Komentarze -28-31 lipca !
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze -28-31 lipca !
Dobra , to temat o tej kolejce a nie takie dyskusje
Co tam w Zabrzu? Wisła pali coś? Dajcie znac jak ktos sledzi/ma info
Co tam w Zabrzu? Wisła pali coś? Dajcie znac jak ktos sledzi/ma info
-
Ultras-Design
Czy na meczu ŁKSU byly pozdrowienia dla Lecha?
-
lebski_gosc
KIBICE RAZEM - k**** I PEDAŁY, KTÓRZY ZDRADZILI STARE IDEAŁY

BRYGADA BIANCONERI

PRIO

BRYGADA BIANCONERI

PRIO

Nie było.
Muszę cię rozczarować, ale ani wy, ani Sandecja, Śląsk czy Lech nie tracili flag na skutek przypadkowego dostrzeżenia okazji.ZW1957 pisze: 29.07.2017, 21:23 Bo Jaga już zaprosiła raz na zakazie Pogoń z którą były też jednostki z Legii, a jak to się skończyło to każdy wie, brak flag.
To ile tego ŁKSu wpuściliście ostatnio w równoległym świecie według Widzewa?
Tyle samo ile Łks wpuscil nas. Ja mowie o wpuszczaniach sie przez kibicow a nie klubowychrzutkarny pisze: 29.07.2017, 21:59 To ile tego ŁKSu wpuściliście ostatnio w równoległym świecie według Widzewa?
Naprawdę nie chcę napinki ,ale Wisła rzucając race na sektory Górnika i bieżnię ,chyba celowo "zapewniła" sobie "zakaz" wyjazdowy do Płocka,Lubina i Gdyni (jak nie więcej) :) Bo coś czuję ,że nie było by podobnej liczby co w Zabrzu ;)
-
szybowiec22
naprawde to ty jestes niepowazny. wedlug ciebie zespol nie odpala piro to zle bo cykory, odpala to wedlug ciebie specjalnie zeby nie jechac na wyjazd. to moze lepiej wcale nie chodzic na mece i kibicowac przed tvS.J. pisze: 29.07.2017, 23:12 Naprawdę nie chcę napinki ,ale Wisła rzucając race na sektory Górnika i bieżnię ,chyba celowo "zapewniła" sobie "zakaz" wyjazdowy do Płocka,Lubina i Gdyni (jak nie więcej) :) Bo coś czuję ,że nie było by podobnej liczby co w Zabrzu ;)
-
rozpuszczalnik1906
Dobrze kombinujesz z tymi liczbami wyjazdowymi, ale raczej celowe, to nie jest.. Liczby byłyby marne, ale zawsze, to przypływ pieniędzy, więc myślę, że nie trafiłeś. Ja również bez napinki.S.J. pisze: 29.07.2017, 23:12 Naprawdę nie chcę napinki ,ale Wisła rzucając race na sektory Górnika i bieżnię ,chyba celowo "zapewniła" sobie "zakaz" wyjazdowy do Płocka,Lubina i Gdyni (jak nie więcej) :) Bo coś czuję ,że nie było by podobnej liczby co w Zabrzu ;)
ku*** jo tam widza na tym zakazie Ruchu zawodnika UFC... nie wynajeli bramki ???
Mam pytanie odnośnie transparentu przeciwko kibice razem. Coś się wydarzyło ostatnimi czasy? Wiem, że projekt kibice razem od początku wzbudzał duże kontrowersje, niektórzy argumentowali że skoro dają kasę to trzeba wykorzystywać sytuację i brać udająć grzecznych pod przykrywką, a robić swoje, nie chcę takiej postawy oceniać, tylko pytam czy coś się stało ostatnimi czasy co przelało czarę goryczy czy "tak po prostu" ?
Przecież nie chodzi mi o samo odpalenie piro ,to akurat pozytywne ,tylko o rzucanie ich na sektory Górnika i bieżnię ;)Chyba każdy wie ,że za takie coś jest minimum 3 zakazy wyjazdowe .Nie piszę ,tu ,że wszystkie ekipy które tak robią ,chcą zakazu wyjazdowego ,tylko to ,że takowe mogą być tylko na rękę kibicom Wisły ,bo nikt nie będzie pisał ,że pojawili się w słabej liczbie w Płocku czy Gdyni :)szybowiec22 pisze: 29.07.2017, 23:20naprawde to ty jestes niepowazny. wedlug ciebie zespol nie odpala piro to zle bo cykory, odpala to wedlug ciebie specjalnie zeby nie jechac na wyjazd. to moze lepiej wcale nie chodzic na mece i kibicowac przed tvS.J. pisze: 29.07.2017, 23:12 Naprawdę nie chcę napinki ,ale Wisła rzucając race na sektory Górnika i bieżnię ,chyba celowo "zapewniła" sobie "zakaz" wyjazdowy do Płocka,Lubina i Gdyni (jak nie więcej) :) Bo coś czuję ,że nie było by podobnej liczby co w Zabrzu ;)
Czy ktoś z Was dysponuje pełną listą ekip aktualnie współpracujących z tym projektem za rządowe siano?
Aha. A jak pojadą w słabej liczbie i ktoś napisze o tym tysiąc postów to co?S.J. pisze: 29.07.2017, 23:32Przecież nie chodzi mi o samo odpalenie piro ,to akurat pozytywne ,tylko o rzucanie ich na sektory Górnika i bieżnię ;)Chyba każdy wie ,że za takie coś jest minimum 3 zakazy wyjazdowe .Nie piszę ,tu ,że wszystkie ekipy które tak robią ,chcą zakazu wyjazdowego ,tylko to ,że takowe mogą być tylko na rękę kibicom Wisły ,bo nikt nie będzie pisał ,że pojawili się w słabej liczbie w Płocku czy Gdyni :)szybowiec22 pisze: 29.07.2017, 23:20naprawde to ty jestes niepowazny. wedlug ciebie zespol nie odpala piro to zle bo cykory, odpala to wedlug ciebie specjalnie zeby nie jechac na wyjazd. to moze lepiej wcale nie chodzic na mece i kibicowac przed tvS.J. pisze: 29.07.2017, 23:12 Naprawdę nie chcę napinki ,ale Wisła rzucając race na sektory Górnika i bieżnię ,chyba celowo "zapewniła" sobie "zakaz" wyjazdowy do Płocka,Lubina i Gdyni (jak nie więcej) :) Bo coś czuję ,że nie było by podobnej liczby co w Zabrzu ;)
google..30 sek... i masz jak na tacy. Rusz łbem!Łoskot pisze: 29.07.2017, 23:50 Czy ktoś z Was dysponuje pełną listą ekip aktualnie współpracujących z tym projektem za rządowe siano?
-
waciakko1234
Legia Warszawa - Sandecja Nowy Sącz: bluzgi, palenie flagi, szturm ogrodzenia i doping
https://www.youtube.com/watch?v=nTQ2Pbq5R9I
https://www.youtube.com/watch?v=nTQ2Pbq5R9I
Koleś nie pieprz prosze... Cały poprzedni trudny sezon z wewnętrznymi problemami Wisła przejeździła... Razem z Pogonią Szczecin mają największa liczbę wyjazdów w całej lidze w zeszłym sezonie bo po 17 wyjazdów, później trzeci Lech mający 16... Przeszkadzały komuś z Wisły nie raz słabe liczby czy komentarze internetowe?? Czy Wisła przez swoje wewnętrzne problemy wówczas starała się kalkulować i załatwić sobie zakaz na jakies wyjazdy? Odpowiem ci że NIE... Przeceniasz to że kogoś interesuje że ktoś anonimowy się przypruje o liczby, cały poprzedni sezon pokazał że Wisła nic nie robi sobie z internetowych przytyków czy komentarzy. W tym sezonie te liczby i tak byłyby lepsze niż w zeszłym. Był ciekawy wyjazd na teren na którym nie było się 9 lat to się to wykorzystało, doszukiwanie się czegokolwiek jest debilizmem.S.J. pisze: 29.07.2017, 23:32Przecież nie chodzi mi o samo odpalenie piro ,to akurat pozytywne ,tylko o rzucanie ich na sektory Górnika i bieżnię ;)Chyba każdy wie ,że za takie coś jest minimum 3 zakazy wyjazdowe .Nie piszę ,tu ,że wszystkie ekipy które tak robią ,chcą zakazu wyjazdowego ,tylko to ,że takowe mogą być tylko na rękę kibicom Wisły ,bo nikt nie będzie pisał ,że pojawili się w słabej liczbie w Płocku czy Gdyni :)szybowiec22 pisze: 29.07.2017, 23:20naprawde to ty jestes niepowazny. wedlug ciebie zespol nie odpala piro to zle bo cykory, odpala to wedlug ciebie specjalnie zeby nie jechac na wyjazd. to moze lepiej wcale nie chodzic na mece i kibicowac przed tvS.J. pisze: 29.07.2017, 23:12 Naprawdę nie chcę napinki ,ale Wisła rzucając race na sektory Górnika i bieżnię ,chyba celowo "zapewniła" sobie "zakaz" wyjazdowy do Płocka,Lubina i Gdyni (jak nie więcej) :) Bo coś czuję ,że nie było by podobnej liczby co w Zabrzu ;)
To nic,piszę tylko,że raczej im na rękę jest taki zakaz ;)Sensi_ pisze: 29.07.2017, 23:52Aha. A jak pojadą w słabej liczbie i ktoś napisze o tym tysiąc postów to co?S.J. pisze: 29.07.2017, 23:32Przecież nie chodzi mi o samo odpalenie piro ,to akurat pozytywne ,tylko o rzucanie ich na sektory Górnika i bieżnię ;)Chyba każdy wie ,że za takie coś jest minimum 3 zakazy wyjazdowe .Nie piszę ,tu ,że wszystkie ekipy które tak robią ,chcą zakazu wyjazdowego ,tylko to ,że takowe mogą być tylko na rękę kibicom Wisły ,bo nikt nie będzie pisał ,że pojawili się w słabej liczbie w Płocku czy Gdyni :)szybowiec22 pisze: 29.07.2017, 23:20
naprawde to ty jestes niepowazny. wedlug ciebie zespol nie odpala piro to zle bo cykory, odpala to wedlug ciebie specjalnie zeby nie jechac na wyjazd. to moze lepiej wcale nie chodzic na mece i kibicowac przed tv
Kibice razem:
Lechia Gdańsk, Arka Gdynia, Śląsk Wrocław, Motor Lublin, Polonia Warszawa, Korona Kielce, Miedź Legnica,
GKS Tychy, Ruch Chorzów, Górnik Zabrze, Lech Poznań, Jagiellonia Białystok, Sandecja Nowy Sącz, GKS Bełchatów
Jakby coś było nie tak to poprawcie.
Lechia Gdańsk, Arka Gdynia, Śląsk Wrocław, Motor Lublin, Polonia Warszawa, Korona Kielce, Miedź Legnica,
GKS Tychy, Ruch Chorzów, Górnik Zabrze, Lech Poznań, Jagiellonia Białystok, Sandecja Nowy Sącz, GKS Bełchatów
Jakby coś było nie tak to poprawcie.
Wspomoge sie pięknym wpisem.localfan pisze: 29.07.2017, 19:51 W dobie wszechobecnego kurestwa stadionowego i okołostadionowego kogokolwiek jeszcze dziwi cokolwiek? Tak szczerze? COKOLWIEK? :) Co by się musiało wydarzyć, żebyś się zdziwił? Smutne czasy.
Czy trzeba coś dodawać?? Chyba nie. Naprawde smutne
Chwila, a Legia jak grała rok temu o mistrzostwo i jechała na Cracovię to nie dała słowa że za danie pełnej puli ( 1000 coś zamiast 750 ) wpuszczą Polonistów? :)
-
rozpuszczalnik1906
Daleko mi do Legii i Polonii, ale co oni wypisują?
- ciapak nagrywający rap. Teledyski z symbolami Legii..
- skopanie "swojego" na stadionie
Oni będą coś pisać o frajerstwie? Dałem przykłady z bliskiej przeszłości.
Praktycznie każda ekipa ma coś za uszami. Praktycznie każdej można coś wypominać.
- ciapak nagrywający rap. Teledyski z symbolami Legii..
- skopanie "swojego" na stadionie
Oni będą coś pisać o frajerstwie? Dałem przykłady z bliskiej przeszłości.
Praktycznie każda ekipa ma coś za uszami. Praktycznie każdej można coś wypominać.
Wieść niesie, że Polonia nie weszła, bo przesłana lista zawierała lewe dane uczestników..A to chyba już problem zainteresowanych wejściem...
-
Doktor P(r)awica
Ok, jako osoba z Wrocławia zapytam. Czy jako Śląsk nie odpalamy piro? Nie rzucamy nim gdy jest okazja i można? Nie łapiemy zakazów wyjazdowych? W pucharach europejskich na ostatnie 9 wyjazdów (oficjalnych) na 8 odpalaliśmy piro i uważam, że generalnie pod względem ultras we Wrocławiu dzieje się dobrze. Nie ma kalkulacji, nie ma 2 rac na rundę itp. W Krakowie było dobre rzucanie, w Lubinie to samo, w Poznaniu sezon temu gdy oprawa nie weszła również, na finale Pucharu Polski w Warszawie także.
Dodatkowo również inne okołokibolskie akcje jak np 2 edycje prawicowego międzynarodowego turnieju połączonego z fajnym klimatycznym gigiem także nie sądzę by nam można było zarzucać, że sprzedajemy ideały.
Można być bandą c**** nie posiadając ośrodka kibice razem i można uważam powijać hajs od nich i działać jak sie chce, wystarczy mieć ogarnięte osoby tam i dobrze te kase przeznaczyć. Jasne, w teorii nie wygląda ten ośrodek fajnie i mam do niego zastrzeżenia, nic nie jest doskonałe, ale tak jak napisałem. Wszystko zależy od tego kto wydaje i na co.
Legia jak dla mnie na siłe próbuje robić się na jakiegoś pioniera i jedynego słusznego i sprawiedliwego wśród ekip w Polsce który z wyższej pozycji uważa, że ma prawo, nas biedaczków z prowincji uczyć i karcić co jest dobre, a co nie
Dodatkowo również inne okołokibolskie akcje jak np 2 edycje prawicowego międzynarodowego turnieju połączonego z fajnym klimatycznym gigiem także nie sądzę by nam można było zarzucać, że sprzedajemy ideały.
Można być bandą c**** nie posiadając ośrodka kibice razem i można uważam powijać hajs od nich i działać jak sie chce, wystarczy mieć ogarnięte osoby tam i dobrze te kase przeznaczyć. Jasne, w teorii nie wygląda ten ośrodek fajnie i mam do niego zastrzeżenia, nic nie jest doskonałe, ale tak jak napisałem. Wszystko zależy od tego kto wydaje i na co.
Legia jak dla mnie na siłe próbuje robić się na jakiegoś pioniera i jedynego słusznego i sprawiedliwego wśród ekip w Polsce który z wyższej pozycji uważa, że ma prawo, nas biedaczków z prowincji uczyć i karcić co jest dobre, a co nie
Bzdura, ale czytajac te wypociny NS to moze ktos łyknie Twoj postBeha pisze: 30.07.2017, 01:59 Wieść niesie, że Polonia nie weszła, bo przesłana lista zawierała lewe dane uczestników..A to chyba już problem zainteresowanych wejściem...
Bylismy razem na liscie z Sandecja
Ochrona sprawdza zameldowanie/lub gdzie dokukent zosyal wydany i odbijamy sie od bramek
Jeżeli znasz znaczenie słowa, którego użyłeś po prostu wskaż, co w zacytowanym tekście nie jest prawdą.
-
werwolff88
Prezes Legii po meczu z Wisłą w 2013.
. "Sami kibice wskazali winnych i uzgodnili, że oni już nigdy na stadion Legii nie wejdą. Ani wcześniej, ani później takich sytuacji nie było - broni fanów Legii Leśnodorski".
. "Sami kibice wskazali winnych i uzgodnili, że oni już nigdy na stadion Legii nie wejdą. Ani wcześniej, ani później takich sytuacji nie było - broni fanów Legii Leśnodorski".
Oświadczenie Legii to jest śmiech na sali, o jakim fanatyzmie mowa? Fanatyzm to spontan, którego u was nie ma! Wszystko jak w teatrzyku! Przesyłanie wcześniej opraw do zatwierdzenia, układanie sie z klubem, czy "karanie" osób, które na spontanicznie odpaliły race bo wcześniej ustaliliście z klubem, ze nic nie bedzie odpalane, czy ostatnia akcja po zdobyciu mistrzostwa... O jakim wy fanatyzmie piszecie?
Pelna pucha to nie fanatyzm!
Pelna pucha to nie fanatyzm!
-
szybowiec22
Swoja droga to warto czasem poczekac. Legia po trafieniu flagi czekała ponad 3 lata i wkoncu doczekała sie i ja spaliła. a chyba nie ma wiekszej frajdy i wiekszego upokorzenia dla drugiej strony jak widzi sie płonąca flage i to jeszcze jedna ze swoich najwiekszych flag.
Trzy pytania do Legionistow:
-Dlaczego 2 lata temu Nieznani Sprawcy zawiesili na jakiś czas działalność?
-Dlaczego z Ł3 zniknął "White Legion",czyżby byli niewygodni dla "nowoczesnego kibicowania"?
-Jakie macie zarzuty wobec ekip,ktore mają u siebie ośrodki kibice razem-pomijam ten fundamentalny,że w ogóle na to pozwoliły?
-Dlaczego 2 lata temu Nieznani Sprawcy zawiesili na jakiś czas działalność?
-Dlaczego z Ł3 zniknął "White Legion",czyżby byli niewygodni dla "nowoczesnego kibicowania"?
-Jakie macie zarzuty wobec ekip,ktore mają u siebie ośrodki kibice razem-pomijam ten fundamentalny,że w ogóle na to pozwoliły?
Widac ze czesc tu wypowiadajcych sie do pierodolone lewaki , bo bronia Polonie !!!
Ale nikt o Was nie pisze, więc po co wpychasz swojego malinowego nosa?:)Doktor P(r)awica pisze: 30.07.2017, 02:58 Ok, jako osoba z Wrocławia zapytam. Czy jako Śląsk nie odpalamy piro? Nie rzucamy nim gdy jest okazja i można? Nie łapiemy zakazów wyjazdowych? W pucharach europejskich na ostatnie 9 wyjazdów (oficjalnych) na 8 odpalaliśmy piro i uważam, że generalnie pod względem ultras we Wrocławiu dzieje się dobrze. Nie ma kalkulacji, nie ma 2 rac na rundę itp. W Krakowie było dobre rzucanie, w Lubinie to samo, w Poznaniu sezon temu gdy oprawa nie weszła również, na finale Pucharu Polski w Warszawie także.
Fakt, odpalacie, i w porównaniu do ostatnich lat postawiliście duży krok w przód. Ale już tak wychwalając swoją ekipę nie zapominaj o babolach, bardzo dużych babolach i ośmieszenie się w europie, nie tylko siebie ale i calej kibicowskiej Polski. Bez pozdrowień:)
I na czym to odizolowanie miałoby polegać? Jak zostałyście wczoraj odizolowane to się popłakałyście.dychaa pisze: 30.07.2017, 00:59 Powinno się Legię odizolowac od reszty kibicowskej Polski dla dobra ruchu kibicowskiego...
A jak wiadomo przecież by nie kłamał. Przecież fani "kibice razem" nie byli oburzeni 2 miesiące temu, że na płycie boiska znajdowała się osoba, która po Borussi miała zakaz.werwolff88 pisze: 30.07.2017, 08:59 Prezes Legii po meczu z Wisłą w 2013.
Oli1988: o megalomanii to może nie pisz, bo póki nie zaczniecie na fejsbuniu opisywać waszych trudnych spraw tak chętnie jak opisujecie innych stanowicie w tej materii niedościgniony wzór.
-
Doktor P(r)awica
No tak naprawdę o nikim tu nikt nie pisze. Rzucone enigmatyczne "kibice razem" dojebane i tyle. Pytam Wiec gdzie sprzedawanie ideałów w przypadku Śląska Wrocław bo odpalamy, kretyńskich zapowiedzi nie robimy, gdy graliśmy z Górnikiem Wałbrzych to ich flagę na ich stadionie paliliśmy, Antifa łamiemy itd itd.Oqq pisze: 30.07.2017, 10:35Ale nikt o Was nie pisze, więc po co wpychasz swojego malinowego nosa?:)Doktor P(r)awica pisze: 30.07.2017, 02:58 Ok, jako osoba z Wrocławia zapytam. Czy jako Śląsk nie odpalamy piro? Nie rzucamy nim gdy jest okazja i można? Nie łapiemy zakazów wyjazdowych? W pucharach europejskich na ostatnie 9 wyjazdów (oficjalnych) na 8 odpalaliśmy piro i uważam, że generalnie pod względem ultras we Wrocławiu dzieje się dobrze. Nie ma kalkulacji, nie ma 2 rac na rundę itp. W Krakowie było dobre rzucanie, w Lubinie to samo, w Poznaniu sezon temu gdy oprawa nie weszła również, na finale Pucharu Polski w Warszawie także.
Fakt, odpalacie, i w porównaniu do ostatnich lat postawiliście duży krok w przód. Ale już tak wychwalając swoją ekipę nie zapominaj o babolach, bardzo dużych babolach i ośmieszenie się w europie, nie tylko siebie ale i calej kibicowskiej Polski. Bez pozdrowień:)
Nie wiem w jaki sposób niby mieli byśmy ośmieszyć Polska scene. Działamy tylko i wyłącznie na swoje konto i nasze porażki są naszymi porażkami, a nasze udane akcje idą tylko na nasze konto Wiec w analogicznej sytuacji gdyby Legii się powinela noga to jedynie kogo ośmiesza to tylko siebie, a mnie to nie rusza.
Babole każdy ma na swoim koncie Wiec dziwie się trochę, że nagle Wam (czy komukolwiek gdyby robił podobny transparent) zachciało się wchodzić w role jedynego sprawiedliwego, który będzie pouczał innych i bronił tych mitycznych zasad.
Brawo. Ja do dziś czuję niesmak, że flaga Małpy została spalona a nie oddana.oli1988 pisze: 30.07.2017, 11:27 Co do oddania fan przez Ruch, tak odbyło się to pod warunkiem walki ale sam fakt, że oddane zostały najpierw a nie po walce świadczy o tym, że umieliśmy się zachować.
Ogólnie ode mnie tyle. Idę wjechać w Giekse na obchodach Wujka i wieczorem będą moralizował o tym jak kulawe jest atakowanie na MN. Ty pewnie też masz plany, może ktoś zostawił flagi w pustym pociągu? Wszak większość ekip bierze flagi na wyjazd po to, żeby ich nie wnosić na stadion. Pjona.
rzutkarny pisze: 30.07.2017, 11:36Brawo. Ja do dziś czuję niesmak, że flaga Małpy została spalona a nie oddana.oli1988 pisze: 30.07.2017, 11:27 Co do oddania fan przez Ruch, tak odbyło się to pod warunkiem walki ale sam fakt, że oddane zostały najpierw a nie po walce świadczy o tym, że umieliśmy się zachować.
Ogólnie ode mnie tyle. Idę wjechać w Giekse na obchodach Wujka i wieczorem będą moralizował o tym jak kulawe jest atakowanie na MN. Ty pewnie też masz plany, może ktoś zostawił flagi w pustym pociągu? Wszak większość ekip bierze flagi na wyjazd po to, żeby ich nie wnosić na stadion. Pjona.
Gdybyś czasem jeździł na wyjazdy a nie robił tylko za internetowego kumacza to wiedziałbyś, że czasem flagi nie wchodzą na stadion bo się ich delegat czepia. Albo po prostu flag jest więcej niż miejsca na płotach bo np. za dużo FC ich wzięło czy zgody. No chyba, że u was wszystko centralnie sterowane jak za komuny.
Jeśli ktoś mówi o sprzedawaniu ideałów w Waszym przypadku, czy Legi to jest kompletnym kretynem, bo można się nie lubić, wręcz nienawidzić, ale obiektywnie patrząc to ideały są podtrzymywane. Co do ośmieszenia Polskiej sceny, miałem na myśli to, że mając na uwadze że jesteście ekipą bardzo mocno prawicową, znaną ze swych poglądów w europie daliście się wjebać lewakom z sevilli. Ale to już Wasza sprawa.Doktor P(r)awica pisze: 30.07.2017, 11:20No tak naprawdę o nikim tu nikt nie pisze. Rzucone enigmatyczne "kibice razem" dojebane i tyle. Pytam Wiec gdzie sprzedawanie ideałów w przypadku Śląska Wrocław bo odpalamy, kretyńskich zapowiedzi nie robimy, gdy graliśmy z Górnikiem Wałbrzych to ich flagę na ich stadionie paliliśmy, Antifa łamiemy itd itd.Oqq pisze: 30.07.2017, 10:35Ale nikt o Was nie pisze, więc po co wpychasz swojego malinowego nosa?:)Doktor P(r)awica pisze: 30.07.2017, 02:58 Ok, jako osoba z Wrocławia zapytam. Czy jako Śląsk nie odpalamy piro? Nie rzucamy nim gdy jest okazja i można? Nie łapiemy zakazów wyjazdowych? W pucharach europejskich na ostatnie 9 wyjazdów (oficjalnych) na 8 odpalaliśmy piro i uważam, że generalnie pod względem ultras we Wrocławiu dzieje się dobrze. Nie ma kalkulacji, nie ma 2 rac na rundę itp. W Krakowie było dobre rzucanie, w Lubinie to samo, w Poznaniu sezon temu gdy oprawa nie weszła również, na finale Pucharu Polski w Warszawie także.
Nie wiem w jaki sposób niby mieli byśmy ośmieszyć Polska scene. Działamy tylko i wyłącznie na swoje konto i nasze porażki są naszymi porażkami, a nasze udane akcje idą tylko na nasze konto Wiec w analogicznej sytuacji gdyby Legii się powinela noga to jedynie kogo ośmiesza to tylko siebie, a mnie to nie rusza.
Babole każdy ma na swoim koncie Wiec dziwie się trochę, że nagle Wam (czy komukolwiek gdyby robił podobny transparent) zachciało się wchodzić w role jedynego sprawiedliwego, który będzie pouczał innych i bronił tych mitycznych zasad.
Ogólnie to ciekawa kolejka, Sandecja widać że są chłopaki na fali, drugi dobry wyjazd. Ciekawe tylko czy utrzymają ten poziom. Śląsk fajny pomysł z oprawą , postaciami i obiema postaciami na gniezdzie w tym samym ubraniu, co postacie. W końcu coś innego.
Oczywiście cieszy odpalane piro!
-
krwawaswinia8