WIĘCEJ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
[link]
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Mógłbyś rozwinąć o co ci chodzi?bobrowy staw pisze: ↑16.06.2017, 22:24Wszystko fajnie meczy, doping tylko szkoda że coraz wiecej Polaków gardzi i pluje na Polske.
Mogę się rozwinąć, chodź trochę chujowy temat do tego..ZIWPJB. pisze: ↑16.06.2017, 22:40Mógłbyś rozwinąć o co ci chodzi?bobrowy staw pisze: ↑16.06.2017, 22:24Wszystko fajnie meczy, doping tylko szkoda że coraz wiecej Polaków gardzi i pluje na Polske.
Wszędzie płacz, nie lubię Rosjan i masz z tym problem ?kibolek1983 pisze: ↑16.06.2017, 23:01On w kazdym temacie placze o banderowcow i ruskich. Przenies sie malolat do hp
Piszesz na temat ?? Nie !!! No to znajdz sobie odpowiedni temat i tam prowadz monolog !bobrowy staw pisze: ↑16.06.2017, 22:53Mogę się rozwinąć, chodź trochę chujowy temat do tego..ZIWPJB. pisze: ↑16.06.2017, 22:40Mógłbyś rozwinąć o co ci chodzi?bobrowy staw pisze: ↑16.06.2017, 22:24Wszystko fajnie meczy, doping tylko szkoda że coraz wiecej Polaków gardzi i pluje na Polske.
Spotykam coraz więcej ludzi, którzy mówią że Polska jest zacofana, bieda , wolą wyjechać za granicę i tam mieszkać - że są oni "obywatelami" świata a nie Polski walac typowymi zdaniami typu cebulandia, Polak - cebula, polaczki itd.
A co najlepsze w tym, że tak mówi bardzo dużo polskich dziewczyn(Polki wyrzekaja się polskiego obywatelstwa a biorą niemieckie, wiele próbuje być Angielka,Niemka i się pod takie podpisują na różnych instagramach typu #germangirl już nie wspomnę ze nas Polaków cisną - pijaki bla bla itd) niż mężczyzn(chodź też dużo spotykam) z takimi opiniami spotykam się na codzien: forach,ulicy,pracy,pod filmikami yt.
Wiesz możemy się cieszyć meczem, emocjami, zajebiście odspiewanym hymnem, ale upadamy demograficznie i próbują nam wjebać Ukrow
Ja mam doświadczenia przeciwne do Twoich. Co raz więcej Polaków widzi jaki jest syf w Europie Zachodniej. Sami rodacy mówią i doceniają to, że Polska jest bezpiecznym i "zaściankowym" krajem, w którym chcą mieszkać. Nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz.bobrowy staw pisze: ↑16.06.2017, 22:24Wszystko fajnie meczy, doping tylko szkoda że coraz wiecej Polaków gardzi i pluje na Polske.
w drugiej połowie na dole w centralnych miejscach młyna.
Ma ktoś jakieś filmy zdięcia z trybun ? Anglicy widoczni na ulicach Kielc ?PW2014 pisze: ↑17.06.2017, 11:44Szwedzi w Kielcach.
https://www.youtube.com/watch?v=yk1fuBArCJk
https://www.youtube.com/watch?v=SkXPKvh6dcg
https://www.youtube.com/watch?v=l3PhfKaIbZg
gówno prawda od zawsze chuliganka była nastawiona na zabawy między sobą a pikole nie miały nic do tego. Tutaj o tyle jest sprawa inna że to flaga z nazwą klubu i w pełni miała prawo być skrojona bo nikt przecież panów z Anglii nie będzie legitymował czy w swoim mieście są piknikami, ultrasami czy chuliganami. Więc zdobycz jak najbardziej na plus.nikodem pisze: ↑18.06.2017, 09:39Bo Polak,mozę,ale Polakowi nie ;)
A na serio kto powazny mówi że nie można kroić pikników?Proste,masz na sobie barwy,musisz liczyc sie ze bedzie ktos je chciał skroić i a ty je masz bronić...rozumiem ze ty gdybys miał okazje zaje*ab flage narodowa obcego kraju byś przeszedł obok niej obojetnie, ja bym sie nie zastanawiał nawet chwili.
Powiem tak ... tyle lat pisania jak psu w dupe. Nastepny wyskakuje z Ultrasami ... pikniki, ultrasi, chuligani, pdk, kmwtw i rządzenie na miescie w Anglii ... Człowieku na jakim ty świecie żyjesz. W Anglii flage może zrobić kto chce, nie ma żadnych decyzyjnych, tam liczy się piłka, a nie sprawy kibicowskie i ganianki po autostradzie. Dla wyspiarzy wyjazd to impreza, a nie spina, pochody i zdjecia groźnych ekip. Ich "pikniki" jak to piszesz pod wzgledem ogarniecia kibicowskiego naszych pikoli z narodowego zjedliby na sniadanie.-E4- pisze: ↑18.06.2017, 11:03gówno prawda od zawsze chuliganka była nastawiona na zabawy między sobą a pikole nie miały nic do tego. Tutaj o tyle jest sprawa inna że to flaga z nazwą klubu i w pełni miała prawo być skrojona bo nikt przecież panów z Anglii nie będzie legitymował czy w swoim mieście są piknikami, ultrasami czy chuliganami. Więc zdobycz jak najbardziej na plus.nikodem pisze: ↑18.06.2017, 09:39Bo Polak,mozę,ale Polakowi nie ;)
A na serio kto powazny mówi że nie można kroić pikników?Proste,masz na sobie barwy,musisz liczyc sie ze bedzie ktos je chciał skroić i a ty je masz bronić...rozumiem ze ty gdybys miał okazje zaje*ab flage narodowa obcego kraju byś przeszedł obok niej obojetnie, ja bym sie nie zastanawiał nawet chwili.
jestesmywaszastolica pisze:c*** z tym gazem i tymi oprawami, ja się pytam gdzie rekiny mają d***?
Dalej ta spina na Angoli przez kraje, których oni nie potrafią wskazac na mapie. Angielska chuliganka z lat swojej świetności również niewiele by zdziałała z dzisiejszymi ekipami MMA. Słowo chuligan dawno zmieniło znaczenie na sportowcy.
U nas bedzie płacz, a o tych flagach powyzej praktycznie żaden Anglik sie nie dowie, bo oni mają to głęboko w d****. Nawet portali o sprawach kibicowskich nie mają, przynajmniej nie znam takowych, moze poza Football Away Days hehe. Pozdro
Zawsze tak było w pewnym sensie, bo ta ich cała słynna chuliganka 30 lat temu tez bardziej bawiła się, piła i ćpała niz cokolwiek cwiczyli, a rządzili, bo inne kraje nie miały ekip i byli bardzo liczni ot co.kamil1p pisze: ↑18.06.2017, 13:28Podobnie pisałem w innym temacie.cheerio pisze: ↑18.06.2017, 12:51Dalej ta spina na Angoli przez kraje, których oni nie potrafią wskazac na mapie. Angielska chuliganka z lat swojej świetności również niewiele by zdziałała z dzisiejszymi ekipami MMA. Słowo chuligan dawno zmieniło znaczenie na sportowcy.
Kacapy pojechały do Francji z wyselekcjonowanymi ekipami, kamerami na głowie, kamerzystami, ogolnie spieci jak plandeka na zuku. Jakos w innych meczach nie było o nich słychac. Zrobili piękne filmiki, krótki film dokumentalny, wrócili do domu i będą sie tym chełpic całe zycie jak to oni. Na Wyspach chuliganka zeszła praktycznie do podziemia, gdy zblizają sie większe imprezy to nie mogą opuszczać kraju, a nawet jeżeli by mogli to myśle, ze ich styl kompletnie nie ma szans z coraz bardziej profesjonalnymi ekipami sportowców. Dla Anglików liczy sie przede wszystkim piłka jako sport i właściwie porownywanie tych dwóch klimatów to jak kłótnia kierowcy motocykla z kierowcą samochodu, bo oni pewnie nigdy nie zrozumieją mentalnosci Ultras, a my tego jak mozna pojechac w
3 koła na 3 ligowy wyjazd i jarać się wślizgiem albo fajnym podaniem :)
Anglicy to dzisiaj dobra piłka i zabawa a nie walenie się w
ryj.
Co mogę napisać o kacapach (w jedynym temacie już napisałem co o nich myślę) ale czasami sobie zajrzę na ich fanpage ofnews na vkontakte to oni nadal spuszczaja się nad Marsylia, najlepsze jest jak coś polskiego się tam pojawi wtedy włącza im się internetowe chuliganstwo cisną od pszekow, polska ku***, czy ze czekaja na 2018r, najsmieszniejsze są Rosjanki które też tak piszą beton jak c*** haha
Zdaje mi się że oni poważny problem na nasz temat najpierw Feduk z nutą a tam polska ku*** teraz internetowe szczury
Czy to nasza wina, że przeciętny Angol nie ukończył szkoły podstawowej i nie zna krajów leżących w Europie? Pisząc, czy tam cytując, takie śmieci sam chyba nie potrafisz wskazać na mapie kraju z którego pochodzisz. Co do spiny na Angoli to pierwszy jakiś emigrant się oburzył o odwróconą flagę angielską, więc nie wiem o co Ci chodzi.cheerio pisze: ↑18.06.2017, 12:51Dalej ta spina na Angoli przez kraje, których oni nie potrafią wskazac na mapie. Angielska chuliganka z lat swojej świetności również niewiele by zdziałała z dzisiejszymi ekipami MMA. Słowo chuligan dawno zmieniło znaczenie na sportowcy.
Kacapy pojechały do Francji z wyselekcjonowanymi ekipami, kamerami na głowie, kamerzystami, ogolnie spieci jak plandeka na zuku. Jakos w innych meczach nie było o nich słychac. Zrobili piękne filmiki, krótki film dokumentalny, wrócili do domu i będą sie tym chełpic całe zycie jak to oni. Na Wyspach chuliganka zeszła praktycznie do podziemia, gdy zblizają sie większe imprezy to nie mogą opuszczać kraju, a nawet jeżeli by mogli to myśle, ze ich styl kompletnie nie ma szans z coraz bardziej profesjonalnymi ekipami sportowców. Dla Anglików liczy sie przede wszystkim piłka jako sport i właściwie porownywanie tych dwóch klimatów to jak kłótnia kierowcy motocykla z kierowcą samochodu, bo oni pewnie nigdy nie zrozumieją mentalnosci Ultras, a my tego jak mozna pojechac w
3 koła na 3 ligowy wyjazd i jarać się wślizgiem albo fajnym podaniem :)
Jakiś cięzki farmazon...ja naprawde nie wiem skąd Wy bierzecie te wszystkie informacje.kamil1p pisze: ↑18.06.2017, 19:09Chodzą głosy że podczas meczu reprezentacji Polski z Rumunia, że Tedziki dostały propozycje od Rumunów walki ale Legia nie chciała walczyć, podobnie z Gornikiem w Poznaniu nie chciał walczyć z Rapidem.
Jeśli chodzi o Euro u21
Tyszanie dostaja w pizde od Slavii i Brno po 60 osób, prawda ??
Użytkownicy przeglądający to forum: floydfloyd, kkkosc, NiebieskiDaf i 145 gości