Mam gdzieś,kto,co i komu,ale beka z oświadczenia :D Ultras dostaje oklep i dobrowolnie zdradza :D Na czym ta dobrowolność polegała? Żenujące są te oświadczenia kibicowskie.kokacola pisze:Jednemu z ultrasów nie udaje się ucieć, zalicza oklep i sam dobrowolnie zdradza sekretne miejsce ukrycia flag gieksy.

Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Żenujące jest twoje pierdolenie.
Ile jeszcze będziecie płakać idioci? Idioci, którzy nawet nie mają żadnego związku z GKSem.
Ile jeszcze będziecie płakać idioci? Idioci, którzy nawet nie mają żadnego związku z GKSem.
-
Komu kibicuje się w Zawiercie?
-
Większym dzbanem jak ty nie bede napewno więc mam wyjebane.ctf pisze:jesteś blisko nagrody dzbana tygodnia :)
bez-napinki w czym żartuje ? Sprecyzuj.
-
ja dzbanem ? bo co ?Amer pisze:Większym dzbanem jak ty nie bede napewno więc mam wyjebane.ctf pisze:jesteś blisko nagrody dzbana tygodnia :)
bo Ci próbuje udowodnic ze Twoje myslenie jest idiotyczne ?
nie wiem gdzie mieszkasz , ale napewno nie na GŚ. W innym przypadku bys nie miał tak debilnej rozkminy.
GieKSa to wróg który wyrósł Ruchowi "pod nosem" i takie sytuacje bedą szczególne pokazywane , tak samo jak kazda okazja bedzie wykorzystywana do tego zeby ich upokorzyc.
To tak jakbys sie przyjebał do ŁKSu ze paradował z flaga Widzewa, chociaz zawsze mówili ze Widzew nic w Łodzi nie znaczy. To po c*** ta "szopka".
No ale jakoś Cie ku*** w temacie łódzkim nie widziałem.
Aaaa..
jeszcze sie bedziesz musiał przyjebać do każdej ekipy w kraju , która spaliła na meczu skrojone fany rywalowi - czas start
teraz juz oficjalnie jestes dzbanem tygodnia , pretendujesz do nagrody miesiecznej - W**********
-
Bo jajco i sam W********** dzbanie.ctf pisze:ja dzbanem ? bo co ?
Masz racje, nie jesteś dzbanem...jesteś tym wielkim 300 litrowym baniakiem na rope, bo ku*** inaczej ciebie określić się już nie da.Amer pisze:Bo jajco i sam W********** dzbanie.ctf pisze:ja dzbanem ? bo co ?
-
Chłopie, mieliśmy 44 flagi największego wroGa, zdobyte w sposób normalny w tych czasach. Z odwiecznym wrogiem, z którym walczymy od wieeeelu lat w Katowicach, Mysłowicach, Jaworznie, Lędzinach, Pszczynach, Imielinach, Żorach itp. z wrogiem, z którym przegraliśmy bitwę o Katowice, z wrogiem, który pod osłoną nocy wpada na Chorzów i zapierdala grafy, z wrogiem, który płaci menelom za zamazywanie grafów. A Ty piszesz, że palimy fany GKSy z "ekstazą", a co ku*** mamy płakać? :)Amer pisze:Większym dzbanem jak ty nie bede napewno więc mam wyjebane.ctf pisze:jesteś blisko nagrody dzbana tygodnia :)
-
W Zawiercie albo raczej w w Zawierciu jedyną konkretną ekipę mają przedstawiciele Ruchu.BiałyKibic pisze:Komu kibicuje się w Zawiercie?
Jest też trochę pikników z Warty Zawiercie i ponoć ktoś za Zagłębiem Sosnowiec ale ci ostatni siedzą cicho.
-
Nie mogło Cię tu zabraknąć :)emigrantPB pisze:z Gieksą od zawsze był problem z prawdomównością,zresztą kto zyje na Śląsku wie jak to jest i jak było, nawet kibice Górnika pewnie pamiętają jak po jakiejś akcji słyszało od znajomych Gieksiarzy calkiem odmienne wersje, mam na mysli lata 90 akurat. Zresztą wielu poznanych kibiców z calej Polski to zaobserwowało zapewne za granicami kraju. My tu mielismy jednego Gieksiarza który szczerze wierzyl w całkiem inne wersje ich głownych porazek tak jak derby z chorzowskimi czy spodek, zresztą bylo ich bez liku. Bez innych źródeł informacji (słuchając jedynie opowieści) zył w zakłamaniu tyle lat że dopiero gdy poznał prawde z paru niezależnych źródeł, zrozumiał jak był robiony w c**** przez swoich. Zresztą ktoś tutaj już ze Śląska opisywał sytuacje kiedy u siebie w miescie kroił Gieksiarza zdziwionego że tutaj nie panują, przez propagande znajomych wjebał sie na mine. Jak widać to ich tradycje bo wciąż to praktykują, oszukiwać wroga to jeszcze c***,ale swoich???
-
przecież dobrze napisał emigrant, kto na Śląsku kibicuje od lat, tez to pewnie zaobserwował
a za oddanie 2 flag wielki szacun, chociaż nie wiem czy to nie było po prostu pod presją Wisły albo Widzewa
a za oddanie 2 flag wielki szacun, chociaż nie wiem czy to nie było po prostu pod presją Wisły albo Widzewa
-
No nie rozpierdol się ..to jednak straciliscie Katowice ? Wersja oficjalna czy tylko twoja...menelom płacą za zajebanie grafów ..dobre kurea...to raczej wy ubieracie młodego cygana w barway Gieksy i dajecie mu kase.. dla was zdobycie w normalny sposob to jest wjebac sie do magazynu rozpierdolic drzwi..przystawic staremu ochroniarzowi maczete pod ryj i tj normalne ...no widze ze juz inaczej piszesz ...i co nagle zwracacie flagi Gieksie ..i co niby ma byc wiekki szacunek bo kurewska ekipa z kurewskiej akcji oddaje flagę narodową i Pisaka ..tylko kto je przyjoł ..jebnij sie czleku w łeb ...bez-napinki pisze:Chłopie, mieliśmy 44 flagi największego wroGa, zdobyte w sposób normalny w tych czasach. Z odwiecznym wrogiem, z którym walczymy od wieeeelu lat w Katowicach, Mysłowicach, Jaworznie, Lędzinach, Pszczynach, Imielinach, Żorach itp. z wrogiem, z którym przegraliśmy bitwę o Katowice, z wrogiem, który pod osłoną nocy wpada na Chorzów i zapierdala grafy, z wrogiem, który płaci menelom za zamazywanie grafów. A Ty piszesz, że palimy fany GKSy z "ekstazą", a co ku*** mamy płakać? :)Amer pisze:Większym dzbanem jak ty nie bede napewno więc mam wyjebane.ctf pisze:jesteś blisko nagrody dzbana tygodnia :)
-
Wdech, wydech i drżenie rączek ustanie i nie pij gorzoły z mety synek ;) PRZYJĄŁeś je Ty otwórz drzwi mosz je na wycieraczce :) ...Ty ku*** dałnieStary Wyjazdowicz pisze: No nie rozpierdol się ..to jednak straciliscie Katowice ? Wersja oficjalna czy tylko twoja...menelom płacą za zajebanie grafów ..dobre kurea...to raczej wy ubieracie młodego cygana w barway Gieksy i dajecie mu kase.. dla was zdobycie w normalny sposob to jest wjebac sie do magazynu rozpierdolic drzwi..przystawic staremu ochroniarzowi maczete pod ryj i tj normalne ...no widze ze juz inaczej piszesz ...i co nagle zwracacie flagi Gieksie ..i co niby ma byc wiekki szacunek bo kurewska ekipa z kurewskiej akcji oddaje flagę narodową i Pisaka ..tylko kto je przyjoł ..jebnij sie czleku w łeb ...
Szacunek dla niekurewskiej ekipy z niekurewskiej akcji! 1 czerwiec 44-1 ;)

-
Nawet nie mam sił się z tobą przekrzykiwać bezklubowa parówko, tak więc możesz cisnąć dalej. Dopisz jeszcze j**** Ruch, j**** śmierdzieli i będzie komplet.Stary Wyjazdowicz pisze:No nie rozpierdol się ..to jednak straciliscie Katowice ? Wersja oficjalna czy tylko twoja...menelom płacą za zajebanie grafów ..dobre kurea...to raczej wy ubieracie młodego cygana w barway Gieksy i dajecie mu kase.. dla was zdobycie w normalny sposob to jest wjebac sie do magazynu rozpierdolic drzwi..przystawic staremu ochroniarzowi maczete pod ryj i tj normalne ...no widze ze juz inaczej piszesz ...i co nagle zwracacie flagi Gieksie ..i co niby ma byc wiekki szacunek bo kurewska ekipa z kurewskiej akcji oddaje flagę narodową i Pisaka ..tylko kto je przyjoł ..jebnij sie czleku w łeb ...bez-napinki pisze:Chłopie, mieliśmy 44 flagi największego wroGa, zdobyte w sposób normalny w tych czasach. Z odwiecznym wrogiem, z którym walczymy od wieeeelu lat w Katowicach, Mysłowicach, Jaworznie, Lędzinach, Pszczynach, Imielinach, Żorach itp. z wrogiem, z którym przegraliśmy bitwę o Katowice, z wrogiem, który pod osłoną nocy wpada na Chorzów i zapierdala grafy, z wrogiem, który płaci menelom za zamazywanie grafów. A Ty piszesz, że palimy fany GKSy z "ekstazą", a co ku*** mamy płakać? :)Amer pisze: Większym dzbanem jak ty nie bede napewno więc mam wyjebane.
-
ultrasi gieksy zostali pogonieni po stracie flag?
-
jesli jesteś naprawde stary to jesteś ewidentnie opóźniony w rozwoju i to o grube lata, do tego do wyjazdowicza to ci daleko bo myśle że zaden stary wyjazdowicz nie jest tak niekumatyStary Wyjazdowicz pisze:...i co nagle zwracacie flagi Gieksie ..i co niby ma byc wiekki szacunek bo kurewska ekipa z kurewskiej akcji oddaje flagę narodową i Pisaka ..tylko kto je przyjoł ..jebnij sie czleku w łeb ...
A z ta kurewską akcją to sie troche pohamuj, bo jakoś twoi koledzy z GKSu nie mieli oporów z Górnikiem wyjebać flagi Piasta, popytaj kolegów kto był z żabolami na tej honorowej nie-kurewskiej akcji w Gliwicach
tak tak, wiem,nie jesteś z Gieksy, jesteś postronnym starym wyjazdowcem bez klubu... jesteś uposledzony mysląc że ktoś bedzie cie traktował poważnie gdy piszesz takie głupoty

-
W temacie króluja, emerytowani kibice,tymczasowo przebywajacy na śląsku, bezstronni obserwatorzy,gimbaza czerpiaca info z facebooka,dlatego nie ma sie czym podniecac, cokolwiek byloby napisane mija sie z prawda.
-
Po poziomie frustracji we wpisach łatwo można stwierdzić że stary wyjazdowicz do Gieksiarz
masz na uspokojenie:
https://www.youtube.com/watch?v=_-D9dNlZa2M
masz na uspokojenie:
https://www.youtube.com/watch?v=_-D9dNlZa2M
-
Kto kogo połamał ?
[link]
[link]
-
dobrzy ku*** są .. "maczętą , kijem albo rurą"whiskey pisze:Kto kogo połamał ?
[link]
widze ze dla pismaków obrazenie tłuczone moze byc od maczety..
a cięte pewnie z bejsbola..
-
a ku*** stracili ??? czy za kradzież sie kogoś goni ?? a ksiadz z Mikołowa pogoni czy dalej cisza w temacie ?sk1920 pisze:ultrasi gieksy zostali pogonieni po stracie flag?
-
https://www.youtube.com/watch?v=i_cpN0qM0uE
Palić barwy Polski ??
Palić barwy Polski ??
-
ojej przepraszamy....siri0 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=i_cpN0qM0uE
Palić barwy Polski ??
co za uposledzone kasztany się tu wpisują, wy naprawde jesteście niedojebani czy udajecie?
-
Ty tego nie wiesz NIEMOŻLIWE....whiskey pisze:Kto kogo połamał ?
[link]
-
aleś głupi synu, nawet filmiku Ci sie nie chciało do końca zobaczyćsiri0 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=i_cpN0qM0uE
Palić barwy Polski ??
oglądaj od 0:51, flaga ugaszona, a barwy Polski nawet nie naruszone
błaźnie
-
a ku*** stracili ??? czy za kradzież sie kogoś goni ?? a ksiadz z Mikołowa pogoni czy dalej cisza w temacieStary Wyjazdowicz pisze:sk1920 pisze:ultrasi gieksy zostali pogonieni po stracie flag?
Coś ci dzwoni ale nie wiesz w którym uchu. Nigdy nie był z Mikołowa. . Tak pogoniony.
-
emigrantPB pisze:z Gieksą od zawsze był problem z prawdomównością,zresztą kto zyje na Śląsku wie jak to jest i jak było, nawet kibice Górnika pewnie pamiętają jak po jakiejś akcji słyszało od znajomych Gieksiarzy calkiem odmienne wersje, mam na mysli lata 90 akurat. Zresztą wielu poznanych kibiców z calej Polski to zaobserwowało zapewne za granicami kraju. My tu mielismy jednego Gieksiarza który szczerze wierzyl w całkiem inne wersje ich głownych porazek tak jak derby z chorzowskimi czy spodek, zresztą bylo ich bez liku. Bez innych źródeł informacji (słuchając jedynie opowieści) zył w zakłamaniu tyle lat że dopiero gdy poznał prawde z paru niezależnych źródeł, zrozumiał jak był robiony w c**** przez swoich. Zresztą ktoś tutaj już ze Śląska opisywał sytuacje kiedy u siebie w miescie kroił Gieksiarza zdziwionego że tutaj nie panują, przez propagande znajomych wjebał sie na mine. Jak widać to ich tradycje bo wciąż to praktykują, oszukiwać wroga to jeszcze c***,ale swoich???
Wiadomo, nie ma co nawet zwracać uwagi na wersję GKSu, bo w latach 90-tych mieli problemy z prawdomównością. Nie macie wrażenia, że na tym forum została sama piaskownica?!
-
Ile walk ma zostać stoczonych na gali 24.06 w AWF ? Ma ktoś może kartę walk ?
I od bajtla pamiyntom eR niybieskie na bieli.
Bydziesz kochoł ta drużyna tak mi pedzieli
Bydziesz kochoł ta drużyna tak mi pedzieli
-
No i dokładnie o takiego posta mi chodziło. Dziękuję, dobranoc...bez-napinki pisze:Chłopie, mieliśmy 44 flagi największego wroGa, zdobyte w sposób normalny w tych czasach. Z odwiecznym wrogiem, z którym walczymy od wieeeelu lat w Katowicach, Mysłowicach, Jaworznie, Lędzinach, Pszczynach, Imielinach, Żorach itp. z wrogiem, z którym przegraliśmy bitwę o Katowice, z wrogiem, który pod osłoną nocy wpada na Chorzów i zapierdala grafy, z wrogiem, który płaci menelom za zamazywanie grafów. A Ty piszesz, że palimy fany GKSy z "ekstazą", a co ku*** mamy płakać? :)
-
On był z Pszczyny. Czy to znowu inna sprawa.Emigrancik spoRtowy pisze:a ku*** stracili ??? czy za kradzież sie kogoś goni ?? a ksiadz z Mikołowa pogoni czy dalej cisza w temacieStary Wyjazdowicz pisze:sk1920 pisze:ultrasi gieksy zostali pogonieni po stracie flag?
Coś ci dzwoni ale nie wiesz w którym uchu. Nigdy nie był z Mikołowa. . Tak pogoniony.
-
Teraz będziecie jeden za drugim zgadywać skąd był?
Śląscy Ekstremiści
-
-
cyganski klub stortowy katowice sisi bambus bity,murzyn next,same werbusy....zero slanzokow...w pizdu takie tradycje....co na to bobo z gornika..? a inne chopcy...///////??///??/sztama banek..leszek..? kaj arka? kAJ szczurek?a polonia no kaj to wszystko jest?
-
Zgoda z Widzewem, Wisła, Elana , uklad z Jastrzebiem kaj te tradycje slonskie? Co na to Frontal,Grudzien i milicjant z Radlina?
-
Sissi to Cygan czy jak z nim w końcu jest?
Września 100% Lech Poznań!
-
Ksiądz vel Ruby , Kulka
nie jest ani z Miko ani z Pszczyny wiec skończcie pierdolic - a to skad on jest to h** was obchodzi
druga sprawa ze TAK! został pogoniony, na R już nie jezdzi - Koniec tematu
nie jest ani z Miko ani z Pszczyny wiec skończcie pierdolic - a to skad on jest to h** was obchodzi
druga sprawa ze TAK! został pogoniony, na R już nie jezdzi - Koniec tematu
-
Nie.WileTheBest pisze:Sissi to Cygan czy jak z nim w końcu jest?
Śląscy Ekstremiści
-
kilka stron wstecz jest tylko jeden temat... czemu Gieksa z Ruchem nie bija sie o flagi...
i rozkminka a po tylu nieee a z tymi nieeeee a tu nieeeee czy Bog wie co jeszcze
to jest ich sprawa i tego sie nigdy tutaj niedowiecie ( z przykroscia dla uzytkownikow szkol gimnazjalnych bo pewnie na to licza )
mnie ciekawi czemu nie bylo takiej dyskusji kiedy zabole chcieli bic sie o fany Piasta na obojetnie jakich warunkach
kurczaki mialy mase mozliwosci ale wolaly napisac oswiadczenie i transparent a z tego co wiem dalej nic grubszego sie nie dzialo ostatnim czasy
i rozkminka a po tylu nieee a z tymi nieeeee a tu nieeeee czy Bog wie co jeszcze
to jest ich sprawa i tego sie nigdy tutaj niedowiecie ( z przykroscia dla uzytkownikow szkol gimnazjalnych bo pewnie na to licza )
mnie ciekawi czemu nie bylo takiej dyskusji kiedy zabole chcieli bic sie o fany Piasta na obojetnie jakich warunkach
kurczaki mialy mase mozliwosci ale wolaly napisac oswiadczenie i transparent a z tego co wiem dalej nic grubszego sie nie dzialo ostatnim czasy
-
Po ch.. sie odzywasz TND jezeli nie masz pojecia.
Sissi nie jest cyganem.
Sissi nie jest cyganem.
Non sum alcohola perfecta
-
Jest Romem ;)