kaelowiec pisze:oczywiście że Lech i z gimbazą w wieku przed 30 nie ma co dyskutować , nawet w Polityce chyba w 1998 był spory reportaż o "sterydziarzach od Uszola"
Tak, we wspomnianym artykule był też wątek tresowanych psów przenoszocych tel kom, a na okładce pięścią wyrażał przyszły minister rybactwa czy czegos takiego. Artykuł w dzisisiejszej dobie zostałby określony jako farmazon;)
Również Lecha z lat 90tych pamiętam jako konkretna ekipę. Widzew (z całym szacunkiem dla nich) wyglądał przy Lechu jak szczurki ( zresztą o ile dobrze pamiętam DHW zaczeli chuliganke na Widzewie układać gdzieś ok 95?).
A dzis wiadomo jak to wygląda farmacji w najmniejszej aktywnej ekipie jest więcej niz na Tour de France;)
zl88 pisze:tydzien do gali a biletów jeszcze od groma w sprzedaży. Spodziewałem sie większego zainteresowania.
zakładam, ze taki stan jest przez przekładanie kilka razy terminów. Ja na 1 i 2 termin miałem bilet ale kolejny 3 niestety już nie odpowiadał i bilety trzeba było zwrócić. Pewnie więcej jest takich osób, którym nowy termin nie pasuje
kaelowiec pisze:oczywiście że Lech i z gimbazą w wieku przed 30 nie ma co dyskutować , nawet w Polityce chyba w 1998 był spory reportaż o "sterydziarzach od Uszola"
Tak, we wspomnianym artykule był też wątek tresowanych psów przenoszocych tel kom, a na okładce pięścią wyrażał przyszły minister rybactwa czy czegos takiego. Artykuł w dzisisiejszej dobie zostałby określony jako farmazon;)
Również Lecha z lat 90tych pamiętam jako konkretna ekipę. Widzew (z całym szacunkiem dla nich) wyglądał przy Lechu jak szczurki ( zresztą o ile dobrze pamiętam DHW zaczeli chuliganke na Widzewie układać gdzieś ok 95?).
A dzis wiadomo jak to wygląda farmacji w najmniejszej aktywnej ekipie jest więcej niz na Tour de France;)
Macie może jakiś skan czy coś? Ew. żeby sms-em dostęp uzyskać na ich (Polityki) stronie archiwalnej?
Termin sobie "zajebisty" wybrali na tą galę ,w dzień meczu Polska -Rumunia :/ Niech ktoś wstawi rozpiskę tych walk ,godziny itd ,mam nadzieję ,że choć końcówkę da radę zobaczyć nie kolidując z meczem z Rumunią ;)
Dozylem czasow, gdzie Uszol wychodzi w garniaku i pozdrawia wszystkich kibicow oraz prosi o kulturalny doping.
Dozylem czasow, gdzie wrogie ekipy patrza jak ich koledzy dostaja w******* ale grzecznie im kibicuja.
Dozylem czasow, gdzie kibicowanie sie skonczylo i kibice poszli droga ksw.
Dozylem czasow, gdzie Uszol zamienil sie w Borka.
Tak jak w ksw, tak tutaj tez sa sedziowie i sedziowie. Gospodarzom mozna wiecej.
Ruskie maja tyle wspolnego z prawdziwa ekipa Spartaka...ze wlasnie poddali walke walkowerem.
Nic nie jest ustawione i ogolnie przyjemnie sie to oglada. Polsat.
albtraum pisze:Kiepsko na razie to wszystko wygląda.
Bardzo kiepsko. Dodaj sobie do tego ten wałek w walce Lech - Górnik gdzie chłopaków z Zabrza przekręcono. 3 edycja się nie odbędzie bo nikt w tym nie będzie chciał brać udzialu jak tak to dalej będzie wyglądało, chyba że posprowadzają ekipy z zagranicy na następną galę. Słabo słabo słabo.
Co to ku*** za rzucanie recznikami? Ja p******* wlaczylem na moment i takiego scierwa to nawet chyba tvn by nie wymyslil. Scierwo takie ze sie dziwie ze ktokolwiek tam jest na trybunach
ku*** ile zamieszania na tej gali , wydaje sie ze pierwsza edycja organizacyjnie o wiele lepiej wyglądała ... z drugiej strony nie ma co sie dziwic termin tyle razy przesuwano do tego niektóre ekipy sie wycofały z roznych powodów , licze ze w przyszlosci lepiej to bedzie wygladać.
Już trzy razy rzucono ręcznik... Masakra. Przypomina się finał w pierwszej edycji Arka v ŁKS gdzie w drugiej rundzie Arka punktowała Łodzian w dosiadzie, twarze łodzian wyglądały jak pizza a jednak przetrwali i wygrali. Zupełny kontrast. Pierwsza edycja zajebista, może dzięki jakości którą nadali walczący. Dzisiaj kiepsko to wygląda. Brawa dla Wałbrzyszan za rozjebanie TOTALNE (w związku z kontuzjami rosjan), ale raczej mało mieli oni związku ze Spartakiem.