Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Hustin Doffman
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Zastanawiam sie od dawna czy chociaż 10% z was bywa regularnie na swoim stadionie. To co wyrabiacie na tym forum to internetowa prostytucja.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
Przepraszam co zrobiła? Wczoraj do późnych godzin nocnych lokale opanowane przez bawiący się ŁKS, zresztą jak co tydzień.C1365O pisze: 30.07.2017, 10:26 4900 to już komplet chyba tak?
Mw ta mysz Was wymiotła z pietryny m.in.
-
Czerwona Armia Widzewa
Ha ha ha ha.... dobre, dobre... a ty się chwalisz rozumiem?
Tylko mnie utwierdzacie że przepaść pomiędzy nami rośnie.
Żebyś nie próbował więcej zabierać głosu o oprawach na Widzewie.
A już tak na luzie, dalej chcecie nowych trybun? serio?
-
łodzianin98
A to oprawy na Widzewie jakieś lepsze? No sorry, ale na nowym stadionie nie zaprezentowaliście nic co by się mogło równać choćby do oprawy "Ultraska" na starym obiekcie, czy jeszcze paru innych. Każdy orze jak może. Nie ma opraw na ŁKSie to źle bo kalkulują żeby ostatnią kolejkę przełożyli im do Łodzi, są oprawy to też źle bo brzydkie, z czym do ludzi i Widzew ma lepsze.
Swoją drogą to chyba miasto Was zaczyna "olewać" skoro nie publikuje informacji o rekordzie w ilości sprzedanych karnetów. Mówię to trochę z ironią bo bardzo niektórzy chcecie, by o Was wspomniano, baa sam Stolar już napisał na fanpage miasta post dot. tego. I te intrygi, że fanpage prowadzi ŁKSiak, otóż nie. Stronę prowadzi rok ode mnie starszy ode mnie chłopak, może 2 lata starszy, który w ogóle piłką się nie interesuję. Dla miasta jednak bardziej interesujące są jego urodziny niżeli ilość sprzedanych przez Was karnetów...
Swoją drogą to chyba miasto Was zaczyna "olewać" skoro nie publikuje informacji o rekordzie w ilości sprzedanych karnetów. Mówię to trochę z ironią bo bardzo niektórzy chcecie, by o Was wspomniano, baa sam Stolar już napisał na fanpage miasta post dot. tego. I te intrygi, że fanpage prowadzi ŁKSiak, otóż nie. Stronę prowadzi rok ode mnie starszy ode mnie chłopak, może 2 lata starszy, który w ogóle piłką się nie interesuję. Dla miasta jednak bardziej interesujące są jego urodziny niżeli ilość sprzedanych przez Was karnetów...
Nie rozwinęliśmy kutasa nad głowami , nie założyliśmy na siebie worków na śmieci - dla widzewiaków to już c*** nie oprawa :D
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
widzewiak_z_gor
@Łodzianin98
Fakt o przebiciu rekordu sprzedaży karnetów, przeszedł w mieście Łodzi, zupełnie niezauważony.
Widać, że zrobiło to na Tobie duże wrażenie. Jak tam świętowanie urodzin? ;)
https://www.radiolodz.pl/sport/37493-wi ... -karnetach
http://www.tulodz.com/wiadomosci,pilka- ... -3168.html
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/widz ... id,tm.html
http://www.dzienniklodzki.pl/sport/pilk ... H53UiRzVEo
Fakt o przebiciu rekordu sprzedaży karnetów, przeszedł w mieście Łodzi, zupełnie niezauważony.
Widać, że zrobiło to na Tobie duże wrażenie. Jak tam świętowanie urodzin? ;)
https://www.radiolodz.pl/sport/37493-wi ... -karnetach
http://www.tulodz.com/wiadomosci,pilka- ... -3168.html
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/widz ... id,tm.html
http://www.dzienniklodzki.pl/sport/pilk ... H53UiRzVEo
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
-
gringocwel
Swoim chłopakom z bydzi tez to ciągle wypominacie? :)wid08 pisze: 30.07.2017, 14:23 Nie rozwinęliśmy kutasa nad głowami , nie założyliśmy na siebie worków na śmieci - dla widzewiaków to już c*** nie oprawa :D

Co do kutasa nad glowami to tez bym polemizowal. Rozwineliscie przeciez podobizne pewnego c**** z retkini ;D

-
oldies years
Chujku drobny, Łks dostał niedawno w******* od Widzewa i Wisły na rogu Kilińskiego i Traugutta, o ile wiesz gdzie to jest... A możesz nie wiedzieć, bo twoich dziadków przywieźli ze wsi na wozie z kuniem, do roboty we włókiennictwie za towarzysza Gomułki, więc jedyne co chuju wiesz, to na jakiej wsi mieszkała twoja prababka (pod Kutnem czy pod Zgierzem?) , co zbierała grzyby i sprzedawała sromotniki jako kanie przy drodze rodowitym łodzianom, czyli np. mnie. Więc zamknij chuju ryja.MW10 pisze: 28.07.2017, 18:26Wisła na mieście w Łodzi? Nie pomyliłeś ze Zgierzem, albo Kutnem?serce miasta pisze: 28.07.2017, 18:01 Nie wiem jak w Krakowie ale jak Wisla bywa w Lodzi tj.na miescie to chuligani Lksu maja zawsze akurat dzień wolny lub sa na L4 ew.jada gdzies na domki i ich nie ma...
Wg. mnie oprawa przeciętna. Hasło fajne, dobrze, że odpalone piro ale sektorówke widać malowała inna ręka niż sakerowa :)
Nowy filmik od Ultrasów Widzewa: https://www.youtube.com/watch?v=UghUfGVaiwM
Nowy filmik od Ultrasów Widzewa: https://www.youtube.com/watch?v=UghUfGVaiwM
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
WidzewskaCharyzma
Ta może kutasa nie rozwinęliście ale w zamian nagminnie ruchacie kukły, worki na śmieci zdobyły uznanie kibicowskiej Polski wyszło kozacko, ale dla prekursorów ruchu ultras ogarnięcie ponad połowy stadionu, by wyszedł efekt to pikuś, szmata na głowami plus hasło na płot troche piro jakie to nowatorskie i skomplikowane. To tak jak jaranie się ostatnią oprawą Lechii-Śląska sektorówka namalowana fatalnie i niby oryginalny pomysł z gościem w garniaku i tym drugim szopenfeldziarzem. Lata temu mięliśmy oprawę gdzie pół sektora pod zegarem było w garniakach reszta normalnie w barwach + hasło skierowane do władz "Kibic w krawacie jest mniej awanturujący się" zdecydowanie trudniej namówić było te 1000 osób aby przyszli na mecz w garniakach, to są niuanse które dla niektórych są trudne do ogarnięcia jak udział w meczu ogranicza się do lżenia wroga i ewentualnie przytrzymania flagi na kijuNie rozwinęliśmy kutasa nad głowami , nie założyliśmy na siebie worków na śmieci - dla widzewiaków to już c*** nie oprawa :D
https://t.me/pump_upp
Dla dobra reaktywacji zamknijcie już się :)
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
Nikodem, ty to możesz sobie obserwować jedynie fejsa, gdzie w komentarza spinają się takie same jak ty 40 kilowe szczurki :)
Przerzuty to wymyślone przez widzewiaków słowo po straceniu w taki sposób miasta ze wstyd im było się przyznać do takiej porażki.Piotrkow obchodzi w tym roku 10 lecie istnienia fc. A ponoć miało nas nie być po kilku latach.Tym czasem mamy się dobrze.pozdro
-
WidzewskaCharyzma
Nie wiem czy czterdziesto kilowy cz sto koło c**** mi to lata, ale że głupek jesteś to jest pewnik, peleryny już od dawna były używane jako element oprawy, robili to wasi wafle z wronek,robiła to legia, zawisza i inni, no ale do Widzewa trzeba się dojebać, gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie na temat tworzenia opraw to wiedziałbyś że ta oprawa z worków, to jednak był spory trud, dlatego pomimo animozji z legią potrafię docenić to co robią, bo jeśli chodzi o oprawy i ich skomplikowanie(m in kartoniady) robią kawał dobrej roboty, ale co taki cymbał jak ty może wiedzieć o takich rzeczach, zakładam że nigdy nie brałeś udziału w tworzeniu jakiejkolwiek oprawy jak większość z tych ekspertów tutaj, bo gdybyś brał to trzymałbyś przynajmniej mordę krótko.Rzeczywiście wyczyn zalozyc worki :)nie wiem gdzie to uznanie za to zdobyliscie,bo z moich obserwaci,wysuwam wniosek,że kibolski nard,odebrał te wasza,, mega"oprawę,wręcz przeciwnie.
Ktos pisal ze na meczu bylo 4900 kibicow. Mozna prosic jakies zrodlo tej liczby?
-
niemytekopyta
heh, "pierdoleni inwalidzi żydzi" lepsze :Dnikodem pisze: 30.07.2017, 23:21 Ale co ty mieszasz kartoniady do,, skomplikowanych"worków?Ku.wa
Obiecuje ci,że mimo nienawiści,bym był w stanie pochwalić wasza oprawe,która by na to zasługiwała,a wracając do tej oprawy z derbów,moźesz mi wierzyć,że kibicowska Polska,patrzyła na nią z polutowaniem nie do tego ten transparent,no ku.wa błagam cie..
tak, zalogowałem się, żeby napisać
___
___
error04 pisze: 30.07.2017, 23:19 Ktos pisal ze na meczu bylo 4900 kibicow. Mozna prosic jakies zrodlo tej liczby?
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/lks- ... id,tm.html
pierwsza z brzegu. Ale czy to wiarygodne źródło to nie mam pojęcia.
-
WidzewskaCharyzma
[Ale co ty mieszasz kartoniady do,, skomplikowanych"worków?Ku.wa
Obiecuje ci,że mimo nienawiści,bym był w stanie pochwalić wasza oprawe,która by na to zasługiwała,a wracając do tej oprawy z derbów,moźesz mi wierzyć,że kibicowska Polska,patrzyła na nią z polutowaniem nie do tego ten transparent,no ku.wa błagam cie..
Ubierzcie 10tys osób tak aby utworzyły schludny napis na dwóch trybunach to pogadamy, tak dyskusja jakby nie ma sensu, wszyscy są zapatrzeni w wasze 3000 sztywnej zajebistej ekipy, tu jest nad czym się litować
Śmiejąc się z 3000 sztywnej ekipy śmiejesz się sam z siebie.Bo ekipa z ktorej tak ochoczo kpisz nie raz i nie dwa upokorzyla Twój największy z największych Widzew.Z niezliczoną ilością kibiców i czterema setkami konkretnej chuliganskiej bandy.
ŁKS Łódź Polska
-
WidzewskaCharyzma
No tylko co to ma wspólnego z frekwencją na meczu, śmiech jest dla tego że jesteście ewenementem w skali kraju, jako jedyni pierdolicie smuty że przychodzi was mało, ale same waryjoty i hulsy, to takie dziecinne tłumaczenie mizernej frekwencji,ale jednocześnie wasi decydenci robią kroki choć nieudolnie by było was ,choć ciut więcej. Jak z dzieciakami.A propos ta ekipa pikoli, w gwoli ścisłości też wam za bardzo oddychać nie dajeŚmiejąc się z 3000 sztywnej ekipy śmiejesz się sam z siebie.Bo ekipa z ktorej tak ochoczo kpisz nie raz i nie dwa upokorzyla Twój największy z największych Widzew.Z niezliczoną ilością kibiców i czterema setkami konkretnej chuliganskiej bandy.
Wymien mi ekipy z ktorymi rozmawiales na ten temat? Jak dlugo utrzymujesz kontakt z nimi i przy jakich okazjach macie czas siasc pogadac.nikodem pisze: 30.07.2017, 23:21 Ale co ty mieszasz kartoniady do,, skomplikowanych"worków?Ku.wa
Mam odpowiedziec za ciebie? czy te ekipy to kibice.net?
"kibicowska Polska" kur... mac :D
Tez to widzialem tylko dziwi mnie ze na oficjalnej stronie ani nawet na nie oficjalnych nie ma slowa o frewecji (to klub chyba najlepiej widzi ile razy kolowrotek sie zakrecil?) a frekwecja Łksu ustala weszlo albo inne dzienniki.ban82 pisze: 30.07.2017, 23:32 http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/lks- ... id,tm.html
pierwsza z brzegu. Ale czy to wiarygodne źródło to nie mam pojęcia.
-
MISTRZ1908
Oficjalna frekwencja podana przez klub to 4848kibiców.
WidzewskaCharyzma pisze: 31.07.2017, 09:01No tylko co to ma wspólnego z frekwencją na meczu, śmiech jest dla tego że jesteście ewenementem w skali kraju, jako jedyni pierdolicie smuty że przychodzi was mało, ale same waryjoty i hulsy, to takie dziecinne tłumaczenie mizernej frekwencji,ale jednocześnie wasi decydenci robią kroki choć nieudolnie by było was ,choć ciut więcej. Jak z dzieciakami.A propos ta ekipa pikoli, w gwoli ścisłości też wam za bardzo oddychać nie dajeŚmiejąc się z 3000 sztywnej ekipy śmiejesz się sam z siebie.Bo ekipa z ktorej tak ochoczo kpisz nie raz i nie dwa upokorzyla Twój największy z największych Widzew.Z niezliczoną ilością kibiców i czterema setkami konkretnej chuliganskiej bandy.
Jak ktoś pierdoli ze chodzą same "warjoty i hulsy" to jest najprawdopodobniej po mefedronie.Nie warto brać tego na poważnie.W porównaniu do waszej,nasza frekwencja jest mizerna.Macie zwyczajnie w swiecie wiecej kibicow niz ŁKS.Ilość ludzi na pierwszym meczu wstydu nam jednak nie przynosi.Nie zapoinajmy ze gramy na tym a nie innym poziomie rozgrywek.W samym środku lata na prawie stadionie.PÓKI co lipy nie ma.Choć osobiście uważam ze na pierwszym meczu powinien być komplet.Pomimo wszystko
ŁKS Łódź Polska
-
Hardy zza płotu
Czemu nie wpuszczani są kibice przyjezdni do klatki na Wiacie przy Unii ? Kolejne ekipy wpuszczacie na swoje sektory czy ma to związek z za dużym zainteresowaniem waszymi meczami czy nie ma warunków ?
-
popopopopo
ile razy jeszcze ty i tobie podobne cymbały będą zadawać to pytanie na które odpowiedź już udzielona była kilkanaście razy?
-
łodzianin98
Ja mam pytanie odnośnie tych karnetów z Cosinusa.
Czy Cosinus czerpię jakieś korzyści z tych karnetów za darmo? Chodzi o to czy klub za nie płaci, lub może to taka forma rozliczenia między klubem, a sponsorem/partnerem, że zamiast pieniędzy fundują karnety?
Czy Cosinus czerpię jakieś korzyści z tych karnetów za darmo? Chodzi o to czy klub za nie płaci, lub może to taka forma rozliczenia między klubem, a sponsorem/partnerem, że zamiast pieniędzy fundują karnety?
-
widzewiak_z_gor
@na spokojnie
Źle odebrałeś intencję piszącego MW10.
Trybuna zapełniona, oprawa na rozpoczęcie rundy, kibice gości wpuszczeni pomimo braku osobnej strefy przeznaczonej dla przyjezdnych.
Osobiście dla mnie, ŁKS na plus w tej kolejce. Wiadomo, zawsze można się na siłę przyczepić.
P.s. Szacun dla Artystów z Opoczna. Brawo!
Źle odebrałeś intencję piszącego MW10.
Trybuna zapełniona, oprawa na rozpoczęcie rundy, kibice gości wpuszczeni pomimo braku osobnej strefy przeznaczonej dla przyjezdnych.
Osobiście dla mnie, ŁKS na plus w tej kolejce. Wiadomo, zawsze można się na siłę przyczepić.
P.s. Szacun dla Artystów z Opoczna. Brawo!
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
Dobra Nikodem też nie gadaj, peleryny czy worki na śmieci c*** z tym ale wyglądało to w miarę estetycznie i jak bym zobaczył coś takiego na ŁKS to bym się cieszył. Mimo wszystko nadal uważam że robimy obecnie lepsze oprawy niż sąsiedzi, mimo że mamy gorsze do tego warunki.
-
Łódzki Klub Sportowy
Tyle że na derbach RTSowi ta oprawa średnio wyszła. Na prostej mieli problem z rozwinięciem sektorówki i koniec końców, nie została ona do końca pokazana.
Ja mówię tylko o workach, tylko one mi sie wizualnie podobały. Reszta według mnie słaba.
Łks, który jeśli chodzi o ultraskę był zawsze daleko za Widzewem krytykuje oprawy na Widzewie. ku*** ja rozumiem, że to tylko internetowe forum ale bez jaj.
Zróbcie jakąś porządną oprawę na waszym estadio i dopiero potem możecie być partnerami do rozmowy w tej kwestii.
Zróbcie jakąś porządną oprawę na waszym estadio i dopiero potem możecie być partnerami do rozmowy w tej kwestii.
Byłeś w ZOMO byłeś w ORMO teraz jesteś za Platformą...
Siema jeśli chodzi o oprawe w workach na derbach to czy nie miało być tak że długa,sektor na przeciwko kamer miała zostać nakryta sektorówką,tą ktora się nierozwineła i pod nią szybka przebiórka w białe worki i po opuszczeniu miał pojawic się napis chyba taki był zamiar?
Słowo klucz. Czas przeszły. Dużo się w tej kwestii zmieniło.Norweg pisze: 31.07.2017, 17:49 Łks, który jeśli chodzi o ultraskę był zawsze daleko za Widzewem krytykuje oprawy na Widzewie. ku*** ja rozumiem, że to tylko internetowe forum ale bez jaj.
-
Czerwona Armia Widzewa
Ale żartowniś z Ciebie. Widzieliśmy w tym tygodniu wasze wypociny.Eternidad pisze: 31.07.2017, 18:43Słowo klucz. Czas przeszły. Dużo się w tej kwestii zmieniło.Norweg pisze: 31.07.2017, 17:49 Łks, który jeśli chodzi o ultraskę był zawsze daleko za Widzewem krytykuje oprawy na Widzewie. ku*** ja rozumiem, że to tylko internetowe forum ale bez jaj.
Ty jako kibic podmiejskiego klubu który wiesza c**** na swoim sektorze powinieneś milczeć w temacie opraw.Czerwona Armia Widzewa pisze: 31.07.2017, 18:52Ale żartowniś z Ciebie. Widzieliśmy w tym tygodniu wasze wypociny.Eternidad pisze: 31.07.2017, 18:43Słowo klucz. Czas przeszły. Dużo się w tej kwestii zmieniło.Norweg pisze: 31.07.2017, 17:49 Łks, który jeśli chodzi o ultraskę był zawsze daleko za Widzewem krytykuje oprawy na Widzewie. ku*** ja rozumiem, że to tylko internetowe forum ale bez jaj.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
WidzewskaCharyzma
Ba nawet masz stadion mieści się przy ulicy upamiętniającej pana Józefa, zapewne protoplaste ruchu kibicowskiego na Legii, matko boska!!Opoczno maluje (L)egionistę? Pochwał(K)a!
-
Czerwona Armia Widzewa
Odpowiem Ci na temat tej oprawy w stylu w jaki pytasz.MW10 pisze: 31.07.2017, 19:31Ty jako kibic podmiejskiego klubu który wiesza c**** na swoim sektorze powinieneś milczeć w temacie opraw.Czerwona Armia Widzewa pisze: 31.07.2017, 18:52Ale żartowniś z Ciebie. Widzieliśmy w tym tygodniu wasze wypociny.
Połknęłaś czy się wytarłaś suko????
Ha ha ha ha
-
WidzewskaCharyzma
Proszę porównajmy nasze oprawy domowe jak i te wyjazdowe z zeszłej rundy, dla mnie nie wiele się zmieniło. Wystarczyła estetycznie wykonana sektorówka+ładny trans i troche piro i zaczynacie fiziować, top3.Słowo klucz. Czas przeszły. Dużo się w tej kwestii zmieniło.
Mam pytanie. Jak obecnie wygląda sytuacja na Chojnach Zatorze w rejonie ulic warnenczyka , komorniki , ireny, studzienna, bronislawy ?