Komentarze-4-7-sierpnia !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-4-7-sierpnia !
Od 36-ciu lat 'na szlaku' , wielu debili w życiu spotkałem ale to co tu 80℅ 'kumatych' kiboli wypisuje przebija wszystko! Zamknijcie to forum wpizdu!
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
[[/quote]
A to nie czasem z Krosnem honorowa Stalówka biła się wraz z PP(miała być sama Polonia) i RR zerwała PO?
A teraz układ sobie jebli wszyscy w kupę.Ja to się tym Karpatom dziwię dostali wjebę niehonorowo no a teraz trzeba się uśmiechać.Także Bóg chonor i Ojczyzna.
I ortografa nie poprawiać bo do tego co się dzieje pasuje
[/quote]
Nie, nie chodziło mi o ta akcję - historia sprzed przeszło 10-ciu lat,
Koniec PO to nie ta historia, ale bardzo podobne zachowanie.
A to nie czasem z Krosnem honorowa Stalówka biła się wraz z PP(miała być sama Polonia) i RR zerwała PO?
A teraz układ sobie jebli wszyscy w kupę.Ja to się tym Karpatom dziwię dostali wjebę niehonorowo no a teraz trzeba się uśmiechać.Także Bóg chonor i Ojczyzna.
[/quote]
-
https://m.youtube.com/watch?v=8Hj8B6V_HUc
Nieprzypadkowo ksywa tego z Arki "Pisior" hehe
Nieprzypadkowo ksywa tego z Arki "Pisior" hehe
-
Proponuję też Greków obejrzeć tam to regularna wojna momentami na stadionie. Kiedyś widziałem np taką Brazylię, tam to ku*** psów katowali, niezła dzicz.Maciąg pisze: ↑07.08.2017, 02:05https://www.youtube.com/watch?v=lg2mo4gSLdU zamiast pierdolić bzdury..zobacz jeden z drugim jak wygląda to co u nas jest historia.
[link]
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
Krytyk1906 pisze: ↑07.08.2017, 11:33Do Jazdan:
Czyli wg. Twojego rozumowania, Stalówka w 100 osób wysiada do 17 osób z Torcipy? Nie raz ustawiali się w 50-100 osób na bardzo zbliżone liczby Siarki & Wisłoki, które czasami wysiadały, ale przeważnie palili klapki. Stalówka już nie raz udowodniła, że nie musi być w wielokrotnej przewadze, żeby się na kogoś ustawić. Niestety, ale nie można tego powiedzieć o motorynce, która zwykle atakuje w znacznej przewadze, tak jak to miało miejsce (gdy zginął kibic Stalówki) albo w ogóle się nie zatrzymują (powrót ich z Elbląga). Chcesz mi powiedzieć, że potrzebowali pięciokrotnej przewagi, żeby wpierdolić Górnikowi? Bądźmy poważni, bo topową ekipą H, to oni nie są i raczej nie będą. Skończ farmazonić, bo p********* głupoty. Waszych aut było 4 i jakoś zabrakło odwagi tym śmiałkom. Zaliczacie plecy i tyle, bo trzeba było stanąć do walki, a nie posiłkować się autokarami. Chcesz powiedzieć, że nie byliście w przewadze, że z 6 autokarów (300 osób) wysiedliście tylko w ok 100 osób (zbliżona liczba do Stalówki)?? No to bardzo szybkie kalkulatory macie, jeśli w 5 minut zbieracie 100 osób i jeszcze przebiegacie się po Stalówce (jak to można było wyczytać kilka postów wcześniej). Padła propozycja po 16, zesraliście się i info idzie w Polskę. Plus dla Was za chęć starcia mimo psów. Chociaż podobno zesraliście się przed Lechią i stąd ta pokazówka i chęć załapania przypału, żeby czasem nie dojechać na swój mecz. Skończcie farmazonić, bo to już zakrawa o Andersena. Jechali autami, to trzeba było liczyć się z możliwymi przygodami.
Aż się zarejestrowałem... Pierwsze i podstawowe pytanie, byłeś tam? heh. Daleko mi(KSC) do Stalówki jak i KSG ale pare kwestii zakrawa tu o problemy psychiczne, za dużo internetu i tych żałosnych fanpejdżów kibicowskich. Byłeś Ty kiedyś na wyjeździe wogóle? Chyba nie bo to sprawa podstawowa, nie wszyscy wyjdą sie bic, z prostego powodu, nie wszyscy wyjazdowicze to chuligani(to nie 90-te). Napisał Ci, że Stal nie reagowała na propozycje Górnika, biegli do nich z łapami i szacun dla nich, gdy dowiedzieli się, że nie będzie łatwej przekopy 100 vs 16 a rowna walka...wiekszosc by wtedy spierdoliła, tak jak ekipa Twojego klubu z Huty pokazała klase w zeszłym sezonie,.powinieneś wiedziec o co mi chodzi, skoro jesteś tak bardzo na bieżąco. Na temat Lechii piszesz... i coraz bardziej widac jak bardzo nic nie wiesz. Wyjdz z domu, idz na mecz, pozniej na wyjazdowy mecz, napij sie piwka, pogadaj z ludźmi którzy mają coś do powiedzenia i wróc wtedy. Od paru lat nie udzielam się kibicowsko tak jak wielu ludzi na tym forum(pozdrawiam) ale nadal jesteśmy blisko tego wszystkiego, dlatego rażą nas takie brednie against modern głąbów Twojego pokroju.PS. Na temat obraźliwych określeń nie przychylnych Ci ekip szkoda klawiatury.
-
Nie pomyliłeś ekip. Stalówka odpokutowała to jakiś czas później wychodząc w 80 osób do koalicji Lech Arka KSZO (160-180 osób) i dostała.Ej, Stalówka dawno temu wykręciła mega nieładny numer z KSZO bodajże, które umówiło się na bitkę w liczbach z ekipą X, ale zamiast ekipy X pojawiła się Stalówka i przeorała KSZO (mam nadzieję, ze pamięć mnie nie zawodzi i nie pomyliłem ekip)
Jeżeli mnie pamięć nie myli to była walka Polonia PP - Karpaty, w której walczyło parę osób z SSW po stronie Polonii i to bodajże Karpaty wygrały wygrały to stracie.A to nie czasem z Krosnem honorowa Stalówka biła się wraz z PP(miała być sama Polonia) i RR zerwała PO?
A teraz układ sobie jebli wszyscy w kupę.Ja to się tym Karpatom dziwię dostali wjebę niehonorowo no a teraz trzeba się uśmiechać.
-
Do Krytyk1906
Wsumie to kolega wyzej ci napisal to co chcialem.
Mam ci do powiedzenia jeszcze tylko tyle ze to Gornik chial sie bic po 16 a nie Stalowka i jak cie tam niebylo to niepierdol glupot.
Juz wczesniej zostalo ustalone byly dwa starcia jedna dla Stalowki gdzie pogonili tych 16 i drugie juz dlans bande na bande z nasza przewaga i to by bylo natyle.
Wsumie to kolega wyzej ci napisal to co chcialem.
Mam ci do powiedzenia jeszcze tylko tyle ze to Gornik chial sie bic po 16 a nie Stalowka i jak cie tam niebylo to niepierdol glupot.
Juz wczesniej zostalo ustalone byly dwa starcia jedna dla Stalowki gdzie pogonili tych 16 i drugie juz dlans bande na bande z nasza przewaga i to by bylo natyle.
-
Malolaty zrozumcie wreszcie że większość starych wyjadaczy ma już rodziny, dzieci i jakoś nie widzi im się trafić do puchy za awanturę z psami żeby dzieci z kibice.net napisali wow brawo i walili konia pod to....ZIWPJB. pisze: ↑07.08.2017, 13:47Proponuję też Greków obejrzeć tam to regularna wojna momentami na stadionie. Kiedyś widziałem np taką Brazylię, tam to ku*** psów katowali, niezła dzicz.Maciąg pisze: ↑07.08.2017, 02:05https://www.youtube.com/watch?v=lg2mo4gSLdU zamiast pierdolić bzdury..zobacz jeden z drugim jak wygląda to co u nas jest historia.
[link]
Niestety młode pokolenie jest cipowate o czym świadczy to forum gdzie za największy swój sukces uważają pojazd po kosie na forach czy na tych zajebanych stronach na fb więc przyzwyczajcie się do tego że awantur będzie coraz mnie zwłaszcza z psami. z****** dzieci nie wiedzą jak jest na dołku, czy w areszcie...za mandat pewnie matka z domu by was wyjebala a oczekujecie że 400 chłopa zrobi dym z psami taki jak lata temu był w Słupsku i spędzi kolejne 3mc na sankach
Tak samo jak opieranie czegokolwiek na relacji z tv i oglądanie klatka po klatce co kto robił...won do książek albo Minecrafta

-
Jakie to ma znaczenie kto wygrał,ważne ze doszło do fajnego spotkania,na spontanie,czego w obecnych czasach brakuje,oby bez konsekwencji dla bawiących się,SSW-ka atakując Żaboli,dobrze wiedziała na co się pisze,pewnie nie jednej ,,większej''ekipie brakło by odwagi,ale to już inny temat.
-
O czym ty człowieku piszesz? Kiedy tak było że "czasem" nie wysiadalismy???Krytyk1906 pisze: ↑07.08.2017, 11:33Nie raz ustawiali się w 50-100 osób na bardzo zbliżone liczby Siarki & Wisłoki, które czasami wysiadały, ale przeważnie palili klapki.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Haha no to żeście nas chujowo podszkolili/wychoiwali, skoro wszystko co teraz potrafimy to krzyknąć ''zostaw kibica...'' jak psy ziomka kręcą, zamiast go odbić. Pamiętam na euro 2012 chorwaci odbili ziomka z rąk polskich psów gruba awantura ale ziomka odbili.UrzadSkarbowy pisze: ↑07.08.2017, 14:27Malolaty zrozumcie wreszcie że większość starych wyjadaczy ma już rodziny, dzieci i jakoś nie widzi im się trafić do puchy za awanturę z psami żeby dzieci z kibice.net napisali wow brawo i walili konia pod to....ZIWPJB. pisze: ↑07.08.2017, 13:47Proponuję też Greków obejrzeć tam to regularna wojna momentami na stadionie. Kiedyś widziałem np taką Brazylię, tam to ku*** psów katowali, niezła dzicz.Maciąg pisze: ↑07.08.2017, 02:05https://www.youtube.com/watch?v=lg2mo4gSLdU zamiast pierdolić bzdury..zobacz jeden z drugim jak wygląda to co u nas jest historia.
[link]
Niestety młode pokolenie jest cipowate o czym świadczy to forum gdzie za największy swój sukces uważają pojazd po kosie na forach czy na tych zajebanych stronach na fb więc przyzwyczajcie się do tego że awantur będzie coraz mnie zwłaszcza z psami. z****** dzieci nie wiedzą jak jest na dołku, czy w areszcie...za mandat pewnie matka z domu by was wyjebala a oczekujecie że 400 chłopa zrobi dym z psami taki jak lata temu był w Słupsku i spędzi kolejne 3mc na sankach
Tak samo jak opieranie czegokolwiek na relacji z tv i oglądanie klatka po klatce co kto robił...won do książek albo Minecrafta
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
ludzie po co sie tu kłócicie ??
az przykro patrzec na to co robicie, lewackie szmaty robia w naszym kraju co juz sobie tylko chca.
gdzie nasza solidarnosc?
https://www.youtube.com/watch?v=BKoKP3rQvZs
ku*** utylizowac te brudne lewackie scierwo!
az przykro patrzec na to co robicie, lewackie szmaty robia w naszym kraju co juz sobie tylko chca.
gdzie nasza solidarnosc?
https://www.youtube.com/watch?v=BKoKP3rQvZs
ku*** utylizowac te brudne lewackie scierwo!
-
[/quote]
[/quote]
Zapewne chodzi Ci o ustawkę KSZO - Sokół Nisko, gdzie zamiast Sokoła pojawiła się Stalówka, grubo obiła Kszoków - zdaje się, że ktoś tam nawet połamany, a do tego okradli ich (kurtki, radia samochodowe)
-
Co się dzieje w Opolu ? Odra awans zrobiła, a tu lipa po całości......
-
8 stron bicia piany przez pokolenie neostrady na wakacjach. ASMZ... ;-)
-
Nie, nie chodziło mi o ta akcję - historia sprzed przeszło 10-ciu lat,w miare obiektywny pisze: ↑07.08.2017, 16:20A to nie czasem z Krosnem honorowa Stalówka biła się wraz z PP(miała być sama Polonia) i RR zerwała PO?
[/quote]
Zapewne chodzi Ci o ustawkę KSZO - Sokół Nisko, gdzie zamiast Sokoła pojawiła się Stalówka, grubo obiła Kszoków - zdaje się, że ktoś tam nawet połamany, a do tego okradli ich (kurtki, radia samochodowe)
[/quote]
He he co ku*** jeszcze mylisz akcje czas i zdarzenia do tego ekipy blady w temacie jesteś więc na h** zabierasz głos??????
-
Ile Rakowa w Niepołomicach i Odry Opolskiej w Siedlcach ??
-
Ssw podali się za inna ekipę po 25 zamiast tego pojawili się w ok 100 z resovia.nic nie ukradli ale takie rzeczy zdarzały im się wcześniej ale o tym niech wypowiedzi się sami zainteresowani.hujowy num bo skoro chcieli się sprawdzić wystarczyło zadzwonić i die dogadać. Dwa tygodnie po tej akcji sami zostają potraktowanie tak jak zasłużyli. Tyle jeśli chodzi o sytuację z KO-wiec.
-
Chłopcze Ty to możesz jedynie tak:fullofhates pisze: ↑07.08.2017, 12:15Torcida Łabędy czemu nie pojechaliście ze zbiorki autobusem tylko zamawialiscie taksówki? Aa bo nie bylo psów tak wcześniej :D Bajera pod busami tez byla dobra. Zainteresowani wiedza jak ostatnio kilka razy juz bylo blisko, wkoncu fart sie skonczy.
https://www.youtube.com/watch?v=ceJasytc0ZQ
-
Babcia ci opowiadała te historyje przed spaniem??? Kolejny raz ku*** odzywa się gimbzey pierdolony słabo obyty w temacie pisze bzdury i udaje :) kumatego w mordę j***** papecholifan pisze: ↑07.08.2017, 17:42Ssw podali się za inna ekipę po 25 zamiast tego pojawili się w ok 100 z resovia.nic nie ukradli ale takie rzeczy zdarzały im się wcześniej ale o tym niech wypowiedzi się sami zainteresowani.hujowy num bo skoro chcieli się sprawdzić wystarczyło zadzwonić i die dogadać. Dwa tygodnie po tej akcji sami zostają potraktowanie tak jak zasłużyli. Tyle jeśli chodzi o sytuację z KO-wiec.
-
Nie proj się internetowy awanturniku.tak było czy ci się to podoba czy nie masz kolegów że ssw to popytaj zanim się zesrasz do kogoś.
-
Arka bez flag bo ich Lechia odwiedziła?
Barak 1 cyklon b
j**** j**** antife

-
mi się wydaje,że Stalówka podała się za Ładę Biłgoraj..
-
Dokładnie tak.
-
Różnie to ze SSW bywa - raz mieliśmy spotkanie 20 vs 70 (zaokrąglam bo nie pamiętam i nie chce mi się sprawdzać) i "pożyczono" kilka rzeczy niezwiązanych z kibicowaniem.
Fajnie, że coś się dzieje.
Fajnie, że coś się dzieje.
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych
-
Mają kilka numerów na swoim kącie ale trzeba im przyznać że jak na takie miasto to naprawdę solidna ekipa.
-
quote="Na emeryturze" post_id=1224076 time=1502048765 user_id=81009]
Ludzie na siłę szukacie dziury w całym. Pokażcie ekipy gdzie wszyscy są jednakowych poglądów.
P.S. żeby było jasne, swastyki nie popieram.
[/quote]
Swastyka to hańba dla Polaka, niech facio przerobi ją na symbol polskiego lotnictwa(prosta robota )albo niech wypierdala i ci co go tolerują.
Ludzie na siłę szukacie dziury w całym. Pokażcie ekipy gdzie wszyscy są jednakowych poglądów.
P.S. żeby było jasne, swastyki nie popieram.
[/quote]
Swastyka to hańba dla Polaka, niech facio przerobi ją na symbol polskiego lotnictwa(prosta robota )albo niech wypierdala i ci co go tolerują.
-
Bardzo ciekawe co piszesz.Jak to się ma do Waszych wziętych głównych flag przez tych nakrytych czapkami?WidzewskaCharyzma pisze: ↑07.08.2017, 13:20Nawet jak będziemy w kiblach,bądź stać w kolejkach, to i tak zawsze nakryjemy was czapką i nie potrzebne nam są do tego dziury w płotach.Pamiętajcie że Widzew podczas robienia fotek zawsze jest w kiblach, w kolejkach po kiełbasę, lub w kolejce po bilet, stąd te rozbieżności.
Dziwne jest, że określili się tylko na 400 osób, w zwyczaju mają zawyżać liczbę nawet dwukrotnie, a tu jedynie o 50-100 osób
Jak to się to ma do Waszego notorycznego 0 na meczach reprezentacji?
Jak to się ma do Waszych problemów z zamkami w drzwiach autokaru?
Jak to się ma do niewpuszczenia lokalnego rywala na derby Łodzi?
Może sam się nakryj tą czapką bo się kompromitujesz jak całe środowisko widzewskie...
-
Jasne. A pomyśleć, że swego czasu mieli zawieszoną działalność.
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych
-
Jeśli pamięć mnie nie myli, to SSW podała się jak ktoś wcześniej wspomniał za Ładę. To już było dosyć dawno temu, ale coś kojarzę, że KSZO było tam katowane i od tego czasu SSW to ich główna kosa (albo jedna z 2 głównych).
-
No to już tak dla kontrastu i uzupełnienia wrzucę relację KSZOków. (Bo trochę niektórzy tutaj błądzą) Całe zajście miało miejsce w 2008 roku. I wtedy KSZOki grały swój mecz właśnie z Ładą Biłgoraj.
W tą niedzielę miało miejsce niemiłe zdarzenie. Na mecz się nie wybieramy, ze względu na małą rangę tego spotkania pod względem kibicowskim. Z rana dostajemy propozycje grilla od ekipy z którą akurat w tym dniu rozgrywaliśmy mecz.
Ustaliliśmy, że będzie po 25 w połowie drogi, więc na 5 fur wyruszamy w 25 osób. Po przyjeździe na miejsce wszystko przebiegało normalnie. Wyszliśmy z aut na umówione miejsce po czym z lasu wybiega grupa około 80 osobowa Stalówki, dochodzi do starcia w którym nie mieliśmy szans, parę nokautów również po ich stronie po czym trzeba było uciekać. Paru chłopaków od nas zostaje złapanych, zaczynają nas katować, łapią i skaczą im po rękach i po nogach próbując ich połamać. Całe zajście trwa parę minut po czym przyjeżdża policja (pewnie któryś z tubylców przejeżdżających obok zadzwonił widząc całe zajście). Gdy uciekają jeden od nas chłopak naliczył ok. 18 aut. Zostajemy spisani i od transportowani do granic województwa. Do podkarpackich frajerów jak dzwoniliśmy i proponowaliśmy wam grill po 40 to nie mogliście sobie ekipy zmontować, więc się teraz popisaliście na co was stać
-
GKS obecny w Legnicy czy zakaz?
-
obecny w 278 osób.
-
-
To zajście na linii KSZO - Stalowa było chyba nie tak całkiem dawno a nie w 2008 roku jak tu ktoś wyżej pisze ??
-
Mało wiesz ;)Polish Power pisze: ↑07.08.2017, 19:45To zajście na linii KSZO - Stalowa było chyba nie tak całkiem dawno a nie w 2008 roku jak tu ktoś wyżej pisze ??
-
Oni wszyscy wiedzą tyle co i zjedzą siedzą k**** na tym forum i pucuja się jeden z drugim pojęcia Jebane papcie niemaja ale do komentarza pierwsi zejdzcie na ziemię płaczki z kibice.net
-
Boli Motor i Siarke ze STF postawilo sie Gornikowi mimo tego ze byly psy i Gornika znacznie wiecej.
Tacy lowcy z motoru a wyciagacie z busa normalnego chlopa i go zabijacie banda c**** a nie lowcy !!
Boli was i ma Bolec
Tacy lowcy z motoru a wyciagacie z busa normalnego chlopa i go zabijacie banda c**** a nie lowcy !!
Boli was i ma Bolec
-
Niektórym z was to naprawdę się już nudzi. Może poczytajcie jakieś książki to zmadrzejecie. Mamy sierpień 2017 a przytaczacie sytuacje sprzed kilku lat. Szkoda tylko że KSZO tak płacze o tą sytuację a sami później z Arka atakowali 160 na 50 i po wszystkim sobie po nas poskakali. Nikt z nas nie płakał z tego powodu.
Duma Hutniczego Miasta - Stal Stalowa Wola
-
bodajże jako Łada Biłgoraj. Nieładny numer powiadasz, bo mi się obiło o uszy, że to była kara dla KSZOków za ich nieładny numer. Punkt widzenia zależy od tego kto patrzy, dlatego nigdy na tym forum nie będzie ładu.Beha pisze: ↑07.08.2017, 12:40Ej, Stalówka dawno temu wykręciła mega nieładny numer z KSZO bodajże, które umówiło się na bitkę w liczbach z ekipą X, ale zamiast ekipy X pojawiła się Stalówka i przeorała KSZO (mam nadzieję, ze pamięć mnie nie zawodzi i nie pomyliłem ekip)Krytyk1906 pisze: ↑07.08.2017, 11:33Do Jazdan:
Czyli wg. Twojego rozumowania, Stalówka w 100 osób wysiada do 17 osób z Torcipy? Nie raz ustawiali się w 50-100 osób na bardzo zbliżone liczby Siarki & Wisłoki, które czasami wysiadały, ale przeważnie palili klapki. Stalówka już nie raz udowodniła, że nie musi być w wielokrotnej przewadze, żeby się na kogoś ustawić. Niestety, ale nie można tego powiedzieć o motorynce, która zwykle atakuje w znacznej przewadze, tak jak to miało miejsce (gdy zginął kibic Stalówki) albo w ogóle się nie zatrzymują (powrót ich z Elbląga). Chcesz mi powiedzieć, że potrzebowali pięciokrotnej przewagi, żeby wpierdolić Górnikowi? Bądźmy poważni, bo topową ekipą H, to oni nie są i raczej nie będą. Skończ farmazonić, bo p********* głupoty. Waszych aut było 4 i jakoś zabrakło odwagi tym śmiałkom. Zaliczacie plecy i tyle, bo trzeba było stanąć do walki, a nie posiłkować się autokarami. Chcesz powiedzieć, że nie byliście w przewadze, że z 6 autokarów (300 osób) wysiedliście tylko w ok 100 osób (zbliżona liczba do Stalówki)?? No to bardzo szybkie kalkulatory macie, jeśli w 5 minut zbieracie 100 osób i jeszcze przebiegacie się po Stalówce (jak to można było wyczytać kilka postów wcześniej). Padła propozycja po 16, zesraliście się i info idzie w Polskę. Plus dla Was za chęć starcia mimo psów. Chociaż podobno zesraliście się przed Lechią i stąd ta pokazówka i chęć załapania przypału, żeby czasem nie dojechać na swój mecz. Skończcie farmazonić, bo to już zakrawa o Andersena. Jechali autami, to trzeba było liczyć się z możliwymi przygodami.
Górnika nie cierpię, ale dorabianie na siłę teorii, że ktoś zaatakował Stalówkę, bo bał się innej ekipy jest żałosne - była okazja, to się złapali, zwłaszcza, ze auta były atakowane.