Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Tak się zamiata ligę.Jesteście juz na ziemi? Wyciagacie wnioski z cudzych (naszych)błędów?
-
Łódzki Klub Sportowy
Nie no MUROWANY faworyt :D
Widzew na spadkowym , ale moze Smuda da rade Was utrzymac . Trzeba myslec pozytywnie chlopaki
-
szwadron97
Smuda cwaniak kontrakt na 5 lat niby dostal przegra pare meczy wywala go i beda musieli 5 lat placic hahah
Oni jednak potrafią murowany faworyt :D a przegrywa z beniaminkiem :D
Panowie wrzucamy na luz. My jeszcze nie awansowaliśmy a sąsiedzi nie spadli, to dopiero początek sezonu. Dobry weekend dla nas i naszych zgód, chujowy dla Widzewa, jego lidera i Ruchu
Co jeszcze ciekawego w PS pisza?szwadron97 pisze: 05.08.2017, 23:15 Smuda cwaniak kontrakt na 5 lat niby dostal przegra pare meczy wywala go i beda musieli 5 lat placic hahah
Kontrakt przedluzany automatycznie przy awansie z roku na rok.
Obecny trener nie dal razy i zmarnowal okres przygotowawczy. Juz przy sparingach zrazil do siebie 80% kibicow i mimo dobrych (jak na ta lige) transferow gra jest gorsza niz na wiosne.
Na cale szczescie ten Pan juz odchodzi i ze Smudy mozecie sobie robic smiechy hihy ale doswiadczenie nikt mu nie zabierze.
Liga jest dluga zobaczymy jak bedzie.
-
łodzianin98
Wiadomo, że ten balonik musiał w końcu pęknąć. Napompowany przez cały okres przygotowawczy rekordem karnetów, wejściem do klubu Muralpolu, kupnem "sprawdzonych" zawodników z poprzedniego sezonu czyt. Miller, Świderski, czy też takiego wyjadacza jakim jest Kwiek. Na koniec informacja o tym, że Smuda przejmuję Widzew, a podobno sobie teraz chadza po Kasprowym. To przykre jak niektórzy kibice Widzewa zapomnieli już co to znaczy sport, że nie wygrywają nazwiska tylko umiejętności. Nawet jak piszecie, że Smuda jest w sumie chujowym trenerem to i tak na końcu dopisujecie, że medialność klubu wzrośnie chociaż. Zachłystujecie się powoli tym swoim ego, chęcią bycia najlepszym we wszystkim i wszędzie. W sumie to trochę szkoda bo jednak każdy chciałby widzieć mecze derbowe, które by decydowały o mistrzostwie Polski. Ale po raz kolejny skazywany na przegraną (Sulejówek) pokazuje chęć walki i nie kładzie się przed firmą za którą obecnie stają pieniądze.
Ale o czym Ty piszesz w ogole? karnety? pompowanie balonika? pisanie na forum? Piszesz o nas jako o kibicach a to pikarze graja a nie my. To jest ich praca z ktora maja dobrze placone i dali d***. Moze niektorych to przerasta gdzie graja ale to tez nie nasza wina.łodzianin98 pisze: 05.08.2017, 23:59 Wiadomo, że ten balonik musiał w końcu pęknąć. Napompowany przez cały okres przygotowawczy rekordem karnetów, wejściem do klubu Muralpolu, kupnem "sprawdzonych" zawodników z poprzedniego sezonu czyt. Miller, Świderski, czy też takiego wyjadacza jakim jest Kwiek. Na koniec informacja o tym, że Smuda przejmuję Widzew, a podobno sobie teraz chadza po Kasprowym. To przykre jak niektórzy kibice Widzewa zapomnieli już co to znaczy sport, że nie wygrywają nazwiska tylko umiejętności. Nawet jak piszecie, że Smuda jest w sumie chujowym trenerem to i tak na końcu dopisujecie, że medialność klubu wzrośnie chociaż. Zachłystujecie się powoli tym swoim ego, chęcią bycia najlepszym we wszystkim i wszędzie. W sumie to trochę szkoda bo jednak każdy chciałby widzieć mecze derbowe, które by decydowały o mistrzostwie Polski. Ale po raz kolejny skazywany na przegraną (Sulejówek) pokazuje chęć walki i nie kładzie się przed firmą za którą obecnie stają pieniądze.
My robimy to co do nas nalezy a slaba gra to ciag dalszy pracy czlowieka ktory nigdy nie powienien byc trenerem Widzewa.
To juz zostanie zmienione i lecimy dalej. Pierwszy mecz a wy juz nam "wspolczujecie" :D
-
łodzianin98
Ale to kibice pompują balonik czyż nie?
-
szwadron97
Smuda jest takim slabym teraz trenerem ze nikt go nigdzie niechce Łeczna spuscilerror04 pisze: 05.08.2017, 23:57Co jeszcze ciekawego w PS pisza?szwadron97 pisze: 05.08.2017, 23:15 Smuda cwaniak kontrakt na 5 lat niby dostal przegra pare meczy wywala go i beda musieli 5 lat placic hahah
Kontrakt przedluzany automatycznie przy awansie z roku na rok.
Obecny trener nie dal razy i zmarnowal okres przygotowawczy. Juz przy sparingach zrazil do siebie 80% kibicow i mimo dobrych (jak na ta lige) transferow gra jest gorsza niz na wiosne.
Na cale szczescie ten Pan juz odchodzi i ze Smudy mozecie sobie robic smiechy hihy ale doswiadczenie nikt mu nie zabierze.
Liga jest dluga zobaczymy jak bedzie.
Victoria Sulejówek :) a miało być tak pięknie wywiady miały być...
-
widzewiak_z_gor
Kibice kupili blisko 16 tysięcy karnetów, kibice wpłacają kasę na WOWP, kibice wyciągają Klub z otchłani, kibice dają z siebie wszystko.
Po wczorajszym meczu, czuję się opluty, znieważony, zaszczuty...
Jest piękny stadion, sponsorzy, rozwijająca się infrastruktura, tylko zawodnicy przynoszą nam wstyd zamiast być naszą dumą.
My kibice damy wam to oddczuć na trybunach w życiu codziennym, bo najprościej rzecz ujmując, mamy już dość bycia pośmiewiskiem, przez waszą ignorancję, pychę, brak poszanowania dla zawodu jaki uprawiacie.
Kibice dumą Widzewa!
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
nas w Sulejówku ok 400
wszyscy ogladamy mecz zza płotu, Victoria dala śmieszną pulę 50 biletów za co podziękowaliśmy
zaliczyliśmy piłkarski falstart ale nie ma się co podniecać, to dopiero pierwszy mecz
wszyscy ogladamy mecz zza płotu, Victoria dala śmieszną pulę 50 biletów za co podziękowaliśmy
zaliczyliśmy piłkarski falstart ale nie ma się co podniecać, to dopiero pierwszy mecz
Nie popieram tego co się stało,ale przecież to nie pierwsza tego typu akcja.Wiadomo,ze teraz będzie odwet i tak w kółko.Dla mnie to jest droga donikąd
Ile ostatecznie kibice Łksu zakupili karnetow dla dzieciakow i czy na tych dwoch meczach u siebie byly wycieczki dzieciakow na te karnety? Jak tak to skad?
Wczoraj z samych Bałut 5 dych,jak na moje oko było nas ok.350,jak na taki wakacyjny wyjazd było dobrze,a wy się tak nie podniecajcie dopiero 1 kolejka za nami u was 2-ga,pożyjemy-zobaczymy kto będzie w którym miejscu ;)
"Do tej pory kasę wydaliśmy na ulotki, 1000 flag dla dzieciaków i dwa autokary dla Włocławka wszystko na łączną kwotę 6600zł. W tym momencie karnetów dla dzieci wyrobiliśmy za kwotę 29710zł i jeszcze są chętne dzieciaki, którym wyrobimy karnety od najbliższego meczu." Informacja na dzień 31 lipca.Kasa ma być dla około 300 dzieciaków.Niech mnie ktoś poprawia jeśli ma świeże info.
Sprzęt jako taki był w użyciu od zawsze.Czy Abramka czy inne ulice w typowych walkach osiedlowych takiego używało.Z tym ze kiedyś to były pasy,pucha czy maksymalnie "bejsbol" To co się wyprawia w chwili obecnej to jest obłęd.Zamknięte koło.
Niezłe barany z ŁKSu się tu wypowiadają skoro dopiero kolega hWŁ musiał im wyjaśnić jak to było z R. Pomijam gościa Abr1908, bo to jeden z nielicznych normalnych ze strony ŁKS udzielających się w tym temacie.
-
ZamknijDrzwi
Temat sprzętu był wałkowany już kilkukrotnie,niestety jest już tylko coraz gorzej. Kto pierwszy użył to już chyba najmniejszy problem,bo będzie coraz gorzej,a co do weekendowej akcji to do głowy przychodzi pewne przysłowie- "gdyby kózka nie skakała..." :)
-
Hustin Doffman
Widze że tu nadal łajno intelektualne... wróce jak admin zrobi tu porządek.
Podobno jest w ciazy
Ciekawe, internetowy wojowniku, czy byś mu to w twarz powiedział?
-
WidzewskaCharyzma
Mam pytanie do łksiaków, jaka według was jest wasza najważniejsza/najstarsza flaga w historii? Nie liczyć Łks Łódź Polska.
Zrobisz zasadzke ;-) ?WidzewskaCharyzma pisze: 08.08.2017, 18:59 Mam pytanie do łksiaków, jaka według was jest wasza najważniejsza/najstarsza flaga w historii? Nie liczyć Łks Łódź Polska.
-
WidzewskaCharyzma
Tak w pierwszej kolejności na Ciebie, potem mam mistrzunia na rozkładzie, a na koniec skok na wasze fany ;-) rabe po mnie posprząta.Zrobisz zasadzke ;-) ?
Nie pytam po prostu która z flag wg was jest ta naj. Tak jak w przypadku naszego Robotniczego fany której nic nie przebije.
Nie wiem w sumie ale wydaje mi się że uliczni wojownicy. Choć zawsze wolałem kawalerię szatana
-
łodzianin98
Zapomniałeś jeszcze wspomnieć o koledze Adim z Bajkowego.
Ale w sumie tak przeglądając flagi ŁKSu to trafiłem na flagę z której wieść niesie "ŁKS Łódź Net Force Internetowi Napinacze". Mógłby ktoś wytłumaczyć prawdziwy jej sens?
Ale w sumie tak przeglądając flagi ŁKSu to trafiłem na flagę z której wieść niesie "ŁKS Łódź Net Force Internetowi Napinacze". Mógłby ktoś wytłumaczyć prawdziwy jej sens?
-
WidzewskaCharyzma
Ja bym celował chyba w Łódzki Klub Sortowy jest jeszcze Łks Naszym....choć z nią wiąże się zabawna historia bo pierwotnie było to Łks Moim....ale gdy bodajże R.Zieliński ze Śląska trochę ją wyśmiał twierdząc (słusznie) że hasło na fladze ...Moim za którą stoi setka ludzi to bez sensu, to hasło mogło pasować na szalik, dla tego w którymś tam roku zmieniliście na Naszym. Te dwie flagi tak ja bym kojarzył jako dosyć kultowe, czekam na wasze opinie.
Nie zapomniał.Kiedyś Pedi z Bajkowego miał konto ene due rabe,stąd właśnie Rabe.Ogólnie to miał tych kont ze 40 lekko,w tym kilka antyWidzew.
Sens jest taki,że do tej nieformalnej grupy należą między innymi:łodzianin98 pisze: 08.08.2017, 21:54Ale w sumie tak przeglądając flagi ŁKSu to trafiłem na flagę z której wieść niesie "ŁKS Łódź Net Force Internetowi Napinacze". Mógłby ktoś wytłumaczyć prawdziwy jej sens?
-low kick
-Pedi z Bajkowego
-Mistrz
-dk08
-stare bałuty1908
Mistrz zachowaj jakiś umiar w tej napince, bo dostaniesz reprymendę jak Adi.
-
łodzianin98
Zaczyna się patologia na nowo.
Normalnie pogadać w temacie łódzkim na kibice.net - oksymoron :) Tu jest walka i napinka !!!
Wielokrotnie tutaj pisalem zeby kazdy zajal sie soba i pisal tylko o swoim klubie ale z wami trolle internetowe sie nie da !
Nie wiem,ale wiem że jedną z ważniejszych jest flaga ,,VISITORS'' ;)
tez uwazam ze Robotnicze.
Dzisiaj smutny dzien. Cosinus zostal takze partnerem Widzew. Czy to koniec smiechow?
Dzisiaj smutny dzien. Cosinus zostal takze partnerem Widzew. Czy to koniec smiechow?
-
widzewiak_z_gor
A co w tym śmiesznego?
"Sieć COSINUS już wcześniej wspierała czerwono-biało-czerwone barwy. W sezonie 2016/2017 była sponsorem tytularnym widzewskich koszykarek, które w rozgrywkach Tauron Basket Ligi Kobiet występowały pod nazwą Cosinus Widzew Łódź."
Źródło: Widzew.com
"Sieć COSINUS już wcześniej wspierała czerwono-biało-czerwone barwy. W sezonie 2016/2017 była sponsorem tytularnym widzewskich koszykarek, które w rozgrywkach Tauron Basket Ligi Kobiet występowały pod nazwą Cosinus Widzew Łódź."
Źródło: Widzew.com
-
łodzianin98
Ktoś mi może powiedzieć gdzie w łódzkim mieści się drużyna o tak kreatywnej nazwie jak Podpórka na Bayern? Bo właśnie w rozlosowanych parach 1 rundy okręgowego Pucharu Polski takowa drużyna zagra z Zawiszą Rzgów.
Ciekawe czy kominiarke już zdjął :)