pod szyldem swojego klubu dowartościować na fotka.pl znaczy się że jest jebnięty.
ROW RYBNIK
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
-
Ja zrozumiałem jego komentarz i domyślić się idzie, że popełnił błąd ale Ty najwidoczniej bawisz się w dziennikarza, bo wyciągasz z kontekstów. GKS Tychy obecny na obydwóch sektorach?W Kotle się śpiewa pisze:Wymienialiście się bluzkami?38/12 pisze:ŁKS-u na Cracovii okolo 270 ( jak wroca to napisza dokladna liczbe ) na meczu bluzki z obu stron

-
Jak czytam te komentarze odnośnie meczu Lech - Widzew to mam wrażenie, że te tak bardzo zaprzyjaźnione ekipy zaraz sie pokłócą kto był głośniejszy hehehe:P! Jeden nie słyszał kotła drugi wogole nie słyszał myłna przeciwkina. 

Na dobre i na złe i w każdej lidze zawsze będziemy tam gdzie oni będą grać - ŁKS ŁÓDŹ!
-
prostując twoją wypowiedz, oficjalnie młynu na Cracovii nie ma, na stadionie tworzą się tylko grupki które próbują coś ruszać z dopingiem, podczas meczu na gniazdo właża jakieś małolaty (wiadomo bez żadnego poparcia, ogólnie żenada), w Krakowie wyraźnie zauważalny wzrost frekfencji na wiśle przy systematycznym spadku u nas. Ja jestem nawet z tego zadowolony bo dużo lepsze jakościowo te 2000 niż tamte 8000. i jeszcze dwa słowa do przyjaciół zza błoń, napinaliście się ze na Pasach same przerzuty, owszem wysypało się syfu po awansach z 3 i 2 ligi, ale zrozumcie to się w sercu nosi, obecnie u was śmietanka przerzutów - na Cracovii tylko prawdziwi. Bez napinkiamperomierz pisze:Nas w Krakowie 260 +20 pod sektorem( brak biletów lub dokumentów).Prowadzimy całkiem przyzwoity doping,pomimo zenującej postawy naszych kopaczy.Cracovia to coraz bardziej upadająca ekipa-pustki na stadionie,młyn( a właściwie młynek) jak na 3 ligowych boiskach.Aż żal patrzeć co się dzieje z tą ekipą.Na meczu obustronne bluzgi-my jedziemy Arce oni Resovii.Podróż w obie strony spokojna.
AC<Nie masz ambicji - pracujesz k**** w policji>AB
-
Twoja wypowiedź tyczy się meczu Cracovia-ŁKS...a jednak coś o Wiśle musiałeś napisać,nawet jeżeli nikt z Wisły nic nie wspomniał o waszej frekwencji. Jakieś urojone jazdy w bani masz.Pretorian pisze: w Krakowie wyraźnie zauważalny wzrost frekfencji na wiśle przy systematycznym spadku u nas. Ja jestem nawet z tego zadowolony bo dużo lepsze jakościowo te 2000 niż tamte 8000. i jeszcze dwa słowa do przyjaciół zza błoń, napinaliście się ze na Pasach same przerzuty, owszem wysypało się syfu po awansach z 3 i 2 ligi, ale zrozumcie to się w sercu nosi, obecnie u was śmietanka przerzutów - na Cracovii tylko prawdziwi. Bez napinki
A to zdanie z frekwencją i o przerzutach to już w ogóle post roku

Jest taka opcja zmień post, więc zastanów się co napisałeś

-
-
Twoj post nietrzyma sie wogole kupy.wez zastanów sie oco ci chodziło,o doping czy o pojechanie nam z tą "zaprzyjaznioną"ekipąLASZLO1908 pisze:Jak czytam te komentarze odnośnie meczu Lech - Widzew to mam wrażenie, że te tak bardzo zaprzyjaźnione ekipy zaraz sie pokłócą kto był głośniejszy hehehe:P! Jeden nie słyszał kotła drugi wogole nie słyszał myłna przeciwkina.
Widzew z Lechem niema ani zgody ani układu.zawsze znajdą sie barany którzy chcą sie wielce zaprzyjaznic z Kolejorzem i odwrotnie.ale wierz mi ze to dotyczy i was z Legią.niektórzy odwas dali by sie pociąc zeby z Legią miec chociaz układ:)
co do meczu Lech-Widzew. liczba bardzo przyzwoita.prowadzimy równy doping jak na taka liczbe i dosyc głosny.po bramce dla Lecha i tak bawimy sie w najlepsze.
Lech wypełnia cały stadion.prowadzą głosny doping który słyszałem w przestojach unas.chyba ze do dopingu przyłanczała sie IV trybuna to naprawde było głosno.z Oprawą Lech miał spore problemy ale wkoncu wyszło jak powinno:)
P.S ktos z Łksu napisał o Cracovi ze ekipa coraz słabsza itp. Teraz popatrz na wasze liczby wyjazdowe.w tamtym roku 800 na Cracovi.w tym 260.
-
Przepraszam, nie chciałem tak bardzo, więcej to się nie powtórzyPretorian pisze:ale mi dojebałeś, już zmieniam ten post
taka prawda ku*** jest i tyle

Prawda jest taka że jednak coś kręcisz bo unosisz się i zaczynasz przeklinać

Tylko mi odpowiedz na pytanie...czemu przy swojej pierwszej wypowiedzi jak twoja drużyna grała mecz musiałeś wstawić Wisłę ?
Nie napiszę, żeby cię jakoś uderzało albo bolało to, że na R22 chodzi coraz więcej ludzi i będzie przybywało-bo zaraz zostanę zbluzgany

Koniec tematu z mojej strony.
-
Dlaczego? Bo u nas kibicowanie to 50% miłość do klubu, a 50% nienawiść do wroga, więc dlatego muszę ważyć swoje posty ażeby wypowiedź była precyzyjna... to chciałeś usłyszeć?? napisałem i już, i nie sugeruj mi na przyszłość edytowania postów bo ja w przeciwieństwie do takich jak ty zdania pod presją nie zmieniam, narta-J- pisze:Przepraszam, nie chciałem tak bardzo, więcej to się nie powtórzyPretorian pisze:ale mi dojebałeś, już zmieniam ten post
![]()
Prawda jest taka że jednak coś kręcisz bo unosisz się i zaczynasz przeklinać![]()
Tylko mi odpowiedz na pytanie...czemu przy swojej pierwszej wypowiedzi jak twoja drużyna grała mecz musiałeś wstawić Wisłę ?
Nie napiszę, żeby cię jakoś uderzało albo bolało to, że na R22 chodzi coraz więcej ludzi i będzie przybywało-bo zaraz zostanę zbluzgany![]()
AC<Nie masz ambicji - pracujesz k**** w policji>AB
-
Zawsze mnie intrygowało to,że mówiąc o swoim meczu wtrącasz 3 gorsze o Wiśle. Ok teraz rozumiem, to nienawiść...tak też można.Pretorian pisze:Dlaczego? Bo u nas kibicowanie to 50% miłość do klubu, a 50% nienawiść do wroga, więc dlatego muszę ważyć swoje posty ażeby wypowiedź była precyzyjna... to chciałeś usłyszeć?? napisałem i już, i nie sugeruj mi na przyszłość edytowania postów bo ja w przeciwieństwie do takich jak ty zdania pod presją nie zmieniam, narta-J- pisze:Przepraszam, nie chciałem tak bardzo, więcej to się nie powtórzyPretorian pisze:ale mi dojebałeś, już zmieniam ten post
![]()
Prawda jest taka że jednak coś kręcisz bo unosisz się i zaczynasz przeklinać![]()
Nie napiszę, żeby cię jakoś uderzało albo bolało to, że na R22 chodzi coraz więcej ludzi i będzie przybywało-bo zaraz zostanę zbluzgany![]()
Nigdy nie zmieniłem zdania pod presją, ba nawet ludzi irytuje to, że mam je własne, nawet jak chcą mi coś narzucić.
P.S. niektóre wypowiedzi trzeba precyzować a inne można uogólniać, a zmianę postu zasugerowałem, bo śmieszne było to co napisałeś i zdania nie zmienię, bo uważam, że jest komiczne

Jak coś to priv.