Doktor pisze:nacpaly sie smiecie i chcialy sie wyrzyc,jebane k**** strzelaly do nas z 1 metra w przedzialach,napierdalali ludzi teleskopowkami
Dobry jestes
Z czego się cieszysz?? Takich od razu powinno się banować...
20 osób na II ligowym wyjeździe, wstyd.
Nie 20 a 240 na dwóch wyjazdach w środku tygodnia. Rzeczywiście wstyd.
Tylko ze na swoj daleki wyjazd sie nie wybrali, a na blizszy zgodowy tak... Oczywiscie Odra na pewno budzi u Slaska wieksze cisnienie niz LKS i ich sprawa jak i gdzie jezdza...
Doktor napisał:
nacpaly sie smiecie i chcialy sie wyrzyc,jebane k**** strzelaly do nas z 1 metra w przedzialach,napierdalali ludzi teleskopowkami
Dobry jestes
Nie żebym się czepiał ale głupota pewnych ludzi nie ma granic,co ciebie tak śmieszy baranie?Forma w jakiej ten chłopak to napisał czy sama treść a może to,że psy spacyfikowały pociąg?
Co do tej kolejki to na uwagę(wg.mnie)zasługuje super liczba Gieksy,biorąc pod uwagę ile mieli do przejechania,takiej frekwencji nie powstydziłaby się żadna ekipa 1 ligi..
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.
Doktor pisze:nacpaly sie smiecie i chcialy sie wyrzyc,jebane k**** strzelaly do nas z 1 metra w przedzialach,napierdalali ludzi teleskopowkami
Przepraszam bylem pijany nie wiedzialem co pisze j**** Polcje wspolczucia dla poszkodowanych
najlepiej wszystko zwalic na alkohol
ja naprzykład jak jestem najebany to włącza mi sie agresor na policje ale "kolega" moranka ma odwrotne działanie i popiera ich <brawo>
Przepraszam bylem pijany nie wiedzialem co pisze j**** Polcje wspolczucia dla poszkodowanych
najlepiej wszystko zwalic na alkohol
ja naprzykład jak jestem najebany to włącza mi sie agresor na policje ale "kolega" moranka ma odwrotne działanie i popiera ich <brawo>
Nie popieralem ich jak cos poprostu nie skumalem tematu do kogo to bylo czaisz
ja to podziwiam tych co z uporem maniaka forują ten Gnojownik Kurzeszyn Trzeba mieć banie żeby sobie internetowo stworzyć klub i pisać relacje z czegoś co nie miało miejsca
ale powodzenia w dolszym rozwoju ruchu kibicowskiego w Kurzeszynie
dokładnie.. jakby byl to ktos mądry, to by juz dawno tego nie kontynuowal po filmiku/reportazu, ktory ktos zrobil w Kurzeszynie gdzie mieszkancy wypowiadali sie, ze nie ma u nich zadnego klubu, ani zadne mecze nie są rozgrywane...
Malibu pisze:brawo dla Gieksy za wyjazd do Gdyni 334 osoby w środe 500 km
Ruch-u tyż w środa w Gdansku było "troche" więcej
ale i tak b. dobra liczba GieKSy!
taki OT
graliście o wejście do 1 ligii
bilety mieliście po 20 zl,a my po 55
wiec o czym tu mowa
ale i tak sie ciesze ze coraz wiecj osob jeździ za swoja drużyną
miały być, bilety były po: 30zł dla tych co zapisują się tydzień przed wyjazdem, 40zł dla tych co zapisywali się 3-4 dni przed wyjazdem, a Ci co zapisywali się na zbiórce kosztowało to 50zł.
Z Kibicowskim PozdRowieniem - POLSKI ŚLONSK!