W sprawie Arki mamy trochę inne zdania, ale przekaz właściwie ten sam , co do Pogoni po prostu zadałem pytanie.Jakie znowu dorabianie teorii spiskowych??hWŁ pisze:Nie dorabiaj teorii spiskowych. Między nami i Arką było blisko zgody, ale nie wypaliło. A wspólny wróg był tylko jednym z dodatkowych czynników, a nie głównym powodem zbliżenia się obu ekip.Marcel1908 pisze:Arka zionęła do nas nienawiścią i to Was ze sobą zbliżało pomimo osoby gniazdowego zresztą jakbyś czytał to co piszę to tak właśnie napisałem , że młodych ciągnęło do siebie . A co do Pogoni, to gdzie Ty wyczytałeś w mojej wypowiedzi o jakiejś nienawiści??Mam prośbę o czytanie ze zrozumieniem bo faktycznie zdarzają się "odloty".
Co do Pogoni to jest wzajemny szacunek i neutral. My wpuszczaliśmy ich na nasze sektory a oni nas. O żadnych zgodach czy układach nie było mowy.

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Teorie spiskowe, czyli to, że nas i Arkę łączyła głównie nienawiść do was. Tak jak napisałem wyżej, był to jeden z dodatkowych czynników, ale nie główny. Relację z Arką były minęły i tyle w temacie.
-
Napisałem , że Arka zionęła do nas nienawiścią (koszulki , hasła itd.) i to Was do siebie zbliżało , a czy to był główny czy pośredni czynnik to już kwestia indywidualnej oceny.Koniec.hWŁ pisze:Teorie spiskowe, czyli to, że nas i Arkę łączyła głównie nienawiść do was. Tak jak napisałem wyżej, był to jeden z dodatkowych czynników, ale nie główny. Relację z Arką były minęły i tyle w temacie.
-
Ciekaw jestem czy Widzew odpuści dzisiaj mecz z Drwęcą, żeby ŁKS nie awansował. Niby mają jeszcze szanse ale raczej tylko matematyczne
-
Róg,róg,róg... Gol,gol,gol... Ten rok należy do "kibiców" Widzewa.Pod kkażdym względem.ŁKS się do was nie równa.To pewne.Dzięki Bogu.
Against modern football
Against modern football
ŁKS Łódź Polska
-
Wymiana pokoleń. Widzew który budził szacunek odszedł w zapomnienie. Teraz jest nowy, wuwuzele, karnety, frekwencja, kulturalny doping, piłka nożna i piknik.Abr1908 pisze:Róg,róg,róg... Gol,gol,gol... Ten rok należy do "kibiców" Widzewa.Pod kkażdym względem.ŁKS się do was nie równa.To pewne.Dzięki Bogu.
Against modern football
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Co niektórzy tutaj mówili, że to na ŁKSie panuje większa nienawiść do lokalnego rywala niżeli miłość do własnego klubu...
Właśnie teraz zaczyna się wylew komentarzy od ludzi którzy się cieszą z faktu, że ich drużyna przegrała.
Byle ŁKS nie awansował. Jeszcze rozumiem gdyby ten przejaw występował u ludzi mojego wieku, ale to są osoby często po 30tce, mające rodziny itd.
Czyżby patologia? od której przecież tak Widzew stroni...
Właśnie teraz zaczyna się wylew komentarzy od ludzi którzy się cieszą z faktu, że ich drużyna przegrała.
Byle ŁKS nie awansował. Jeszcze rozumiem gdyby ten przejaw występował u ludzi mojego wieku, ale to są osoby często po 30tce, mające rodziny itd.
Czyżby patologia? od której przecież tak Widzew stroni...
-
Nie płacz żydowski psie :)
-
Zapomniales pizdo jak na Polesiu wykluczaliscie z zycia kibicowskiego za brak karnetu? :DMW10 pisze:Wymiana pokoleń. Widzew który budził szacunek odszedł w zapomnienie. Teraz jest nowy, wuwuzele, karnety, frekwencja, kulturalny doping, piłka nożna i piknik.Abr1908 pisze:Róg,róg,róg... Gol,gol,gol... Ten rok należy do "kibiców" Widzewa.Pod kkażdym względem.ŁKS się do was nie równa.To pewne.Dzięki Bogu.
Against modern football
Zazdrosc, zazdrosc i jeszcz raz zazdrosc.
Znasz powiedzenie " nie kluc sie z idiata bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem" ? tak wlasnie wyglada gadka z wami. Chcecie wmowic calej Polsce ze pikniki, karnety itd tak samo jak chcieliscie to zrobic z naszymi Fanclubami.
ZAZDROSC
-
ogladalem mecz na necie Widzew pilkarsko conajmniej 2 klasy slabszy od Drwecy zreszta tydzien temu pokazali jak graja wiekszosc meczy na farcie wygrali ale zdziwil mnie doping z perspektywy tv jak na lige w ktorej sa i tyle
-
"Róg,róg,róg... Gol,gol,gol" hahhWŁ pisze:Nie płacz żydowski psie :)
Płaczemy ze śmiechu heh
ŁKS Łódź Polska
-
I Ty nazywasz kogoś idiotą, Dobre :)error04 pisze: Znasz powiedzenie " nie kluc sie z idiata bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem" ?
-
Od kiedy ortografia jest wyznacznikiem inteligencji? W szkole naopowiadali takich glupot? Nigdy na humanistyke sie nie wybieralem bo jednak smazenie frytek w Macu to nie to ;)ban82 pisze:I Ty nazywasz kogoś idiotą, Dobre :)error04 pisze: Znasz powiedzenie " nie kluc sie z idiata bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem" ?
ps jestem po studiach ;)
-
Widzisz idiotko z całego meczu wyciągnąłeś jeden jedyny moment który był dla jaj, ale już o reakcji fanatyków podczas karnego dla"Róg,róg,róg... Gol,gol,gol" hah
Płaczemy ze śmiechu heh
Drwęcy którego piłkarz zesrał się w gacie i nie strzelił już nie wspomnisz. W ogóle o czym tu gadka jakbyście znaleźli się w analogicznej sytuacji to zapewne zagralibyście pod Widzew już to widzę wy opętani nienawiścią.
https://t.me/pump_upp
-
Ależ skąd. Nieznajomość podstaw języka robi z Ciebie inteligenta w każdym calu. Zapewne po gimnazjum??
-
Panie Charyzma słabe to strasznie.Idiotka?Nie zejde na Twój poziom i nie odpowiem.Dobra ok,jestem w stanie zrozumieć Twoją złość po tym blamazu w młynie.Ten doping to żart itd.To usprawiedliwienie jest takie w Waszym stylu.Czytaj śmieszne.Mam tylko nadzieję że na następnych dobrach "pijar" Wam rac nie zablokuje.Bardzo prosze.AMF
"Róg,róg,róg... Gol,Gol,Gol," hej.Tylko my jesteśmy ANTY podobno heh
Panie Charyzma... "Konć waść,wstydu oszczędź"
Idiotka nie pozdrawia
"Róg,róg,róg... Gol,Gol,Gol," hej.Tylko my jesteśmy ANTY podobno heh
Idiotka nie pozdrawia
ŁKS Łódź Polska
-
"k**** przebrzydła ruchnął Cię parkiet bez mydła " :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Ja pier.... wy sledzicie wiecej meczów Widzewa niż swoich ... Ja wiem ze u Was jest chujnia na calego i garstka pod wiatą ale najpierw pogadajcie z ludzmi z obu stron a pzoniej gadajcie ...
Znam wielu chlopakow od Was tylko grubo po 30 wiec nie wasze roczniki :) ktorzy przyznaja ze ich wkurwia skala jebania na Widzew w stosunku do dopingu dla swoich.
U nas w tym sezonie bylo mega mega malo kurwienia na Lks -- mecz przed Derbami wiadomo a na pozostalych sporadycznie albo wcale .
Znam wielu chlopakow od Was tylko grubo po 30 wiec nie wasze roczniki :) ktorzy przyznaja ze ich wkurwia skala jebania na Widzew w stosunku do dopingu dla swoich.
U nas w tym sezonie bylo mega mega malo kurwienia na Lks -- mecz przed Derbami wiadomo a na pozostalych sporadycznie albo wcale .
-
Wy nie sledzicie naszych meczów.W ogóle.Wíadomo.Linkami do naszych meczów to się "britnej spirs" wymienia na waszym forum
heh
heh
ŁKS Łódź Polska
-
Frajerze pewnie jesteś obszczymurku młody więc nie pamiętasz jak Ziober nas spuszczal do I ligi.Taka przegrana cieszy.Zemsta jest słodka...Low kick na kolano pisze:Jeszcze wam kiedyś suki bez honoru podziękujemy. I w ogóle nie będziemy zwracać uwagi na lamenty waszych 15 tysięcy karnetowych podsuk, żeby nie mieszać grajków do kibicowskich spraw.
-
p********* jak mały Kazio po kwaśnym mleku, otrzyj łzy i nie pękaj zakładam się że wciągną was za te pejsy do drugiej ligi i będziecie mieli eldorado i w ogóle. Zakładam że w identycznej sytuacji wasi grajkowie wpierdalali by trawe a wy wręcz przeprowadzilibyście wychowawczą rozmowe przed meczem aby zagrzać kopaczy do walki, za dużo mam lat i za wiele już o was wiem. Znowu zaczeła się zbiorowa histeria jak przed derbami a nośnikiem jest k.net.Róg,róg,róg... Gol,Gol,Gol," hej.Tylko my jesteśmy ANTY podobno heh
Idiotka nie pozdrawia
-
Kazio to ja krótko...
Słaby jesteś jak Widzew
Dziękuję.Dobranoc
Słaby jesteś jak Widzew
Dziękuję.Dobranoc
ŁKS Łódź Polska
-
maxjot ilości sprzedanych meczy przez Wielki Widzew to Laguna nie pamięta.ŁKS nie jest święty ale z tym Zioberem J. to juz przesada.Mamy 2017 rok! Człowieku.Druga sprawa.Niby masz swoje lata ale frajerow przez internety to potrafisz wysłać.FRAJER! Kumasz co piszesz? Takie akcje to domena dzieci w gimnazjum
ŁKS Łódź Polska
-
Żydzi, przestańcie się mazać.
ku*** wy się układacie z rezerwami cwelowni gdzie ich obrońca pomylił dyscypliny sportu i w siatkówkę zagrał i jest wszystko ok. My jesteśmy słabsi od Drwęcy grając bez 3 podstawowych zawodników i będąc rozbici psychicznie po Ełku i mamy wielki szloch parchów i teksty o podłożeniu.
Mam przeczucie że i tak awansujecie bo parkietom za bardzo nie zależy na awansie
ku*** wy się układacie z rezerwami cwelowni gdzie ich obrońca pomylił dyscypliny sportu i w siatkówkę zagrał i jest wszystko ok. My jesteśmy słabsi od Drwęcy grając bez 3 podstawowych zawodników i będąc rozbici psychicznie po Ełku i mamy wielki szloch parchów i teksty o podłożeniu.
Mam przeczucie że i tak awansujecie bo parkietom za bardzo nie zależy na awansie

-
Żydzie! KTO ku*** PISZE O PODLOZENIU? Czytasz temat? Beka idzzie z postawy Twoich braci po szalu.Ludzie honoru ochoczo wspierali waszych rywali gromkim "Róg,róg,róg..." zeby Twoja drużyna dostała na pizde.Kumasz z czego śię śmiejemy? Ekipo która tak kocha swich działaczy i KLUB
ŁKS Łódź Polska
-
Widzewska charyzma 100% racji. kalesy pierdola a sami by nas utopili w łyżce wody..j**** k**** z kalesu ha ha wyj suko, wyj
-
Rozbici psychicznie...
No tak, wielka tragedia się stała. Stracili bramkę w 90 minucie na którą sami zasłużyli ówczesnym i poprzednimi meczami.
Mieliście matematyczne szanse na awans, fakt i ŁKS i Drwęca by musiała wszystko przegrać co było raczej mało realne, ale mieliście.
Czy się podłożyliście, czy nie to nie mi oceniać, nie widziałem tego meczu więc bez sensu by to było.
Mówisz, że Drwęcy nie zależy na awansie. Jakby im nie zależało to raczej by lachę wyłożyli jak w meczu z ŁKSem i po ptokach, ale jednak nie odpuszczają. I tak zresztą jest taka prawda, że gdyby nie ten ich Miller to pogodziliby też Wasz los, albo jeszcze gorszy.
No tak, wielka tragedia się stała. Stracili bramkę w 90 minucie na którą sami zasłużyli ówczesnym i poprzednimi meczami.
Mieliście matematyczne szanse na awans, fakt i ŁKS i Drwęca by musiała wszystko przegrać co było raczej mało realne, ale mieliście.
Czy się podłożyliście, czy nie to nie mi oceniać, nie widziałem tego meczu więc bez sensu by to było.
Mówisz, że Drwęcy nie zależy na awansie. Jakby im nie zależało to raczej by lachę wyłożyli jak w meczu z ŁKSem i po ptokach, ale jednak nie odpuszczają. I tak zresztą jest taka prawda, że gdyby nie ten ich Miller to pogodziliby też Wasz los, albo jeszcze gorszy.
-
Ten doping to był żart.Taki inteligentny.Nie każdy zrozumiał.Jesteście PARANIENORMALNI wśród kibicow.Kabaret przez duże K.Zgrywusy.Szacunek
ŁKS Łódź Polska
-
Chyba trochę fantazjujesz. Byłem na meczu i nie słyszałem aby ktoś na stadionie oprócz 30-40 osobowej grupie kibiców z Nowego Miasta kibicował Drwęcy.Abr1908 pisze:Żydzie! KTO ku*** PISZE O PODLOZENIU? Czytasz temat? Beka idzzie z postawy Twoich braci po szalu.Ludzie honoru ochoczo wspierali waszych rywali gromkim "Róg,róg,róg..." zeby Twoja drużyna dostała na pizde.Kumasz z czego śię śmiejemy? Ekipo która tak kocha swich działaczy i KLUB

-
No ten Miller to was kłuje k*******.Juz na zapas ,jakbyscie nie zajeli 1 miejsca szykujecie donosy k****.Wy tacy honorowi chwalicie sie ze juz wasi prawnicy pozwy szykują.I wy smieci oceniacie kogos?łodzianin98 pisze: Mówisz, że Drwęcy nie zależy na awansie. Jakby im nie zależało to raczej by lachę wyłożyli jak w meczu z ŁKSem i po ptokach, ale jednak nie odpuszczają. I tak zresztą jest taka prawda, że gdyby nie ten ich Miller to pogodziliby też Wasz los, albo jeszcze gorszy.
-
Czy Łks co wytyka Widzewowi ze jest klubem sukcesu i tylko na podstawie wyników ma kibiców ma teraz pretensje że nie awansuje? Na c*** wam żydowskie psy awans skoro dla Was sukcesy piłkarskie całe życie były szyderą i powodem do wstydu? Mieliśmy puchar mistrzów, mistrzostwa Polski i wtedy z tego szydziliscie a teraz módlcie się o awans do 2 ligi? Oby Drwęca awansowała a wy siedzicie w tej zasranej lidze skoro przez lata mieliście w dupe sukcesu piłkarskie niech tak zostanie do końca dni waszego marnego klubu. Gra toczy się o więcej niż awans, bo takze o wasze trybuny a im mniej trybun tym mniej was w Łodzi będzie w przyszłości.
-
Zwłaszcza ty , kaleko.
-
Zwłaszcza ty, low kick parówko. Ty jesteś niezły w wyniszczaniu przeciwników zza monitora.
-
Twoje zachowanie świadczy o jednym. O Twoim strachu...ImperatorMistrz pisze:Czy Łks co wytyka Widzewowi ze jest klubem sukcesu i tylko na podstawie wyników ma kibiców ma teraz pretensje że nie awansuje? Na c*** wam żydowskie psy awans skoro dla Was sukcesy piłkarskie całe życie były szyderą i powodem do wstydu? Mieliśmy puchar mistrzów, mistrzostwa Polski i wtedy z tego szydziliscie a teraz módlcie się o awans do 2 ligi? Oby Drwęca awansowała a wy siedzicie w tej zasranej lidze skoro przez lata mieliście w dupe sukcesu piłkarskie niech tak zostanie do końca dni waszego marnego klubu. Gra toczy się o więcej niż awans, bo takze o wasze trybuny a im mniej trybun tym mniej was w Łodzi będzie w przyszłości.
Strachu przed ŁKSem.
Gdybyś wierzył na prawdę w tą "wielkość" Widzewa to byś miał w d****, czy awansują, czy nie, czy im wybudują trybuny itd.
Jednak Ty chcesz niszczyć przeciwnika w zwyczajnie frajerski sposób.
Pamiętaj, że nawet wrogu się nie życzy, a karma wraca...
I ktoś mówi, że ŁKS bardziej pała nienawiścią niż kocha swój klub.
Właśnie takie osoby jak Ty utwierdzają, że Widzew święty nie jest i ma w swoich szeregach jak już mówiłem ludzi o których wiek świadczy, że powinni być dojrzali i poważni, a jednak mózg mają gimnazjalisty...
-
Biedni ełkaesiacy płaczą jak ostatnie cioty, chcą tego awansu tak bardzo, bo liczą że odmieni on tak chujowe oblicze tego zasmarkanego klubu, że nagle będą mieć stadion, sponsorów i tysiące sprzedanych karnetów, bo tak bardzo chcieliby mieć choćby namiastkę tego co dzieje się obecnie na Widzewie. Przez łzy jest biadolenie o pikolach i o zgrozo kibicach sukcesu (ostatni 20 lat temu no prawie wczoraj), kibicach ze wsi kiedy prowadzącym u nich jest kibic z chechła. Te wszystkie mizerne zagrywki i tak nie zmienią waszego ogólnego chujowego wizerunku żeby wam hanka wybudowała drugie Wembley, pozostaje , ujadanie szlochanie i ....partyzantka. Róg róg róg gol gol gol.
-
RÓG, RÓG, RÓG!
GOL, GOL, GOL!
GOL, GOL, GOL!
-
ŻYDZEW to darmowa prostytutka.
-
Nie porównuj klubu piłkarskiego do sposobu traktowania waszych kobiet przez układowiczów z Amiki.
-
Płacz,płącz rodowity zydzi z chechła,kiedy znow konczysz z dopingiem na trybunce? hahaha j**** cie k****.Łódzki Klub Sportowy pisze:ŻYDZEW to darmowa prostytutka.
-
Znowu płacz ŁKSu. Niedawno o derby, teraz o przegrany mecz Widzewa. A tak się po rundzie jesiennej napinaliście, że macie pewny awans a tu jednak kupa do ostatniej kolejki.
Tak ogólnie to gnijcie w tej lidze do końca swych marnych dni :D
Tak ogólnie to gnijcie w tej lidze do końca swych marnych dni :D
NORYMBERGA DLA KOMUNY