wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
89piotrekski
Re: wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani
W MiKołajkach widziany kolezka w koszulce Legii , ponadto widziane vlepki Wisły Krk, Wisły Płock , Legii.Na murach napis Gks Katowice i Stomil Olsztyn.
pomorze-fajny apel,ale wiadomo,że nie poskutkuje. Kraków taki obsrany farbą w spreju,że rzygać się chce,a pamiętam czasy,że tylko kilka haseł w dobrze widocznie miejscach było powodem do dumy dla danego osiedla.
-
[P]ortowiec
14-17.08 Myślibórz, nikogo w barwach nie uświadczyłem, jedynie koleżka w kibicowskiej bluzie na mieście (prawdopodobnie Osadnik/Pogoń). Ja w barwach, cisza i spokój. Vlepy Osadnika/Pogoni/Stali.
-
obiektywnyFAN
w Łodzi podobnie, na każdym kroku trwa walka na murach, lecz Widzewa zdecydowanie więcej.dratwa06 pisze:pomorze-fajny apel,ale wiadomo,że nie poskutkuje. Kraków taki obsrany farbą w spreju,że rzygać się chce,a pamiętam czasy,że tylko kilka haseł w dobrze widocznie miejscach było powodem do dumy dla danego osiedla.
Sztutowo/Stegna-Typek w smyczce Wisły, tagi Stomila no i Lechii, vlepki z całego kraju ;)
Haha,,, co Ty gadasz ... Wrzytów ŁKS u w Lodzi jest o wele, wiele więcej, choćby z tego powodu, że jest ekipa WRW, która napierdala lakierami całe miasto.... Tramwaje, dachy, ściany, pociągi,, kto był w Łodzi choćby tylko na Piotrkowskiej albo ogólnie na śródmieściu ten wie o czym mówię ...obiektywnyFAN pisze:w Łodzi podobnie, na każdym kroku trwa walka na murach, lecz Widzewa zdecydowanie więcej.dratwa06 pisze:pomorze-fajny apel,ale wiadomo,że nie poskutkuje. Kraków taki obsrany farbą w spreju,że rzygać się chce,a pamiętam czasy,że tylko kilka haseł w dobrze widocznie miejscach było powodem do dumy dla danego osiedla.
Ostatnie dwa tygodnie żeglowałem po całych Mazurach i oprócz swoich widziałem jedynie janusza w Mikołajkach w bluzie Lecha.
-
nowonarodzony
jakiego ku*** Stomila?????Ciekawy1 pisze:Sztutowo/Stegna-Typek w smyczce Wisły, tagi Stomila no i Lechii, vlepki z całego kraju ;)
No Stomila Olsztyna, a jakiego innego?nowonarodzony pisze:jakiego ku*** Stomila?????Ciekawy1 pisze:Sztutowo/Stegna-Typek w smyczce Wisły, tagi Stomila no i Lechii, vlepki z całego kraju ;)
Piszę się Stomilu a nie Stomila.Trzęsacz pisze:No Stomila Olsztyna, a jakiego innego?nowonarodzony pisze:jakiego ku*** Stomila?????Ciekawy1 pisze:Sztutowo/Stegna-Typek w smyczce Wisły, tagi Stomila no i Lechii, vlepki z całego kraju ;)
-
Wnuk Edwarda
Zdarzy się jakaś rodzinka z dzieciakiem w barwach, jakaś koszulka na lusterku w samochodzie, tyle. Nie mówię, że nie ma szansy spotkać kogoś z J, bo jest, z racji ilości fc w pobliżu jak i samych Białostoczan w weekendy, ale nie jest tak, że Jaga jest jakoś ponadprzeciętnie widoczna. Jeżeli podczas tygodniowego pobytu w Augustowie spotkasz z raz kogoś w jakikolwiek sposób utożsamiający się z Jagą to masz "szczęście". Tak prostuję Twój post, bo trochę zabrzmiało jakby Jaga chodziło po Augustowie na gęsto :)eleon pisze:co do Augustowa to najwięcej chyba tam Jagi w barwach widaćobiektywnyFAN pisze:A jak nad jeziorkach w Augustowie / Suwałkach ?
-
Pretorian88
W Rewalu widziałem trzy wrzuty Odry Opole, jedną Korony Kielce, kilka ŁKS i Pogoni. Dwóch dzieciaków w koszulkach Śląska i Lecha, a poza tym parę szali Pogoni za szybami aut.
Ja mieszkam w Łodzi od 25 lat i szczerze mówiąc nie wiem o czym mówisz. Chodziłeś i liczyłeś te wrzuty, że twierdzisz, że Łks-u jest dużo więcej? Trudno żeby wrzuty Widzewa były na Retkini czy innych Kozinach tak jak i Łks-u raczej nie uświadczysz na Olechowie czy Starym Mieście. Jak dla mnie jedni i drudzy są aktywni na murach (wiadomo czasem są to bardziej ambitne graffiti czasem jakieś bazgroły) i nie widzę w tym znaczącej przewagi żadnej ze stron.dintre pisze:Haha,,, co Ty gadasz ... Wrzytów ŁKS u w Lodzi jest o wele, wiele więcej, choćby z tego powodu, że jest ekipa WRW, która napierdala lakierami całe miasto.... Tramwaje, dachy, ściany, pociągi,, kto był w Łodzi choćby tylko na Piotrkowskiej albo ogólnie na śródmieściu ten wie o czym mówię ...obiektywnyFAN pisze:w Łodzi podobnie, na każdym kroku trwa walka na murach, lecz Widzewa zdecydowanie więcej.dratwa06 pisze:pomorze-fajny apel,ale wiadomo,że nie poskutkuje. Kraków taki obsrany farbą w spreju,że rzygać się chce,a pamiętam czasy,że tylko kilka haseł w dobrze widocznie miejscach było powodem do dumy dla danego osiedla.
-
Gieksa J-no
Jak ogólna sytuacja w Białce Tatrzańskiej ?
Jak wygląda na co dzień sytuacja w Ustce?
-
Ukochane Miasto
pozwól że odpowiem jako sąsiad zza miedzy :-)kkk78 pisze:Jak wygląda na co dzień sytuacja w Ustce?
jako że bywałem kilka lat pod rząd w Orzechowie koło Ustki , to często się do Ustki na spacer jechało.
dużo Gryfa i Lechii , parę razy nawet goście inkasujący na parkingu chodzili w barwach Lechii.
a tak to misz-masz, jak to nad morzem;-)
Smyczka z Coca Coli?
Dzięki za odpowiedź.Ukochane Miasto pisze:pozwól że odpowiem jako sąsiad zza miedzy :-)kkk78 pisze:Jak wygląda na co dzień sytuacja w Ustce?
jako że bywałem kilka lat pod rząd w Orzechowie koło Ustki , to często się do Ustki na spacer jechało.
dużo Gryfa i Lechii , parę razy nawet goście inkasujący na parkingu chodzili w barwach Lechii.
a tak to misz-masz, jak to nad morzem;-)
Pytam z ciekawości,bo w tym roku wybieram się pierwszy raz.Kilka lat pod rząd to we Władku byłem,ale tam to raczej Arka.
No,a na plaży to wiadomo...misz - masz jak nad morzem ;)
-
Kapitan Stopczyk
W Ustroniu Morskim będąc pod koniec maja zauważyłem, że roi się tam od Lechitów, innych nie stwierdziłem. Czują się tam jak u siebie, potem doczytałem, że 80 % mieszkańców tego miasteczka to ludzie pochodzący z Wielkopolski, ponadto istnieje tam Nadmorski FC Lecha.
Madryt, okolice placu Puerta del Sol, jeden kibic Widzewa i dwoch w koszulkach CSKA.
Powinieneś wystąpić w pamiętnikach z wakacji.
Widać, że małolat jesteś i nie znasz zasad. Kiedyś honor się liczył i właśnie zasady.Strzałka pisze:Powinieneś wystąpić w pamiętnikach z wakacji.
-
MKS Iskra Pszczyna
we Władysławowie widziana osoba z Piasta Gliwice, Ruchu Chorzów, barwy Arki, kilku najebańców wieczorem "Legia" krzyczało, ogólnie ta miejscowość po godz. 20 straszną meliną się robi, więcej tam nie zagoszczę.
od siebie dodam Cracovię , Widzew, ŁKS, Lech PoznańMKS Iskra Pszczyna pisze:we Władysławowie widziana osoba z Piasta Gliwice, Ruchu Chorzów, barwy Arki, kilku najebańców wieczorem "Legia" krzyczało, ogólnie ta miejscowość po godz. 20 straszną meliną się robi, więcej tam nie zagoszczę.
No wierze, że nie ma nikogo w pitbullach i new balance na nogach ???
W Mielnie widzianych 2 chłopaków z Wisły i 1 małolat z Lecha :D
-
Ukochane Miasto
mam słabość do płw helskiego a we Władysławowie byłem w tym roku 8 raz z rzędu i chyba się z Tobą zgodzę :-(MKS Iskra Pszczyna pisze:we Władysławowie widziana osoba z Piasta Gliwice, Ruchu Chorzów, barwy Arki, kilku najebańców wieczorem "Legia" krzyczało, ogólnie ta miejscowość po godz. 20 straszną meliną się robi, więcej tam nie zagoszczę.
coś jest na rzeczy z tą meliną..choć sam szczerze powiem że w tym roku też przesadzałem lekko z alko w Drewutni, różne problemy trza było odreagować.
jedno jest pewne ilość pijanych w sztok małolatów i małolatek rośnie w strasznym tempie co rok.
i nie wróży to dobrze jeśli chodzi o geny dla następnych pokoleń ...
co do kibicowskich , to fajne rozmowy przy barze miałem z jakimś Arkowcem ,widać że stara dobra gwardia...ale na pytanie o Ruch stwierdził żebyśmy dyplomatycznie zmienili temat bo możemy się "bardzo pokłócić" to ja mu zripostowałem Cracovią i Lechem i jakoś się rozeszło.
więcej przez 2 tygodnie nikogo absolutnie nie widziałem z kibicowskiej braci, również zero śpiewów itp...dziwne trochę tak się teraz zastanawiam .
Kilka lat temu płw.Helski jak i pomorze wschodnie były opakowane przez Legie, Arkę...ale od dobrych dwóch trzech lat barw widac coraz mniej, baaa nawet vlepek :)
Z czego to wynika? Kibicami sie chyba ostatnimi czasy bywa tylko w dniu meczu. Czasy gdy kibicowanie było dla młodych główna i podstawową atrakcją i sposobem na życie minęły.
Z czego to wynika? Kibicami sie chyba ostatnimi czasy bywa tylko w dniu meczu. Czasy gdy kibicowanie było dla młodych główna i podstawową atrakcją i sposobem na życie minęły.
benson pisze:Jestem kilka dni w Sopocie i nikt nie widziany :)
Za duzo %:),tez byłem.. i widziany ŁKS pare osob,Sląsk,Lechia.
ogolnie klimat wakacyjny czyli relax,ale troche bylo spreżonych fighterow:)
-
abraham_blumsztajn
Szalom Adam. Świetnie się ostatnio bawiliśmy w Tel-Avivie. Byliśmy całą chuligańską net-bandą ŁKS-u z naszym kochanym Adasiem na czele. Cudowna zabawa w kraju przodków. Adaś przodował w odwiedzaniu synagog i przybijaniu układów. Żebyście widzieli jak wymodelował sobie pejsy. Jak go poprosicie to na pewno wam poleci kilku koszernych fryzjerów. Już niedługo nasza nowa koalicja ŁKS-Hapoel Tel Aviv- Maccabi Hajfa zatrzęsie kibicowskim światkiem.
-
wypityjanusz
Farmazon, hajopel i maccabi dolączaja do wuerwueabraham_blumsztajn pisze:Szalom Adam. Świetnie się ostatnio bawiliśmy w Tel-Avivie. Byliśmy całą chuligańską net-bandą ŁKS-u z naszym kochanym Adasiem na czele. Cudowna zabawa w kraju przodków. Adaś przodował w odwiedzaniu synagog i przybijaniu układów. Żebyście widzieli jak wymodelował sobie pejsy. Jak go poprosicie to na pewno wam poleci kilku koszernych fryzjerów. Już niedługo nasza nowa koalicja ŁKS-Hapoel Tel Aviv- Maccabi Hajfa zatrzęsie kibicowskim światkiem.
-
imperium2015
- Kontakt:
rewal 15.08 - 21.08
mnóstwo najebusów, z barw jakie widziałem to jakiś małolat z ojcem w koszulce Wisły, kilka typów z Zagłębia Lubin odpalający piro na plaży i jakaś grupa Górnika Zabrze z Rudy Śląskiej i to chyba wszystko
swoją drogą co za czasy, że więcej kebabów niż smażalni ryb
mnóstwo najebusów, z barw jakie widziałem to jakiś małolat z ojcem w koszulce Wisły, kilka typów z Zagłębia Lubin odpalający piro na plaży i jakaś grupa Górnika Zabrze z Rudy Śląskiej i to chyba wszystko
swoją drogą co za czasy, że więcej kebabów niż smażalni ryb
NIEPRZYPADKOWA OSOBA Z WIDZEWA NA WAKACJACH W TOWARZYSTWIE NOWEGO UKLADOWICZA.

Na wybrzeżu w bardzo ale to bardzo dużych ilościach i bez jakichkolwiek konsekwencji poruszają się ludzie w barwach f.c. Barcelony. Niestety taka moda dzisiaj.
A tak na poważnie przez cały sezon w Rewalu - 2 miesiące - widziałem jedną osobę (starszą) w koszulce Stali Gorzów i jednego kolesia z synem w barwach Dynama Drezno. Spotkałem tez małą ekipkę Górnika Zabrze bez barw, piłem z kolesiem z KKS-u Kalisz a tak pozatym to mizeria. Rodziny z dziećmi w koszulkach Barcelony pokazują gdzie zmierza nasza scena.
A tak na poważnie przez cały sezon w Rewalu - 2 miesiące - widziałem jedną osobę (starszą) w koszulce Stali Gorzów i jednego kolesia z synem w barwach Dynama Drezno. Spotkałem tez małą ekipkę Górnika Zabrze bez barw, piłem z kolesiem z KKS-u Kalisz a tak pozatym to mizeria. Rodziny z dziećmi w koszulkach Barcelony pokazują gdzie zmierza nasza scena.
-
NoMatterWhat
O czym Ty piszesz?losiar pisze:Rodziny z dziećmi w koszulkach Barcelony pokazują gdzie zmierza nasza scena.
Jako dzieciak, nigdy nie miałeś koszulki zagranicznego klubu?
Czy od razu miałeś na sobie te "groźne"?
-
Leon_88_OR
Po rodzinnym wypadzie nad morze z przymusowym zwiedzaniem zatloczonego monciaka ,lacznie z Molo w Sopocie oraz przechadzce nad Motlawa i po Dlugiej w Gdansku stwierdzam barwy Lechii i Slaska ,pare smyczek Wybrzeza i jeden mini szalik Stoczniowca na szybie. Jednym slowem wszystko w normie. Nie liczac roznej masci wynalazkow w koszulkach Barcy ,Bayernu itp.
w tej historii tylko Madryt się zgadza. Reszta jak w radiu erewań, nie Widzewiak a łksiak i slowa nie po rosyjsku a hiszpańsku.87654 pisze:Skoro juz mowa o Hiszpanii to Madryt -> widziany jeden blakajacy sie widzewiak w koszulce Dhw, jakis obolaly, dziwnie sie poruszal, powtarzal niezrozumiale slowa czesciowo po rosyjsku :(
Tak mu koledzy z ultras sur pokazywali Madryt.
Darłovia jeszcze coś działa ??
Szklarska Poręba troche Vlep Śląska Widzewa GKM u Grudziądz w barwach nikogo ;)