Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
internethooligans
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Czy napis "Wisłe pozdrawiamy Resovie pierdolimy" został przerobiony na ten czy to inne miejsce?

Miejsce to samo, ale tamten poprzedni napis został zniszczony przez sąsiadki.
-
StareBałuty1908
Wiem. Miałem na myśli, że temat karnetów chcieliście też uruchomić. Czytaj ze zrozumieniem a nie klepiesz byle co, podniecony, że udało się coś napisać.Cees pisze: 03.07.2017, 17:52Gwoli ścisłości, Cosinus sponsoruje nasze koszykarki wiec to ty się dowiedz co i jak.StareBałuty1908 pisze: 03.07.2017, 12:56 Do tego samego Cosinusa, do którego wy też polecieliście tyle tylko, że nie pykło. Zresztą tak jak z browarem co nie ? Ale skąd ty możesz wiedzieć o takich rzeczach szczylu.
Że niby zapisz sie do Cosinusa i odbierz karnet na Widzew? Odstaw grzybki....
-
NoMatterWhat
Nas stac na karnety.
My stawiamy na odbudowe Klubu,a nie szukanie nowych dziur w plocie czy tez "szantazy" z wykluczenia bycia kibicem.
My stawiamy na odbudowe Klubu,a nie szukanie nowych dziur w plocie czy tez "szantazy" z wykluczenia bycia kibicem.
Gdyby Widzew chcial rozdawac karnety za darmo to na pewno by znalazl miejsce gdzie moglby to robic ;)StareBałuty1908 pisze: 03.07.2017, 21:50 Wiem. Miałem na myśli, że temat karnetów chcieliście też uruchomić. Czytaj ze zrozumieniem a nie klepiesz byle co, podniecony, że udało się coś napisać.
Widzialem ze chyba tylko LV Bet co raz robi konkurs na wejsciowke na mecz i to tyle.
tak banowal bys innych a sam nie lepszy jestes ;)
-
showmustgoon
Prawdopodobnie drużyna Widzewa zagra w 2 lidze.
RÓG, RÓG, RÓG!
RÓG, RÓG, RÓG!
-
łodzianin98
Pijany redaktorzyna Dziennika Łódzkiego, czy Expressu Illustrowanego takich bzdur naopowiadał?
Nikt tego gowna z EI nie bierze na powaznie. Widzew zagra w II lidze ale za rok ;)
-
ImperatorMistrz
Rozjedziemy tą ligę w proch i to da jeszcze większą korbe na Widzew. Sąsiedzi przegrywali z takim ursusem i ich zasoby ludzkie mogą nie zapewnić nawet utrzymania w 2 lidze. Czasem lepiej zrobić krok wstecz (olać zielony stolik) i później dwa w przód niż na siłę pchać się tam gdzie może okazać się za silna liga więc olać te plotki z EI.
http://www.widzewiak.pl/newsroom/31674, ... h-karnetow!
O czym my wogole rozmawiamy i co my porownujemy :)
Ja juz jakis czas temu przestalem bo z absurdami nie ma sensu nawet dyskutowac ;)
O czym my wogole rozmawiamy i co my porownujemy :)
Ja juz jakis czas temu przestalem bo z absurdami nie ma sensu nawet dyskutowac ;)
-
nowak.tomek
Liczyłem se zapał na karnety Widzewa spadnie przy braku awansu,a tu proszę juz prawie 8k
Ale to dobrze przyda się pieniądz na 2 ligę za rok
A za 2 lata i awans do 1 ligi walczyć znów będzie Widzew i Łks,bo nie sądzę aby ŁKS było stać na zawodników do awansu odrazu rok po roku zresztą Widzew raczej tez
Ale to dobrze przyda się pieniądz na 2 ligę za rok
A za 2 lata i awans do 1 ligi walczyć znów będzie Widzew i Łks,bo nie sądzę aby ŁKS było stać na zawodników do awansu odrazu rok po roku zresztą Widzew raczej tez
-
Wschód_Czerwone
Będzie rekord jak będziecie mieli stadion nowy i będą przychodziły tłumy sami Rodowici w 3000 tys plus oczywiście Rodowici z Włocławka itp itd
Tam na gorze walnolem byka ale jakos mi sie upieklo :)
StareBaluty1908 kupiles juz karnet?
-
WidzewskaCharyzma
Hanka wasza idolka jedną ręką podpisała decyzje o dobudowaniu wam trybun, a drugą podjęła decyzje że Łódź będzie przyjmować ciapatych z otwartymi ramionami, i to ona i jej przydupasy to w większości wasi "fani", gratulacje.
-
StareBałuty1908
Kupuje od lat + funduje jakiemuś dzieciakowi. A co chcesz się przerzucić ponownie ?error04 pisze: 05.07.2017, 14:49 Tam na gorze walnolem byka ale jakos mi sie upieklo :)
Chcialbym to zobaczyc :) Przerzucic? Chlopie ja z mazowieckiego a gdy zaczynalem kibicowac Widzewowi to nawet nie wiedzialem ze taki klub jak Łks istnieje ;)StareBałuty1908 pisze: 05.07.2017, 20:21Kupuje od lat + funduje jakiemuś dzieciakowi. A co chcesz się przerzucić ponownie ?error04 pisze: 05.07.2017, 14:49 Tam na gorze walnolem byka ale jakos mi sie upieklo :)
Haha, miałem podobnie za dzieciaka. Ogólnie wielu ludziom z Łodzią kojarzy się tylko Widzew. Rozpierdala mnie jak biali zawsze pisali 'jedyny Łódzki Klub Sportowy' :Derror04 pisze: 05.07.2017, 20:48Chcialbym to zobaczyc :) Przerzucic? Chlopie ja z mazowieckiego a gdy zaczynalem kibicowac Widzewowi to nawet nie wiedzialem ze taki klub jak Łks istnieje ;)
-
nowak.tomek
Czy ktoś z Łksu może mi powiedzieć ile sprzedaliscie karnetów po awansie i na jaka pojemność zglosiliscie stadion
-
popopopopo
Z tego co sie orientuje jutro rusza sprzedaż więc możesz sobie zwalić gruche ze szczęśca bo sprzedanych karnetów jest 0 na ten moment.
-
Ruch Ruch HKS
Kibicom z Radomska gratuluje powrotu do swojej nazwy po tylu latach walki czyli do nazwy RKS Radomsko.
-
StareBałuty1908
[/quote]
Kupuje od lat + funduje jakiemuś dzieciakowi. A co chcesz się przerzucić ponownie ?
[/quote]
Chcialbym to zobaczyc :) Przerzucic? Chlopie ja z mazowieckiego a gdy zaczynalem kibicowac Widzewowi to nawet nie wiedzialem ze taki klub jak Łks istnieje ;)
[/quote]
Nic dziwnego, że nie słyszałeś. Na wiosce pewnie do tej pory internetu nie masz a gazety raz w tygodniu docierają. Sąsiad Jemioła pewnie.
c*** mnie obchodzi czy mi wierzysz czy nie. Zdanie leszczy mi koło c**** lata.
[/quote]
Kupuje od lat + funduje jakiemuś dzieciakowi. A co chcesz się przerzucić ponownie ?
[/quote]
Chcialbym to zobaczyc :) Przerzucic? Chlopie ja z mazowieckiego a gdy zaczynalem kibicowac Widzewowi to nawet nie wiedzialem ze taki klub jak Łks istnieje ;)
[/quote]
Nic dziwnego, że nie słyszałeś. Na wiosce pewnie do tej pory internetu nie masz a gazety raz w tygodniu docierają. Sąsiad Jemioła pewnie.
c*** mnie obchodzi czy mi wierzysz czy nie. Zdanie leszczy mi koło c**** lata.
Melania nie może wyjść z hotelu a Wy tu jakiś internetach? Ludzie cieszcie się ze Łódź kibicowsko żyje jako tako :)
odbiegnę od tematu Łódzkiego i tylko coś do info powyżej napisze.Abr1908 pisze: 07.07.2017, 18:14 Melania nie może wyjść z hotelu a Wy tu jakiś internetach? Ludzie cieszcie się ze Łódź kibicowsko żyje jako tako :)
Patrząc na filmy i zdjęcia z Hamburga - stwierdzam że skala Lewactwa u szkopów jest nie do ogarnięcia !
-
old school CRBB
Panowie . Więcej kultury . ,, Kolega,,widzewiak to na 99.9% jest z miasta Płocka onegdaj ,,stolicy,, Polski. Dla porządku ja urodziłem się w Nowym Dworze Maz., całe życie mieszkałem w Głownie , a teraz pobudowałem się na wsi . I co i nic . Mentalność jest w głowie . Pozdrowienia dla normalnych i póki nie ruszy nowy sezon troszkę mniej spinki, i luzu w wakacje urlopy.l
strona 12 zawodnik zrobiła wyjazdowy ranking w 3 lidze. Polecam szczególnie ŁKSiakom którzy obrośli w piórka po "udanej rundzie wyjazdowej"
-
łodzianin98
Ciekawi mnie ta Lechia Tomaszów Mazowiecki. Gdzie oni byli na wyjeździe?
czy hulsi z ciemnej strony miasta wyszli juz z zabarykadowanego bistro czy dalej kitrają się tam w obawie przed młodymi hools RTSu ?
ok 200 karnetow Łksu w pierwsze dni sprzedazy.
Szybkie pytanie. Wasza akcja sponsorowania karnetow dla dzieciakow ktora jest reklamowana i byla prowadzona takze w tamtym roku jest nazywana SPONTANICZNA. Chyba troche mylicie slowo "spontan". Czy to dlatego ze kazda slaba liczba tych karnetow dla dzieciakow obroni sie ze akcja i tak byla spontaniczna?
Szybkie pytanie. Wasza akcja sponsorowania karnetow dla dzieciakow ktora jest reklamowana i byla prowadzona takze w tamtym roku jest nazywana SPONTANICZNA. Chyba troche mylicie slowo "spontan". Czy to dlatego ze kazda slaba liczba tych karnetow dla dzieciakow obroni sie ze akcja i tak byla spontaniczna?
a teraz z forum wyloguj się do życia.nikodem pisze: 10.07.2017, 17:03 Wieć podsumuwójmy ostatnie sukcesy,ŁKS :zdobywa fany rts,baluje kilka razy pod ich stadionem,na mieście pare akcji na plus,Widzew:ma wiecej karnetó i wygrywa ranking 12 zawodnika,a i ma wiecej lajkow na facebooku.
pozdro dla normalnych :)
-
masturbator12cm
Nikodem ile płacicie MO za ochronę :)
-
szwadron97
to kup 201 karnet jak Cie to tak martwi:-)error04 pisze: 10.07.2017, 15:13 ok 200 karnetow Łksu w pierwsze dni sprzedazy.
To twoje źródła informacji, więc nie obrażaj ich :) zajmij się lepiej pierdołami typu wiesz składy, tabele i takie tam :)
-
ldzwdz1910
Tyle czasu minęło od derbów, a jeszcze nikt nie napisał co tak na prawdę było na derbach, widać jakie placki się tu wypowiadają. Pisanie o tym, że Widzew nie wiedział, że Łks baluje z naszą flagą na Pietrynie, albo, że nic nie zrobiliśmy żeby ją odbić woła o pomstę do nieba...
-
WidzewskaCharyzma
Zainteresowani wiedzą co i jak, przecież wiecznie na oriencie nie będą, to że skupieni są tylko na Łódzkim podwórku nie znaczy że się ich w końcu nie trafi, bo na razie są czujni jak gajowy w lesie.
Na łódzkim podwórku? Do Bukaresztu pojechał ŁKS, czy Widzew?WidzewskaCharyzma pisze: 11.07.2017, 15:16 Zainteresowani wiedzą co i jak, przecież wiecznie na oriencie nie będą, to że skupieni są tylko na Łódzkim podwórku nie znaczy że się ich w końcu nie trafi, bo na razie są czujni jak gajowy w lesie.
Daj spokój. Przecież wy wszędzie bujacie się z Lechem, jeździcie na ich plecach.
a wy sami jezdzicie czy z koleżankami .Janiol pisze: 11.07.2017, 20:51 Daj spokój. Przecież wy wszędzie bujacie się z Lechem, jeździcie na ich plecach.