wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

89piotrekski

Re: wakacyjne miejscowości- gdzie i jacy kibice widziani

Post autor: 89piotrekski »

W MiKołajkach widziany kolezka w koszulce Legii , ponadto widziane vlepki Wisły Krk, Wisły Płock , Legii.Na murach napis Gks Katowice i Stomil Olsztyn.
iparts.pl
dratwa06

Post autor: dratwa06 »

pomorze-fajny apel,ale wiadomo,że nie poskutkuje. Kraków taki obsrany farbą w spreju,że rzygać się chce,a pamiętam czasy,że tylko kilka haseł w dobrze widocznie miejscach było powodem do dumy dla danego osiedla.
[P]ortowiec

Post autor: [P]ortowiec »

14-17.08 Myślibórz, nikogo w barwach nie uświadczyłem, jedynie koleżka w kibicowskiej bluzie na mieście (prawdopodobnie Osadnik/Pogoń). Ja w barwach, cisza i spokój. Vlepy Osadnika/Pogoni/Stali.
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

dratwa06 pisze:pomorze-fajny apel,ale wiadomo,że nie poskutkuje. Kraków taki obsrany farbą w spreju,że rzygać się chce,a pamiętam czasy,że tylko kilka haseł w dobrze widocznie miejscach było powodem do dumy dla danego osiedla.
w Łodzi podobnie, na każdym kroku trwa walka na murach, lecz Widzewa zdecydowanie więcej.
Ciekawy1

Post autor: Ciekawy1 »

Sztutowo/Stegna-Typek w smyczce Wisły, tagi Stomila no i Lechii, vlepki z całego kraju ;)
dintre

Post autor: dintre »

obiektywnyFAN pisze:
dratwa06 pisze:pomorze-fajny apel,ale wiadomo,że nie poskutkuje. Kraków taki obsrany farbą w spreju,że rzygać się chce,a pamiętam czasy,że tylko kilka haseł w dobrze widocznie miejscach było powodem do dumy dla danego osiedla.
w Łodzi podobnie, na każdym kroku trwa walka na murach, lecz Widzewa zdecydowanie więcej.
Haha,,, co Ty gadasz ... Wrzytów ŁKS u w Lodzi jest o wele, wiele więcej, choćby z tego powodu, że jest ekipa WRW, która napierdala lakierami całe miasto.... Tramwaje, dachy, ściany, pociągi,, kto był w Łodzi choćby tylko na Piotrkowskiej albo ogólnie na śródmieściu ten wie o czym mówię ...
Trzęsacz

Post autor: Trzęsacz »

Ostatnie dwa tygodnie żeglowałem po całych Mazurach i oprócz swoich widziałem jedynie janusza w Mikołajkach w bluzie Lecha.
nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony »

Ciekawy1 pisze:Sztutowo/Stegna-Typek w smyczce Wisły, tagi Stomila no i Lechii, vlepki z całego kraju ;)
jakiego ku*** Stomila?????
Trzęsacz

Post autor: Trzęsacz »

nowonarodzony pisze:
Ciekawy1 pisze:Sztutowo/Stegna-Typek w smyczce Wisły, tagi Stomila no i Lechii, vlepki z całego kraju ;)
No Stomila Olsztyna, a jakiego innego?
Rafix

Post autor: Rafix »

Trzęsacz pisze:
nowonarodzony pisze:
No Stomila Olsztyna, a jakiego innego?
Piszę się Stomilu a nie Stomila.
Wnuk Edwarda

Post autor: Wnuk Edwarda »

taaa?
ATU

Post autor: ATU »

eleon pisze:
obiektywnyFAN pisze:A jak nad jeziorkach w Augustowie / Suwałkach ?
co do Augustowa to najwięcej chyba tam Jagi w barwach widać
Zdarzy się jakaś rodzinka z dzieciakiem w barwach, jakaś koszulka na lusterku w samochodzie, tyle. Nie mówię, że nie ma szansy spotkać kogoś z J, bo jest, z racji ilości fc w pobliżu jak i samych Białostoczan w weekendy, ale nie jest tak, że Jaga jest jakoś ponadprzeciętnie widoczna. Jeżeli podczas tygodniowego pobytu w Augustowie spotkasz z raz kogoś w jakikolwiek sposób utożsamiający się z Jagą to masz "szczęście". Tak prostuję Twój post, bo trochę zabrzmiało jakby Jaga chodziło po Augustowie na gęsto :)
Pretorian88

Post autor: Pretorian88 »

W Rewalu widziałem trzy wrzuty Odry Opole, jedną Korony Kielce, kilka ŁKS i Pogoni. Dwóch dzieciaków w koszulkach Śląska i Lecha, a poza tym parę szali Pogoni za szybami aut.
Pixie

Post autor: Pixie »

dintre pisze:
obiektywnyFAN pisze:
Haha,,, co Ty gadasz ... Wrzytów ŁKS u w Lodzi jest o wele, wiele więcej, choćby z tego powodu, że jest ekipa WRW, która napierdala lakierami całe miasto.... Tramwaje, dachy, ściany, pociągi,, kto był w Łodzi choćby tylko na Piotrkowskiej albo ogólnie na śródmieściu ten wie o czym mówię ...
Ja mieszkam w Łodzi od 25 lat i szczerze mówiąc nie wiem o czym mówisz. Chodziłeś i liczyłeś te wrzuty, że twierdzisz, że Łks-u jest dużo więcej? Trudno żeby wrzuty Widzewa były na Retkini czy innych Kozinach tak jak i Łks-u raczej nie uświadczysz na Olechowie czy Starym Mieście. Jak dla mnie jedni i drudzy są aktywni na murach (wiadomo czasem są to bardziej ambitne graffiti czasem jakieś bazgroły) i nie widzę w tym znaczącej przewagi żadnej ze stron.
Gieksa J-no

Post autor: Gieksa J-no »

Jak ogólna sytuacja w Białce Tatrzańskiej ?
kkk78

Post autor: kkk78 »

Jak wygląda na co dzień sytuacja w Ustce?
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

kkk78 pisze:Jak wygląda na co dzień sytuacja w Ustce?
pozwól że odpowiem jako sąsiad zza miedzy :-)
jako że bywałem kilka lat pod rząd w Orzechowie koło Ustki , to często się do Ustki na spacer jechało.
dużo Gryfa i Lechii , parę razy nawet goście inkasujący na parkingu chodzili w barwach Lechii.

a tak to misz-masz, jak to nad morzem;-)
PaymanW

Post autor: PaymanW »

Smyczka z Coca Coli?
kkk78

Post autor: kkk78 »

Ukochane Miasto pisze:
kkk78 pisze:Jak wygląda na co dzień sytuacja w Ustce?
pozwól że odpowiem jako sąsiad zza miedzy :-)
jako że bywałem kilka lat pod rząd w Orzechowie koło Ustki , to często się do Ustki na spacer jechało.
dużo Gryfa i Lechii , parę razy nawet goście inkasujący na parkingu chodzili w barwach Lechii.

a tak to misz-masz, jak to nad morzem;-)
Dzięki za odpowiedź.
Pytam z ciekawości,bo w tym roku wybieram się pierwszy raz.Kilka lat pod rząd to we Władku byłem,ale tam to raczej Arka.
No,a na plaży to wiadomo...misz - masz jak nad morzem ;)
Kapitan Stopczyk

Post autor: Kapitan Stopczyk »

W Ustroniu Morskim będąc pod koniec maja zauważyłem, że roi się tam od Lechitów, innych nie stwierdziłem. Czują się tam jak u siebie, potem doczytałem, że 80 % mieszkańców tego miasteczka to ludzie pochodzący z Wielkopolski, ponadto istnieje tam Nadmorski FC Lecha.
kryno5

Post autor: kryno5 »

Madryt, okolice placu Puerta del Sol, jeden kibic Widzewa i dwoch w koszulkach CSKA.
Strzałka

Post autor: Strzałka »

Powinieneś wystąpić w pamiętnikach z wakacji.
mexx80

Post autor: mexx80 »

Strzałka pisze:Powinieneś wystąpić w pamiętnikach z wakacji.
Widać, że małolat jesteś i nie znasz zasad. Kiedyś honor się liczył i właśnie zasady.
MKS Iskra Pszczyna

Post autor: MKS Iskra Pszczyna »

we Władysławowie widziana osoba z Piasta Gliwice, Ruchu Chorzów, barwy Arki, kilku najebańców wieczorem "Legia" krzyczało, ogólnie ta miejscowość po godz. 20 straszną meliną się robi, więcej tam nie zagoszczę.
Khan

Post autor: Khan »

MKS Iskra Pszczyna pisze:we Władysławowie widziana osoba z Piasta Gliwice, Ruchu Chorzów, barwy Arki, kilku najebańców wieczorem "Legia" krzyczało, ogólnie ta miejscowość po godz. 20 straszną meliną się robi, więcej tam nie zagoszczę.
od siebie dodam Cracovię , Widzew, ŁKS, Lech Poznań
whiskey

Post autor: whiskey »

No wierze, że nie ma nikogo w pitbullach i new balance na nogach ???
pablo1946

Post autor: pablo1946 »

W Mielnie widzianych 2 chłopaków z Wisły i 1 małolat z Lecha :D
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

MKS Iskra Pszczyna pisze:we Władysławowie widziana osoba z Piasta Gliwice, Ruchu Chorzów, barwy Arki, kilku najebańców wieczorem "Legia" krzyczało, ogólnie ta miejscowość po godz. 20 straszną meliną się robi, więcej tam nie zagoszczę.
mam słabość do płw helskiego a we Władysławowie byłem w tym roku 8 raz z rzędu i chyba się z Tobą zgodzę :-(
coś jest na rzeczy z tą meliną..choć sam szczerze powiem że w tym roku też przesadzałem lekko z alko w Drewutni, różne problemy trza było odreagować.
jedno jest pewne ilość pijanych w sztok małolatów i małolatek rośnie w strasznym tempie co rok.
i nie wróży to dobrze jeśli chodzi o geny dla następnych pokoleń ...

co do kibicowskich , to fajne rozmowy przy barze miałem z jakimś Arkowcem ,widać że stara dobra gwardia...ale na pytanie o Ruch stwierdził żebyśmy dyplomatycznie zmienili temat bo możemy się "bardzo pokłócić" to ja mu zripostowałem Cracovią i Lechem i jakoś się rozeszło.
więcej przez 2 tygodnie nikogo absolutnie nie widziałem z kibicowskiej braci, również zero śpiewów itp...dziwne trochę tak się teraz zastanawiam .
Sztygar

Post autor: Sztygar »

Kilka lat temu płw.Helski jak i pomorze wschodnie były opakowane przez Legie, Arkę...ale od dobrych dwóch trzech lat barw widac coraz mniej, baaa nawet vlepek :)
Z czego to wynika? Kibicami sie chyba ostatnimi czasy bywa tylko w dniu meczu. Czasy gdy kibicowanie było dla młodych główna i podstawową atrakcją i sposobem na życie minęły.
Head

Post autor: Head »

benson pisze:Jestem kilka dni w Sopocie i nikt nie widziany :)

Za duzo %:),tez byłem.. i widziany ŁKS pare osob,Sląsk,Lechia.

ogolnie klimat wakacyjny czyli relax,ale troche bylo spreżonych fighterow:)
abraham_blumsztajn

Post autor: abraham_blumsztajn »

Szalom Adam. Świetnie się ostatnio bawiliśmy w Tel-Avivie. Byliśmy całą chuligańską net-bandą ŁKS-u z naszym kochanym Adasiem na czele. Cudowna zabawa w kraju przodków. Adaś przodował w odwiedzaniu synagog i przybijaniu układów. Żebyście widzieli jak wymodelował sobie pejsy. Jak go poprosicie to na pewno wam poleci kilku koszernych fryzjerów. Już niedługo nasza nowa koalicja ŁKS-Hapoel Tel Aviv- Maccabi Hajfa zatrzęsie kibicowskim światkiem.
wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz »

abraham_blumsztajn pisze:Szalom Adam. Świetnie się ostatnio bawiliśmy w Tel-Avivie. Byliśmy całą chuligańską net-bandą ŁKS-u z naszym kochanym Adasiem na czele. Cudowna zabawa w kraju przodków. Adaś przodował w odwiedzaniu synagog i przybijaniu układów. Żebyście widzieli jak wymodelował sobie pejsy. Jak go poprosicie to na pewno wam poleci kilku koszernych fryzjerów. Już niedługo nasza nowa koalicja ŁKS-Hapoel Tel Aviv- Maccabi Hajfa zatrzęsie kibicowskim światkiem.
Farmazon, hajopel i maccabi dolączaja do wuerwue
imperium2015
Kontakt:

Post autor: imperium2015 »

rewal 15.08 - 21.08
mnóstwo najebusów, z barw jakie widziałem to jakiś małolat z ojcem w koszulce Wisły, kilka typów z Zagłębia Lubin odpalający piro na plaży i jakaś grupa Górnika Zabrze z Rudy Śląskiej i to chyba wszystko

swoją drogą co za czasy, że więcej kebabów niż smażalni ryb
AdamEes

Post autor: AdamEes »

NIEPRZYPADKOWA OSOBA Z WIDZEWA NA WAKACJACH W TOWARZYSTWIE NOWEGO UKLADOWICZA.

Obrazek
losiar

Post autor: losiar »

Na wybrzeżu w bardzo ale to bardzo dużych ilościach i bez jakichkolwiek konsekwencji poruszają się ludzie w barwach f.c. Barcelony. Niestety taka moda dzisiaj.

A tak na poważnie przez cały sezon w Rewalu - 2 miesiące - widziałem jedną osobę (starszą) w koszulce Stali Gorzów i jednego kolesia z synem w barwach Dynama Drezno. Spotkałem tez małą ekipkę Górnika Zabrze bez barw, piłem z kolesiem z KKS-u Kalisz a tak pozatym to mizeria. Rodziny z dziećmi w koszulkach Barcelony pokazują gdzie zmierza nasza scena.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

losiar pisze:Rodziny z dziećmi w koszulkach Barcelony pokazują gdzie zmierza nasza scena.
O czym Ty piszesz?
Jako dzieciak, nigdy nie miałeś koszulki zagranicznego klubu?
Czy od razu miałeś na sobie te "groźne"?
Leon_88_OR

Post autor: Leon_88_OR »

Po rodzinnym wypadzie nad morze z przymusowym zwiedzaniem zatloczonego monciaka ,lacznie z Molo w Sopocie oraz przechadzce nad Motlawa i po Dlugiej w Gdansku stwierdzam barwy Lechii i Slaska ,pare smyczek Wybrzeza i jeden mini szalik Stoczniowca na szybie. Jednym slowem wszystko w normie. Nie liczac roznej masci wynalazkow w koszulkach Barcy ,Bayernu itp.
Daan

Post autor: Daan »

87654 pisze:Skoro juz mowa o Hiszpanii to Madryt -> widziany jeden blakajacy sie widzewiak w koszulce Dhw, jakis obolaly, dziwnie sie poruszal, powtarzal niezrozumiale slowa czesciowo po rosyjsku :(
w tej historii tylko Madryt się zgadza. Reszta jak w radiu erewań, nie Widzewiak a łksiak i slowa nie po rosyjsku a hiszpańsku.
Tak mu koledzy z ultras sur pokazywali Madryt.
1925

Post autor: 1925 »

Darłovia jeszcze coś działa ??
MFC'05

Post autor: MFC'05 »

Szklarska Poręba troche Vlep Śląska Widzewa GKM u Grudziądz w barwach nikogo ;)
ODPOWIEDZ