Derby Łodzi -17.05.2017 !
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Derby Łodzi -17.05.2017 !
Oj widać po raz kolejny że ŁKS udowadnia kto rządzi w Łodzi a czerwone naplety mają ból d*** że dostali znowu :)
Czerwone nosy ! Dziś 3 punkty jadą do Miasta Łodzi . Czy się to wam podoba ,czy nie .
-
łodzianin98
No trudno by w dniu meczu bez gości w taką ładną pogodę było nie uświadczyć barw jednego klubu.Nerva1 pisze:Na mieście mocno aktywny Widzew, praktycznie wszędzie można spotkać barwy , to świadczy o tym kto rządzi w Łodzi
Jakoś w czerwcu z okazji fety też wszędzie można było spotkać barwy co nie przekłada się kto rządzi w Łodzi.
Inna sprawa co oznacza dla Ciebie "praktycznie wszędzie"...
To świadczy o tym że grają u siebie derby.Nerva1 pisze:Na mieście mocno aktywny Widzew, praktycznie wszędzie można spotkać barwy , to świadczy o tym kto rządzi w Łodzi
-
krokiet_z_grzybami
Raczysz żartować kolego... albo powiedz o jakim mieście mówisz bo chyba nie Łodzi... nie dalej jak 30min temu przejezdzalem przez scisle centrum i zywej osoby nie widzialem w barwach Widzewa... , nie wspominajac juz o zachodniej części Lodzi gdzie czerwonych barw praktycznie nigdy nie ujrzysz. Nie wypowiadaj się o okolicy stadionu jako o calym mieście :)Nerva1 pisze:Na mieście mocno aktywny Widzew, praktycznie wszędzie można spotkać barwy , to świadczy o tym kto rządzi w Łodzi
-
łodzianin98
To jest to ich "Czerwone Śródmieście", czy "Bałuty Pany"?
Władcy łodzi pod eskorta nie wiadomo dlaczego jak nikogo poza czerwonymi nie ma?dziwna sprawa :)
Uwierz, że osiedle będzie bardziej wartościową skarbnica wiedzy niż to forum.
p.s. to baluty
p.s. to baluty
-
łodzianin98
No niestety, Bóg pokarał i nie mieszkam na osiedlu.
Tymczasem na al. Piłsudskiego

Tymczasem na al. Piłsudskiego

-
pijany powietrzem
młyn Widzewa niecałą godzine przed pierwszym gwizdkiem, imponująco to wyglada, szkoda ze bez gości ale na ten temat napisano już wszystko...

Prawdziwi AWanturnicy opanowali ul. Piotrkowską.
Widac, że flaga "serce Łodzi" to tak na otarcie łez po skrojonej WŁ ? :D
Widac, że flaga "serce Łodzi" to tak na otarcie łez po skrojonej WŁ ? :D
SERCE MIASTA!

-
obiektywnyFAN
Była jakaś oprawa poza tą z pelerynami?
-
łodzianin98
NieobiektywnyFAN pisze:Była jakaś oprawa poza tą z pelerynami?
Była sektorówka na początku czy mi sie zdawało bo tak jednym okiem oglądałem??
Była powiększona replika Rolniczego, jakaś pod zegarem, kondomy tworzące napis "DERBY SĄ NASZE" i tyle.ban82 pisze:Była sektorówka na początku czy mi sie zdawało bo tak jednym okiem oglądałem??
Był jeszcze transparent że dla Reaktywacji będą grzeczni i spokojni.
nikodem pisze:Czyżby wielcy ultrasi widzefa (AMF itp)nic nie odpalili ma derbach?
Na poczatku meczu spiker apelował o stanie koło swoich krzesełek i kulturalny doping oraz nie wchodzenie na murawe:)To chyba wystarczy dlaczego wyglada to tak słabo.
-
Czerwiec_76
Jakie liczyby zgod/ukladow Widzewa na derbach? Niewidac flag Wisly ani Ruchu...zamiast flag to reklamy rozwieszone wzdluz boiska...do derbow Krakowa czy Trojmiasta daleko.....
Ostatnio zmieniony 17.05.2017, 21:08 przez Czerwiec_76, łącznie zmieniany 1 raz.
-
WhyAlwaysMe
Pewnie, na Ruch sie zbierzecie, bo bedzie wlasciwa strona blo po drugiej stronie, pokrzyczycie wtsk i kolejne 20 meczy z zapelnionym 15% mlyna, elo ziomVAL0 pisze:nikodem pisze:Czyżby wielcy ultrasi widzefa (AMF itp)nic nie odpalili ma derbach?
Na poczatku meczu spiker apelował o stanie koło swoich krzesełek i kulturalny doping oraz nie wchodzenie na murawe:)To chyba wystarczy dlaczego wyglada to tak słabo.
Czerwiec_76 pisze:Jakie liczyby zgod/ukladow Widzewa na derbach? Niewidac flag Wisly ani Ruchu...
Co ma Wisła być na derbach jak ledwo uzbierali ekipe na kielce?
-
łodzianin98
Chujem wiało na tych derbach i sportowo i kibicowsko.
Może akcje poderbowe uratują...
Może akcje poderbowe uratują...
Wisły koło 250-300 w Kielcach w środku tygodnia, zbieraj ekipe,rób zasadzke, krój i napierdalaj tą ekipe która się ledwo zebrała ;-)Barwiejuk pisze:Czerwiec_76 pisze:Jakie liczyby zgod/ukladow Widzewa na derbach? Niewidac flag Wisly ani Ruchu...
Co ma Wisła być na derbach jak ledwo uzbierali ekipe na kielce?
Na trybunach licho, na boisku szkoda gadać. Zwykła, gówniana, czwartopoziomowa kopanka. Lipa.
Śmiem wątpić czy nawet wejście ŁKSu by cokolwiek poprawiło.
Śmiem wątpić czy nawet wejście ŁKSu by cokolwiek poprawiło.
Wisła miała swój mecz ale Ruchu nie było widać, no cóż miejsca dla pikników ważniejsze niż dla zgódCzerwiec_76 pisze:Jakie liczyby zgod/ukladow Widzewa na derbach? Niewidac flag Wisly ani Ruchu...
Wiem, wiem nie powinno się oceniać meczu z perspektywy TV, ale tak szczerze to wyglądało to bardzo słabo. Przeciętne oprawy, zero piro, doping też wydawał się co najwyżej solidny, nawet bluzgi jakieś takie bez mocy. Coś mi się wydaje, że Widzewiacy żałują, że jednak nie wpuścili ŁKSu. Bez gości równie dobrze mógłby tak wyglądać mecz z Motorem Lubawą czy innym Sokołem Aleksandrów Łódzki. Oby jak najmniej takich derbów.
-
WhyAlwaysMe
Derby Krakowa mobilizacja Ruchu i 1000 osob. Ukladowicz
Derby Lodzi ...? Zgoda
Derby Lodzi ...? Zgoda
Widzew zabil derby
Ale jak to, replikę straconej flagi?!?! Może ktoś z Chorzowa potwierdzić?Mr.KKK pisze:Była powiększona replika Rolniczego, jakaś pod zegarem, kondomy tworzące napis "DERBY SĄ NASZE" i tyle.ban82 pisze:Była sektorówka na początku czy mi sie zdawało bo tak jednym okiem oglądałem??
Gości brak, piro brak. Jednym słowem padaka.
I jeszcze ten trans ''Dla dobra reaktywacji posłuchamy waszych racji''. Kulturalnie i grzecznie na tym Widzewie. Zero spontanu.
I jeszcze ten trans ''Dla dobra reaktywacji posłuchamy waszych racji''. Kulturalnie i grzecznie na tym Widzewie. Zero spontanu.
Na Widzewie pełen modern football, a na mieście ŁKS baluje z najważniejszymi flagami rywala.
Co do męczu, na trybunach jakaś komedia, jedyna oprawa na "derbach" to worki w barwach i sektorówka ściągnięta minutę po rozwinięciu. Gdzie podział się stary Widzew który budził szacunek wśród kiboli? Przeminął wraz z liderem Jędrasem.
Co do męczu, na trybunach jakaś komedia, jedyna oprawa na "derbach" to worki w barwach i sektorówka ściągnięta minutę po rozwinięciu. Gdzie podział się stary Widzew który budził szacunek wśród kiboli? Przeminął wraz z liderem Jędrasem.
No widzisz u was takiej oprawy nie bedzie bo na wiacie wieje nuda a w kondomach to was trzymali dlatego jest was taka garstka :)Mr.KKK pisze:Była powiększona replika Rolniczego, jakaś pod zegarem, kondomy tworzące napis "DERBY SĄ NASZE" i tyle.ban82 pisze:Była sektorówka na początku czy mi sie zdawało bo tak jednym okiem oglądałem??
Rolnicze stracili już dawno i zrobili se większą wersje https://youtu.be/IIqhD911HaU 1 z filmiku.Ineder56 pisze:Ale jak to, replikę straconej flagi?!?! Może ktoś z Chorzowa potwierdzić?Mr.KKK pisze:Była powiększona replika Rolniczego, jakaś pod zegarem, kondomy tworzące napis "DERBY SĄ NASZE" i tyle.ban82 pisze:Była sektorówka na początku czy mi sie zdawało bo tak jednym okiem oglądałem??
-
ImperatorMistrz
Łks na mieście a Ty w telefonie balujesz:) tylko nie zapomnij tinder włączyć aby impreza była lepsza.MW10 pisze:Na Widzewie pełen modern football, a na mieście ŁKS baluje z najważniejszymi flagami rywala.
Łks na mieście w sercu policyjnego monitoringu a w dodatku pod lokalem gdzie ochroniarkami są ludzie z ekipy. "Szacunek"
posrana to ty byłaś odpalić rac póki co, sektórówki tez wam zabronili namalować ?
Taa,ten Śląsk Wrocław to samo.Nie pojechał na rogatki miasta ,żeby się spotkać z wielkim Widzewem.Cees pisze:Łks na mieście w sercu policyjnego monitoringu a w dodatku pod lokalem gdzie ochroniarkami są ludzie z ekipy. "Szacunek"
Już nie wspominając o tych cholernych zamkach w drzwiach autokaru.
Ba, a ostatnio policja przeszkodziła w takiej zasadzce,och co to miało nie być.Szkoda bo miejsce nie było w ogóle przypałowe...
Dobrze ,że ŁKSu nie było na derbach bo aż strach pomyśleć.
S z a c u n e k !
P.S.Dlaczego środowisko kibiców Widzewa ukradło/powieliło pieśń kibiców Łódzkiego Klubu Sportowego "to my kibice Łodzi,wódka nam nie szkodzi""???
Jak to jest wzorować się na lokalnym rywalu???
Kolejne pytanie: z zapowiedzi środowiska kibiców Widzewa,przed rundą wiosenną wynikało,że ultraska Widzewa powróci na należyte Im miejsce (wszak nowy obiekt).Rozumiem,że to co oglądamy,te "pokazy" sztuki ultras od początku rundy to jest sama esencja widzewskości??
To jest ten Wasz poziom?Przykład dzisiejsze "derby"...?
Ż E N A D A
Tak na marginesie to dobra taktyka-ujawnić sie pod Kebab Housem żeby psy mogły zablokować Widzew a wasze ochroniarki mogły spokojnie popracować. Bo tak to l4 albo w pracy sie nie biją :)