Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Nigdy nie dobudują wam reszty stadionu.
Już ponad 100 baniek miasto wyjebano w śmietnik. Nie macie nawet oświetlenia. Nikt nie zgodzi się na wydanie kolejnych 200-250mln na przezbrojenie obecnego 'obiektu'.
DERBY SĄ NASZE!
Już ponad 100 baniek miasto wyjebano w śmietnik. Nie macie nawet oświetlenia. Nikt nie zgodzi się na wydanie kolejnych 200-250mln na przezbrojenie obecnego 'obiektu'.
DERBY SĄ NASZE!
-
Weź sie nie kompromituj. Reszta stadionu to 2/3 tego co już było wydane. Jak czegoś nie wiesz to nie p****** byle pierdolić. Przecież to już jasne,że nie wejdziemy na derby i każdy trochę rozgarnięty o tym wie.
-
Hmm skoro to tak malo tylko 2/3 a wy macie taka mega mobilizacje na oprawe derbowa przed telebimem, to moze odlozcie sobie lepiej te pieniadze na dobudowanie trybun? (Glosno mysle i staram sie wam pomoc dostrzec pozytywy w tej ciezkiej chwili jaka jest brak wejscia na mecz na ktory zrobili byście wszystko zeby sie pojawic)MISTRZ1908 pisze:Weź sie nie kompromituj. Reszta stadionu to 2/3 tego co już było wydane. Jak czegoś nie wiesz to nie p****** byle pierdolić. Przecież to już jasne,że nie wejdziemy na derby i każdy trochę rozgarnięty o tym wie.
Pijesz do?Tylko smarki i napinaczki zyja w swoim bajkowo/internetowym swiecie..
Pato1908gang
Kolejny_nick
Maormelix
Ene due rabe
Entlicheck
Gringooo2
W s i d z e W
RTS UC
Czerwony Rabin
?????
-
Zapomiałeś się przelogować. Ja nie mówię,że to mało. JEŚLI skończą to będzie niewiele droższy od Waszego bo całość zamknie się w granicach 160mln(takie są oszacowania kosztów). Pieniążki tak jak wspomniałem bedą w całości na pampersy dla was i waszych działaczy. c*** nie derby.
-
Taaaa.... wiemy miszczu... c*** nie derby ale w 2012 jak robilista super choreo pt. smingus dyngus(c*** to wie czy byles i sie brandzlowales na galerze czy nie) wtedy gdzie byliscie tacy solidarni zydzi z haslem pndk? he he heMISTRZ1908 pisze:c*** nie derby.
Wtedy byly fajnie derby co? Haha pieknie obrazujecie swoje rozczarowanie ze taki mecz wam kolo garbatych nosow przejdzie :)
[link]
-
Każde derby bez gości to c*** nie derby. Pamiętam jak byliście w 2008 i chciałbym zawsze takie mecze. A tak to zwykłe mecze i tyle.
-
Zgadzam sie. Naszczescie na Widzewie nawet te zwykle mecze sa fajne :-) paMISTRZ1908 pisze:Każde derby bez gości to c*** nie derby. Pamiętam jak byliście w 2008 i chciałbym zawsze takie mecze. A tak to zwykłe mecze i tyle.
-
Każdy kumaty kibic Widzewa chce was na deRbach. Mecze z gośćmi to sól kibicowania a deRby to już wgl, my przez ładnych kilka lat graliśmy bez gości na naszym stadionie albo tułaliśmy się po jakiś Byczynach czy Smsach, więc nawet przyjazd do nas kibiców z Łomży (z całym szacunkiem do nich) był dla nas świętem, a co dopiero deRby.
-
Inwestycja na Widzewie miała kosztować 137 , a skończyło się na 152 milionach. Sam stadion to koszt 124 milionów plus układ drogowy kolejne 28. Trybuna Łks-u to miał być koszt 94 milionów,ale już przekroczono ponad 100. Teraz na wykończenie lóż vipovskich idą kolejne 3. Miasto nie podaje dokładnie ile kosztowała ta jedna trybuna,ale jest to kilkanaście milionów więcej niż planowano. Czyli całość wyniesie na pewno więcej niż te 160.
-
Ja to nie wiem co wy macie z tymi kosztami? Widzieliście aby w Krakowie jedni i drudzy wytykali takie pierdoły? A stadiony są zdecydowanie różne(byłem na obu). Odnoscie waszych magicznych wyliczeń to odejmijcie 10mln,które budus oddał po rozwiązaniu kontraktu. Gdyby nie ten pech to już dawno by wszyscy zapomnieli co ile kosztowało bo stałyby dwa fajne obiekty.
-
Widocznie miasto trzeźwo patrzy na wydatki i wie gdzie wydana kasa ma sens.
W przypadku braku awansu u was się wszystko rozjebie. Powoli zazynacie mieć burdel w klubie i już kilkaset tysięcy długów. Jeszcze tam nasrać i wpuścić węża. Będzie stylowo.
W przypadku braku awansu u was się wszystko rozjebie. Powoli zazynacie mieć burdel w klubie i już kilkaset tysięcy długów. Jeszcze tam nasrać i wpuścić węża. Będzie stylowo.
-
No więc jak nie awansujemy i wy też bo póki co macie osrane gacie, że spadliście z fotela lidera to będziecie mieli okazję pokazac waszą duszę fair play i może doczekamy się waszego zamanifestowania aby chociaż te 300 osób wpuścić w wasz sektor gości na amatorskiej trybunce bo derby na jesieni pokazały, że w duszy wam grało, że nas nie było. Wtedy może i u nas z zarządem będą dyskusje, aby jednak was wpuścić a tak szkoda, ale sektor gości dla was będzie pewnie zamknięty ...
dobrze, że chociaż telebim wam postawią przed trybuną to wszyscy obejrza mecz na tvp3 bo przecież pod urząd miasta zadów się nie będzie chciało ruszyć hehe
dobrze, że chociaż telebim wam postawią przed trybuną to wszyscy obejrza mecz na tvp3 bo przecież pod urząd miasta zadów się nie będzie chciało ruszyć hehe
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
I kolejne bajki o długach. Dobre sobie. Skąd wy to bierzecie? Wy się lepiej módlcie żebyś cacuś nie wpadł na plan ruszenia z Widzewem od b-klasy bo dopiero będzie śmiech. Bo przecież prawa do Widzewa posiada prawda? Tyle,że na tamtym siedzi syndyk. O telebimie nie ma tematu póki co ale skoro jesteś tak zorientowany to dzięki za info.
-
MISTRZ1908 pisze:Ja to nie wiem co wy macie z tymi kosztami? Widzieliście aby w Krakowie jedni i drudzy wytykali takie pierdoły? A stadiony są zdecydowanie różne(byłem na obu). Odnoscie waszych magicznych wyliczeń to odejmijcie 10mln,które budus oddał po rozwiązaniu kontraktu. Gdyby nie ten pech to już dawno by wszyscy zapomnieli co ile kosztowało bo stałyby dwa fajne obiekty.
nie wytykają sobie takich "pierdoł" bo oba krakowskie kluby mają cztero trybunowe stadiony
Wisła większy, bo m.in. puchary, Cracovia kameralny
ale oba te stadiony mają 4 trybuny i wyglądają jak prawdziwe stadiony, a nie np. jak amfiteatr
ile który kosztował schodzi na dalszy plan, skoro funkcjonalność mają taką samą
a w Łodzi tylko jeden obiekt jest prawdziwym stadionem za ileś tam baniek
drugi jaki jest to każdy widzi, a kosztował więcej, i stąd właśnie się bierze to wyliczanie kosztów, czego nie unikniemy
-
Nie no jesteście coraz lepsi. Najpier było,że Nasz ciut tańszy ale jedna trybuna. Później była wersja,że za te same pieniądze wy macie stadion, a my mamy co mamy. Teraz już wy macie stadion, a my trybunę i KOSZTOWAŁA WIECEJ. Brawo,brawo,brawo. Ustalcie może jedną wersję bo Ty jesteś tu oficjalną osobą Widzewa we wszystkim więc skoro Ty p********* bzdury to na głupotę kolegów można przymknąć oko i jakoś to nawet zrozumieć. Koniec z mojej strony.
-
Ta wasza jebana megalomania najbardziej spokojnego człowieka może wyprowadzić z równowagi. Czy wy się kiedykolwiek nauczycie pokory ?WidzewskaCharyzma pisze:Powiało grozą, nie krzycz proszę.A może jeszcze ty k**** żydowska chciałbyś się zająć dystrybucją biletów u nas skoro wiesz kto jest kim, kto wejdzie a kto nie.
A tera wyj k**** wyj !
-
Komplet na waszej nowej pachnacej trybunie mieliscie dopiero na meczu z nami ;) Spoko kolejne 10 tysi czekan na wiecej trybun :)Eternidad pisze:ku*** mac - widzewiacy już zapomnieliscie jak rok temu nie mogliście zapełnić smsu czy Byczyny? No przecież ku*** to parodia jest co wy tu wypisujcie. Myślicie że na nasze mecze na nowy CAŁY pachnący świeżością stadion nie chodziloby na początku z 12-15 koła? Serio?
Nie czytalem tematu ale cos o kosztach budowy bylo i masz jakies zale.
na Widzewie krzeselko 6.9 tysia a u was prawie 3x wiecej wiec nie wiem o czym tu rozmawiac.
Odjebali walki na przy waszej budowie a wy sie przygladaliscie
-
No u was czekało na stadion jakieś 15tyś także sam się zaorałeś śmieszku:)
-
Może odbije od tematu, Widzew dziś wasi koledzy z CSKA świętują dzien zwycięstwa kominuzmu jak cała reszta ruskiej sceny, ale zaraz jakiś Widzewiak wypierdoli to są "nacjonaliści"
-
Patafianie na sms kiedy szlismy po awans(czyli analogincza syt jak teraz u was- jestes prymitywny wiec biore to na uwage i tlumacze ci ze specjalna troska) zawsze byly komplety i problem z kupnem biletu i generalnie wejsciem wiec niesety tys sie zaora cwelozo kolejny raz hehMISTRZ1908 pisze:No u was czekało na stadion jakieś 15tyś także sam się zaorałeś śmieszku:)
c*** z toba - Wychowani w megalomani to my z Pilsudkiego fani !!!Ta wasza jebana megalomania najbardziej spokojnego człowieka może wyprowadzić z równowagi. Czy wy się kiedykolwiek nauczycie pokory ?
-
Do waszych układowiczów z Poznania też się ''spruj'',przecież ich dobre niby prywatne kontakty z kibolami Spartaka to fakt.Wasi kumple z Olympique Lyon też świętowali dzień zwycięstwa wczoraj a Stalin to pewnie dla nich jak dla wielu Francuzów dobry wujek co uratował Europę przed Hitlerem.bobrowy staw pisze:Może odbije od tematu, Widzew dziś wasi koledzy z CSKA świętują dzien zwycięstwa kominuzmu jak cała reszta ruskiej sceny, ale zaraz jakiś Widzewiak wypierdoli to są "nacjonaliści"
W Rosji wiedzą ile bolszewicy wyrządzili krzywd własnemu narodowi i sąsiadom,lecz we Francji przygłupy o tym nie mają zielonego pojęcia.
1910
-
No to podrzucę wpis waszego kibica ;) To była odpowiedź na mój post, w którym pisałem o średniej frekwencji 6/7 tysięcy. To oczywiście była megalomania z naszej strony. Teraz okazuje się, że u was chodziłoby po 12-15 tysięcy. To samo pisanie na temat karnetów, że jedna osoba kupuje po kilka i rekord jest sztucznie pompowany. Wczoraj klub uruchomił sprzedaż minikarnetów i potrzeba było dosłownie chwili na ich sprzedanie.Jarcar pisze:Szczerze wątpię byście mieli aż tak dużą frekwencję. Na pewno na paru pierwszych meczach będzie sporo ludzi, ale z drugiej strony ta moda na nowe stadiony już trochę przeminęła, więc sam stadion nie zapewni mam takiej ilości kibiców o jakiej myślicie. Może gdybyście grali w ekstraklasie to tyle ludzi na mecze by chodziło, ale w 3 lidze? Oj panowie, wy i ta wasza megalomania :)
-
Prawda jest taka ze obecnie jest duza moda na Widzew,wsrod pikoli oczywiscie tez,ale znow widac mordy ktorych nie widzilaem od x lat na meczach,i nie są to tzw janusze :) Jesli nie awansujemy to nastepny sezon bedzie dla nas sprawdzianem pod wzgledem frwekencji.
-
w sumie to nie nawet śledziłam co jest droższe/tańsze ale gdzieś o oczy obiło mi się że wasza trybuna była droższa od naszego stadionu, jeśli tak nie było, to zwracam honor ;)
natomiast nie chodzi mi absolutnie o to jakie to były kwoty - przyjmijmy w dużym uproszczeniu że zbliżone do siebie - ale o to, że my za takie pieniądze mamy pełny stadion, a wy tylko 1 trybunę - to jest sens całej wypowiedzi i to wzbudza emocje
jeśli faktycznie dobudują wam kiedyś następne trybuny (bo chyba w to wierzysz...........) to będzie droższy i tu się nie ma co rozwodzić
temat będzie wałkowany jeszcze nie raz i nie dwa, i zawsze zapewne będzie wam to wytykane
natomiast nie chodzi mi absolutnie o to jakie to były kwoty - przyjmijmy w dużym uproszczeniu że zbliżone do siebie - ale o to, że my za takie pieniądze mamy pełny stadion, a wy tylko 1 trybunę - to jest sens całej wypowiedzi i to wzbudza emocje
jeśli faktycznie dobudują wam kiedyś następne trybuny (bo chyba w to wierzysz...........) to będzie droższy i tu się nie ma co rozwodzić
temat będzie wałkowany jeszcze nie raz i nie dwa, i zawsze zapewne będzie wam to wytykane
-
Ale ja nie piszę teraz o awansie! Tylko o tym jak byliście w tysiąc osób na sms albo jak jeździło was do byczyny po 300osób. Nagle stadion i 15tyś więcej. Tylko o to mi chodzi "cwelozo". c***,super macie frekwencje,macie super bande,18tyś kiboli którym nagle się przypomniało jak to kochają widzew i generalnie wasz stadion to wójt koluszek postawił za swoje a Nasza trybuna kosztowała 50razy więcej niż wasze old trafford. Jesteście najlepsi a my jesteśmy na wymarciu. Nie ma co dyskutować. Bawcie się tu dalej i nagle znów was ŁKS trafi i znów będzie płacz bo przecież ich nie ma. Nie ma nas tak jak wy macie flagi. Baj.gringocwel pisze:Patafianie na sms kiedy szlismy po awans(czyli analogincza syt jak teraz u was- jestes prymitywny wiec biore to na uwage i tlumacze ci ze specjalna troska) zawsze byly komplety i problem z kupnem biletu i generalnie wejsciem wiec niesety tys sie zaora cwelozo kolejny raz hehMISTRZ1908 pisze:No u was czekało na stadion jakieś 15tyś także sam się zaorałeś śmieszku:)
c*** z toba - Wychowani w megalomani to my z Pilsudkiego fani !!!Ta wasza jebana megalomania najbardziej spokojnego człowieka może wyprowadzić z równowagi. Czy wy się kiedykolwiek nauczycie pokory ?
-
Mistrz,na kilometr czuć cię dzbanem,powtarzasz jedynie durne hasełka swojego idola i kumpla wielokontowca.Weź spierdalaj bo już się nie da czytać tego twojego słodkiego pierdzenia.
1910
-
To może popatrz na swoich i główną waszą osobę. Nagle się okazuje,że nie wie nic na temat kosztów ale pierdoli,że droższa. Nie da wam się nic powiedzieć bo jesteście zapatrzeni w siebie i tyle. I nagle znów będzie boom i wielki płacz jak to się stało bo przecież ŁKS na wymarciu. Waszym idolem to nadal jest Mąka czy już nie? No tak powiedział,że to błąd w Bdg i już jest wasz. Elo dzbanie.
-
Te majster powtarzasz tą byczynę i sms jak mantrę, do cackowej byczyny nikt nie jeździł ,dobrze wiecie dla czego, na sms zdarzyła się parę razy niższa frekwencja jak mecz był w środę czy piątek o czasie kiedy ludzie są w pracy, reszta meczy to komplet 2000 i wbij sobie to do tego tępego łba. Ale najlepiej uczepić się jednego przykładu i zrobić z tego całokształt, takie chytre żydowskie zagrywki, wam już tych farmazonów nikt nie łyka, ludzie mają oczy i własne rozumy, wnioski każdy wyciąga sam, czy ty czy pętliczek będziecie tu się dwoić i troić. Waszym największym fartem i w najbardziej odpowiednim czasie są nasze nieodżałowane flagi, do czasu. A jak jesteście posrani świadczy ilość i jakość flag branych ze sobą na wyjazdy, dobrze kalkulujecie, kiedyś zdarzy wam się przysnąć, spokojna rozczochrana.
https://t.me/pump_upp
-
tak myślałam mistrzu1908 że nie załapiesz sensu - meritum tematu, a przyczepisz się personalnie
wystarczy popatrzeć w neta żeby zobaczyć że na niektórych stronach podawali, że wasz obiekt jest droższy, więc w sumie nie napisałam nic niezgodnego z prawdą
[link]
[link]
[link]
[link]
to że nie znam kwot, wynika z tego że nie interesuje mnie zbytnio za ile powstał wasz śmieszny obiekt, faktur nie widziałam, ale z drugiej strony jak ty masz takie informacje to może napiszesz nam konkretnie ile kosztowała wasza trybuna, wtedy będziemy mieć porównanie, co było droższe i co może być droższe skoro w waszym mniemaniu w przyszłości szykuje się kiedyś ta rozbudowa :)
tylko konkrety, jeśli jednak nie wiesz, to nie odpisuj bo nie chce mi się już ciągnąć tego tematu
wystarczy popatrzeć w neta żeby zobaczyć że na niektórych stronach podawali, że wasz obiekt jest droższy, więc w sumie nie napisałam nic niezgodnego z prawdą
[link]
[link]
[link]
[link]
to że nie znam kwot, wynika z tego że nie interesuje mnie zbytnio za ile powstał wasz śmieszny obiekt, faktur nie widziałam, ale z drugiej strony jak ty masz takie informacje to może napiszesz nam konkretnie ile kosztowała wasza trybuna, wtedy będziemy mieć porównanie, co było droższe i co może być droższe skoro w waszym mniemaniu w przyszłości szykuje się kiedyś ta rozbudowa :)
tylko konkrety, jeśli jednak nie wiesz, to nie odpisuj bo nie chce mi się już ciągnąć tego tematu
-
Skoro gw czy dziennik łódzki to dla Ciebie rzetelne źródła informacji to rozumiem. Wszystko jest do wglądu na stronach UMŁ,to nie tajemnica. Wystarczy poszukać,skoro tyle źródeł znalazłaś to i z tym nie bedzie problemu. Ja kończę temat stadionu,frekwencji,zajebistości jednej i wymieraniu drugiej ekipy bo wiele z prawdą wspólnego nie ma to co piszą twoi koledzy. Nie mogę zrozumieć jednego tylko. Zarzucanie Nam takiej frekwencji przy tym cudzie architektury,gdzie sami jak się bujaliście na smsie zdarzały się mecze ze słabą frekwencją. I nagle u Was się obudzili kibice dawnych sukcesów,starzy którym sms nie odpowiadał teraz wrócili i przyciągnęliście sporo młodzieży. Skąd pewność,że po co Nam stadion i nagle do Nas starsi nie wrócą i młodzież i zwykli oglądacze. U was to oczywisty argument ale u Nas wy WIECIE,że byłoby inaczej. To tak na koniec moich wypowiedzi na tym forum. Forum swoje, a życie pokazuję co innego niż tu opisujecie. Do widzenia.
-
mam nadzieję, że będziesz konsekwentny mistrzu1908 :)
-
WidzewskaCharyzma pisze:Te majster powtarzasz tą byczynę i sms jak mantrę, do cackowej byczyny nikt nie jeździł ,dobrze wiecie dla czego, na sms zdarzyła się parę razy niższa frekwencja jak mecz był w środę czy piątek o czasie kiedy ludzie są w pracy, reszta meczy to komplet 2000 i wbij sobie to do tego tępego łba. Ale najlepiej uczepić się jednego przykładu i zrobić z tego całokształt, takie chytre żydowskie zagrywki, wam już tych farmazonów nikt nie łyka, ludzie mają oczy i własne rozumy, wnioski każdy wyciąga sam, czy ty czy pętliczek będziecie tu się dwoić i troić. Waszym największym fartem i w najbardziej odpowiednim czasie są nasze nieodżałowane flagi, do czasu. A jak jesteście posrani świadczy ilość i jakość flag branych ze sobą na wyjazdy, dobrze kalkulujecie, kiedyś zdarzy wam się przysnąć, spokojna rozczochrana.
Wy jebane widzewskie ciulasy. Najpierw była wersja, że jeździmy z flagą ŁKS Łódź Polska i dlatego sie jeszcze nie zrewanżowaliście a teraz już flaga Uliczni Wojownicy też wam nie pasuje żeby spróbować sie ustawić. Wam to ofermy pierdolone najlepiej przywieźć nasze flagi pod ten wasz pierdolnik na Piłsudskiego bo inaczej to a to sie wam napis na naszej fladze nie podoba żeby ją skroić a to za stara a to za mała a to was głowa boli a to wam gówno ciąży w nogawkach, wiecznie coś.
-
Siedzę w robocie ... trochę się nawet opierdalam .... i widzę że typ co mieszka na wiosce pod Opocznem rozkminia taką stronę .... [link]
pytanie do sąsiadów szczególnie tych z Tomaszowa - faktycznie coś takiego tam istnieje ??
pytanie do sąsiadów szczególnie tych z Tomaszowa - faktycznie coś takiego tam istnieje ??

-
popopopo-po-podnieciles sie jakby to bylo przynajmniej jakies oficjalne stanowisko...popopopopo pisze:WidzewskaCharyzma pisze:Te majster powtarzasz tą byczynę i sms jak mantrę, do cackowej byczyny nikt nie jeździł ,dobrze wiecie dla czego, na sms zdarzyła się parę razy niższa frekwencja jak mecz był w środę czy piątek o czasie kiedy ludzie są w pracy, reszta meczy to komplet 2000 i wbij sobie to do tego tępego łba. Ale najlepiej uczepić się jednego przykładu i zrobić z tego całokształt, takie chytre żydowskie zagrywki, wam już tych farmazonów nikt nie łyka, ludzie mają oczy i własne rozumy, wnioski każdy wyciąga sam, czy ty czy pętliczek będziecie tu się dwoić i troić. Waszym największym fartem i w najbardziej odpowiednim czasie są nasze nieodżałowane flagi, do czasu. A jak jesteście posrani świadczy ilość i jakość flag branych ze sobą na wyjazdy, dobrze kalkulujecie, kiedyś zdarzy wam się przysnąć, spokojna rozczochrana.
Wy jebane widzewskie ciulasy. Najpierw była wersja, że jeździmy z flagą ŁKS Łódź Polska i dlatego sie jeszcze nie zrewanżowaliście a teraz już flaga Uliczni Wojownicy też wam nie pasuje żeby spróbować sie ustawić. Wam to ofermy pierdolone najlepiej przywieźć nasze flagi pod ten wasz pierdolnik na Piłsudskiego bo inaczej to a to sie wam napis na naszej fladze nie podoba żeby ją skroić a to za stara a to za mała a to was głowa boli a to wam gówno ciąży w nogawkach, wiecznie coś.
-
Przecież pisałeś idioto, że kibice Widzewa nie chcą byśta weszli bo popsujecie święto paląc flagi. Ogólnie to nie wiem jak w ogóle chcielibyście je wnieść na sektor także z twoich wywodów jak to byście zepsuli święto można jedynie pokręcić bekę. Nagle ŁKS wpadnie z gringoo na czele i rozpierdolą święto Widzewowi. Pozostanie wam jednak pajacowanie na mieście albo przy telebimie czyli harlem shake lub ruchanie kukieł.Entlicheck pisze:Jesteś gilem 15 letnim - co już nie raz udowadniales , ale tylko gwoli wyjaśnienia nikt z ŁKS tu nie pisze co by wykręcił w derby z natomiast robią to twoje obsrane kumpelki które twierdzą że jak wejdziemy to wybiegna na boisko i pójdzie walkower 3 0 dla nas ,i dlatego nie chcą nas ponoć wpuścić kalkulatory jechane :) tak więc naucz się rozroniac kluby pajacu , i czytać ze zrozumieniem .Janiol pisze:Mistrz1908 jak zawsze najwięcej do powiedzenia a zwykły paź, który o bilecie na derby mógłby tylko pomarzyć. A jak się widzi wpisy co by to ŁKS nie wykręcił na derbach to mnie śmiech ogarnia.
Wiecie co? Weźcie popajacujcie w dniu derbów na mieście, zróbcie jakiś harlem shake albo hardbass tylko nie piszcie jakbyście zepsuli święto pajace gringoo i reszta co mu przyklaskuje.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Bo my szukamy konfrontacji z poważniejszymi bandami, niż z ekipą którą rozjebał Hutnik i wykroiła Szczakowianka. Nawet na taką Koronę czy Gks Bełchatów nic nie robimy, bo są słabsi. Ale dla was to nawet oni to jeszcze nie ten poziom, jesteście gdzieś na równi jakimiś Tłokami Gorzyce :)
-
Najlepiej wam wyszło szukanie konfrontacji z Lechią tylko szukaliście tam gdzie nie trzeba bo pod siedzeniami w autokarze...
-
Aż się zapopopo wietrzyłeś, zerknij sobie jak ostatnio wygląda wasze oflagowanie sektora na wyjazdach, no chyba że raz od wielkiego dzwonu pojedzie was więcej.Wy jebane widzewskie ciulasy. Najpierw była wersja, że jeździmy z flagą ŁKS Łódź Polska i dlatego sie jeszcze nie zrewanżowaliście a teraz już flaga Uliczni Wojownicy też wam nie pasuje żeby spróbować sie ustawić. Wam to ofermy pierdolone najlepiej przywieźć nasze flagi pod ten wasz pierdolnik na Piłsudskiego bo inaczej to a to sie wam napis na naszej fladze nie podoba żeby ją skroić a to za stara a to za mała a to was głowa boli a to wam gówno ciąży w nogawkach, wiecznie coś.
https://t.me/pump_upp
-
Np ze Stomilem, czy Olimpią?hWŁ pisze:Bo my szukamy konfrontacji z poważniejszymi bandami, niż z ekipą którą rozjebał Hutnik i wykroiła Szczakowianka. Nawet na taką Koronę czy Gks Bełchatów nic nie robimy, bo są słabsi. Ale dla was to nawet oni to jeszcze nie ten poziom, jesteście gdzieś na równi jakimiś Tłokami Gorzyce :)
-
No więc o co ci pierdoło chodzi? Mamy jeździć w 30 osób najlepiej rowerami i każdy z flagą na plecach na wyjazdy żeby widzewskie ofermy mogły sie zrewanżować?WidzewskaCharyzma pisze:Aż się zapopopo wietrzyłeś, zerknij sobie jak ostatnio wygląda wasze oflagowanie sektora na wyjazdach, no chyba że raz od wielkiego dzwonu pojedzie was więcej.Wy jebane widzewskie ciulasy. Najpierw była wersja, że jeździmy z flagą ŁKS Łódź Polska i dlatego sie jeszcze nie zrewanżowaliście a teraz już flaga Uliczni Wojownicy też wam nie pasuje żeby spróbować sie ustawić. Wam to ofermy pierdolone najlepiej przywieźć nasze flagi pod ten wasz pierdolnik na Piłsudskiego bo inaczej to a to sie wam napis na naszej fladze nie podoba żeby ją skroić a to za stara a to za mała a to was głowa boli a to wam gówno ciąży w nogawkach, wiecznie coś.
Nasze oflagowanie na sektorach wygląda podobnie i wcale "ostatnio" niczym sie nie różni od tego w zeszłym sezonie przed wyjebaniem wam flag
tu w Łowiczu w sierpniu zeszłęgo roku
[link]
Tu Morąg w kwietniu tego roku
[link]