Nie gada rozumiesz?nikt o biciu ich nikt nie gada tu chyba. https://www.youtube.com/watch?v=19yax1v2ejs
Komentarze-4-7-sierpnia !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-4-7-sierpnia !
Barak 1 cyklon b
j**** j**** antife

-
Polsat news bardziej rzetelny niż kibice.net:) tutaj głupoty o ostrzu wypisują znawcy
-
Przed chwilą na polsacie również mówili o nożu ale nie potwierdzili tej informacji :p teraz płaczą, że ludziom w korku chce sie pić i paliwo na klimatyzacje zużyli..ImperatorMistrz pisze: ↑05.08.2017, 14:40Polsat news bardziej rzetelny niż kibice.net:) tutaj głupoty o ostrzu wypisują znawcy
-
Z ciekawości sobie też włączyłem i ta sama rozkmina mnie naszła, patrzę i oni z psiarnią rozmawiają jak z ziomkami, śmieją się, klep po plecach. Ogólnie c*** że przed chwilą do nich strzelali, że ziomka zabrali do szpitala, ze ich zawracają, humory dobre to najwazniejsze.
-
Redaktorek odpłynął na wizji twierdząc że kibic grzecznie wrzucający papierek do kosza jest zwiastunem stabilizacji emocji :)...
-
Bez lipy, ostatni jestem do bronienia żaboli ale rozumiem ze wy byście sztywne chłopaki napierdalali psiarnie :D bez jaj.
Wrócą to sie określą a rozkminka o klepaniu po plecach na podstawie kamer Polsatu?
Wrócą to sie określą a rozkminka o klepaniu po plecach na podstawie kamer Polsatu?
-
Sprawa została już tak rozdmuchana przez media że policja teraz chcąc nie chcąc będzie musiała się wykazać a to nie wróży obydwóm ekipom niczego dobrego.

-
Ale co Ty będziesz ich prostował, życie swoje, k.net swoje i tyle. Jakaś banda oszołomów stwierdza cokolwiek po dwuminutowym materiale od Polsatu - jeden wierzy w propagandę telewizyjną, że Stalówka z nożem wyleciała, drugi ogłasza wyniki starcia zanim sami biorący udział nic nie sprostowali. Tu jest inny świat, dzieciaki na multikontach nudzą się w wakacje i wypisują bzdury.
-
haha, co drugi w koszulce ACAB i stali z psami żartując sobie i popijając piwko, fajnych kolegów sobie znalazła Torcida w tej sytuacji. "wrócą to się określą" określą się co do klepania się po plecach z psem i żarcików? chyba ci co włączyli TV widzieli na własne oczy co robili.
-
Problem bezprawnego żądania przedstawiania się z dokumentami do kamery wiecznie żywy.
-
Wy serio żyjecie w jakimś swoim świecie.. Wy byliście chociaż raz na wyjeździe? Mają się z nimi lać żeby hmm mieć dodatkowe punkty na k. Net?konrad.D pisze: ↑05.08.2017, 15:15haha, co drugi w koszulce ACAB i stali z psami żartując sobie i popijając piwko, fajnych kolegów sobie znalazła Torcida w tej sytuacji. "wrócą to się określą" określą się co do klepania się po plecach z psem i żarcików? chyba ci co włączyli TV widzieli na własne oczy co robili.
-
Ty bys siedzial grzecznie w autokarze i balbys sie otworzyc piwo....konrad.D pisze: ↑05.08.2017, 15:15haha, co drugi w koszulce ACAB i stali z psami żartując sobie i popijając piwko, fajnych kolegów sobie znalazła Torcida w tej sytuacji. "wrócą to się określą" określą się co do klepania się po plecach z psem i żarcików? chyba ci co włączyli TV widzieli na własne oczy co robili.
Ludzie ogarnijcie sie z kretynskimi wypowiedziami. Ogladajcie sobie ten polsat news, ale wyłączcie ,,internety" bo wam nie sluzy.
W świecie baranów jesteśmy wilkami!!!
-
-
Ale tu nie chodzi o nic takiego, przynajmniej mi nie chodziło.
Gdybym był na wyjeździe i by mi zabrali kolegę do szpitala bo dostał od psa kulą w szyje to na pewno nie biegałbym na stacje po browarki, nie gadał z ziomeczkami przy muzyczce i tańczył do niej (a taki obraz był w tej jebanej telewizji). Więc albo ta informacja o tym chłopie to farmazon co mnie cieszy bo nikomu źle nie życzę, albo nie i w takim razie coś tu ku*** jest nie tak.
Analogicznie gdy na meczu w Knurowie chłopak został postrzelony to leciało mordercy, zawsze i wszędzie itd (co zrozumiałe). Tu natomiast jest/był klimat pikniku i beka.
A tak poza tym nie pierdolcie, że mają nagle psy rozjebać bo miedzy napierdalaniem psa, a żartowaniem z nimi i poklepywaniem po plecach jest coś jeszcze
Gdybym był na wyjeździe i by mi zabrali kolegę do szpitala bo dostał od psa kulą w szyje to na pewno nie biegałbym na stacje po browarki, nie gadał z ziomeczkami przy muzyczce i tańczył do niej (a taki obraz był w tej jebanej telewizji). Więc albo ta informacja o tym chłopie to farmazon co mnie cieszy bo nikomu źle nie życzę, albo nie i w takim razie coś tu ku*** jest nie tak.
Analogicznie gdy na meczu w Knurowie chłopak został postrzelony to leciało mordercy, zawsze i wszędzie itd (co zrozumiałe). Tu natomiast jest/był klimat pikniku i beka.
A tak poza tym nie pierdolcie, że mają nagle psy rozjebać bo miedzy napierdalaniem psa, a żartowaniem z nimi i poklepywaniem po plecach jest coś jeszcze
-
[link]
"Powyżej zdjęcie Kibica Górnika, który został postrzelony w szyję przez policję. Zdjęcie nadesłał kibic Górnika. Chłopak został przetransportowany śmigłowcem do szpitala. Wracaj do zdrowia!" via: http://stadionowioprawcy.net/news/wymiana-zdan-a1/
Dużo zdrowia! Oby pozostałych nic 'ciekawego' nie spotkało.
"Powyżej zdjęcie Kibica Górnika, który został postrzelony w szyję przez policję. Zdjęcie nadesłał kibic Górnika. Chłopak został przetransportowany śmigłowcem do szpitala. Wracaj do zdrowia!" via: http://stadionowioprawcy.net/news/wymiana-zdan-a1/
Dużo zdrowia! Oby pozostałych nic 'ciekawego' nie spotkało.
-
nie wydaje mi się, żeby osoba ciężko ranna, była w stanie trzymać telefon komórkowy. tak czy owak dajcie sobie ku*** już spokój wróżbici. doczekamy się napewno relacji z obu stron.
-
Ten typ już wyszedł podobno ze szpitala ze skierowanie do chirurga...
Widać że niektórzy tutaj to pokolenie JP które wyjazdy zna z opowieści z k.net, nigdy z psami dla beki nie gadaliscie? ku*** jak czytam jak jeden matol z drugim pisze ze porażka Górnika to dramat.
Szacun dla obydwu ekip
Widać że niektórzy tutaj to pokolenie JP które wyjazdy zna z opowieści z k.net, nigdy z psami dla beki nie gadaliscie? ku*** jak czytam jak jeden matol z drugim pisze ze porażka Górnika to dramat.
Szacun dla obydwu ekip

-
Nigdy nie widziałeś takich co sami wyszli z auta zmasakrowani po wypadku, albo wstali o własnych siłach po potrąceniu, a za godzinę nie żyli?
Ja niestety miałem okazję zobaczyć i nikomu nie życzę takich widoków.
[link]
Kibicowi Górnika szybkiego powrotu do zdrowia!
Ja niestety miałem okazję zobaczyć i nikomu nie życzę takich widoków.
[link]
Kibicowi Górnika szybkiego powrotu do zdrowia!
-
Smieszne jakich to meczenikow tu robi sie z zaboli. To teraz cale k.net zrzutka na kwiaty i czekoladki dla zabola w szpitalu a druga zrzutka dla Legjiuni za oprawe
-
fajne masz rozrywki jeden z drugim, że z psami musisz dla beki gadać, jakoś nie pamiętam żebym na wyjazdach stał z psami i z nimi żartując klepał się po plecach, pewnie czasy kiedy świętym było, ze psami się nie gada i obchodzi jak obok gówna zmieniły się. Więcej koszulek ACAB, CHWDP. Hipokryci.
-
Sami ku*** chuligani widze co nigdy na wyjezdzie nie byli
Gornik normalne zachowanie , jakby sie ktos stawial albo cwaniakowal skonczylo by sie grubymi mandatami
Zycie swoje kibice.net swoje ....
Gornik normalne zachowanie , jakby sie ktos stawial albo cwaniakowal skonczylo by sie grubymi mandatami
Zycie swoje kibice.net swoje ....
-
Dobrze że na twoją starą nie trzeba robić zrzutek
-
konrad.D pisze: ↑05.08.2017, 16:08fajne masz rozrywki jeden z drugim, że z psami musisz dla beki gadać, jakoś nie pamiętam żebym na wyjazdach stał z psami i z nimi żartując klepał się po plecach, pewnie czasy kiedy świętym było, ze psami się nie gada i obchodzi jak obok gówna zmieniły się. Więcej koszulek ACAB, CHWDP. Hipokryci.
Jedyne dobre komentarze. Ludzie ogarnijcie się co Wy wypisujecie. Pies, to pies. Nie gadasz, nie klepiesz się z nim po plecach, nie żartujesz itp. Kur*a w dzisiejszych czasach, to pasowałoby na trybunach rozdawać karteczki z instrukcjami dla lamusów.Doktor P(r)awica pisze: ↑05.08.2017, 15:28Ale tu nie chodzi o nic takiego, przynajmniej mi nie chodziło.
Nie chodzi o cwaniakowanie, przecież logiczne jest, że nie dadzą rady przepędzić policji i zrabować stacji. Chodzi o same zasady. Nie gadasz i tyle. Cwaniakowanie? To, że siedzisz cicho i nie żartujesz z nimi, to cwaniakowanie dla Was? Ogarnijcie się ludzie.
-
Czytam te wszystkie wpisy internetowych wyroczni i k... nie wierze- czy ja jestem na onecie czy na kibice.net? Powinniście zagadać do tego ciecia z polsatu co w relacji na żywo - na parkingu szukał na siłę ludzi którzy będą grzmieć na pseudo / kibiców / bandytów etc. Trafił jedynie na starą babę jadącą nad morze która go zlała.
UrzadSkarbowy - w pełni się zgadzam z twoja wypowiedzią
UrzadSkarbowy - w pełni się zgadzam z twoja wypowiedzią
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Przecież wiadomo że mamy koalicję z psami, a ten co to klepali po plecach to właśnie nasz pisze co lata w ekipie.
A p******. Ci co się spinaja to i może byli na wyjeździe takim w kilka tysięcy specem. Nigdy ż psami nie dyskutowali i negocjowali, wejścia do sklepu, czegoś do jedzenia itd. Nie kręcili beki. Twardo stali na słońcu nie pijąc żeby być gotowym do walki w koszulce z groźnym rysunkiem i haslem.
Zapytajcie kolegów starszych jak się z psami sypialni na ławkach całe noce czekając na pociąg na jakimś zadupiu po 30 czy 50 chopa.
A p******. Ci co się spinaja to i może byli na wyjeździe takim w kilka tysięcy specem. Nigdy ż psami nie dyskutowali i negocjowali, wejścia do sklepu, czegoś do jedzenia itd. Nie kręcili beki. Twardo stali na słońcu nie pijąc żeby być gotowym do walki w koszulce z groźnym rysunkiem i haslem.
Zapytajcie kolegów starszych jak się z psami sypialni na ławkach całe noce czekając na pociąg na jakimś zadupiu po 30 czy 50 chopa.
-
Szacunek Górnik mocna banda
-
Mnie bardziej ciekawi dlaczego Widzew fc kutno sikał z wiaduktu na autokary Górnika.Byli bez koszulek widać było w tv-nie kłamie.
Hej hej.
-
ku***... o czym Wy w ogóle rozmawiacie, czytacie swoje wypowiedzi? Hahaha jeden z drugim gamoń zobaczy w polsacie filmik ze chulyganami i już dyskusje "nie mają groźnych min to chyba współpracują z psami", "gościu rozmawiał z psem to na bank współpracują - jp100% ptsk, ziwpjb, chwdp!" ku*** nikt normalny nie zrobi tu rzetelnego sprawozdania bo jesteście zjebanym pokoleniem internetu! Paru normalnych się tu ostało i liczą na jakiś podryg administracji, ale tego podrygu nie będzie! K.net umarło przez młodych niedojebanych idiotów. Szkoda słów, teraz mogę dostać bana...
myślę że 14 słów opisze mnie w 100%
-
k**** niedawno zamordowały chłopaka, i nadal w głowy celują, przecież prawnie tylko moga strzelać od pasa w dół, kiedy ktoś z polityków/prezydent tą psiarnie uspokoi?? chwalicie ten ku*** pis, a oni c**** robią i nie peirdolcie że nie mają wpływu na psy bo by chcieli to by mieli. ku*** strach już coś wykręcać na trasie, bo możesz w piachu skończyć. Mam nadzieje że gość z tego wyjdzie cało i zdrowo, odszkodowanie niech mu k**** płacą za łamanie prawa!
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
-
Wczoraj ( Piątek 04.08.2017) na Piekarach Śląskich dochodzi do starcia pomiedzy Ruchem i Gornikiem (ok po 30os). Podczas gdy dochodzi do wymiany , kibice torcidy pala wrotki i uciekaja w bloki. Kilku z nich ktorzy nie zdazyli uciec zalicza porzadny oklep. Wszystko odbylo sie honorowo, na rece wg. ustalonych miedzy soba zasad w Piekarach!
-
z rąk Górnika też już kibice ginęli a dalej z ciężkim sprzętem biegają... taki sport chcesz sie w to bawić podejmujesz ryzyko że możesz dostać kosą od kibica przeciwnej ekipy lub atakując policjanta kule lub pałę w łeb i możesz zginąc bo nigdy nie wiesz kto stoi po przeciwnej stronie..ZIWPJB. pisze: ↑05.08.2017, 16:48k**** niedawno zamordowały chłopaka, i nadal w głowy celują, przecież prawnie tylko moga strzelać od pasa w dół, kiedy ktoś z polityków/prezydent tą psiarnie uspokoi?? chwalicie ten ku*** pis, a oni c**** robią i nie peirdolcie że nie mają wpływu na psy bo by chcieli to by mieli. ku*** strach już coś wykręcać na trasie, bo możesz w piachu skończyć. Mam nadzieje że gość z tego wyjdzie cało i zdrowo, odszkodowanie niech mu k**** płacą za łamanie prawa!

-
ku*** jakis balas z d*** napisał, że Górnik się klepie z psami po plecach,a piętnastu debili to powtarza.
Nie do wiary po prostu
Nie do wiary po prostu
-
sami chuligani. Wiekszosc z was by nadal dymiła pewnie z policją....... a nie popijała piwko.... pedały
-
-
Nie Stalówka tylko koalicja SSW ŁB NISKO PP SRZ
-
Stał Rzeszów? Ale ta Stalówka to prostytutka.
-
Dajcie spokój Górnikowi. Co do samego zajścia to określą się jedni i drudzy jak wrócą. Komentarze typu kto palił wrotki i , że Torcida klepie się po plecach z psiarnią nie mają żadnego sensu i wstyd coś takiego w ogóle pisać. Szacunek dla obu ekip.
-
Chodzą słuchy że torcida strzela z rakietnic przy pierwszym starciu ze stalowka po czym uciekają i dopiero podejmują walkę gdy są w kilkukrotnie większej przewadze.
-
Ludzie ogarnijcie się... strony które brały udział wrócą to opiszą całą sytuację, a nie pierdolenia 3 strony kto ,co z kim i o czym....
A poza tym trwa kolejka
A poza tym trwa kolejka