Mam wyjebane pisze: ↑06.08.2017, 23:16Z całym szacunkiem dla Twojej opinii...
Mieszkam pod Końskimi i nie cierpię Widzewa tak samo jak Korony...
Ale jakby Korona miała przyjechać do Końskich to raczej nie miałaby kogo bić ...
Końskie od lat były widzewskie ale narybku nie mają i obecnie młodzież lata za Koroną...
Parę lat temu nie było nikogo oprócz małej liczby widzewiaków - teraz raczej 50/50.
Czasy się zmieniają i nie malujcie trawy na zielono...
Zrobili progres u Was regres a czas pokaże co dalej na razie powoli ale do przodu dla nich
A ty zakim jestes?

Kibicowskie Świętokrzyskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Świętokrzyskie
-
TKN będzie Korony
-
-
Daleko mi do Widzewa .... ale ...... jestem w TKN bardzo,bardzo czesto. Nie uswiadczysz tam zbyt wielu ludzi z barwami ( smyczki,koszulki cokolwiek ) ale jesli juz, to widac czerwono-bialo-czerwone niz złocisto-krwiste. Pozatym, WidzewTKN zawsze moze liczyc na pomoc Ceramiki i Granatu .... a Koronie kto ma pomóc ?? Fc stąporków który swojego grafa nie jest w stanie we wlasnym miescie odmalować czy sekcja sprinterska fc bliżyn ??

-
1925 pisze: ↑07.08.2017, 11:41Daleko mi do Widzewa .... ale ...... jestem w TKN bardzo,bardzo czesto. Nie uswiadczysz tam zbyt wielu ludzi z barwami ( smyczki,koszulki cokolwiek ) ale jesli juz, to widac czerwono-bialo-czerwone niz złocisto-krwiste. Pozatym, WidzewTKN zawsze moze liczyc na pomoc Ceramiki i Granatu .... a Koronie kto ma pomóc ?? Fc stąporków który swojego grafa nie jest w stanie we wlasnym miescie odmalować czy sekcja sprinterska fc bliżyn ??
Po części trafiłeś w sedno - liczba kibiców - tak jednych jak drugich jest niepowalająca .
W mieście teoretycznie widzewskim chłopaki muszą się posiłkować Opocznem , bo sami nie ogarniają już tematu . Jak zamieszkałem pare lat temu Korony było zero - i pamietam jak rozmawiałem z chłopakiem z Widzewa - Korony nie ma , a jak są jednostki to ich wytępimy.
Czas leci a realnie z tych jednostek (nie mówię ze przejęli Końskie !) jest spora liczba osób . Owszem grafy tylko RTS , barw raczej zero ani jednych ani drugich (dwa razy widziałem koszulkę RTSu i raz Korony ) przez parę lat.
Fajnie , że coś się dzieje , bo tak naprawdę to była trochę pustynia na mapie - bez urazy ale liczby słabe jak na dominację obu ekip.
Na razie na podwórku PAT - ale cieszę się na zakończenie nudnego okresu ;)
Tak jak piszesz - Końskie RTS pewnie będą się posiłkować Opocznem/Granatem czy Starem , a Korona FC i Kielcami na mieście .
Grunt , że będzie się działo ciekawie ;)
-
Chlopaki sami sobie radzili z miejscową Koroną która notorycznie im odmawiała.
Gdy Kielce wpadają na pomysł walki o Końskie, to już nie jest tylko sprawa RTSu z Końskich a całego Widzewa.
Gdy Kielce wpadają na pomysł walki o Końskie, to już nie jest tylko sprawa RTSu z Końskich a całego Widzewa.
-
W kwestii wyjasnien, FC Staporkow nie dostalo dofinansowania z UE na poprawe grafu, a FC Blizyn jest czescia lekkoatletycznej sekcji miejscowego Kordianu.1925 pisze: ↑07.08.2017, 11:41Daleko mi do Widzewa .... ale ...... jestem w TKN bardzo,bardzo czesto. Nie uswiadczysz tam zbyt wielu ludzi z barwami ( smyczki,koszulki cokolwiek ) ale jesli juz, to widac czerwono-bialo-czerwone niz złocisto-krwiste. Pozatym, WidzewTKN zawsze moze liczyc na pomoc Ceramiki i Granatu .... a Koronie kto ma pomóc ?? Fc stąporków który swojego grafa nie jest w stanie we wlasnym miescie odmalować czy sekcja sprinterska fc bliżyn ??
Tak na powaznie, skad dojezdzasz??
-
Ile miasto Końskie ma mieszkańców ??
-
[link]
2 sekundy w google.
2 sekundy w google.
-
Dzis może sie sporo wyjaśnić. Koronka za bardzo sie rozchulała i zapomnieli gdzie ich miejsce w szeregu. Licze że zostaną szybciutko ustawieni do pionu.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
A o psychistryk nie zahaczyles? Co ten Widzew może ? Boli i ma boleć. Koronę dostaliśmy od Boga a wy Widzew od Bońka
BHBD
-
posłuchaj wieśniaku co ci teraz powiem po drugi raz tego nie napisze:zgadnijkto pisze: ↑07.08.2017, 21:00A o psychistryk nie zahaczyles? Co ten Widzew może ? Boli i ma boleć. Koronę dostaliśmy od Boga a wy Widzew od Bońka
1.Bóg się wstydzi za to wasze zółto-czerwone ścierwo i nigdy w życiu nie przyłożył by reki do powstania takiego kurestwa.
2.Boli to cie garb po żniwach
3.z psychiatryka to ty na kibice.net piszesz i to dopiero wtedy jak połkniesz pigułke.
4.To Widzew nam dał Bońka.
Suma-sumarum chciałeś błysnąć,a nawet nie zaiskrzyłeś,a co Końskich od teraz dopiero pokażecie na co was stać. Niebawem wrócimy do tego tematu. Możesz byc pewny.
-
Kolegom po szalu z wiosek też tak mówisz ?Hustin Doffman pisze: ↑07.08.2017, 22:48posłuchaj wieśniaku co ci teraz powiem po drugi raz tego nie napisze:zgadnijkto pisze: ↑07.08.2017, 21:00A o psychistryk nie zahaczyles? Co ten Widzew może ? Boli i ma boleć. Koronę dostaliśmy od Boga a wy Widzew od Bońka
1.Bóg się wstydzi za to wasze zółto-czerwone ścierwo i nigdy w życiu nie przyłożył by reki do powstania takiego kurestwa.
3.z psychiatryka to ty na kibice.net piszesz i to dopiero wtedy jak połkniesz pigułke.
Suma-sumarum chciałeś błysnąć,a nawet nie zaiskrzyłeś,a co Końskich od teraz dopiero pokażecie na co was stać. Niebawem wrócimy do tego tematu. Możesz byc pewny.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Nie,tylko tym którzy na to zasługują.
-
Idź już spać bo rano trzeba gospodarstwo obrobić
-
Ścierwo to jest ta wasza czerwona szmata. A buraka to sobie u siebie na trybunach poszukaj. A teraz W********** żydzie.Hustin Doffman pisze: ↑07.08.2017, 22:48posłuchaj wieśniaku co ci teraz powiem po drugi raz tego nie napisze:zgadnijkto pisze: ↑07.08.2017, 21:00A o psychistryk nie zahaczyles? Co ten Widzew może ? Boli i ma boleć. Koronę dostaliśmy od Boga a wy Widzew od Bońka
Ale będziecie całym WRWE ? :D bez rzeki i Ruchu nic nie znaczycie.
BHBD
-
Hustin dofman. Nie spodziewalem sie ze tak latwo cie sprowokowac, nerwy puszczajá juz. Dziwne ze kogos nazywasz wiesniakiem a scierwo? Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia. Czasu nie oszukasz, zmiany sa nieodzowne, nim sie nie obejrzysz twoj dzieciak bedzie latal w koszulce Korony
-
Jakos dwa dni temu bylo dzwonione to tacy twardzi nie byliscie i podobno miejsce w szeregu znaciezgadnijkto pisze: ↑07.08.2017, 21:00A o psychistryk nie zahaczyles? Co ten Widzew może ? Boli i ma boleć. Koronę dostaliśmy od Boga a wy Widzew od Bońka
-
Czy Widzew z Łodzi włączał się kiedyś w te świętokrzyskie przepychanki?
Miasto moje a w nim..
-
Nie było i nie ma takiej potrzeby.Carcassonne pisze: ↑08.08.2017, 12:28Czy Widzew z Łodzi włączał się kiedyś w te świętokrzyskie przepychanki?
-
Dziwię się że nie chcą spacyfikować Korony (tej z Kielc) żeby uniknąć drugiego Piotrkowa w Końskich.
Miasto moje a w nim..
-
Z tego co zdążyłem sie zorientować to problemem w Końskich nie jest Korona z tego miasta ( chyba nawet bardziej okolicznych wioch?) a wsparcie z Kielc. Drugi Piotrków? Raczej nie w tym przypadku :)
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Akurat widzewiacy tez sa z okolicznych "wioch"wiernyioddany pisze: ↑08.08.2017, 14:51Z tego co zdążyłem sie zorientować to problemem w Końskich nie jest Korona z tego miasta ( chyba nawet bardziej okolicznych wioch?) a wsparcie z Kielc. Drugi Piotrków? Raczej nie w tym przypadku :)
-
Jak to ku*** jest, że wszedzie wypowiadają się spamy z widzewa, w każdym wątku mają coś do powiedzenia chociażby nic nie wiedzieli to i tak sie wpisują, dla zasady.
-
A o co chodzi z tym drugim Piotrkowem
-
Piotrkow byl kiedys Widzewski...kiedys:) ŁKS ich wyplenil i teraz Widzew sie tam nie liczy.Dominacja Łksu.
-
To fakt,nerwy mi puściły. Wieśniak-bo w Końskich Korona to fikcja,okoliczne wichury jeżdzą na Korone owszem,nawet całkiem sporo,a ścierwo? uwierz mi że mam swoje powody by za takowych ich uważać. Mój syn dzięki Bogu poszedł w moje ślady,jeździ za Widzewem juz od 2 lat sam,bez tatusia ;)darek.1 pisze: ↑08.08.2017, 08:00Hustin dofman. Nie spodziewalem sie ze tak latwo cie sprowokowac, nerwy puszczajá juz. Dziwne ze kogos nazywasz wiesniakiem a scierwo? Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia. Czasu nie oszukasz, zmiany sa nieodzowne, nim sie nie obejrzysz twoj dzieciak bedzie latal w koszulce Korony
Zgadnijkto... a co do ciebie chłopcze stajenny to powiem ci że stopień twego upośledzenia jest naprawde poważny,jak ktoś o zdrowych zmysłach z ekipy takiej jak Korona może napisać że my bez Wisły i Ruchu jesteśmy nikim? skoro my jesteśmy nikim to o was nigdy nikt nie słyszał,nikt was nigdy nie widział,a jedyna Korona to ta z Góry Kalwarii albo ta z Krakowa. Nie chce mi się więcej poniżać do twojego poziomu. Pamietaj jedno syneczku,poniosła was fantazja w Końskich i będziecie za to za chwile siedzieć w kozie.
ŚWIĘTOKRZYSKIE JEST WIDZEWSKIE
-
Do pewnego i to bardzo niskiego poziomu i tak juz sie znizyles, podobnie jak i osoby ktore sie z Toba licytuja. Fakty sa jakie sa, wy jako Widzew nie przyznajecie sie do czesciowej utraty terenu na rzecz Korony-ok, w pelni to rozumiem bo zaraz byscie mieli stos komentarzy od innych ekip ze to przez wasze nowe zgody itp. Ale pomijajac wasze problemy to smieszne jest to co piszesz/grozisz(?) o usadzeniu kogokolwiek w kozie. Dostaliscie po glowie, walka honorowa, jedni i drudzy przystali na nia wiec po co przytaczasz to co bylo kiedys? Pamietaj ze w dzisiejszych czasach kalkulacja jest bardzo wazna-u was chlopaki tez pewnie mysleli ze to oni dodadza post o grzybobraniu ale niestety psikus. Bedzie jeszcze niejedna okazja do rewanzu wiec ochlon troszeczke, usiadz przed tv, walnij sobie piwko i poogladaj tv, moze jakis meczyk z Pucharu Polski? Macie juz przypieta latke o waszych rzecznikach prasowych i koloryzowaniu rzecywistosci pod Widzew a Ty swoimi postami jeszcze bardziej to utwierdzasz. Zyjcie dalej w przekonaniu ze Korona w Konskich nic nie znaczy a chlopaki od nas niech bija dalej rekordy w pobijaniu liczb wyjazdowych pod nazwa "Konskie". Psy szczekaja-karawana jedzie dalej. Do zobaczenia!Hustin Doffman pisze: ↑08.08.2017, 17:14To fakt,nerwy mi puściły. Wieśniak-bo w Końskich Korona to fikcja,okoliczne wichury jeżdzą na Korone owszem,nawet całkiem sporo,a ścierwo? uwierz mi że mam swoje powody by za takowych ich uważać. Mój syn dzięki Bogu poszedł w moje ślady,jeździ za Widzewem juz od 2 lat sam,bez tatusia ;)darek.1 pisze: ↑08.08.2017, 08:00Hustin dofman. Nie spodziewalem sie ze tak latwo cie sprowokowac, nerwy puszczajá juz. Dziwne ze kogos nazywasz wiesniakiem a scierwo? Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia. Czasu nie oszukasz, zmiany sa nieodzowne, nim sie nie obejrzysz twoj dzieciak bedzie latal w koszulce Korony
Zgadnijkto... a co do ciebie chłopcze stajenny to powiem ci że stopień twego upośledzenia jest naprawde poważny,jak ktoś o zdrowych zmysłach z ekipy takiej jak Korona może napisać że my bez Wisły i Ruchu jesteśmy nikim? skoro my jesteśmy nikim to o was nigdy nikt nie słyszał,nikt was nigdy nie widział,a jedyna Korona to ta z Góry Kalwarii albo ta z Krakowa. Nie chce mi się więcej poniżać do twojego poziomu. Pamietaj jedno syneczku,poniosła was fantazja w Końskich i będziecie za to za chwile siedzieć w kozie.
A osoby z Kielc prosze o ogarniecie emocji bo nie ma sensu spinac sie z osobami pokroju Hustina. Dajcie mu spokoj, to samo przejdzie.
-
Kibic Widzewa określa kibiców Korony wieśniakami - post roku. Nie przejmujcie się mieszkańcy Zelowa, Rogowa, Koluszek czy Brzezin - przecież to nie chodzi o wasze metropolie;)
-
Z tego wpisu wynika, że chodzi mu o tych z wiosek wokół Końskich. Umiesz czytać ze zrozumieniem czy chcesz być na siłę zabawny? Bo moim zdaniem wyszedłeś na zwykłego pajaca.husaria1683 pisze: ↑08.08.2017, 18:00Kibic Widzewa określa kibiców Korony wieśniakami - post roku. Nie przejmujcie się mieszkańcy Zelowa, Rogowa, Koluszek czy Brzezin - przecież to nie chodzi o wasze metropolie;)
Miasto moje a w nim..
-
O ku*wa masz syna juz starszego czyli wynika ze tez masz swoje lata ale umysłem dosiegasz poziomu dziecka z przedszkola. Z tych rzeczy się kiedys wyrasta i nie napinaj sie na forum wiadomo że Korona was zje w końcu i dobrzeHustin Doffman pisze: ↑08.08.2017, 17:14To fakt,nerwy mi puściły. Wieśniak-bo w Końskich Korona to fikcja,okoliczne wichury jeżdzą na Korone owszem,nawet całkiem sporo,a ścierwo? uwierz mi że mam swoje powody by za takowych ich uważać. Mój syn dzięki Bogu poszedł w moje ślady,jeździ za Widzewem juz od 2 lat sam,bez tatusia ;)darek.1 pisze: ↑08.08.2017, 08:00Hustin dofman. Nie spodziewalem sie ze tak latwo cie sprowokowac, nerwy puszczajá juz. Dziwne ze kogos nazywasz wiesniakiem a scierwo? Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia. Czasu nie oszukasz, zmiany sa nieodzowne, nim sie nie obejrzysz twoj dzieciak bedzie latal w koszulce Korony
-
Ty też musisz kupę w pieluchy robić skoro pytałeś co się w Piotrkowie stało, a wiesz kogo Korona zje. Co za szambo tutaj to ja p*******, skąd te przygłupy się biorą.
Miasto moje a w nim..
-
hustin dofman-udzielanie sie w temacie swietokrzyskim i obrazanie scyzorow w czasie kiedy ŁKS jest w posiadaniu waszych najwazniejszych flag w tym huliganskiej i lamie katuje waszego lidera dhw swiadczy jakim jestes pajacem.Jezeli jestes z lodzi w co watpie to dymaj szukac flag i odwetu za waszego lidera kozaku a nie napinasz sie tutaj anonimowo.Wiem wiem bardzo ciezko to zrozumiec...w konskich jest was coraz mniej a korony coraz wiecej..AMEN:)
-
Italiano pisze: ↑08.08.2017, 19:51hustin dofman-udzielanie sie w temacie swietokrzyskim i obrazanie scyzorow w czasie kiedy ŁKS jest w posiadaniu waszych najwazniejszych flag w tym huliganskiej i lamie katuje waszego lidera dhw swiadczy jakim jestes pajacem.Jezeli jestes z lodzi w co watpie to dymaj szukac flag i odwetu za waszego lidera kozaku a nie napinasz sie tutaj anonimowo.Wiem wiem bardzo ciezko to zrozumiec...w konskich jest was coraz mniej a korony coraz wiecej..AMEN:)
A ty sie napinasz personalnie? czlowieku co ty wogole p*********? gdybys mial inteligencji chodz tyle co mucha,wiedzialbys ze ktos taki jak ja czy ty nie ma absolutnie wpływu na krojone flagi czy porachunki ekip hools. Poruszasz tematy o których bladego pojęcia nie masz. Powiedz mi obrotniaczku kto tu sie udziela "nie anonimowo"?- hipokryzja 10/10! sęk w tym że jestem ze swietokrzyskiego wiec gdzie mam sie udzielać klaunie? jak juz powietrze ci zejdzie z wentylka to przeczytaj sam swojego poprzedniego posta. mnie zarzucasz wszystko to,co sam reprezentujesz. Tyle
Janosik69 tym sie róznimy że ja jestem fanatykiem a nie sezonowcem. Z TEGO SIE NIE WYRASTA I BASTA!
-
Hujowo to wyglada. Odgrazasz sie na scyzorach z konskich bo zagrali wam na nosie fama poszla w Polske moze kiedys poza grozbami na forum im sie jakos zrewanzujecie. Klawiatura swoje zycie swoje.
-
Skoro akcje z Końskich nazywasz "zagraniem na nosie" to ok. Szanuje ludzi z zasadami,nie zadaje sie z k******. Myśle że nie ma sensu drążyc tematu. Korona ma swoje 5 minut i tyle.
-
Chlopaki z Konskich sie tu nie wypowiadaja a Wy robicie popeline. Suche fakty sa napisane i tyle. Wyszli w takich okolicznościach.przegrali i tyle. Skończcie z pierdoleniem,i jedni i drudzy bo zycie toczy sie dalej a chyba na walce polega cala ta zabawa ? ;) Szacunek dla tych co podejmują rekaWice !
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Nikt nikomu nie umniejsza tylk niech się ogarnie ten Źydzew. Od straszenia to są duchy nie oni.... to po pierwsze... żarnow tez jest niby wasz... Taki c***. Palicię wrota jak mało kto... Skarżysko to samo. Radoszyce. Gdzie ten Widzew pytam? Taki wielki nie ustraszony.
BHBD
-
hustin dofman udzielasz sie tez w temacie łodzkim gdzie pocisnal ci chlopak po szalu z łodzi.Umawiales sie z nim na wymiane zdan o waszej rosyjskiej zgodzie:)nazywasz scyzorow wiesniakami a sam przyznales moje przypuszczenie ze nie jestes z lodzi wiec zakladam ze z wiochy.Wiec skoro "jechal"z toba nawet chlopak z Widzewa i to ponoc z bandy dam ci rade...zamilcz wstydu sobie oszczedz