To bardziej saszetka przewieszona przez ramię niż torebka także przestańcie już pierdolić o jakimś spedaleniu.
Co nie zmienia faktu, że koledzy po szalu będą mieli z ciebie bekę za kilka dni na stadionie. Ten temat spowodował, że zwiększy się wytykanie palcami takich torebkowiczów, zresztą można ogłosić narodowe wyleczenie z tego trendu.
Zwiększy to się śmiech z takich internetowych pajaców jak ty. ty będziesz zapewne tym najczęstszym, który się będzie śmiać, co?
Tylko żebyś potem nie wyłapał na ryj od torebkowicza. :)
Nigdy w życiu bym sobie takiej torebki nie nałożył, facet musi wyglądać jak facet, a nie jak modna panienka z liceum. Jak się komuś nie mieszczą w kieszeniach dwa smartfony, szlugi i portfel to z pomocą przychodzi klasyczna nerka. Mam wrażenie, że obrońcy torebek za jakiś czas wskoczą w t-shirty z dekoltem i rurki. Moda modą, ale pewnych granic dobrego smaku nie można przekraczać...
Założenie saszetki powoduje,że facet wygląda jak panienka z liceum? 120 kilowy, 2 metrowy chłop w dresie i z saszetką jest zniewieściały?
Ej jeśli wy poważnie to piszecie a nie dla beki to jesteście naprawdę porządnie zjebani :)
Co innego jakas skórzana modna torebeczka m rurki itp a co innego saszetka. Można nie nosic saszetki i być oburzonym gdy ktos ją nosi , przy czym samemu wyglądac jak p**** :)
hehe no nie żartuj chłopie,lepiej chyba jak facet ma 80kg i wzrostu 175cm bez torebki,niż taki koń z torebeczką!!
Kogo w tej sytuacji nazwiesz pizdą?
Szanowna komisyjo odbijam od tematu ale wciąż jest to kategoria MODY POLSKICH KIBICÓW : )
Mianowicie odnieście się do ostatniej mody na patriotyczne koszulki bluzy nerki c*** wie co jeszcze... z motywem Orła, Polski Walczącej czy Żołnierzy Wyklętych... c*** strzela jak widzi się jednego z drugim zapijaczonego janusza w takich ciuchach/gadżetach a wy się spuszczacie nad torebkami gdzie to jest znikomy problem w porównaniu do wycierania sobie mordy motywami Patriotycznymi do których powinniśmy mieć bezwzględny szacunek!
Szczególnie że większość nawet nie wie co oznaczają symbole na tych koszulkach. O datach Powstania Warszawskiego czy nazwiskach Żołnierzy Wyklętych to nawet nie bede wspominał bo powstało o tym pare filmików.
Ja ze swoją dziewczynę od dłuższego czasu zastanawiamy się jak mogą chodzić w tych torebeczkach faceci uważający się za samców alfa. Ja preferuję kołczan prawilności, oczywiście na pasie i mam wygodę, chowam zapalarę, fajki, portfel i telefon i nie wyglądam jak pannica z liceum. To prawda, że kołczany kojarzą się z modą bazarową, ale teraz są tak szyte, że wyglądają całkiem w pytkę, ale ostrzegam jak ktoś po moim wpisie zacznie nosić kołczan poprzez ramię, to już lepiej żeby został przy torebce ;)
heh a pomyśleć że kiedyś obiektem dyskusji były skarpetki stopki, czy stópki c*** wie jak się to mówi, później japonki teraz torebki... za 5 lat będziecie dywagować że stringi męskie bawełniane są ok ale w koronki to już pedalstwo :) (zapomniałem że emotikony to też pedalstwo)
Ja Jednego nie rozumiem, widzę skaczecie do Resovii o te saszetki czy torebki. Ale nie bierze się to znikąd, popatrzcie sobie na oferty sklepów z odzieżą uliczną typu Pitbull. [link] Kto głównie chodzi w tych rzeczach tej firmy?, no my Kibole oni to produkują więc oni to zapoczątkowali a jeden z drugim zobaczy takie akcesoria w sklepie i ooO i jeśli taka firma robi produkuje takie coś to c*** kupie. I teraz zobaczył jeden że drugi to ma to następny kupuje i ciągnie się.
Ale ja nie mam ani nerki ani saszetki. Ja to napisałem z perspektywy jednego czy drugiego Resoviaka. Poprostu taka firma Pitbull to projektuje. A kibice dziś na firme Pitbull tak są łapczywi że kupują już prawie wszystko stringi by były też by kupili, smutne ale prawdziwe.
taka luźna dygresja...
będąc kilka lat temu na zachodzie robiąc kibicowski trip ( Czechy,Niemcy i dalej) zauważyłem że fanatyk jeśli chodzi o ubiór itp. tworzy specyficzną subkulturę- daje się poznać z daleka że jest z "klimatu'' śmieszyło mnie to, patrząc jak u Nas w Polsce społeczeństwo nie było jeszcze tak spedalone i 3/4 osiedla wyglądało tak samo pod blokiem ( wiadomo oprócz jakiś subkultur)
i przyszło to do nas wreszcie też...
nastała rewia ku*r#@ mody
społeczeństwo poszło w rurki,grzywki, ch^je muje to i my się dostosowaliśmy...
teraz większość z nas śmiga w tych kilku obciosanych markach,inni są pedo chuliganami, jeszcze inni lecą już całkiem z trendami i wyglądają na meczach jak klaun z cyrku,
młyny pojemne to i dla każdego miejsce...
i powiem Wam lepiej nie będzie, będzie tylko gorzej-za niedługo nastaną czasy że skrojenie wrogich barw będzie hejtowane jako bicie pikników, grupy się scalą izostanie u Nas jak na zachodzie ta garstka tych ultrasów i hoolsów zepchnięta na margines trybun a nie dyktująca ich ton. Ale to myślę jeszcze 10 lat panowie :) więc bawcie się dalej i martwcie swoimi torebkami a życie pędzi dalej
Dokładnie :) Samce alfa dla których wszystko jest pedalstwem :) a noszenie saszetek jest równoznaczne z rurkami , piękna fryzura czy stringami :) No pośmiać się można a nawet wypada :)
Wydaje mi się ze chodzi o to, czy taki gadżet faktycznie jest komuś potrzebny czy sobie ubiera bo to takie trendy, no ale nikt wam do torebki nie zaglada to jest luz.sami sportowcy a obok szczęki szlugi, zapalniczka, dajcie jeszcze piersioweczke heh :-)
Dzisiaj byłem z rodzina na zakupach w galerii i jestem w szoku z tymi torebkami. 90 % facetow w tym pedalskim gownie chodzilo.
No nie dziwne jak byles w galerii, zakupy obrazow nowych obiecujacych artystow udane? Inwestycja ok, ale same pedaly, hehe.
Ten temat to nieustanny kabaret
Kazdy zrozumiał, ze chodzi o galerie handlową. Poszukaj w google co to jest jezeli takiego czegoś jeszcze nie widziałeś. Kabaret to masz przewieszony przez ramie pedziu.
Wydaje mi się ze chodzi o to, czy taki gadżet faktycznie jest komuś potrzebny czy sobie ubiera bo to takie trendy, no ale nikt wam do torebki nie zaglada to jest luz.sami sportowcy a obok szczęki szlugi, zapalniczka, dajcie jeszcze piersioweczke heh :-)
Jakoś takiego postawienia sprawy tutaj nie widziałem choć byłoby ono racjonalne. W zamian mamy monologi ameb niepotrafiących logicznie się wypowiedzieć :)
Bo saszetka to zaraz rurki i stringi :) wargi na nosie mocno ograniczają perspektywę. Sam preferuje nerkę i w 99% ja zakładam gdy mam za dużo fajansu ale jak dojdzie coś ekstra to biorę saszetkę albo mały plecak co się przez ramię zakłada. I problemu w tym nie widzę. A jak ktoś ma to ma w c*** smutne życie :)
Ja p*******, j***** pedał. Już kiedyś ktoś go wrzucał na forum, zarzygać się idzie.
Kolega wyżej słusznie napisał: brak ZSW skutkuje powstaniem takich wynaturzeń i życiowych incydentów, jedna, wielka porażka rodzicielska jego rodziców.
Kiedyś każdemu nowo wcielonemu rekrutowi po przekroczeniu bramy jednostki wojskowej mawiano: WOJSKO ZROBI Z CIEBIE MĘŻCZYZNĘ.
Podziękujmy platfusom za likwidację zsw.
Nie likwidacje tylko zawieszenie. W każdej chwili bez problemu można by ją przywrócić i pewnie gdyby nie WOT by tak było, bo były ku temu zakusy (zresztą chyba dalej są). Na dwie armie (że tak to "coś" nazwe) nas nie stać. Sorki za offtop/
Czyli znowu winny jest Pis :) Ach ten kaczystowski reżim.
ban82, ty może W********** do Hamburga do swoich ziomków pohasać nieco, skoro tak ci duszko w naszym "braku demokracji". Takie zjeby jak ty wszędzie widzą Macierewicza i PiS.
Jeszcze 5 lat temu każdy by tu pisał że torebki są tylko dla kobiet, no ale dzisiaj cóż, teraz to jest niby męskie, za następne 5 lat będzie malowanie mordy czymś normalnym także wszystko stopniowo, nie można przecież z siebie pedała zrobić od razu. Jestem tylko ciekaw jak ci wszyscy torebkowicze kilka lat temu mieścili te wszystkie rzeczy, no normalnie to musiała być męka gdzie schować telefon o fajki, no ale moda jest zjebana i tyle. Tak torebki są pedalskie i żadne ujadanie tego nie zmieni nawet jakiegoś dwu metrowego karka, pozdro ;)
Co niezgodnego z prawdą napisałem?? Dojebałem sie do kogoś?? Napisałem jak jest i tyle.
Wy, peowcy, w naturze macie przekręcanie faktów.
A fakty są takie, i niestety gówno się to ma do tego, co napisałeś, panie łaskawy, że to PO ZLIKWIDOWAŁA ZSW. I nie dorabiaj sobie tutaj żałosnych teorii, że "gdyby nie OT" to by ZSW wróciła. c**** by wróciła. A nawet jakby - to PO by tego nie zrobiło, bo gdyby chciało, to by nie likwidowali.
Akurat zlikwidowanie zsw to dobry pomysł, z militarnego punktu widzenia wartośc jest o wiele niższa niż zawodowi.Podobnie ma się to do tzw wojsk terytorialnych czyli "harcerze' macierewicza, ich pożytek i wartośc bojowa jest równa zera bo przy pierwszej okazji zostaną zmiecioni przez zawodowe jednostki wroga lub spierdolą jak się gorąco zrobi.Ale to temat o torebkach przez które wielu prawdziwych polaków spać nie może :)
Co niezgodnego z prawdą napisałem?? Dojebałem sie do kogoś?? Napisałem jak jest i tyle.
A fakty są takie, i niestety gówno się to ma do tego, co napisałeś, panie łaskawy, że to PO ZLIKWIDOWAŁA ZSW. I nie dorabiaj sobie tutaj żałosnych teorii, że "gdyby nie OT" to by ZSW wróciła. c**** by wróciła. A nawet jakby - to PO by tego nie zrobiło, bo gdyby chciało, to by nie likwidowali.
Jeszcze coś do dodania?
Popytaj sie durniu tępy mądrzejszych od siebie czy zlikwidowali czy zawiesili bo p********* głupoty kolejny raz. W każdej chwili można było to odwiesić bo struktury zostały zachowane, toż WKU nie polikwidowali. Nic nie stało na przeszkodzie żeby zamiast WOT wznowić pobory do normalnego wojska.
Jeszcze coś do dodania?
Popytaj sie durniu tępy mądrzejszych od siebie czy zlikwidowali czy zawiesili bo p********* głupoty kolejny raz. W każdej chwili można było to odwiesić bo struktury zostały zachowane, toż WKU nie polikwidowali. Nic nie stało na przeszkodzie żeby zamiast WOT wznowić pobory do normalnego wojska.
Prawda jest w taka,że pełowcy kurestwo i zakłamanie wyssali z mlekiem matki i nie ma tu żadnej przesady,suche fakty i spojrzenie prawdzie w oczy.Pokolenie kacapów przywiezionych tu w latach 40.I tak się ta czerwona zaraza panoszy jakby była u siebie.
Ja myślę że polski ruch kibicowski ma poważniejsze problemy niż noszenie saszetek. Ale na szczęście mamy forum kibic.net gdzie kumaci fachowcy rozkminią orientację seksualną kibica na podstawię wielkości posiadanej saszetki. U mnie te saszetki mają plusa bo spokojnie można w niej schować puchę farby.
ban82 to taki typowy baran z po, któremu pluje się w ryja, a ten, że deszcz pada. Nie odwracaj rumunie kota ogonem, bo ja piszę jedno, a ty drugie.
" każdej chwili można było to odwiesić bo struktury zostały zachowane, toż WKU nie polikwidowali."
No to czemu te kurewki za niemieckie srebrniki nie odwiesili, skoro w każdej chwili można było?
A po c*** mają odwieszać ,skoro zasadnicza sluzba obniża wartość bojową armii w stosunku do zawodowej.Lepiej mieć 100 zawodowych żołnierzy niż nawet 200 sebixów z kałachem.
ban82 to taki typowy baran z po, któremu pluje się w ryja, a ten, że deszcz pada. Nie odwracaj rumunie kota ogonem, bo ja piszę jedno, a ty drugie.
" każdej chwili można było to odwiesić bo struktury zostały zachowane, toż WKU nie polikwidowali."
No to czemu te kurewki za niemieckie srebrniki nie odwiesili, skoro w każdej chwili można było?
Nie przyklejaj mi jakieś łatki politycznej bo mnie p******* te wszystkie partie. U Ciebie każde wspimnienia o antku powoduje pojawienie sie piany na ustach. Ochłoñ chłopie troszke. c**** wiesz a mędrkujesz. Armia w zamyśle miała być zawodowa i nie było potrzeby utrzymywać tysięcy ludzi tylko po to żeby siedzieli w jednostkach. Zresztą dalej nie ma.
I ja mam wyjebane na całą tą naszą smutną polską, partiokratyczną rzeczywistość polityczną. Na każdego jednego polityka, od lewa do prawa. Czy to jest Antek, czy to jest nie-Antek, dynda mi to.
Dla mnie się liczy, kto robi dobrze dla Narodu i Ojczyzny.
A wiem to, że ta poprzednia banda złodziei i zdrajców nie szła tą drogą.
to że nie ma zasadniczej służby wojskowej to akurat błogosławieństwo dla polskiej armii i budżetu, bo to był dopiero burdel w przenośni i rzeczywistości :-)
byłem w woju w "trójkącie bermudzkim" Żary-Żagań-Świętoszów(co prawda jako bażant) , to się ku*** tych "komandosów" naoglądałem .
fakt jest natomiast taki że powinny być obowiązkowe krótkie acz intensywne ćwiczenia na poziomie szkół średnich+szkoły policealne i studia. Teraz z tego co mi wiadomo to nie ma nawet takiego przedmiotu jak PO.
znam mnóstwo chłopaków którzy chcą /chcieli się dostać do woja na kontrakty i każdy z nich jest wyćwiczony ,wytrenowany i bez używek . Gadamy sobie na siłowni i wiem też o testach sprawnościowych .
nie ma lekko. Teraz tylko zdrowi i silni mają szanse być w armii.
kiedyś gadałem ze starym trepem i z łezką w oku stwierdził " co to ku*** teraz za wojsko! Kiedyś to z poligonu dwa samochody ciężarowe butelek po wódzie wracały...eh" . No i to była nasza armia , jak to w "Krollu" powiedzieli "sztuka jest sztuka" :-)
zniewieścienie wynika z napływu zgniłej mody , popkultury itp...no i przenika też powoli na trybuny.
Ale też Panowie bez przesady :-)
w latach 80-90 fryzura na Limahla czy też Georga Michaela była gwarantem udanego podrywu (sprawdzone) i laski chętne były iść z takim kolesiem nie tylko na kawę ;-)...a jeszcze kolczyk w uchu! Łoo to już w ogóle ruchanko gwarantowane..
teraz takie Limahle i Majkely to z marszu były by pedały :-D