Komentarze-12-14 maja !

Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM

Beha

Re: Komentarze-12-14 maja !

Post autor: Beha »

nikodem pisze:Dobry wyjazd Motoru do Ostrowca.
Drugie,skąd taka kosa miedzy Stomilem a Żabolami?

Stare historie, jeszcze z lat 90-tych , oraz z początku XXI wieku. Górnik wytrzepał kiedyś w Olsztynie przed meczem bardzo dużą i znaną flagę Stomilu - "Stomil Ponad Wszystko" , potem w rewanżu Stomil wjechał udanie pod kasy Górnikowi, grubsza awantura była.

Jesienią też się działo w Zabrzu.

Tak swoją drogą - ma ktoś zdjęcie wywieszonej tej flagi w młynie Górnika?
Została ona zniszczona?
iparts.pl
Endless

Post autor: Endless »

Beha pisze:

Stare historie, jeszcze z lat 90-tych , oraz z początku XXI wieku. Górnik wytrzepał kiedyś w Olsztynie przed meczem bardzo dużą i znaną flagę Stomilu - "Stomil Ponad Wszystko" , potem w rewanżu Stomil wjechał udanie pod kasy Górnikowi, grubsza awantura była.

Została ona zniszczona?

Została rozszarpana na meczu. Dodatkowym aspektem jest to, że Stomil swego czasu miał dość egzotyczną zgodę/układ z Ruchem. Ogólnie Stomil najbardziej pokrojony w swojej historii był przez Górnika właśnie. Stracili kilka flag. Z drugiej strony jednak potrafili przejechać 500km i tak jak pisałeś udanie harcować pod stadionem, także na tej linii Stomil ma swoje największe porażki i jedne z lepszych akcji h zarazem.
Beha

Endless pisze:
Beha pisze:

Została ona zniszczona?

Została rozszarpana na meczu. Dodatkowym aspektem jest to, że Stomil swego czasu miał dość egzotyczną zgodę/układ z Ruchem. Ogólnie Stomil najbardziej pokrojony w swojej historii był przez Górnika właśnie. Stracili kilka flag. Z drugiej strony jednak potrafili przejechać 500km i tak jak pisałeś udanie harcować pod stadionem, także na tej linii Stomil ma swoje największe porażki i jedne z lepszych akcji h zarazem.

Układ był przez chyba jeden sezon, 96/97, albo 97/98 .

Nie wiem, czy więcej flag Stomilowi nie pokroiła Legia (ze trzy po wjeździe w młyn, dwie czy trzy w Grójcu, Kormoran, flaga Polonii Bydgoszcz, plus coś jeszcze wcześniej, ale nie pamiętam dokładnie) .Stomil też Legii coś wykroił (Żyrardów oraz chyba Brodnica)

Nie jestem ze Stomilu, więc więcej mógłby napisać ktoś z Olsztyna.
Beha

Edit: Braniewo, nie Brodnica.
Pomyliłem miasta.
Stomil jeszcze wytrzepał w latach 90- tych fajną i oryginalną fanę Ornety (FC Legia)
andreew_eop

Post autor: andreew_eop »

Policjanci zapobiegli ustawce pseudokibiców ŁKS Łódź i Widzewa na autostradzie A1

http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale ... ,12077574/
AL BUNDY

Post autor: AL BUNDY »

Sensi_ pisze:
error04 pisze:
Bastian pisze:Legia dziś w ogóle dopinguje, co jest samo w sobie pewnie kserem Widzewa.
Nawet nasz gniazdowy pisal o tym. Ale rozumiem ze Legiuni czepiac sie nie mozna a za miesiac/dwa bedzie ze to Legia wymyslila a Widzew kseruje.
aaaa to jak gniazdowy pisał to zmienia postać rzeczy ;)
rzutkarny pisze:E gdzie. Przecież każdy wie, że wśród pionierów ruchu kibicowskiego nad Wisłą jest Widzew. Legia i ŁKS kserowały. Mi najbardziej podobają się widzewskie piosenki "Jesteśmy zawsze tam" i "Mistrzem Polski jest Widzew". Czy "nawet wasz gniazdowy" mógłby opisać jak je tworzyliście?

Swoją drogą samo w sobie pisanie o kserowaniu przez ekipę, której piosenki nazywają się "Broendby" czy "Sevilla" to jest jakiś grubszy temat dla lekarza.
old[Z] pisze: Ja w tym miejscu chciałbym bardzo podziękować Widzewowi za odkrycie ognia,bez którego życie byłoby o wiele trudniejsze,a wręcz niemożliwe.Dziękuję.
Przy okazji dziękuję Wam także za wynalezienie koła,wspaniały pomysł.Poproszę na priv. jeszcze kilka ciekawych odkryć,które tak bardzo zmieniły i ułatwiły życie mi i wielu ludziom stąd.
Widzew dziękujemy.
old[Z] - do końca dnia dobry humor :)

Taki error04 jak większość gamoni z Widzewa (na tym forum) w tym lustrzanym odbiciu widzi siebie, a sam wie że jest pionkiem nawet u siebie.

Obrazek
hWŁ

Post autor: hWŁ »

Widać, że dla niektórych internet to jedyna wiedza na temat tego co się dzieje.
Beha

Z ciekawości przejrzałem galerię, i młotek tam to najmniejsza zabawka.
Smutno, że klimat w Polsce zmierza w Krakowskim kierunku, w końcu to RWWE kogoś potnie, ktoś tam się zrewanżuje potem i tak pójdzie to w tym kierunku...
Kiedyś co tydzień były zasadzki na trasach, teraz wielkie koalicje, układy i....masa tasaków oraz maczet. Nie tędy droga...[/quote]

człowieku ekipy się napierdalaja i nie pisza o tym w necie, dziobią się i nie piszą o tym w necie wiec nie p****** bo wszystkiego nie ma w necie a gdybys choć troche kumaty byl to bys wiedzial ze od dawna kazdy wozi sprzet. ŁKS dał się zobaczyć w kamerach i psy wariowały i się zaczeło, pewnie wszystko by było na łapy bo i tak wrwe miało mało sprzetu, porównaj sobie jaki mieli na KSGKS a jaki mieli w Łodzi, było by katowanie ale było by na łapy i tyle.[/quote]

Nie mam 15-stu lat, byś musiał mi takie rzeczy tłumaczyć.
Czy inne ekipy jeżdżą uzbrojone jak na turnieje rycerskie?
Raczej nie.
Zważywszy, że złapali kilka aut (20 osób) , to skąd wiesz ile zabawek miała pozostała część ferajny?
Zablokowany