Głupek jesteś nic nie rozumiesz.Z tą pracą to nie mierz wszystkich swoją miarą. Żeby ciebie nie trafili jak z sonoco będziesz wracał. c*** ci w serce za personalne wycieczki. Za każdym takim atakiem są te same śpiewki i tylko debile wierzą,że ktoś to zatrzyma. Teraz jesteśmy c**** warci bo dojechali chłopaka od was. Ale o staniu na autostradzie twoich panienek już zapomniałeś? ku*** ustwieni ze sprzętem jak Krzyżacy. Wiec stul dziub i W********** na plac zabaw.

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
https://t.me/pump_upp
-
Przecie nie od dziś wiadomo, że master1908, mw10 czy taki Nikodem łykają wszystko co usłyszą od kolegów lub przeczytają na forum z postów pediego z retkini. Nie ma się więc co dziwić w dziwne treści ich postów :)
bez odbioru bo pewnie zaraz w/w trójca będzie mi się chciała rzucić do internetowego gardła :)
bez odbioru bo pewnie zaraz w/w trójca będzie mi się chciała rzucić do internetowego gardła :)
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
Podobno jest w ciazy
-
Ciekawe, internetowy wojowniku, czy byś mu to w twarz powiedział?
-
-
j**** sprzęty, nigdy bym nie dźgnął nożem gościa za to że jest z innej ekipy sportowej czy jest zwykłym kibicem w barwach czysta chujnia. Mam nadzieję że charakterne chłopaki nigdy się nie splamią i ku*** nie będziemy się cięli bo zniknie klimat i co będziemy strzelać w obronie życia swojego, dziewczyn i kumpli ? Jakaś abstrakcja, kwestia nie do pomyślenia
-
Pojebalo Cie ??'Umiesz zachowac odrobine zdrowego rozsadku??

-
Mam pytanie do łksiaków, jaka według was jest wasza najważniejsza/najstarsza flaga w historii? Nie liczyć Łks Łódź Polska.
-
Zrobisz zasadzke ;-) ?WidzewskaCharyzma pisze: ↑08.08.2017, 18:59Mam pytanie do łksiaków, jaka według was jest wasza najważniejsza/najstarsza flaga w historii? Nie liczyć Łks Łódź Polska.

-
Tak w pierwszej kolejności na Ciebie, potem mam mistrzunia na rozkładzie, a na koniec skok na wasze fany ;-) rabe po mnie posprząta.Zrobisz zasadzke ;-) ?
Nie pytam po prostu która z flag wg was jest ta naj. Tak jak w przypadku naszego Robotniczego fany której nic nie przebije.
-
Nie wiem w sumie ale wydaje mi się że uliczni wojownicy. Choć zawsze wolałem kawalerię szatana
-
Zapomniałeś jeszcze wspomnieć o koledze Adim z Bajkowego.
Ale w sumie tak przeglądając flagi ŁKSu to trafiłem na flagę z której wieść niesie "ŁKS Łódź Net Force Internetowi Napinacze". Mógłby ktoś wytłumaczyć prawdziwy jej sens?
Ale w sumie tak przeglądając flagi ŁKSu to trafiłem na flagę z której wieść niesie "ŁKS Łódź Net Force Internetowi Napinacze". Mógłby ktoś wytłumaczyć prawdziwy jej sens?
-
Ja bym celował chyba w Łódzki Klub Sortowy jest jeszcze Łks Naszym....choć z nią wiąże się zabawna historia bo pierwotnie było to Łks Moim....ale gdy bodajże R.Zieliński ze Śląska trochę ją wyśmiał twierdząc (słusznie) że hasło na fladze ...Moim za którą stoi setka ludzi to bez sensu, to hasło mogło pasować na szalik, dla tego w którymś tam roku zmieniliście na Naszym. Te dwie flagi tak ja bym kojarzył jako dosyć kultowe, czekam na wasze opinie.
-
Nie zapomniał.Kiedyś Pedi z Bajkowego miał konto ene due rabe,stąd właśnie Rabe.Ogólnie to miał tych kont ze 40 lekko,w tym kilka antyWidzew.
Sens jest taki,że do tej nieformalnej grupy należą między innymi:łodzianin98 pisze: ↑08.08.2017, 21:54Ale w sumie tak przeglądając flagi ŁKSu to trafiłem na flagę z której wieść niesie "ŁKS Łódź Net Force Internetowi Napinacze". Mógłby ktoś wytłumaczyć prawdziwy jej sens?
-low kick
-Pedi z Bajkowego
-Mistrz
-dk08
-stare bałuty1908
-
Na rozkładzie to twoja siostra jest od urodzenia jak ją gnieciesz co wieczór. Odbij ode mnie k****. Robotnicze przebili Awanturnicy. Ani jednej z nich nie ma. To ten słaby osiedlowy klub wam je zwinął,pamiętaj o tym.WidzewskaCharyzma pisze: ↑08.08.2017, 20:33Tak w pierwszej kolejności na Ciebie, potem mam mistrzunia na rozkładzie, a na koniec skok na wasze fany ;-) rabe po mnie posprząta.Zrobisz zasadzke ;-) ?
Nie pytam po prostu która z flag wg was jest ta naj. Tak jak w przypadku naszego Robotniczego fany której nic nie przebije.
-
Mistrz zachowaj jakiś umiar w tej napince, bo dostaniesz reprymendę jak Adi.
-
Skoncz juz czlowieku pierdolic o tych flagach wszystko juz na ten temat bylo napisane powiedziane zadnej z tych flag na oczy nie widziales a sie strasznie podniecasz i p********* caly czas jedno i to samo jakby twoj wielki Łks nigdy zadnej flagi nie stracil...taki madry jestes to czemu swoich cannibalow nie upilnowales wielki wojownikuMISTRZ1908 pisze: ↑08.08.2017, 23:17Na rozkładzie to twoja siostra jest od urodzenia jak ją gnieciesz co wieczór. Odbij ode mnie k****. Robotnicze przebili Awanturnicy. Ani jednej z nich nie ma. To ten słaby osiedlowy klub wam je zwinął,pamiętaj o tym.WidzewskaCharyzma pisze: ↑08.08.2017, 20:33Tak w pierwszej kolejności na Ciebie, potem mam mistrzunia na rozkładzie, a na koniec skok na wasze fany ;-) rabe po mnie posprząta.Zrobisz zasadzke ;-) ?
-
To trzymaj kolegę na smyczy bo z pianą w gębie przed komputerem jest tylko pośmiewiskiem. Pierwsza spalona na wyjeździe co to wasze panienki na autostradzie stały-byłem. Druga po derbach-byłem. Na dwie przyjdzie czas. Jak kiedyś zagracie w tej lidze co my. Ja je widziałem,tobie już zostały tylko wspomnienia i żal.
-
Co ty pojebny jestes? ile ty masz lat ze nawet im po rodzinach cisniesz? Co to ku*** ma znaczyc? ....MISTRZ1908 pisze: ↑08.08.2017, 23:17Na rozkładzie to twoja siostra jest od urodzenia jak ją gnieciesz co wieczór. Odbij ode mnie k****. Robotnicze przebili Awanturnicy. Ani jednej z nich nie ma. To ten słaby osiedlowy klub wam je zwinął,pamiętaj o tym.WidzewskaCharyzma pisze: ↑08.08.2017, 20:33Tak w pierwszej kolejności na Ciebie, potem mam mistrzunia na rozkładzie, a na koniec skok na wasze fany ;-) rabe po mnie posprząta.Zrobisz zasadzke ;-) ?

-
panienki bys internetowy hulsie zobaczyl te panienki na zywo to bys nie wiedzial w ktora strone uciekacMISTRZ1908 pisze: ↑09.08.2017, 00:12To trzymaj kolegę na smyczy bo z pianą w gębie przed komputerem jest tylko pośmiewiskiem. Pierwsza spalona na wyjeździe co to wasze panienki na autostradzie stały-byłem. Druga po derbach-byłem. Na dwie przyjdzie czas. Jak kiedyś zagracie w tej lidze co my. Ja je widziałem,tobie już zostały tylko wspomnienia i żal.
-
Zaczyna się patologia na nowo.
-
Bo ci garbaty nos urosnie. Gdy derby byly grane ty siedziales na necie z otwartymi wszystkimi kamerkami lodzkimi. Gorzej niz jakis dzielnicowy. Sam jakiegos screena wrzucales tutaj cos probujac pokazac a wyszlo 15 zakladek z kamerkami. Tak wlasnie spedziles derby. Nie odpisuj.MISTRZ1908 pisze: ↑09.08.2017, 00:12To trzymaj kolegę na smyczy bo z pianą w gębie przed komputerem jest tylko pośmiewiskiem. Pierwsza spalona na wyjeździe co to wasze panienki na autostradzie stały-byłem. Druga po derbach-byłem. Na dwie przyjdzie czas. Jak kiedyś zagracie w tej lidze co my. Ja je widziałem,tobie już zostały tylko wspomnienia i żal.
-
Chciałem normalnie pogadać jakiś taki spokojny temat, ale się nie da, niestety przeglądarkowi bojówkarze oplują człowieka,przejadą
się po rodzinie, cóż wasze chłopaki w ogóle nie mają luzu, mistrzuniu jakiś spięty wyjątkowo jest, chyba pogody nad Bałtykiem nie miał.
się po rodzinie, cóż wasze chłopaki w ogóle nie mają luzu, mistrzuniu jakiś spięty wyjątkowo jest, chyba pogody nad Bałtykiem nie miał.
-
Normalnie pogadać w temacie łódzkim na kibice.net - oksymoron :) Tu jest walka i napinka !!!
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Wielokrotnie tutaj pisalem zeby kazdy zajal sie soba i pisal tylko o swoim klubie ale z wami trolle internetowe sie nie da !
Pato 1908 Gang
-
Ale teraz wymyśliłeś. Dobre sobie. Ty Antoni zapewne byś walczył na gołe łapy przeciwko siekierom i maczetom. Jesteś w c*** kozak. Bawcie się dalej.error04 pisze: ↑09.08.2017, 01:05Bo ci garbaty nos urosnie. Gdy derby byly grane ty siedziales na necie z otwartymi wszystkimi kamerkami lodzkimi. Gorzej niz jakis dzielnicowy. Sam jakiegos screena wrzucales tutaj cos probujac pokazac a wyszlo 15 zakladek z kamerkami. Tak wlasnie spedziles derby. Nie odpisuj.MISTRZ1908 pisze: ↑09.08.2017, 00:12To trzymaj kolegę na smyczy bo z pianą w gębie przed komputerem jest tylko pośmiewiskiem. Pierwsza spalona na wyjeździe co to wasze panienki na autostradzie stały-byłem. Druga po derbach-byłem. Na dwie przyjdzie czas. Jak kiedyś zagracie w tej lidze co my. Ja je widziałem,tobie już zostały tylko wspomnienia i żal.
-
Ty w ogóle byś nie walczył na nic bo jesteś zwykłą internetową pizdą.p********* w kółko o rzeczach,które cię nie dotyczą wyszczekana dziewczynko.
-
Nie wiem,ale wiem że jedną z ważniejszych jest flaga ,,VISITORS'' ;)
-
Wątpię czy kierują tobą dobre intencje, ale c***, wszystkie są ważne, ta naj to ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE. Szczęśliwy?Nie wiem, czy to pytanie już wcześniej nie padło, ale którą straconą flagę 'eRTeeSiacy' uważają za najważniejszą?
-
tez uwazam ze Robotnicze.
Dzisiaj smutny dzien. Cosinus zostal takze partnerem Widzew. Czy to koniec smiechow?
Dzisiaj smutny dzien. Cosinus zostal takze partnerem Widzew. Czy to koniec smiechow?
-
A co w tym śmiesznego?
"Sieć COSINUS już wcześniej wspierała czerwono-biało-czerwone barwy. W sezonie 2016/2017 była sponsorem tytularnym widzewskich koszykarek, które w rozgrywkach Tauron Basket Ligi Kobiet występowały pod nazwą Cosinus Widzew Łódź."
Źródło: Widzew.com
"Sieć COSINUS już wcześniej wspierała czerwono-biało-czerwone barwy. W sezonie 2016/2017 była sponsorem tytularnym widzewskich koszykarek, które w rozgrywkach Tauron Basket Ligi Kobiet występowały pod nazwą Cosinus Widzew Łódź."
Źródło: Widzew.com
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
-
Nigdy nie było śmiechów z cosinusa tylko z parchów, którzy wielce się spinali jednocześnie posiłkując się karnetami fundowanymi przez tą szkołę.
Sponsor jak każdy inny.
Sponsor jak każdy inny.
-
Śmiech na sali te wasze tłumaczenia teraz. Jaka to beka była z cosinusa, a teraz proszę jaki to zajebisty sponsor. HIPOKRYCI pełną gębą! Dalej sobie tutaj tłumaczcie i wmawiajcie głupoty. PS. Jakoś teraz miała się wyjaśnić sprawa z pomnikiem dla jebanego komucha. Wiadomo co z tą legendą? Ja kończę zabawę na forum. Pa HIPOKRYCI. WSPIERAJCIE COSINUSA TERAZ :D
-
Super, tylko już nic nie pisz z tego konta bo wyjdzje na to, że jesteś hipokryta ;)
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
-
Max 3 dni i tu wrocisz ;) po raz kolejny...MISTRZ1908 pisze: ↑09.08.2017, 12:42Śmiech na sali te wasze tłumaczenia teraz. Jaka to beka była z cosinusa, a teraz proszę jaki to zajebisty sponsor. HIPOKRYCI pełną gębą! Dalej sobie tutaj tłumaczcie i wmawiajcie głupoty. PS. Jakoś teraz miała się wyjaśnić sprawa z pomnikiem dla jebanego komucha. Wiadomo co z tą legendą? Ja kończę zabawę na forum. Pa HIPOKRYCI. WSPIERAJCIE COSINUSA TERAZ :D
prosze cie... zajebisty to moze byc dla was. Dla nas to kolejny partner i tyle. Nie widze zachwytow nad zdobyciem tego sponsora. 15829 karnetow pokazuje ze dalismy rade i bez uslug Cosinusa.
Oczywiscie fajnie ze grono sponsorow sie powieksza.
Po stracie szulca uwazajcie zeby Cosinusa nie stracic :)
-
Ktoś mi może powiedzieć gdzie w łódzkim mieści się drużyna o tak kreatywnej nazwie jak Podpórka na Bayern? Bo właśnie w rozlosowanych parach 1 rundy okręgowego Pucharu Polski takowa drużyna zagra z Zawiszą Rzgów.
-
Wielokrotnie pisałem że żydzewiacy tutaj - to zwykłe k****, prowokatorki i marne podszywaczki.
a ty piesku napierdalając o 6 rano takie marne prowo jesteś najlepszym przykładem.
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
memberlist.php?mode=viewprofile&u=80154
kolejna czerwona ku*** podszywaczka.
wstydzi sie swojego pierdzewa wiec musi strugac tutaj kogoś innego.
kolejna czerwona ku*** podszywaczka.
wstydzi sie swojego pierdzewa wiec musi strugac tutaj kogoś innego.
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
Wjazd na pełnej piździe.Wielokrotnie pisałem że żydzewiacy tutaj - to zwykłe k****, prowokatorki i marne podszywaczki.
a ty piesku napierdalając o 6 rano takie marne prowo jesteś najlepszym przykładem.
-
Ciekawe czy kominiarke już zdjął :)