Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Macie rozmach.
-
Jeśli możesz to nie wpisuj się więcej w tym temacie.Janiol pisze:ŁKS dostał zakaz wyjazdowy za spalenie flagi i mają spokój do końca sezonu. Zapewne ta decyzja jest im na rękę, bo doskonale sobie zdają sprawę z tego, że Widzew coraz bardziej aktywny i duże prawdopodobieństwo, że mogli mieć ''umilone'' powroty z Warszawy.
-
Wzorowa reakcja na wpisywanie głupot.piąty dan pisze:Jeśli możesz to nie wpisuj się więcej w tym temacie.Janiol pisze:ŁKS dostał zakaz wyjazdowy za spalenie flagi i mają spokój do końca sezonu. Zapewne ta decyzja jest im na rękę, bo doskonale sobie zdają sprawę z tego, że Widzew coraz bardziej aktywny i duże prawdopodobieństwo, że mogli mieć ''umilone'' powroty z Warszawy.
-
Tak, z tym walkowerem macie w sumie rację. Z d*** wzięty. Nie wiedziałem o co dokładnie chodzi z tymi formalnościami. Już nie przeciągam tu tematu sportowego. Pzdr.CzBCz pisze:No z tym walkowerem to nie do końca było tak, że ewidentny. Moim zdaniem sprawa dyskusyjna. Huragan zgłosił tych zawodników, tyle, że do mazowieckiego związku piłki nożnej, a zatem do swojego macierzystego. Stety lub niestety w tym roku nastąpiła reorganizacja lig i teraz zgłoszenia powinny być kierowane do ŁZPNu, ponieważ on prowadzi rozgrywki. Niemniej byli to zawodnicy, którzy grali w Huraganie, a nie ktoś nie wiadomo kto. W moim odczuciu w takiej sytuacji przy połączeniu lig i dużym chaosie organizacyjnym Mzpn powinien te dokumenty odesłać do ŁZPNu lub poinformować Huragan, że zgłoszenia należy dokonać w ŁZPNie. Oczywiście to błąd formalny i można to było zinterpretować jako walkower. Biorąc jednak pod uwagę wyjątkową sytuację w tym sezonie (reorganizacja) można też było przymknąć na to oko, powtórzyć mecz etc.
Niemniej powtórzę raz jeszcze - Łzpn miał pełne prawo do przyznania w/o dla Łksu, a Huragan zapłacił za gapiostwo, nie ma co tutaj winić Łksu czy doszukiwać się sensacji.
Ale z drugiej strony sprawa Millera pokazuje, że nieuprawniony (?) zawodnik może zagrać i całą rundę, a klubu się za to ne każe :)
-
Czy gws planuje jakąś oprawę w tej rundzie na swojej trybunie ? Czy jedyną prezentacją będzie ta minimalistyczna oprawa w ich fan clubie z Aleksandrowa ? Bezbarwność na domowych meczach Łksu przeraża i niewątpliwie odstrasza potencjalnego kibica piłkarskiego dorzucając do tego poziom dopingu, który nigdy nie był mocną stroną biało czerwono białych.
-
Kolego a tak na logikę na czym poprzez oprawę ma zyskiwać potencjalny kibic piłkarski? Mamy jedną trybunę więc tej oprawy nikt podczas meczu nie jest w stanie zobaczyć. Przykre to ale prawdziwe
-
Flagi Wisły "WS" i "Bałuty" Widzewa są wymienione że na każdym meczu wiszą?
Miasto moje a w nim..
-
Oho, idzie temat na który czekałem :)
-
ŁKS jakies masowe zwolnienia piłkarzy czy tylko dwóch nieudaczników pogonione?
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Panowie z pod białego koloru, ile prawdy o hazardzistach-amatorach od was i jakie ewentualne konsekwencje wyciągniecie wobec nich jeśli to prawda, że sprzedają wyniki za srebrniki ?
-
Ja bym się tak nie rozpędzał w oskarżeniach o sprzedawaniu meczy u buka itd. Ale faktycznie zastanawiający jest fakt że klub ma awans na wyciągnięcie reki a tu nagle zwolnienia w trakcie sezonu...
-
Swoja droga ciekawe ze wiecej pilkarzy zamieszanych a poki co tylko dwoch wyrzuconych ? Straszne kurestwo ze ludzie sie emocjonuja meczami a Ci sobie obstawiaja...
-
Nie zrobia bo sie obsrali. Sa pierwsza ekipa w historii ktora nie zrobi zadnej oprawy bo zrobila kupe w gacie ze nie maja komu jej pokac...ludzie z naprzeciwka wola jednak ogladac dworzec niz ich buraczana stylowke, a co do tej kupy to ped-licheck potem musial to wszystko zjesc ale mwuwuzela10 mu pomogl dokonczyc dla przeciwwagi:) Ponoc im smakowalo i gwsy zadowolone:)Hardy zza płotu pisze:Czy gws planuje jakąś oprawę w tej rundzie na swojej trybunie ? Czy jedyną prezentacją będzie ta minimalistyczna oprawa w ich fan clubie z Aleksandrowa ? Bezbarwność na domowych meczach Łksu przeraża i niewątpliwie odstrasza potencjalnego kibica piłkarskiego dorzucając do tego poziom dopingu, który nigdy nie był mocną stroną biało czerwono białych.
-
bardzo śmieszne podmiejski beznapletkowcu :)
k**** się obsrały palić piro na derbach bo im zarząd zabronił , ale i tak będą smieszkowac w nieskończoność żeby tylko od tego odciągnąć uwage.
Wam ktoś nasra do ryja a wy z uśmiechem na tych swoich czerwonych buraczanych mordach będziecie twierdzili że to nic takiego - bo to przecież "tylko gówno" i zaczniecie jeszcze miedzy sobą żartować , usmarowani w tym gownie po uszy hehehe
Widzew - 100 % modern ultras !
Okradani, obsrani, wyruchani ...
k**** się obsrały palić piro na derbach bo im zarząd zabronił , ale i tak będą smieszkowac w nieskończoność żeby tylko od tego odciągnąć uwage.
Wam ktoś nasra do ryja a wy z uśmiechem na tych swoich czerwonych buraczanych mordach będziecie twierdzili że to nic takiego - bo to przecież "tylko gówno" i zaczniecie jeszcze miedzy sobą żartować , usmarowani w tym gownie po uszy hehehe
-
Osobliwe masz upodobania niewątpliwie gówno,sranie do mordy to twoja wizytówka
https://t.me/pump_upp
-
Nie zapominaj że twoją wizytówka jest nick - który jest sam w sobie zaprzeczeniem i "niewątpliwym" oksymoronem ..
Trudne słowo icku... zajrzyj więc do slownika, żebyś nie wyszedł po raz kolejny na zwykłego burka bez szkoły , którym "niewątpliwie" jesteś.
Trudne słowo icku... zajrzyj więc do slownika, żebyś nie wyszedł po raz kolejny na zwykłego burka bez szkoły , którym "niewątpliwie" jesteś.
-
Wystarczy kindziorku że ty zajrzałeś i mogłeś wykazać się elokwencją, mogę być bez szkoły, ale przynajmniej nie mam wyobrażeń typu sranie do mordy.Trudne słowo icku... zajrzyj więc do slownika, żebyś nie wyszedł po raz kolejny na zwykłego burka bez szkoły , którym "niewątpliwie" jesteś.
Nikt was już nie szanuje nawet wasi grajkowie przewalają was jak chcą, klub, "kibice" banda c****.
-
Faktycznie, przecież podróżnych na dworcu Kaliskim c*** obchodzą ultra atrakcje na jednym z peronów tylko, że bez torów :D:D:D
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
Dobra mam propozycje do ultrasow lksu... my sie przyznamy ze sie obsralismy palic na derbach przed naszym groznym zarzadem jak wy sie przyznacie ze sie obsraliscie bo nikt nie zobaczy waszych dziel oraz ze ped-licheck to wszytsko zjadl ze smakiem ; D
-
Cwelicheck Twoją wizytówką jest walka w internecie tylko i wyłącznie.Jesteś więc zaprzeczeniem słowa kibol.Entlicheck pisze:Nie zapominaj że twoją wizytówka jest nick - który jest sam w sobie zaprzeczeniem i "niewątpliwym" oksymoronem ..
Nawet ostatnio Mistrz pisał byś wypierdalał bo zamiast iść na Pietrynę w dniu derbów to walczyłeś na forum internetowy chuliganie.
1910
-
gringo, jaki Ty ograniczony umysłowo z paroma koleżkami nie ważne z której strony barykady jesteś to brakuje słów.
-
Jak by to powiedzieć w jego tonie, się zesrał i gówno z tego wyszło, i jeszcze heheheNawet ostatnio Mistrz pisał byś wypierdalał bo zamiast iść na Pietrynę w dniu derbów to walczyłeś na forum internetowy chuliganie.
-
Jesteś obrzydliwą kreaturą, gringo vel entliczek vel inny c*** z Łksu. Że kolejnego twojego obrzydliwego wcielenia twoje ziomy nie pogoniły, to się dziwię. Te akcje z gównem do japy to tylko taki parch, jak ty, mógł sobie upodobać.Entlicheck pisze:bardzo śmieszne podmiejski beznapletkowcu :)
Idź w c***, jak kilka twoich poprzednich wcieleń.
-
Czyli smialo mozna juz rzec iz "pedliczek" tudziez "cweliczek" staje sie swojego rodzaju synonimem typowego obsrania sie w dres... słychac juz od dawna w całej Łodzi jak ta zydowska ku*** sie pedliczkije raz to Widzewiakow raz Elkaesiakow...nawet miszcza1908...a to juz naprawde grubo : D
-
Cwelicheck jak się czujesz gdy kumple po szalu stąd jadą ci od pajaców?Uważasz to za komplement czy obelgę?
Zauważyłem że lubisz jak twoi kumple plują ci w mordę.Na ośkach też tak jest?
1910
-
Ja wiem czy plują ,oni mu do mordy..ech bidny chory szczurek.Zauważyłem że lubisz jak twoi kumple plują ci w mordę.Na ośkach też tak jest?
-
Ponoc cwelicheck wtedy mowi, a c*** plujcie mi do ryja i srajcie to nic takiego to tylko mele i gowno hehe. Mowi jeszcze usnarowany tym gownem po uszy tak: ja jestem lks 1908 pato gang zadny gowna i sliny i zaciesza przy tym swoja biala buraczana pato morde...rozpierdol pisze:Cwelicheck jak się czujesz gdy kumple po szalu stąd jadą ci od pajaców?Uważasz to za komplement czy obelgę?
c*** ci adi k**** retkinska w serce i twojej elksie...
Mam ręce nimi kręcę a ty stoisz i się boisz 

-
Entliczek zamiast być na Pietrynie w dzień derbowy to wolał tasować się w domu oglądając defekacje, które go tak kręcą. Szkoda słów na tego pajaca :D
-
c*** was to interesuje ? Przecież nie interesujecie się nami podobno ?kabaret pisze:Panowie z pod białego koloru, ile prawdy o hazardzistach-amatorach od was i jakie ewentualne konsekwencje wyciągniecie wobec nich jeśli to prawda, że sprzedają wyniki za srebrniki ?
Szukajcie sensacji u siebie bo tam ich nie brakuje. Ale o tym w necie nie przeczytacie placki.
-
SIĘGNELIŚCIE DNA...
-
No cóż,każdy ma jakiś fetysz.Ale o gustach się nie dyskutuje także spoko entliczek.
1910
-
Sam jesteś placek.StareBałuty1908 pisze:c*** was to interesuje ? Przecież nie interesujecie się nami podobno ?kabaret pisze:Panowie z pod białego koloru, ile prawdy o hazardzistach-amatorach od was i jakie ewentualne konsekwencje wyciągniecie wobec nich jeśli to prawda, że sprzedają wyniki za srebrniki ?
Szukajcie sensacji u siebie bo tam ich nie brakuje. Ale o tym w necie nie przeczytacie placki.
Nie broń tej obrzydliwej lamy od Ciebie z sektora, bo aż wstyd. Obojętnie, czy taka rura wypłynęłaby po Waszej, czy naszej, godna jest ogólnego potępienia. Wiesz dobrze, że chujec występuje pod 18 nickami, gringo, enliczek, chujec i inne, nie spamiętałby człowiek...
Na marginesie, nie chcę się spinać, ale jakoś takie totalnie zafajdane rury z różnymi pedalskimi ciągotami nieco zbyt często u Was występują... Smutne to w sumie.
-
ku*** no na prawdę ogar.
W prawie każdym temacie cisza, spokój jak są spiny to ze smakiem jakimś i lekką ironią, ale nie...
Szanowna widownia Widzewa Łódź sama zniża się do patologii, którą tak gardzi na lewo i prawo i mędrkują na temat jakieś randoma z forum.
Załóżcie sobie temat o Entliczku czy jak mu tam na tym forum, czy u siebie, ale tu nie odpierdalajcie szopki.
Bo wchodzi potem gość np. z Elbląga, Wrocławia, Częstochowy i widzi stronę zajebaną jakimś gównem to wysnuwa wnioski, że wszyscy z Łodzi to jakaś banda niedojebów co się biję w necie o to kto ma wszamać gówno.
Beznadzieja.
W prawie każdym temacie cisza, spokój jak są spiny to ze smakiem jakimś i lekką ironią, ale nie...
Szanowna widownia Widzewa Łódź sama zniża się do patologii, którą tak gardzi na lewo i prawo i mędrkują na temat jakieś randoma z forum.
Załóżcie sobie temat o Entliczku czy jak mu tam na tym forum, czy u siebie, ale tu nie odpierdalajcie szopki.
Bo wchodzi potem gość np. z Elbląga, Wrocławia, Częstochowy i widzi stronę zajebaną jakimś gównem to wysnuwa wnioski, że wszyscy z Łodzi to jakaś banda niedojebów co się biję w necie o to kto ma wszamać gówno.
Beznadzieja.
-
Pięciu durniów pierdoli jeden przez drugiego o sraniu do mordy.
Przeczytajcie wy sobie tą waszą wymiane zdań jeden z drugim i najlepiej w********** z tematu bo sie ku*** rzygać chce.
Przeczytajcie wy sobie tą waszą wymiane zdań jeden z drugim i najlepiej w********** z tematu bo sie ku*** rzygać chce.
-
StareBałuty1908 pisze:c*** was to interesuje ? Przecież nie interesujecie się nami podobno ?kabaret pisze:Panowie z pod białego koloru, ile prawdy o hazardzistach-amatorach od was i jakie ewentualne konsekwencje wyciągniecie wobec nich jeśli to prawda, że sprzedają wyniki za srebrniki ?
Tee czajnik coś się tak zagotował? Grzecznie pytam ile w tym prawdy bo nie czytam waszych portali i nie obracam się w waszych kręgach... wydaje mi się, że to forum jest właśnie do takich rozkmin. Nie mam zamiaru rozmawiac o sraniu do japy jak panowie wyżej. Zainteresował mnie temat bo jeśli faktycznie odjebali taki bigos to będą mieli jechane.
-
ŁKS się śmieje że na Widzewie janki, bundesliga, więc małe porównanie stylówek:
https://www.youtube.com/watch?v=l5psHg27MQQ Łks
https://www.youtube.com/watch?v=rysPt5t819w WIDZEW
https://www.youtube.com/watch?v=l5psHg27MQQ Łks
https://www.youtube.com/watch?v=rysPt5t819w WIDZEW
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
kabaret pisze:StareBałuty1908 pisze:c*** was to interesuje ? Przecież nie interesujecie się nami podobno ?kabaret pisze:Panowie z pod białego koloru, ile prawdy o hazardzistach-amatorach od was i jakie ewentualne konsekwencje wyciągniecie wobec nich jeśli to prawda, że sprzedają wyniki za srebrniki ?
Tee czajnik coś się tak zagotował? Grzecznie pytam ile w tym prawdy bo nie czytam waszych portali i nie obracam się w waszych kręgach... wydaje mi się, że to forum jest właśnie do takich rozkmin. Nie mam zamiaru rozmawiac o sraniu do japy jak panowie wyżej. Zainteresował mnie temat bo jeśli faktycznie odjebali taki bigos to będą mieli jechane.
no widzisz juz wsadzasz nos gdzie nie powinieneś, szkoda tylko że zapomniałeś że jak cacus odpierdalał bigos pare lat to nie mieliscie odwagi mu nawet pojechać :) cichutko siedzieliscie jak myszka pod miotłą...
to ta słynna widzewska charyzma że sklejacie wszystko na klate jak zwykłe d**** ?
znowu sie was tu dziesięciu zleci czerwone ojszczańce ?
to co powyzej odjebaliscie to swiadczy tylko o was podmiejskie szczury.
Macie fobie na moim punkcie i bardzo dobrze hehehhe czekam teraz na groźby na pw i wasze rozkminki kto i co, jesteście tak żalosni ze bardziej sie nie da banda czerwonych smieci dla ktorych jak widac kazdy moj wpis stał sie sensem życia..
zyjesz jeszcze ,czy zeszłas na zawał k**** podszywaczko z IQ = 10 , ktory myslał ze jak wrzuci sobie nick chlopaka od nas to sie spucuje kim jestem ?? :Djizzah pisze: c*** ci adi k**** retkinska w serce i twojej elksie...
w********** do przedszkola czerwone poRuchańce.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a żydzewiacy ze wsi. =-
-
Gdzie ja go bronie baranie ? Odpisałem apropo mieszania i dopytywania się przez was o ostatnie wydarzenia u nas.mądrala pisze:Sam jesteś placek.StareBałuty1908 pisze:c*** was to interesuje ? Przecież nie interesujecie się nami podobno ?kabaret pisze:Panowie z pod białego koloru, ile prawdy o hazardzistach-amatorach od was i jakie ewentualne konsekwencje wyciągniecie wobec nich jeśli to prawda, że sprzedają wyniki za srebrniki ?
Nie broń tej obrzydliwej lamy od Ciebie z sektora, bo aż wstyd. Obojętnie, czy taka rura wypłynęłaby po Waszej, czy naszej, godna jest ogólnego potępienia. Wiesz dobrze, że chujec występuje pod 18 nickami, gringo, enliczek, chujec i inne, nie spamiętałby człowiek...
Na marginesie, nie chcę się spinać, ale jakoś takie totalnie zafajdane rury z różnymi pedalskimi ciągotami nieco zbyt często u Was występują... Smutne to w sumie.
Jak ktoś tam wyżej od was napisał, też nie zamierzam gadać o jakiś gównach itd.....część rozmówców prezentuje tutaj dno....
-
Cacka nam wypominasz, a sami Goszczyńskiego po rączkach całowaliście i nie prędko z nim pojechaliście a suma summarum też zaliczyliście z nim spadek z ligi nie wspominając o długach i grzybie w szatni budynku klubowego. Przecież 3-4 lata temu też się zjebaliście do IV ligi i nie była to chyba wina aborygenów w Australii tylko nieudaczników w waszym zarządzie więc co ty fajo nam cacka przypominasz. Siedzieliśmy cicho pod miotłą ? No może, ale przynajmniej mamy zajebisty, nowy stadion, a nie wiate z dziurawym dachem
a czy ty RTSie UĆ nie jesteś kolejnym wcieleniem gringo,patoganga, entliczka ? Czy też tak jak on obrałeś sobie za życiowy cel walke w sieci z klubem, w którego na zawsze wasz klubik będzie w cieniu ? Wy tam wszyscy macie uszkodzone chromosomy i z****** geny
a czy ty RTSie UĆ nie jesteś kolejnym wcieleniem gringo,patoganga, entliczka ? Czy też tak jak on obrałeś sobie za życiowy cel walke w sieci z klubem, w którego na zawsze wasz klubik będzie w cieniu ? Wy tam wszyscy macie uszkodzone chromosomy i z****** geny
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
StareBałuty1908 - ale po co sie tłumaczysz przed jakimś parchem ktory zalozyl sobie nick ''mądrala'' tylko dlatego że jest skonczonym idiotą ??
poniżej screen z rozmowy PW z jednym z czerwonych , który raczej gamoniem nie jest i bardzo chciał mnie rozkminić, mało tego myśli że mnie rozkminił cały czas do tej pory hehehe.
Moze niektorym to otworzy oczy jak czerwoni traktują to forum , i jakimi są zakłamancami przekrzykując sie jeden przez drugiego ze jestem 10 letnim dzieciakiem z podstawowki , i żeby mnie w ogole nikt nie czytał i o co tutaj tak naprawde chodzi :D
[link]
Ps. bmjmtWŁ...
roznica jest taka że Goszcz nami nie pomiatała tak jak cacek wami, nie obarczał nas winą za wszystko, nie poszedł z nami na wojne, nie mówił że pozbedzie sie kiboli z trybun, nie zakazał nam wieszania flag i prezentowania opraw, i nie dawał nam zakazów klubowych.... A to wszystko robił wam cacuś a wy przez pare lat to znosiliscie. Nasz klub był na skraju upadku przez wiele lat, i był ''sztucznie podtrzymywany przy życiu'', natomiast wam cacek obiecał Lige Mistrzów i powrot do elity, i znosiliscie wszystko, a opamiętaliscie się dopiero jak było wiadomo że podzieliscie nasz los, i defacto to cacek rozwalił Widzew na własne życzenie...
No i faktycznie przyjeliscie troche na klate , ale dzieki temu macie super stadionik na który boicie się wpuszczać gości, żeby wam krzesełek nie pozdzierali i nie bluźnili na was...
poniżej screen z rozmowy PW z jednym z czerwonych , który raczej gamoniem nie jest i bardzo chciał mnie rozkminić, mało tego myśli że mnie rozkminił cały czas do tej pory hehehe.
Moze niektorym to otworzy oczy jak czerwoni traktują to forum , i jakimi są zakłamancami przekrzykując sie jeden przez drugiego ze jestem 10 letnim dzieciakiem z podstawowki , i żeby mnie w ogole nikt nie czytał i o co tutaj tak naprawde chodzi :D
[link]
Ps. bmjmtWŁ...
roznica jest taka że Goszcz nami nie pomiatała tak jak cacek wami, nie obarczał nas winą za wszystko, nie poszedł z nami na wojne, nie mówił że pozbedzie sie kiboli z trybun, nie zakazał nam wieszania flag i prezentowania opraw, i nie dawał nam zakazów klubowych.... A to wszystko robił wam cacuś a wy przez pare lat to znosiliscie. Nasz klub był na skraju upadku przez wiele lat, i był ''sztucznie podtrzymywany przy życiu'', natomiast wam cacek obiecał Lige Mistrzów i powrot do elity, i znosiliscie wszystko, a opamiętaliscie się dopiero jak było wiadomo że podzieliscie nasz los, i defacto to cacek rozwalił Widzew na własne życzenie...
No i faktycznie przyjeliscie troche na klate , ale dzieki temu macie super stadionik na który boicie się wpuszczać gości, żeby wam krzesełek nie pozdzierali i nie bluźnili na was...