Spoko, nie będę się kłócił;), tyle że to nie było tak 'po prostu' a zrobione na rozkminie.Żaden fart.R.E. Bells pisze: Na liście kozackich akcji podmieniłbym Waszą z akcją Zagłębia. Akademicka była po prostu pojedyńczą flagą wyciągniętą z autobusu o ile dobrze kojarze a przy naszej akcji gdyby Polonia miała wywieszonych 44 flag na meczu, dosłownie oddaliby nam prosto w ręce 44.
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Na_lajcie
Oj synek, aż wstyd mi za ciebie...
-
Oberschlesien14
Welnoak,stęskniłem się za tobą :)
rozumiem, że ta flaga była w barwach GKSu czy tam Katowic? Nie jest to czasem flaga w barwach narodowych tzn. biało-czerwona tyle, że z herbem? Bo tym tokiem rozumowania na reprezentacji nie wiszą w ogóle fany narodowe bo mają napisy, jakieś herby itp.oli1988 pisze:
Jaka flaga narodowa, widziałeś tą flagę? Zwykła flaga z napisem Katowice i godłem. Podobna jak flaga emigranci Jagielloni z godłem, czy Legia ją oddała? Nie, powiesiła do górny nogami na swoim stadionie.
flaga była cała czerwona i kwadratowa, w żadnym wypadku nie podobna do flagi Polski, jeśli faktycznie chcesz już szukać na niej jakichś symboli to było to godło Polski połączone z logiem Gieksy i napis Katowice.biohazard pisze:rozumiem, że ta flaga była w barwach GKSu czy tam Katowic? Nie jest to czasem flaga w barwach narodowych tzn. biało-czerwona tyle, że z herbem? Bo tym tokiem rozumowania na reprezentacji nie wiszą w ogóle fany narodowe bo mają napisy, jakieś herby itp.oli1988 pisze:
Jaka flaga narodowa, widziałeś tą flagę? Zwykła flaga z napisem Katowice i godłem. Podobna jak flaga emigranci Jagielloni z godłem, czy Legia ją oddała? Nie, powiesiła do górny nogami na swoim stadionie.
Nie wydaje mi się, jednak że kibice Ruchu będą w jakiś sposób mocno rozbici jeśli chodzi o to czy tą flagę powiesić na odwrót czy nie. Ich stosunek do Polski jest ambiwalentny a skoro nawet legioniści tacy wielcy patrioci 2 lata temu powiesili do góry nogami godło bez większego echa to sorry ale odzywanie się teraz to hipokryzja.
Juz mniejsza oto czy Ruch chce sie bic ote flagi czy nie.Wczoraj byla kolejna propozycja i juz nie o flagi i ta sama odpowiedz. Tak nata chwile jestescie Obesrani
-
Stadionowy
Kiedy ?donhichot pisze:flaga była cała czerwona i kwadratowa, w żadnym wypadku nie podobna do flagi Polski, jeśli faktycznie chcesz już szukać na niej jakichś symboli to było to godło Polski połączone z logiem Gieksy i napis Katowice.biohazard pisze:rozumiem, że ta flaga była w barwach GKSu czy tam Katowic? Nie jest to czasem flaga w barwach narodowych tzn. biało-czerwona tyle, że z herbem? Bo tym tokiem rozumowania na reprezentacji nie wiszą w ogóle fany narodowe bo mają napisy, jakieś herby itp.oli1988 pisze:
Nie wydaje mi się, jednak że kibice Ruchu będą w jakiś sposób mocno rozbici jeśli chodzi o to czy tą flagę powiesić na odwrót czy nie. Ich stosunek do Polski jest ambiwalentny a skoro nawet legioniści tacy wielcy patrioci 2 lata temu powiesili do góry nogami godło bez większego echa to sorry ale odzywanie się teraz to hipokryzja.
Zapomniales jeszcze o Hajduku i Baniku. Ruch dostal konkretna propozycje i napewno niebylo ROWU czy Siarki.przypalowiec z forum pisze:dobrze ze ty bys sie zgodzil na walkeglwtrcd pisze:Juz mniejsza oto czy Ruch chce sie bic ote flagi czy nie.Wczoraj byla kolejna propozycja i juz nie o flagi i ta sama odpowiedz. Tak nata chwile jestescie Obesrani
Row&Wisłoka&KSGKS&Siarka vs Ruch&Wisła
Jak sie zdecyduja to moze dadza odpowiedz
co wy jeszcze wymyślicie cygany....??
Z tego co tu można wyczytać to Ruch osiągnął cel,przecież tyle było narzekania że Gks im odmawia walki itp.ba,kiedyś już Ruch obrobił magazynek GKS-u motywując to chęcią zmobilizowania Gieksy do spotkania :)
-
_Piast1945
Azow pisze:Z tego co tu można wyczytać to Ruch osiągnął cel,przecież tyle było narzekania że Gks im odmawia walki itp.ba,kiedyś już Ruch obrobił magazynek GKS-u motywując to chęcią zmobilizowania Gieksy do spotkania :)
Pisze gosc z glwt. z Gliwic ze sie chcieli ustawic Ruch to nawet potwierdził na forum teraz czekamy na informacje ze strony Ruchu tylko tych konkretnych czy to prawda bo zabole to tez lubia farmazony pisac.
-
bez-napinki
Nigdy, bo coś takiego nie miało po prostu miejsca. :)Stadionowy pisze:Kiedy ?donhichot pisze:flaga była cała czerwona i kwadratowa, w żadnym wypadku nie podobna do flagi Polski, jeśli faktycznie chcesz już szukać na niej jakichś symboli to było to godło Polski połączone z logiem Gieksy i napis Katowice.biohazard pisze:
rozumiem, że ta flaga była w barwach GKSu czy tam Katowic? Nie jest to czasem flaga w barwach narodowych tzn. biało-czerwona tyle, że z herbem? Bo tym tokiem rozumowania na reprezentacji nie wiszą w ogóle fany narodowe bo mają napisy, jakieś herby itp.
Zostało wklejone zdjęcie fany Jagiellonii, ale jakoś nikt nie chce na to zwrócić uwagi. ;)
Obsrani jesteśmy, ale twojej ortografii.glwtrcd pisze:Juz mniejsza oto czy Ruch chce sie bic ote flagi czy nie.Wczoraj byla kolejna propozycja i juz nie o flagi i ta sama odpowiedz. Tak nata chwile jestescie Obesrani
Było już pisane. Jakbyś aktywnie kibicował w czasach "emigrantów" (2004-2005) to wiedziałbyś, że wtedy godła do góry nogami nie robiły na nikim wrażenia, było to powszechne, również na tym forum miała wtedy miejsce wielka batalia nt tej flagi ale chodziło o kontrowersje czy wszystko odbyło się honorowo, nikt o orzełku się słowem nie zająknął. Czasy się zmieniły, Legia ma w swoich zbiorach flagi Jagielloni o "zabarwieniu patriotycznym" i żadna na płocie dotąd nie wylądowała.
Wszystko zwalicie na inne czasu. Hipokryzja i tyle.Sensi_ pisze:Było już pisane. Jakbyś aktywnie kibicował w czasach "emigrantów" (2004-2005) to wiedziałbyś, że wtedy godła do góry nogami nie robiły na nikim wrażenia, było to powszechne, również na tym forum miała wtedy miejsce wielka batalia nt tej flagi ale chodziło o kontrowersje czy wszystko odbyło się honorowo, nikt o orzełku się słowem nie zająknął. Czasy się zmieniły, Legia ma w swoich zbiorach flagi Jagielloni o "zabarwieniu patriotycznym" i żadna na płocie dotąd nie wylądowała.
Jak skroiła wszystkie fany Jadze i tą konkretną z flagą Polski sfotografowała do góry kołami to też były inne czasy? Oddała ją?

-
_Piast1945
Z tym Orłem Legia troche przegięła ale pewnie jakieś tępe debile to wieszały nawet nie zwrócili uwagi na to.
Jednak takii Orzeł,herb czy barwy narodowe powinny byc szanowane przez nas kibiców.
Jednak takii Orzeł,herb czy barwy narodowe powinny byc szanowane przez nas kibiców.
-
bez-napinki
Dalej tkwisz w tym swoim kłamstwie? Tyś jest wytrwały.
Oo ,pizdeczka Dexterka sie obudzila . Bola te fany pizdo je..na ???? Maja bolec ladacznico!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po twoim poscie widac ze boli cie to bardziej niz GieKSiarzy.
"Jednocześnie Komisja informuje, że zakończyła postępowanie wyjaśniające w stosunku do Klubu Ruch Chorzów SA i postanowiła na podstawie pkt. 4.3.5 lit. a Podręcznika Licencyjnego dla Klubów Ekstraklasy na sezon 2017/2018 i następnych cofnąć Klubowi Ruch Chorzów SA przyznaną w dniu 12 maja 2017 roku licencję nr 16 na rozgrywki Ekstraklasy w sezonie rozgrywkowym 2017/2018. Klubowi od przedmiotowej decyzji przysługuje odwołanie do Najwyższej Komisji Odwoławczej w terminie 7 dni."
Naprawde ciężko będą mieli z tym odwołaniem bo tu po prostu chodzi o kase i zapłacenie. Pewnie tym razem nie ma że ugoda i jeden przelew i rok z głowy. Zaczęło się chyba od artykułu z weszło i jakoś w połowie maja im zawiesili wcześniej przyznaną licencję.
Naprawde ciężko będą mieli z tym odwołaniem bo tu po prostu chodzi o kase i zapłacenie. Pewnie tym razem nie ma że ugoda i jeden przelew i rok z głowy. Zaczęło się chyba od artykułu z weszło i jakoś w połowie maja im zawiesili wcześniej przyznaną licencję.
Czyli czwarta klasa rozgrywkowa, podobnie jak przypadek ŁKS?
Z tego co mi wiadomo Ruch musi teraz złożyć dokumenty na licencje 1 ligową
-
pijany powietrzem
ciekawe czy GieKSa bedzie dalej wieszała ta flagę?

Jak ruch ją po spaleniu odeśle na Bukową a Gieksa ją odnowi to pewnie tak!pijany powietrzem pisze:ciekawe czy GieKSa bedzie dalej wieszała ta flagę?
-
Sebastian75
GieKSa ma orginalną fane u siebie.
-
Na_lajcie
Haaaaa hahaha no ja ku***, bo my se tą fane wzieli i na zamówienie w Wólczance uszyli...no ku*** post roku.
-
Sebastian75
Ta fana byla wyrabana z magazynu ale to nie byla ta orginalna tylko reprodukcja.Na_lajcie pisze:Haaaaa hahaha no ja ku***, bo my se tą fane wzieli i na zamówienie w Wólczance uszyli...no ku*** post roku.
-
Yellow_Obsession
skroić wystarczyłoby raz.
a kraść możecie do woli.
a kraść możecie do woli.
Ciekawe z tymi zajebanymi fanami GieKSy. Ruch pali je z wielką pompą (jak i wisła) jakby to ta GieKSa była nie wiadomo jak dużym klubem, a od zawsze Ruch gada, że GieKSa nic dla nich nie znaczy. Żaden niby przeciwnik. Jednak nie jest tak jak zwykli tego przeciwnika przedstawiać. Ciekawe czy z tak wielką pompą palili by fany np. Przemszy Siewierz czy innej Rominty Gołdap.
Mam gdzieś,kto,co i komu,ale beka z oświadczenia :D Ultras dostaje oklep i dobrowolnie zdradza :D Na czym ta dobrowolność polegała? Żenujące są te oświadczenia kibicowskie.kokacola pisze:Jednemu z ultrasów nie udaje się ucieć, zalicza oklep i sam dobrowolnie zdradza sekretne miejsce ukrycia flag gieksy.
-
BiałyKibic
Komu kibicuje się w Zawiercie?
Większym dzbanem jak ty nie bede napewno więc mam wyjebane.ctf pisze:jesteś blisko nagrody dzbana tygodnia :)
bez-napinki w czym żartuje ? Sprecyzuj.
W Zawiercie albo raczej w w Zawierciu jedyną konkretną ekipę mają przedstawiciele Ruchu.BiałyKibic pisze:Komu kibicuje się w Zawiercie?
Jest też trochę pikników z Warty Zawiercie i ponoć ktoś za Zagłębiem Sosnowiec ale ci ostatni siedzą cicho.
przecież dobrze napisał emigrant, kto na Śląsku kibicuje od lat, tez to pewnie zaobserwował
a za oddanie 2 flag wielki szacun, chociaż nie wiem czy to nie było po prostu pod presją Wisły albo Widzewa
a za oddanie 2 flag wielki szacun, chociaż nie wiem czy to nie było po prostu pod presją Wisły albo Widzewa
ultrasi gieksy zostali pogonieni po stracie flag?
W temacie króluja, emerytowani kibice,tymczasowo przebywajacy na śląsku, bezstronni obserwatorzy,gimbaza czerpiaca info z facebooka,dlatego nie ma sie czym podniecac, cokolwiek byloby napisane mija sie z prawda.
-
nowonarodzony
Po poziomie frustracji we wpisach łatwo można stwierdzić że stary wyjazdowicz do Gieksiarz
masz na uspokojenie:
https://www.youtube.com/watch?v=_-D9dNlZa2M
masz na uspokojenie:
https://www.youtube.com/watch?v=_-D9dNlZa2M
-
Stary Wyjazdowicz
a ku*** stracili ??? czy za kradzież sie kogoś goni ?? a ksiadz z Mikołowa pogoni czy dalej cisza w temacie ?sk1920 pisze:ultrasi gieksy zostali pogonieni po stracie flag?
https://www.youtube.com/watch?v=i_cpN0qM0uE
Palić barwy Polski ??
Palić barwy Polski ??
Ty tego nie wiesz NIEMOŻLIWE....