imperium311 pisze:Po pierwszym golu dla Polaków odpalono dwie race. Kadra to fabryka Januszy w każdym wieku.

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
imperium311 pisze:Po pierwszym golu dla Polaków odpalono dwie race. Kadra to fabryka Januszy w każdym wieku.

Dla mnie dzbanem koleś to jesteś ty....Temat fany Foto Higiena był przerabiany ale Ci powtórzę -jest to drużyna z woj.Dolnośląskiego.Jeżdżą na kadre od jakiegoś czasu.Flaga wisiała m.in w Marsylii na meczu z Ukrainązychu9 pisze:hihi wszyscy piszą, że sami daliśmy dup.y usuwając się w cień na meczach kadry u siebie, ale gdzie byliście Wy – teraz piszący, ze daliśmy ciała co? mogliście wraz z swoimi ziomkami w ekipach jeździć i dopingować, baaa mając taką sytuację jak obecnie, przejąć monopol na kadrze. Jak to teraz wygląda, każdy widzi, ale taka zapadła decyzja w większość polskich ekip i czas się z tym pogodzić. Aaaa pier.dolenie, ze trzeba isc na układ z pzpnem chyba niektórych totalnie poniosło, już widzę jak dają nam sektor , żebyśmy mogli odpalic race czy podrzeć ryja, a oni później dostana za to kare - wyliczanka: bo piro, bo wyzwiska jakiegoś murzyna, bo krzykniemy cos przeciwko unii czy ptfu uchodźcą. Nie zaprzeczam, że na kadrze jest patologia, napisze wprost, że nawet nie starałem się o bilet z Rumunią, ale jak widziałem w tv flage z napisem foto higiena czy cos w tym stylu to krew mnie zalała (jak ktoś ma fotkę proszę od wrzutkę). Podsumowując, przegraliśmy na chwile obecna bitwę (czy wojnę to się okaże) wszystko w dalszym ciągu zależy od NAS. Kumaci będą starać się o bilety i zawsze jakaś pula zostanie nam dana, wiec jest szansa ogarnąć towarzystwo, żeby to jakoś wyglądało …. Na wyjazdach jest OK, szczególnie w tych bardziej dzikich krajach jak chociażby mecz w Podgoricy. Co mnie osobiście smuci, to fakt, który chyba każdy kibic potwierdzi, ze kluby pokroju (Legia, Lech) odpuszczają totalnie kadrę, a coraz więcej ludzi jeździ z mniejszych miejscowości, gdzie nie ma możliwości gry w europejskich pucharach jak w/w drużyny. Nie wbijam tu teraz w te mniejsze miejscowości jak Chełm, Zamość, (Czuwaj) Przemysl czy cos, bo super, ze chłopaki jeżdżą ;) chodzi mi to te wielkie Polskie kluby, które coraz bardziej olewają kadrę. Wiadomo, że wiodą prym, więc powinniśmy nie tyle my, bo oni sami od siebie wymagać, ekipe Lecha każdy zna, chłopaki z Legii szczególnie NS mogliby ogarnąć jakąś oprawę, bo są w tym naprawdę mega (był czas, że robili takie cuś jeszcze chyba pod szyldem - cyberfani). Także wszystko jest w naszych rękach! u ruskich będzie grubo, to już od Nas zależy czy MY pojedziemy czy dzbany. Czasu jest dużo, chyba każdy jest wstanie odłożyć kasę do tego czasu czy wyrobić paszport i pojawić się tam, gdzie trzeba. Na dzisiaj - do zobaczenia w Kopenhadze!
Do góry kołami wieszają?Gratka pisze:http://i65.tinypic.com/ot13bd.jpgNa meczu wisiała flaga Detroit , poszukuję zdjęcia ,ale nie mogę znależć jakby ktoś wrzucił z góry dziękuję.
Nie siedzę na forum zbyt często, więc co Wy tam wałkujecie nie wiem. Na wyjazdach ich jeszcze nie spotkałem, skąd byłem przekonany, że to jakiś Janusz sobie zrobił dla własnego „widzi mi się. Klub o takiej nazwie znałem, ale nie przyszło mi do głowy, ze to oni.arleska2 pisze: Temat fany Foto Higiena był przerabiany ale Ci powtórzę -jest to drużyna z woj.Dolnośląskiego.Jeżdżą na kadre od jakiegoś czasu.Flaga wisiała m.in w Marsylii na meczu z Ukrainą
arleska2 pisze: Dla mnie dzbanem koleś to jesteś ty....
Nie martw sie chłopaku, nie wszyscy siedzą przed kompem i srają w gacie przed ruskimi którym niektórzy chętnie by tu lache zrobili.pawiaaan pisze:Jak kluby mają się zorganizować razem na kadrę skoro wydarzenia z Francji pokazują, że takiego pojednania nie ma i nie będzie? Jedyne, co uratuje polskich kibiców w Rosji w 2018 to tamtejsza policja, która raczej nie pozwoli Ruskim podejść blisko, przez to skutecznie lub mniej zapobiegną kompromitacji, w której grupa Januszy traci szaliki i flagi.
Anglicy dzisiaj w Paryzu. Może ekipy nie mają, ale spiewac potrafią i nie wyglądają jak clowny.kamil1p pisze:Ty też możesz wyjebać kacapow z szalików i flag, co to za problem ?
Wypierdalasz grupą tam gdzie grają mecz, biegasz i zgarniasz fanty - uwierz że Polacy we Francji mogli miec rosyjskich fantow sporo ale my nie bierzemy janka jak oni Polakom flag z tyskie lub chwaląc się starym zdjeciem z 2012 r.
Naogladaliscie się za dużo Marsylii panowie, przebiegli po najebanych angolach którzy przyjechali się pobawic a ruskie zamiarem ich najebac to coś takiego jak my byśmy przyjechali zamiarem najebać Irlandczyków którzy się bawia i nie szukają spin w Nicei.
A później ruskie napierdalają wywiady, nagrywają nutke "tour de france" jeszcze włącza się ruskim w tej nucie kompleks Polaków chyba pierwszy raz taka awature przeżyli.
Pamiętajcie że Polskie ekipy za Angolami biegali już w latach 90 gdy ruskie nie wiedziały co to za bardzo chuliganka
Ładnie. Flaga Bydgoszczy w centrum angielskiego sektora.ax88 pisze:Anglicy dzisiaj w Paryzu. Może ekipy nie mają, ale spiewac potrafią i nie wyglądają jak clowny.kamil1p pisze:Ty też możesz wyjebać kacapow z szalików i flag, co to za problem ?
Wypierdalasz grupą tam gdzie grają mecz, biegasz i zgarniasz fanty - uwierz że Polacy we Francji mogli miec rosyjskich fantow sporo ale my nie bierzemy janka jak oni Polakom flag z tyskie lub chwaląc się starym zdjeciem z 2012 r.
Naogladaliscie się za dużo Marsylii panowie, przebiegli po najebanych angolach którzy przyjechali się pobawic a ruskie zamiarem ich najebac to coś takiego jak my byśmy przyjechali zamiarem najebać Irlandczyków którzy się bawia i nie szukają spin w Nicei.
A później ruskie napierdalają wywiady, nagrywają nutke "tour de france" jeszcze włącza się ruskim w tej nucie kompleks Polaków chyba pierwszy raz taka awature przeżyli.
Pamiętajcie że Polskie ekipy za Angolami biegali już w latach 90 gdy ruskie nie wiedziały co to za bardzo chuliganka
https://www.youtube.com/watch?v=ZURMu2Hmsks
https://www.youtube.com/watch?v=AtSjFpPF4z4
to dość znany ex-polonista...Ładnie. Flaga Bydgoszczy w centrum angielskiego sektora.
Rusofobie haha jak ja kocham to słowo, przeważnie można spotkać u bekartow kacapskich.kibolek1983 pisze: 15.06.2017, 11:15 Bobrowy staw- syn Macierewicza? Jad Ci plynie rusofobie nieobiektywny :) Ruscy sa mocni chuligansko i Twoj placz tego nie zmieni. Z tymi psami Putina to juz calkowicie poplynales... Polscy nacjonalisci byli wczesniej psami Tuska, a teraz Beaty Szydło?