Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
]
100% popieram.To nas właśnie różni przede wszystkim drodzy rywale zza miedzy.[/quote]
a jeszcze do niedawna ŁKS był pełnym sukcesów klubem wielosekcyjnym... Czyli co, teraz okazuje się, że sukcesów niet, za to cały czas bryndza, padlina i wiatr w oczy -> fanatyzm?[/quote]
jeszcze do niedawna ŁKS był pełnym sukcesów klubem wielosekcyjnym... Czyli co, teraz okazuje się, że sukcesów niet, za to cały czas bryndza, padlina i wiatr w oczy -> fanatyzm?[/quote]
Przypominam kolego że ŁKS ma w najwyższej klasie rozgrywkowej siatkarki , koszykówka też nieźle stoi itp.bez napinki
100% popieram.To nas właśnie różni przede wszystkim drodzy rywale zza miedzy.[/quote]
a jeszcze do niedawna ŁKS był pełnym sukcesów klubem wielosekcyjnym... Czyli co, teraz okazuje się, że sukcesów niet, za to cały czas bryndza, padlina i wiatr w oczy -> fanatyzm?[/quote]
jeszcze do niedawna ŁKS był pełnym sukcesów klubem wielosekcyjnym... Czyli co, teraz okazuje się, że sukcesów niet, za to cały czas bryndza, padlina i wiatr w oczy -> fanatyzm?[/quote]
Przypominam kolego że ŁKS ma w najwyższej klasie rozgrywkowej siatkarki , koszykówka też nieźle stoi itp.bez napinki
-
a jeszcze do niedawna ŁKS był pełnym sukcesów klubem wielosekcyjnym... Czyli co, teraz okazuje się, że sukcesów niet, za to cały czas bryndza, padlina i wiatr w oczy -> fanatyzm?[/quote]old school CRBB pisze:]
100% popieram.To nas właśnie różni przede wszystkim drodzy rywale zza miedzy.
Przypominam kolego że ŁKS ma w najwyższej klasie rozgrywkowej siatkarki , koszykówka też nieźle stoi itp.bez napinki[/quote]
ale to teraz świadczy o kibicowaniu sukcesom czy o czym? Bo już się pogubiłem...
tak, zalogowałem się, żeby napisać
___
___
-
Ogólnie to super, że tak ŁKSiacy interesujecie się wszystkim co na Widzewie. To pokazuje jak bardzo nie potraficie bez Widzewa żyć. A wasze śmichy chichy z frekwencji, ''janków'' pokazują jak bardzo jesteście zakompleksieni.
U was ''janki'' odpuściły, odpuścili starsi kibice, odpuścili ludzie którzy chcą przyjść na mecz z dziećmi, bo już nie mogą znieść widoku amfiteatru i tej garstki patusów. No ale traci na tym wasz klub i to bardzo, a Widzew jako klub bardzo zyskuje w wielu aspektach. Śmiejcie się więc dalej, ale każdy wie, że to już jest powoli śmiech przez łzy :D
Ciekawi mnie jeszcze wpis jednego z Łksiaków odnośnie patentu na wniesienie flag. Skoro jesteście taką patenciarską ekipą to zamiast płakać jak pizdy może znajdziecie sposób jak dostać się na derby? Przecież to powinien być dla was pryszcz, więc zamiast sterczeć pod telebimem wybierzcie się na Piłsudskiego i wbijcie na sektor gości sposobem.
U was ''janki'' odpuściły, odpuścili starsi kibice, odpuścili ludzie którzy chcą przyjść na mecz z dziećmi, bo już nie mogą znieść widoku amfiteatru i tej garstki patusów. No ale traci na tym wasz klub i to bardzo, a Widzew jako klub bardzo zyskuje w wielu aspektach. Śmiejcie się więc dalej, ale każdy wie, że to już jest powoli śmiech przez łzy :D
Ciekawi mnie jeszcze wpis jednego z Łksiaków odnośnie patentu na wniesienie flag. Skoro jesteście taką patenciarską ekipą to zamiast płakać jak pizdy może znajdziecie sposób jak dostać się na derby? Przecież to powinien być dla was pryszcz, więc zamiast sterczeć pod telebimem wybierzcie się na Piłsudskiego i wbijcie na sektor gości sposobem.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
wiekszosc osob przejmuje zajawke na dany klub naturalnie z racji miejsca wychowania , od starszych kolegow itpEntlicheck pisze:Może i tak .... moze i wybraliśmy klub na wymarciu ,ale pamiętaj że to tylko wzmaga fanatyzm ... A głównie dzięki niemu jesteście za każdym razem w d**** , i zastanawiacie się "jak to , ten słaby ŁKS ?? "
I pamiętaj że ty i tobie podobni , wybrali po najmniejszej linii oporu klub, bo jest was dużo , bo liga mistrzów , bo Boniek bo pół polski to wy , itp itd. Polecieliscie po najmniejszej linii oporu , bo tak było latwiej.... naromiast bycie LKSiakiem wymaga charakteru i fanatyzmu .
U was nic tego nie wymaga , dlatego większość waszej publiki to Janki które przykładowo cieszą się że nie wejdziemy na derby , jak ktoś im każe klaskać i, to będą klaskać , a jak ktoś każe im usiasc , to sami będą pilnowali numerowanych miejsc... I bardzo , ale to bardzo nas nienawidzą - nie mając nawet z nami żadnej styczności ....
ty popierdolcu jak wyzej opisales zrobiles se za mlodu analize punkt po punkcie typu boniek vs wieszczycki, charakter vs latwizna i wyszło ci ze wiekszym gitem zostaniesz na aleja uni. ciekawe podejscie
razem z radicalem i dintre powinniscie se zalozyc klub smutnego pejsa i tam pisac te wasze fantazje o jankach, piknikach, i trzesącym miastem rodem galernikow
-
Mało wiesz kumaczu, bo już kilka razy było na was coś robione. Ale o tym nikt nie wspominał w necie, żeby takie życiowe ofermy jak ty nie czerpały stąd wiedzy.Entlicheck pisze:Was trafila na tym samym wyjeździe Lechia i Śląsk , a wy wjebaliscie się na przypał , atakując chyba w najbardziej przypalowym momencie w jakim dało radę... ale co się dziwić sytuacja was zmusiła... 4 dni do derbów a wy w odwecie za flagi jedyne co zrobiliście do tamtej soboty - to postanowiliscie nas nie wpuścić na derby....
dintre pisze:Wiele lat temu, kiedy na stadionach można było wykręcić naprawdę grubą awanturę kiedy paliliśmy Robotnicze, nie wyskoczyła nawet jedna osoba z Widzewa,,, resztę dopowiedzcie sobie sami
Następny co zgrywa kumatego, w tym czasie zaczynaliśmy zrywać wam flagę troublemakers. Za to pochwal się ile osób od was wyskoczyło, gdy Szczakowianka wam zwinęła flagę z płotu klatki? :)
-
Ojszczane żydy sapią o " jankach" na RTS bo tak wymaga tego ich sytuacja obecna ,na Amfiteatr Uryna zbiera się po 3 koła . Niech im się frekwencja podniesie diametralnie to zmienia ton jak z Fan Clubami , kiedyś wieś , wyszydzanie a dziś cieszą żydowskie mordy z każdego nowego " wiesniaka " mało w portki nie narobiąc .W odwrotnej sytuacji u nich 10 tys to ta ekipa TOP 3 z kraju , 5 tys najlepszych ultras z wypierdolona stylóweczka a reszta 3 tysie to zgody i też wszyscy kumaci.
Te cymbały dalej nich sobie wmawiają między sobą ze 99 % frekwencji na Piłsudskiego to pikole z trabkami i pomalowanymi ryjami , tonący brzytwy się chwyta dlatego będziecie siedzieć na dupach przed telebimem bo RTS tak zarządził , a wy macie się podprzadkowac i tyle .
Te cymbały dalej nich sobie wmawiają między sobą ze 99 % frekwencji na Piłsudskiego to pikole z trabkami i pomalowanymi ryjami , tonący brzytwy się chwyta dlatego będziecie siedzieć na dupach przed telebimem bo RTS tak zarządził , a wy macie się podprzadkowac i tyle .
-
Taa, hmmm...powiało grozą :*yurez pisze:Ojszczane żydy sapią o " jankach" na RTS bo tak wymaga tego ich sytuacja obecna ,na Amfiteatr Uryna zbiera się po 3 koła . Niech im się frekwencja podniesie diametralnie to zmienia ton jak z Fan Clubami , kiedyś wieś , wyszydzanie a dziś cieszą żydowskie mordy z każdego nowego " wiesniaka " mało w portki nie narobiąc .W odwrotnej sytuacji u nich 10 tys to ta ekipa TOP 3 z kraju , 5 tys najlepszych ultras z wypierdolona stylóweczka a reszta 3 tysie to zgody i też wszyscy kumaci.
-
powialo gejemzkamienicywokolicy pisze: Taa, hmmm...powiało grozą :*
-
noo...jak napisałeś :)error04 pisze:powialo gejemzkamienicywokolicy pisze: Taa, hmmm...powiało grozą :*
-
Rozpierdala mnie jak ktoś pisze co by to Widzew nie zrobił jak by akcja na trasie się udała.
Skąd ku*** wiecie?
Ja mogę powiedzieć że szczęściem Waszym że policja Was złapała bo by było dużo gorzej dla Was.
Was już naprawdę coraz mniej osób szanuje, i nie pierdolcie że ktoś ciśnie po Was bo Was nie lubi, nie jesteście śmieszni i tyle.
c**** ostatnio zrobiliście, w******* od Śląska&Lechii (nie, nie w******* tylko kitranie się w autokarach), w******* od ŁKS FC Piotrków, obiecanie Śląskowi wjazdu pod kasy po czym mówienie że stoicie gdzieś na rogatkach pod miastem, strata 4 w tym 2 ważnych flag ( o czymś zapomniałem?).
I teraz macie czelność mówić że co to by nie było jak by Wam akcja się udała...
Teraz napiszcie o Hutniku.
Skąd ku*** wiecie?
Ja mogę powiedzieć że szczęściem Waszym że policja Was złapała bo by było dużo gorzej dla Was.
Was już naprawdę coraz mniej osób szanuje, i nie pierdolcie że ktoś ciśnie po Was bo Was nie lubi, nie jesteście śmieszni i tyle.
c**** ostatnio zrobiliście, w******* od Śląska&Lechii (nie, nie w******* tylko kitranie się w autokarach), w******* od ŁKS FC Piotrków, obiecanie Śląskowi wjazdu pod kasy po czym mówienie że stoicie gdzieś na rogatkach pod miastem, strata 4 w tym 2 ważnych flag ( o czymś zapomniałem?).
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
Tak zapomnaiels ze ostatnie spotkanie band Widzew rozjebal wasza w pyl i jestescie tak posrani na sama mysl o Dhw ze glowa malaMr.KKK pisze:Rozpierdala mnie jak ktoś pisze co by to Widzew nie zrobił jak by akcja na trasie się udała.
Skąd ku*** wiecie?
-
Mr.KKK pisze:Rozpierdala mnie jak ktoś pisze co by to Widzew nie zrobił jak by akcja na trasie się udała.
Skąd ku*** wiecie?
Po co mówić o Hutniku każdy sam sobie wyciągnął wnioski , w ostatnim starciu z Rts macie plecy , nikt już nie popełni błędów Potoku / Poddębic gdzie po sezonach upokarzających Rodowitych Rts was poprostu zlekceważył i poniósł zasłużoną karę , nie jest tajemnicą że jesteście lepiej zorganizowani i tyle , bez ciśnień
-
Tak samo mówili po stracie Robotniczego... i co? Sam sobie odpowiedz.stefan pisze:Mr.KKK pisze:Rozpierdala mnie jak ktoś pisze co by to Widzew nie zrobił jak by akcja na trasie się udała.
Skąd ku*** wiecie?
Po co mówić o Hutniku każdy sam sobie wyciągnął wnioski , w ostatnim starciu z Rts macie plecy , nikt już nie popełni błędów Potoku / Poddębic gdzie po sezonach upokarzających Rodowitych Rts was poprostu zlekceważył i poniósł zasłużoną karę , nie jest tajemnicą że jesteście lepiej zorganizowani i tyle , bez ciśnień
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Latach upokorzen ja rozumiem ze piszesz o swoich marzeniach ale zejdz na ziemie :)bo upokrzenie to was spotyka w ostatnim czasie caly czas :) to samo moge Ci napisac piotrkowska was zlekcewazylismy...
-
Czy obecny stadion Widzewa jest w tym samym miejscu co był? Jak tak to czy wejście na sektor gości jest od tej samej strony co był?
-
Tak jest w tym samym miejscu wejscie jest od torow jak kiedys tylko teraz z jakiegos dziwnego powodu jest miedzy sektorami A i B a kiedys bylo miedzy B i C.aczytoważne? pisze:Czy obecny stadion Widzewa jest w tym samym miejscu co był? Jak tak to czy wejście na sektor gości jest od tej samej strony co był?
-
Mam pytanie dot. tej słynnej w całym kraju "wojnie na murach".
Kto to zapoczątkował, Widzew czy ŁKS? i czy to były działania pro-kibicowskie?
Bo gdzieś obiło mi się o uszy, że za tym stały osoby kompletnie niezwiązane z ruchem kibicowskim jednych, czy drugich.
Kto to zapoczątkował, Widzew czy ŁKS? i czy to były działania pro-kibicowskie?
Bo gdzieś obiło mi się o uszy, że za tym stały osoby kompletnie niezwiązane z ruchem kibicowskim jednych, czy drugich.
-
Dziś mi się obiło o uszy, że ŁKS pali wroty wczoraj na SM(około 15 osób). Niech ktoś potwierdzi.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
chłopie weź się ogarnij co z tego jeśli tak było? ganianki, bitki osiedlowe to standard w derbowym mieście.
Jeśli wszystkie takie zdarzenia będą opisywane to zabraknie internetu.
Jeśli wszystkie takie zdarzenia będą opisywane to zabraknie internetu.
-
1.Próba przerobienia ŚŻK na swoją modłę nie wychodzi.
2. Pojawia się nowe -AK chyba nie trafiony pomysł?
3. Spróbujcie coś z PZPR.
2. Pojawia się nowe -AK chyba nie trafiony pomysł?
3. Spróbujcie coś z PZPR.
-
Patrzyliście trochę na mecz Świtu z Drwęcą, na jutubach? Mecz jak to 4 liga, ale najlepsze było to, co działo się po prawo od ekranu - na czacie. Kto nie był - niech żałuje. 90 minut rozpierdolu totalnego na linii ŁKS-Widzew.
Myślałem, że my robimy tutaj mega gnój i trzodę, ale mieniam zdanie. W porównaniu do poziomu komentarzy na YT, to jesteśmy tutaj elitą ogłady i kultury słowa :)
Myślałem, że my robimy tutaj mega gnój i trzodę, ale mieniam zdanie. W porównaniu do poziomu komentarzy na YT, to jesteśmy tutaj elitą ogłady i kultury słowa :)
-
Ja od razu te komentarze wyłączyłem. Dramat.
-
Ja tam miałem dzisiaj przyjęcie komunijne, więc po tych wszystkich "ą" "ę" "proszę" "dziękuję" stęskniłem się za "k******" "żydami" i "chujami" ;), więc komentarze śledziłem z uwagą XDStareBałuty1908 pisze:Ja od razu te komentarze wyłączyłem. Dramat.
A tak poważnie: masz rację. Co za dużo, to nawet świnia nie zeżre.
-
Na stadionie oglądałem dziś Sokół Aleksandrów - Sokół Ostróda, a w telefonie Świt - Drwęca. Co ta trzecia liga robi z człowieka na stare lata ;)
-
Pytanie do Widzewiaków. Czy te koszulki pojawiły się kiedyś w ogólnodostępnej sprzedaży ? Czy tylko ekipa się w takich wozi ?

-
Derby i po derbach. Mecz bez historii. Owszem,fajna oprawa,dobry doping,ale to co działo sie w trakcie meczu na mieście powinno być w sektorze gości. Kibice którzy znają prawdziwy"smak" derbów napewno są rozczarowani,i kibicowsko i piłkarsko.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Koszulki debiutują na wyjeździe w Wysokim Mazowieckim, nie są w ogólnej sprzedaży.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
ŁKS podczas derbów wywiesił "na mieście" tylko "Awanturników" do góry kołami czy pozostałe flagi RTS-u także ? czy "Awanturnicy" zostali po tym fakcie zniszczeni czy skończyło się tylko na pokazaniu do góry kołami ?
-
ŁKS pokazał do góry kołami czerwono-żółtą flagę "Widzew Łódź", a nie Awanturników.Polish Power pisze:ŁKS podczas derbów wywiesił "na mieście" tylko "Awanturników" do góry kołami czy pozostałe flagi RTS-u także ? czy "Awanturnicy" zostali po tym fakcie zniszczeni czy skończyło się tylko na pokazaniu do góry kołami ?
jestesmywaszastolica pisze:c*** z tym gazem i tymi oprawami, ja się pytam gdzie rekiny mają d***?
-
Sorry, mój błąd. Czy została po pokazie zniszczona czy czeka na inną okazję ?
-
Została spalona.Polish Power pisze:Sorry, mój błąd. Czy została po pokazie zniszczona czy czeka na inną okazję ?
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
jest jakieś foto jak płonie ?
-
@Michu Łódź Napisałeś na ogólnym:
Huragan wystawił nie jednego kopacza"na lewo" tylko czterech czy pięciu, o ile pamiętam.
Wytykasz nam, że dostaliśmy walkowera, o którego nie ma sie co w ogóle przyjebać. I nie ma to znaczenia czy akurat grał tam ŁKS, Widzew czy Koło Gospodyń Wiejskich z Bedonia.
Napisz jeszcze, że Wy byście takich punktów walkowerem nie przyjęli, bo Wam honor nie pozwala ;)
Michał, trochę zdrowego rozsądku.Pamiętajcie, że gdyby nie walkower to już bylibyście w tabeli za nami ;)
Huragan wystawił nie jednego kopacza"na lewo" tylko czterech czy pięciu, o ile pamiętam.
Wytykasz nam, że dostaliśmy walkowera, o którego nie ma sie co w ogóle przyjebać. I nie ma to znaczenia czy akurat grał tam ŁKS, Widzew czy Koło Gospodyń Wiejskich z Bedonia.
Napisz jeszcze, że Wy byście takich punktów walkowerem nie przyjęli, bo Wam honor nie pozwala ;)
-
Tak samo nie przyjęlibyście propozycji rozegrania meczu u siebie gdy rywal wam to proponuje? Z resztą popytaj kolegów to może Ci powiedzą coś o meczu z Ursusem ;)
-
ŁKS dostał zakaz wyjazdowy za spalenie flagi i mają spokój do końca sezonu. Zapewne ta decyzja jest im na rękę, bo doskonale sobie zdają sprawę z tego, że Widzew coraz bardziej aktywny i duże prawdopodobieństwo, że mogli mieć ''umilone'' powroty z Warszawy.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Wypociny napisal m.in niejaki Kuczmera, wasz wieloletni sympatyk.
Jak w wielu poprzednich przypadkach ow"redaktor" nie zadal sobie trudu by sprawdzic jak jest w rzeczywistosci. Wolal jak zwykle napisac pol prawde. Zeby nie napisac podle łżąc:
[link]
Jak w wielu poprzednich przypadkach ow"redaktor" nie zadal sobie trudu by sprawdzic jak jest w rzeczywistosci. Wolal jak zwykle napisac pol prawde. Zeby nie napisac podle łżąc:
[link]
-
Wystarczy że mają już co robić w Łodzi panowie z Karolewa rece pelne roboty wiec takie powroty z Warszawy wycienczyly by kolegow zza miedzy fizycznie...wroc,nogi pelne biegania;)Janiol pisze:ŁKS dostał zakaz wyjazdowy za spalenie flagi i mają spokój do końca sezonu. Zapewne ta decyzja jest im na rękę, bo doskonale sobie zdają sprawę z tego, że Widzew coraz bardziej aktywny i duże prawdopodobieństwo, że mogli mieć ''umilone'' powroty z Warszawy.
-
No z tym walkowerem to nie do końca było tak, że ewidentny. Moim zdaniem sprawa dyskusyjna. Huragan zgłosił tych zawodników, tyle, że do mazowieckiego związku piłki nożnej, a zatem do swojego macierzystego. Stety lub niestety w tym roku nastąpiła reorganizacja lig i teraz zgłoszenia powinny być kierowane do ŁZPNu, ponieważ on prowadzi rozgrywki. Niemniej byli to zawodnicy, którzy grali w Huraganie, a nie ktoś nie wiadomo kto. W moim odczuciu w takiej sytuacji przy połączeniu lig i dużym chaosie organizacyjnym Mzpn powinien te dokumenty odesłać do ŁZPNu lub poinformować Huragan, że zgłoszenia należy dokonać w ŁZPNie. Oczywiście to błąd formalny i można to było zinterpretować jako walkower. Biorąc jednak pod uwagę wyjątkową sytuację w tym sezonie (reorganizacja) można też było przymknąć na to oko, powtórzyć mecz etc.
Niemniej powtórzę raz jeszcze - Łzpn miał pełne prawo do przyznania w/o dla Łksu, a Huragan zapłacił za gapiostwo, nie ma co tutaj winić Łksu czy doszukiwać się sensacji.
Ale z drugiej strony sprawa Millera pokazuje, że nieuprawniony (?) zawodnik może zagrać i całą rundę, a klubu się za to ne każe :)
Niemniej powtórzę raz jeszcze - Łzpn miał pełne prawo do przyznania w/o dla Łksu, a Huragan zapłacił za gapiostwo, nie ma co tutaj winić Łksu czy doszukiwać się sensacji.
Ale z drugiej strony sprawa Millera pokazuje, że nieuprawniony (?) zawodnik może zagrać i całą rundę, a klubu się za to ne każe :)
-
ufff można odetchnąć bo janiol przebrany za tirówke chciał nam powroty umilać. Będąc za Widzewem nawet byś sie nie musiał za kurwe specjalnie przebierać w sumieJaniol pisze:ŁKS dostał zakaz wyjazdowy za spalenie flagi i mają spokój do końca sezonu. Zapewne ta decyzja jest im na rękę, bo doskonale sobie zdają sprawę z tego, że Widzew coraz bardziej aktywny i duże prawdopodobieństwo, że mogli mieć ''umilone'' powroty z Warszawy.
i
-
No dokladnie Lks teraz sie cieszy nze ich Widzew niebedzie dojedzal. Boze co za zjeby...