Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

FWC

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: FWC »

Jatoja49 pisze:Ogolnie to wy macie jazde w tej Łodzi, Łks wyzywa Rts od wiesniakow a pol ich skladu to fc, Rts wyzywa Łks od patoli z zaszczanych bram a tu gdzie obecnie pomieszkuje kibicuje sie Widzewowi i szczerze powiem że po 22 staram sie nie wychodzic na spacery bo strach :D no i na koniec jedni drugich wyzywaja od żydow a z tego co kojarze od zydow Łodzi zaczeła cisnac Legia. Obie strony przesadzaja , troche w tym hipokryzji
jeśli chodzi o żydów, to nie wiem czy to Legia zapoczątkowała, kiedyś miałem okazję rozmawiać z kilkoma starszymi stażem kibicami ŁKSu i powiedzieli, że wyzywanie Widzewa od żydów wzięło się stąd, że w latach 90 w Łodzi żyda uważano za coś najgorszego. Widzew natomiast ŁKSiaków wyzywa od żydów z powodu ich założycieli. Kto ma więcej racji w tym temacie każdy sobie sam rozkmini.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
iparts.pl
Jatoja49

Post autor: Jatoja49 »

FWC pisze:
Jatoja49 pisze:Ogolnie to wy macie jazde w tej Łodzi, Łks wyzywa Rts od wiesniakow a pol ich skladu to fc, Rts wyzywa Łks od patoli z zaszczanych bram a tu gdzie obecnie pomieszkuje kibicuje sie Widzewowi i szczerze powiem że po 22 staram sie nie wychodzic na spacery bo strach :D no i na koniec jedni drugich wyzywaja od żydow a z tego co kojarze od zydow Łodzi zaczeła cisnac Legia. Obie strony przesadzaja , troche w tym hipokryzji
jeśli chodzi o żydów, to nie wiem czy to Legia zapoczątkowała, kiedyś miałem okazję rozmawiać z kilkoma starszymi stażem kibicami ŁKSu i powiedzieli, że wyzywanie Widzewa od żydów wzięło się stąd, że w latach 90 w Łodzi żyda uważano za coś najgorszego. Widzew natomiast ŁKSiaków wyzywa od żydów z powodu ich założycieli. Kto ma więcej racji w tym temacie każdy sobie sam rozkmini.
Aha, no byc moze, nie wiem czemu sobie z tą Legia cos ujebałem
rozpierdol

Post autor: rozpierdol »

dmx777 pisze:podobno nawet chłopak ze wsi ktory jest za ŁKS jest git i rodowity. a chłopak ze sródmiescia z dziada pradziada ktory jest za widzewem jest chujem podmiejskim i pastuchem. i ma to sens i logike :)
Logiki i sensu nie ma to,że pisze w ten sposób ogórek z podrzędnego klubiku jakim jest gks Bełchatów.
1910
pankropek

Post autor: pankropek »

Wyjaśniło się już ostatecznie kto dziś na się nie decyzje co do gości? Będzie śmiesznie jak Widzew dostanie karę w postaci ujemnych punktów, których zabraknie do awansu i na pierwszym będzie ŁKS.
ban82

Post autor: ban82 »

Wiem że to nie ten kaliber ale jakie kary dostała Lechia gdy ŁKS-u nie wpuściła swego czasu?? Pewnie jakieś groszke i sprawa ucichła/
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

2 tys kary i -2 pkt w zawieszeniu na 6 miesięcy. Przestańcie z tą karą dla Widzewa , max będzie taka jak Lechii Tomaszów.
:twisted:
łodzianin98

Post autor: łodzianin98 »

ban82 pisze:Wiem że to nie ten kaliber ale jakie kary dostała Lechia gdy ŁKS-u nie wpuściła swego czasu?? Pewnie jakieś groszke i sprawa ucichła/
2000 zł bodajże i 2 punkty karne w zawieszeniu na pół roku
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Młodociany

Post autor: Młodociany »

RKS Radomsko wysypał się w Bełchatowie a jednym z osiedli przebiegł się trochę i wrócił do autokaru w jakieś max 25 osób chyba r******** przystanek i tyle z zabawy. 5 min akcja propsy
MW10

Post autor: MW10 »

stachuzrdg pisze:2 tys kary i -2 pkt w zawieszeniu na 6 miesięcy. Przestańcie z tą karą dla Widzewa , max będzie taka jak Lechii Tomaszów.
Z wypowiedzi ŁZPN można wywnioskować że punkty jeszcze w obecnym sezonie ;-)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Miasto nasze

Post autor: Miasto nasze »

MW10 pisze:
stachuzrdg pisze:2 tys kary i -2 pkt w zawieszeniu na 6 miesięcy. Przestańcie z tą karą dla Widzewa , max będzie taka jak Lechii Tomaszów.
NIe licz na ujemne punkty,jak to leciało? Aaa,Boniek nam załatwi :)
gringocwel

Post autor: gringocwel »

MW10 pisze:
W********** na forum pilkarskie z takimi rewelacjami frendzlu
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

Lechia dostała małą karę, ponieważ tam zastrzeżenia miały m.in. psy. Co do derbów, zastrzeżenia mają tylko posrańce.
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Nie p****** tylko kobietę swoją szyku dla Amiki. Z kasy na oprawę daj jej na fryzjera, solarium i paczkę prezerwatyw.
Mr.KKK

Post autor: Mr.KKK »

showmustgoon pisze:Nie p****** tylko kobietę swoją szyku dla Amiki. Z kasy na oprawę daj jej na fryzjera, solarium i paczkę prezerwatyw.
Szykuj to ty dupsko dla swojego ruskiego kolegi. :)
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
357.

Post autor: 357. »

o cykorach pisze tu rura która na propozycje solówek ma kupe w gaciach.
matka twoja z meliny już wrócila? chyba nie bo humor widac masz z****** ty kurewski tchórzu.
raadek

Post autor: raadek »

showmustgoon pisze:Nie p****** tylko kobietę swoją szyku dla Amiki. Z kasy na oprawę daj jej na fryzjera, solarium i paczkę prezerwatyw.
Ogolcie rowa showmust wypachnijcie podwiedzcie do jakiegos taniego hotelu, moze wasi ruscy koledzy beda milej wspominac spedzony czas niz podczas euro w pijalce....
ku*** musialem zejsc do waszego poziomu...
ŁKS ŁÓDŹ
BSM200

Post autor: BSM200 »

[quote="error04"]Bez czepia sie ale w jakis jezyku LKS pisze na transie? Futbol? Ja wiem ze polskie ekipy zaporzyczaja nazwy angielskie i do "football" bym sie nie czepial ale FUTBOL? mialo byc "fútbol" hipszanski/portugalki?[/quote

Z Ciebie jest naprawdę error. Przyjebałeś się do poprawnego "futbol", a walisz kloka w następnym zdaniu zaporzyczają. Nie żebym się czepiał, ale wiesz, chujnia trochę. Jak to się mówi? Przyganiał kocioł...
anty1908

Post autor: anty1908 »

error04 pisze:Bez czepia sie ale w jakis jezyku LKS pisze na transie? Futbol? Ja wiem ze polskie ekipy zaporzyczaja nazwy angielskie i do "football" bym sie nie czepial ale FUTBOL? mialo byc "fútbol" hipszanski/portugalki?

Chciałeś zabłysnąć - wyszedłeś na idiotę. Po pierwsze słowo futbol występuje w słowniku języka polskiego to raz, a dwa, że jak już kolega wyżej wspomniał po tym jak kaleczysz nasz język powinienieś trzymać mordę krótko.
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

Jak to było, że niby Reaktywacja ma lepsze liczbowo wyjazdy?

RANKING
http://bit.ly/2pBRTiM
podejźrzon

Post autor: podejźrzon »

Łódzki Klub Sportowy pisze:Jak to było, że niby Reaktywacja ma lepsze liczbowo wyjazdy?

RANKING
Robotnicze ma lepsze liczbowo wyjazdy.

Widzew Łódź / 8 wyjazdów / 1216 km / 591 średnia liczba
ŁKS Łódź / 9 wyjazdów / 1269 km / 368 średnia liczba

W wrzuconym rankingu wyjazd Widzewa do Białegostoku w 1600 osób liczony jest jako 0 pkt, ot masz odpowiedź na swoje pytanie.
jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz »

Łódzki Klub Sportowy pisze:Jak to było, że niby Reaktywacja ma lepsze liczbowo wyjazdy?

RANKING

Dobra już nie przesadzajmy. Widzew ma liczniejsze wyjazdy. Jakiś ranking km/ilość ludzi, dajmy spokój. Poza tym Widzew ma tu 8, a my 9 wyjazdów. Nie róbmy z siebie wyjazdowej potęgi i propagandy.
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Za wyjazd do Białegostoku byłoby więcej punktów niż za pozostałe :)
stachuzrdg

RANKING
Do cosinusa głąbie idź po korki bo ci coś z matematyką nie idzie.

Ta twoja matematyka jest jakaś dziwna - 591 jest mniejsze niż 368. Jest Nas o 60% więcej średnio na wyjeździe ale dla głąba Widzew ma gorsze wyjazdy.
Daan

Post autor: Daan »

Na 260 parchów w Lubawie, 120 z Włocławka. Im tez powiedziales ze są pastuchami?
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

Daan pisze:Na 260 parchów w Lubawie, 120 z Włocławka. Im tez powiedziales ze są pastuchami?
Kolego nie wiesz to się nie wypowiadaj! :-)

Włocławek jest częścią Teofilowa więc jak najbardziej są rodowici
Entlicheck

Post autor: Entlicheck »

jak fajnie poczytac wylewające sie kompleksy czerwonych wieśniaków :-D
Ta twoja matematyka jest jakaś dziwna
ważne ze wasza matematyka jest zawsze na szóstke...

100+ 100 + 100 = jakieś 500 osób :D
Daan

Kompleks?
Nie wiem czy znalazłoby się chociaż jedno pole na którym Widzewiak mógłby mieć kompleks w stosunku do Łksu.
Entlicheck

eheś .

Wczoraj byłem w Poddebicach, korzystając z pogody troche pospacerowałem po mieścinie....
i musze przyznać że aż oko sie cieszy widząc ze wasz tamtejszy FC opanował do perfekcji malowanie naszego herbu do góry nogami.... waszej kapusty nie widziałem nawet jednej :D

jak to sami nazywaliscie do niedawna ??
pomoge wam ... wg was samych hipokrytki - jest to KOMPLEKS NIŻSZOŚCI.
;)
podejźrzon

Entlicheck pisze:eheś .

Wczoraj byłem w Poddebicach, korzystając z pogody troche pospacerowałem po mieścinie....
i musze przyznać że aż oko sie cieszy widząc ze wasz tamtejszy FC opanował do perfekcji malowanie naszego herbu do góry nogami.... waszej kapusty nie widziałem nawet jednej :D
Może jakbyś choć trochę znał sytuację w mieście to byś zrozumiał. A tak możesz popierdolić tylko na kibice.net. Ale pomogę ci - w Poddębicach jakiś czas temu Widzew wytępił waszych kibiców, którzy teraz są w ukryciu i bunkrze, stąd klimaty anty gdzieniegdzie :).

A o grafy w tym mieście nie musisz się bać - pięknych herbów Widzewa nie brakuje.
Daan

Taa wielki klub z historią, z legendarnymi piłkarzami, tysiącami kibiców w całej Polsce, z pełnymi trybunami co 2 tygodnia - ma mieć kompleks niższości w stosunku do nic nie znaczącego klubu, który w nikim w Polsce nie wzbudza emocji, który ma garstkę kibiców na jednotrybunowym stadionie:)
W sumie to Wam współczuję. fanatyzmu wam nie brakuje, ale jestescie skazani na wymarcie. nie w tym to w nastepnym pokoleniu.
Entlicheck

podejźrzon pisze:
Entlicheck pisze:eheś .

Może jakbyś choć trochę znał sytuację w mieście to byś zrozumiał. A tak możesz popierdolić tylko na kibice.net. Ale pomogę ci - w Poddębicach jakiś czas temu Widzew wytępił waszych kibiców, którzy teraz są w ukryciu i bunkrze, stąd klimaty anty gdzieniegdzie :).

A o grafy w tym mieście nie musisz się bać - pięknych herbów Widzewa nie brakuje.

ehe chyba zes tam dawno nie był... tyle hektolitrow kompleksow na murach to chyba nawet w Łodzi nigdzie nie ma co tam ;)

a te ''piękne herby Widzewa'' o ktorych mówisz to chyba po piwnicach tam sobie malują... w centrum i po trasie tylko kompleksy względem jedynego Łodzkiego Klubu Sportowego plus kilka koślawych napisow RTS :)
podejźrzon

Entlicheck pisze:
ehe chyba zes tam dawno nie był... tyle hektolitrow kompleksow na murach to chyba nawet w Łodzi nigdzie nie ma co tam ;)

a te ''piękne herby Widzewa'' o ktorych mówisz to chyba po piwnicach tam sobie malują... w centrum i po trasie tylko kompleksy względem jedynego Łodzkiego Klubu Sportowego plus kilka koślawych napisow RTS :)
Skończ pierdolić o jedynym łódzkim klubie sportowym z****** pajacu, ciesz się że w tych Poddębicach na michę nie wyłapałeś.

A grafy są wszędzie, tylko ty jesteś ślepym prykiem.
Entlicheck

Jeszcze kontynuując temat wątpliwej RTSiackiej stylówki, kompleksów, i ogólnego zakłamania czerwonego środowiska .

Obrazek

czy młodzież ze Starego Widzewa to tak naprawde ta słynna, wypominana tutaj przez Widzewiaków - zajszczana patologia z ojsranych bram :D ??
aż cisnie sie na usta żeby wam pocisnąć od kserówek:) ale z takimi bohomazami to faktycznie jest niezła PATOLA :D

co wy macie w tych czerwonych glowach za mix, to nigdy nie zrozumiem....
hueheuehuehe
łodzianin98

Nieźle Wam ten zarząd na Piłsudskiego odpierdala.
Jak nie zakazuje wejścia ŁKSowi to Was poucza by nie odpalał rac bo zamkną Wam stadion...
To już za Cacka chyba mieliście lepiej, bo Ci to jakąś sraczkę o wszystko mają.
Tylko nie mówcie, że to dla dobra klubu, że Widzew się odradza i w ogóle. Takie bajki to możecie dzieciom w podstawówce na prelekcjach opowiadać.
Miasto nasze

łodzianin98 pisze:Nieźle Wam ten zarząd na Piłsudskiego odpierdala.
Jak nie zakazuje wejścia ŁKSowi to Was poucza by nie odpalał rac bo zamkną Wam stadion...
Tylko nie mówcie, że to dla dobra klubu, że Widzew się odradza i w ogóle. Takie bajki to możecie dzieciom w podstawówce na prelekcjach opowiadać.
c*** Ci do tego :)
łodzianin98

Miasto nasze pisze:
No i taka to dyplomatyczna rozmowa jest z 90% kolegów z al. Piłsudskiego
Miasto nasze

łodzianin98 pisze:
Miasto nasze pisze:
No i taka to dyplomatyczna rozmowa jest z 90% kolegów z al. Piłsudskiego
Ale jaką Ty chcesz rozmowe prowadzic,powiedziales co swoje i tyle.a to jakie mamy uklady z zarządem c*** cie powinno obchodzic.
łodzianin98

Miasto nasze pisze: Ale jaką Ty chcesz rozmowe prowadzic,powiedziales co swoje i tyle.a to jakie mamy uklady z zarządem c*** cie powinno obchodzic.
No widzisz, jednak tak jak Ciebie interesuje ile osób z ŁKSu na wyjazdy jeździ, kto jeździ, z jakimi flagami, kto ile razy dostał, co by Widzew nie zrobił gdyby tak mnie to interesuje co Wasz zarząd odwala :)
stachuzrdg

A jakiej ty się tu dyplomacji spodziewasz z wami.
Napinasz się swoim pytaniem i oczekujesz normalnej odpowiedzi.
Dziwisz się zarządowi który od psów słyszy ultimatum że jedna raca i wniosek do pojebanego wojewody o zamknięcie całego stadionu. Przecież decyzja wojewody nie będzie inna jak tylko zamknięcie stadionu na min 1 mecz a może i więcej.
Czy będziemy palić świeczki na derbach, nie mam takiej wiedzy. Osobiście jestem za odpuszczeniem w tym meczu piro. Doping 18 tys ludzi wystarczy aby te wasze idole zrobiły kupę w majty na Piłsudskiego 138.
ODPOWIEDZ