Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Jakich to czasów człowiek dożył, żeby policja była na tak, a kibice gospodarza nie chcieli gości na derbach.. ku*** paranoja
nawet w robocie kilku typków mam którzy śmigają na Widzew, regularnie i też ostatnio wręcz się chwalili, że "i dobrze.. po c*** nam żydy na stadionie, tylko rozjebią krzesełka" i takie teksty słyszałem od Widzewiakow, po prostu upadek kibolstwa na maksa..
szczerze? nie wiem na c*** stadion Widzewowi jak teraz sami kibice nawet nie chcą gości u siebie. po chuju to wszystko
nawet w robocie kilku typków mam którzy śmigają na Widzew, regularnie i też ostatnio wręcz się chwalili, że "i dobrze.. po c*** nam żydy na stadionie, tylko rozjebią krzesełka" i takie teksty słyszałem od Widzewiakow, po prostu upadek kibolstwa na maksa..
szczerze? nie wiem na c*** stadion Widzewowi jak teraz sami kibice nawet nie chcą gości u siebie. po chuju to wszystko
-
Nie no bo oni chcą jakichś mitycznych papierów podpisanych. Nie mają nawet pojęcia jak wygląda regulamin ale strasznie się mądrzą. Nasz zarząd zna regulamin i skoro wysłał zapytanie o bilety to oczywiste co to oznacza. Ale nie oni chcą te podpisy. Oni są widzew i oni coś sobie ubzdurali i chcą papier.
-
Widzę,że zacząłeś dostrzegać charakterystyczny obraz kibica wielkiego Widzewa.Charakterystyczną mentalność kibica wielkiegokrokiet_z_grzybami pisze:Jakich to czasów człowiek dożył, żeby policja była na tak, a kibice gospodarza nie chcieli gości na derbach.. ku*** paranoja
Widzewa,ściślej rzecz ujmując.
Nie Ty pierwszy ,nie ostatni.
-
Mistrz1908 jak zawsze najwięcej do powiedzenia a zwykły paź, który o bilecie na derby mógłby tylko pomarzyć. A jak się widzi wpisy co by to ŁKS nie wykręcił na derbach to mnie śmiech ogarnia.
Wiecie co? Weźcie popajacujcie w dniu derbów na mieście, zróbcie jakiś harlem shake albo hardbass tylko nie piszcie jakbyście zepsuli święto pajace gringoo i reszta co mu przyklaskuje.
Wiecie co? Weźcie popajacujcie w dniu derbów na mieście, zróbcie jakiś harlem shake albo hardbass tylko nie piszcie jakbyście zepsuli święto pajace gringoo i reszta co mu przyklaskuje.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
No co Ty , przeciez oni codziennie rozpierdalaja inna ekipe ;)Janiol pisze:Mistrz1908 jak zawsze najwięcej do powiedzenia a zwykły paź, który o bilecie na derby mógłby tylko pomarzyć. A jak się widzi wpisy co by to ŁKS nie wykręcił na derbach to mnie śmiech ogarnia.
Zaraz Ci napisza o flagach albo olimpijczykach to jedyne wydarzenia w ponad 100 letniej historii :)))
-
Ale mi teraz dowaliłeś. Nie wiem jak się pozbieram po tym. To wytłumacz o co chodzi z tym wpuszczeniem? Regulamin jest jasny. Ale wy wymyślacie jakieś pierdoły. Psy na tak,wojewoda na tak tylko wy zawsze po swojemu. My nic nie piszemy co byśmy nie wykręcili. To wy jesteście obsrani,że nie wytrzymacie ciśnienia i tylko dlatego nie chcecie Nas wpuścić.
-
Jesteś gilem 15 letnim - co już nie raz udowadniales , ale tylko gwoli wyjaśnienia nikt z ŁKS tu nie pisze co by wykręcił w derby z natomiast robią to twoje obsrane kumpelki które twierdzą że jak wejdziemy to wybiegna na boisko i pójdzie walkower 3 0 dla nas ,i dlatego nie chcą nas ponoć wpuścić kalkulatory jechane :) tak więc naucz się rozroniac kluby pajacu , i czytać ze zrozumieniem .Janiol pisze:Mistrz1908 jak zawsze najwięcej do powiedzenia a zwykły paź, który o bilecie na derby mógłby tylko pomarzyć. A jak się widzi wpisy co by to ŁKS nie wykręcił na derbach to mnie śmiech ogarnia.
-
Wyć żydowskie pomioty. Poczujecie się tak jak My gdy nie byliśmy wpuszczeni na 2 ostatnie mecze derbowe na waszym boisku. Jakoś wtedy nie było słychać o kibolstwie, zasadach czy innych pierdołach.
Zróbcie sobie telebim pod wiatą, przecież w tym jesteście mistrzami.
Zróbcie sobie telebim pod wiatą, przecież w tym jesteście mistrzami.

-
Jakie to czasy nastały że jakieś gamonie mieniące się kibicami życzą drugiej stronie żeby nie weszła na derby ?
A co to ku*** są za derby bez kibiców gości ?
Dzięki ostatnim wydarzeniom mogły to być jedne z fajniejszych derbów ostatnich lat, no ale przecież trzeba by było biegać po murawie, robić sobie przypał a w ogóle to nam zniszczą nasz nowy stadion...
no ku*** parodia ! Niedługo to psy nie będą w tym kraju potrzebne
A co to ku*** są za derby bez kibiców gości ?
Dzięki ostatnim wydarzeniom mogły to być jedne z fajniejszych derbów ostatnich lat, no ale przecież trzeba by było biegać po murawie, robić sobie przypał a w ogóle to nam zniszczą nasz nowy stadion...
no ku*** parodia ! Niedługo to psy nie będą w tym kraju potrzebne
-
Ale co ty myślisz że jakiś kibic Widzewa będzie dobrze życzył parchom z Karolewa. Te k**** klaskały psom i swoim działaczom jak My nie mogliśmy oglądać z trybun trzech ostatnich derbów na Karolewie a ty oczekujesz solidarności z pejsami.
Chłopie to jest Łódź, miasto derbowe tu nie ma reguł i zasad.

-
No nie no ..padłem.
Widzew boi się wpuścić ŁKS bo może dojść do avanti.
Ponoć rywal jest na wymarciu a wy boicie się że kilka osób wam się wysypie na murawę...... i trzeba będzie u siebie spierdalać.
Na waszym miejscu robiłbym wszystko żeby zmazać ostatnie plamy z flagami itp i pokazać ŁKS kto tak naprawdę rządzi w Łodzi.....ale widać że Widzew się spietrał......hahaha ja pierdolę jakich czasów dożyłem.
Ponoć rywal jest na wymarciu a wy boicie się że kilka osób wam się wysypie na murawę...... i trzeba będzie u siebie spierdalać.
Na waszym miejscu robiłbym wszystko żeby zmazać ostatnie plamy z flagami itp i pokazać ŁKS kto tak naprawdę rządzi w Łodzi.....ale widać że Widzew się spietrał......hahaha ja pierdolę jakich czasów dożyłem.
-
Grokas pisze:No nie no ..padłem.
No, dożyłeś takich czasów że nie będziesz musiał iść do gimnazjum tylko skończysz 8 letnią podstawówkę.
Wpuszczeniem żydów na derby chcesz żeby Widzew zmazał plamę za flagi, ja p******* ochłoń .

-
Chłopaczku ochłoń, wytrzeźwiej i napisz .... ( bo rozumiem że masz na to dowody ) że ktos z ŁKSu klaskał psom by Was nie wpuszczano to po 1.stachuzrdg pisze:Ale co ty myślisz że jakiś kibic Widzewa będzie dobrze życzył parchom z Karolewa. Te k**** klaskały psom i swoim działaczom jak My nie mogliśmy oglądać z trybun trzech ostatnich derbów na Karolewie a ty oczekujesz solidarności z pejsami.
po 2. Masz strasznie wybiórcza pamięć jeśli chodzi o to kto kogo nie chciał na derbach .... na swoim stadionie.

-
o tobie parchu i twoich żydowskich koleżkach którzy żyją w żydowskiej diasporze na KarolewieLow kick na kolano pisze:ale o kim ty piszesz j***** rozenbaumiestachuzrdg pisze:parchom z Karolewa.
solidarności z pejsami.

-
Chłopaczku, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja piszę o waszym zachowaniu, ty możesz pisać o naszym. Masz prawo, demokracja w Polsce ma się dobrze.1925 pisze:Chłopaczku ochłoń, wytrzeźwiej i napisz .... ( bo rozumiem że masz na to dowody ) że ktos z ŁKSu klaskał psom by Was nie wpuszczano to po 1.stachuzrdg pisze:Ale co ty myślisz że jakiś kibic Widzewa będzie dobrze życzył parchom z Karolewa. Te k**** klaskały psom i swoim działaczom jak My nie mogliśmy oglądać z trybun trzech ostatnich derbów na Karolewie a ty oczekujesz solidarności z pejsami.
po 2. Masz strasznie wybiórcza pamięć jeśli chodzi o to kto kogo nie chciał na derbach .... na swoim stadionie.

-
Czy dzisiaj pojawił się ktoś ze Świtu? Bo na początku drugiej połowy, na wyjście piłkarzy chyba poleciała przyśpiewka "jesteśmy zawsze tam gdzie Nasz MKS gra".
-
Czytam tu wypowiedzi widzewiaczków i nie wierzę własnym oczom, jakich człowiek doczekał czasów. Kibice miejscowej reaktywacji nie chcą u siebie na meczu kibiców odwiecznego rywala, a bo przyjdą źli niegrzeczni bandyci, mięśniaki z ŁKS i popsują im piękny nowy stadion, zniszczą coś, jak to będą wtedy wyglądały zdjęcia zrobione z meczu na facebooka gdzie w tle zniszczone krzesełka. W ogóle jeszcze im spalą flagi, część osób na stadionie zacznie płakać a część ruszy na nich niczym pospolite ruszenie i będzie walkower, o nie tylko nie to. W ogóle w głowie każdego widzewiaczka jest taka myśl - Kibice gości tylko po to chcą przyjść żeby nam popsuć stadion i wywołać zamieszki żeby zdobyć walkowera, bo przecież ich piłkarze już dawno derby wygrali, tak naprawdę nie muszą nawet grać:) Wystarczy poczytać posty na ich forum - tragedia, tam co drugi to jakiś pionek, przesadziłem prawie każdy.
Chłopaki nie bójcie się bo jak się posracie ze strachu to ciężko będzie to zmieścić w spodniach, chociaż w rurkach nogawki macie wąskie to nie spłynie wam to na wasze piękne czerwone buciki.
Chłopaki nie bójcie się bo jak się posracie ze strachu to ciężko będzie to zmieścić w spodniach, chociaż w rurkach nogawki macie wąskie to nie spłynie wam to na wasze piękne czerwone buciki.
-
lokomada pisze:Czytam tu wypowiedzi widzewiaczków i nie wierzę własnym oczom, jakich człowiek doczekał czasów. Kibice miejscowej reaktywacji nie chcą u siebie na meczu kibiców odwiecznego rywala, a bo przyjdą źli niegrzeczni bandyci, mięśniaki z ŁKS i popsują im piękny nowy stadion, zniszczą coś, jak to będą wtedy wyglądały zdjęcia zrobione z meczu na facebooka gdzie w tle zniszczone krzesełka. W ogóle jeszcze im spalą flagi, część osób na stadionie zacznie płakać a część ruszy na nich niczym pospolite ruszenie i będzie walkower, o nie tylko nie to. W ogóle w głowie każdego widzewiaczka jest taka myśl - Kibice gości tylko po to chcą przyjść żeby nam popsuć stadion i wywołać zamieszki żeby zdobyć walkowera, bo przecież ich piłkarze już dawno derby wygrali, tak naprawdę nie muszą nawet grać:) Wystarczy poczytać posty na ich forum - tragedia, tam co drugi to jakiś pionek, przesadziłem prawie każdy.
Wyj, parchu wyj. Płacz żydzie, płacz.

-
Nikogo nie interesuje jak wasz młynowy pod zegarem zachęca was do dopingustachuzrdg pisze:Wyć żydowskie pomioty.
-
6 lat na forum i 2 post ?? :)))
Kolejny pojeb uruchamia swoj 100 nick :)
Uwaga relacja z meczu Cosmosu Nowotaniec widzow 3000 a nie ku*** tfu tfu przepraszam to ze stadionu klubu 700 tysiecznego miasta !!!
Prosze nie regulowac odbiornikow to nie jest zludzenie optyczne :)
Uwaga relacja z meczu Cosmosu Nowotaniec widzow 3000 a nie ku*** tfu tfu przepraszam to ze stadionu klubu 700 tysiecznego miasta !!!
-
Ja p******* , co to jest za hipokryzja...
Widzewiacy najlepsi pod słońcem którzy ponoć miażdzą nas w każdym aspekcie obsrali zbroję wpuścić tych którzy wg nich są "na wymarciu"
Liczyli na to że policja się nie zgodzi albo władze miasta , ale niestety mają taki stadion i takie warunki że muszą nas wpuścić..
I jeszcze tłumaczenia i typowo widzewskie odwracanie kota ogonem - że psiarnia nie pozwoliła na ich wizyte na naszej jednej trybunie (z której się notorycznie śmieją ), a oni jako klub i kibice odmawiają wpuszczenia ŁKSy, bo nie pozwala im na to ich wątpliwy honor....
I straszenie że wybiegna na murawę , i boją się konsekwencji , czyste spoleczniactwo...
Banda zakompleksionych megalomanow spod łodzi opierdalajaca karnety na czas , i równo śpiewająca , ot cały widzew.
Widzewiacy najlepsi pod słońcem którzy ponoć miażdzą nas w każdym aspekcie obsrali zbroję wpuścić tych którzy wg nich są "na wymarciu"
Liczyli na to że policja się nie zgodzi albo władze miasta , ale niestety mają taki stadion i takie warunki że muszą nas wpuścić..
I jeszcze tłumaczenia i typowo widzewskie odwracanie kota ogonem - że psiarnia nie pozwoliła na ich wizyte na naszej jednej trybunie (z której się notorycznie śmieją ), a oni jako klub i kibice odmawiają wpuszczenia ŁKSy, bo nie pozwala im na to ich wątpliwy honor....
I straszenie że wybiegna na murawę , i boją się konsekwencji , czyste spoleczniactwo...
Banda zakompleksionych megalomanow spod łodzi opierdalajaca karnety na czas , i równo śpiewająca , ot cały widzew.
-
Nie wszystkim się chce pisać tu z takimi idiotami jak np ty. Ty dopiero od 2016 na forum, mama pozwoliła zalogować się jak ukończyłeś gimnazjum. Masz pełne prawo pisania jesteś tu starym wyjadaczem. Byłem już na tym forum kiedy ty próbowałeś utrzymać równowagę na nocnikuSpy pisze:6 lat na forum i 2 post ?? :)))
-
jestes niedorozwiniety niedojebany czy uposledzony umyslowo?lokomada pisze:Czytam tu wypowiedzi widzewiaczków i nie wierzę własnym oczom, jakich człowiek doczekał czasów. Kibice miejscowej reaktywacji nie chcą u siebie na meczu kibiców odwiecznego rywala, a bo przyjdą źli niegrzeczni bandyci, mięśniaki z ŁKS i popsują im piękny nowy stadion, zniszczą coś, jak to będą wtedy wyglądały zdjęcia zrobione z meczu na facebooka gdzie w tle zniszczone krzesełka. W ogóle jeszcze im spalą flagi, część osób na stadionie zacznie płakać a część ruszy na nich niczym pospolite ruszenie i będzie walkower, o nie tylko nie to. W ogóle w głowie każdego widzewiaczka jest taka myśl - Kibice gości tylko po to chcą przyjść żeby nam popsuć stadion i wywołać zamieszki żeby zdobyć walkowera, bo przecież ich piłkarze już dawno derby wygrali, tak naprawdę nie muszą nawet grać:) Wystarczy poczytać posty na ich forum - tragedia, tam co drugi to jakiś pionek, przesadziłem prawie każdy.
Ja p******* ludzie ogarnijcie sie 1000 razy bylo pisane ze kazdy chociasz troszke ogarniety kibic chce zeby Łks byl obecny na derbach ile razy trzeba wam to pisac...jakis debil sobie cos ubzdural i pierdoli o jakims swiecie popsutym(gdzie nawet biletu nie bedzie mial jak juz przyjdzie co do czego) ze Widzew sie boi itp a wy sie podniecacie i szukacie na sile sensacji bo jakis janek napisal ze nie chce Łksu na derbach masakra
-
Chcialbys pogadac o tym kto ile ma lat ?? :) Bardzo proste by to bylo gdybysmy zaczeli wspominac turnieje na Orle o ktorych nie znajdziesz za wiele informacji w necie ze wzgledu na ich niszowosc i wtedy by sie okazalo ze nie bylo Cie jeszcze na swiecie chyba ze poprosisz kogos z chlopakow o szybka relacje ale nie sadze zeby chcieli gadac z takim gnojem.lokomada pisze:Nie wszystkim się chce pisać tu z takimi idiotami jak np ty. Ty dopiero od 2016 na forum, mama pozwoliła zalogować się jak ukończyłeś gimnazjum. Masz pełne prawo pisania jesteś tu starym wyjadaczem. Byłem już na tym forum kiedy ty próbowałeś utrzymać równowagę na nocnikuSpy pisze:6 lat na forum i 2 post ?? :)))
Swoja droge wtedy byly emocje i potrzebne jaja zarowno jednej jak i drugiej ekipy bo Ci ktorzy wtedy chodzili wiedza jak to wygladalo -- jedni jeszcze grali a drudzy ze zbunkrowanymi szalami juz stali na obiekcie i sie modlili zeby nie doszlo do sparwdzenia koncowek.
Dzis nie ma szans na tego typu konfrontacje bo wszystko jest obstawione na maxa
-
Ale grunt to zrobić dobry PR, w Polskę puści się plotę że Widzew się obsrał 900 set troglodytów i gitara. To by przeszło jakieś 15 lat temu, a tak nikt tego nie nie łyknie. Według mnie wystarczyła by jasna deklaracja klubu z al Unii że pokrywają wszystkie koszty związane ze zniszczeniami własnych kibiców i po problemie, ale dajdają zrobiło się cinko w kiermanie więc liczą każdy grosz dwa razy to i takiej deklaracji nie złożą, i tak można odwrócić kota ogonem że paradoksalnie nie wejdziecie przez własnych działaczy głupki.Ja p******* ludzie ogarnijcie sie 1000 razy bylo pisane ze kazdy chociasz troszke ogarniety kibic chce zeby Łks byl obecny na derbach ile razy trzeba wam to pisac...jakis debil sobie cos ubzdural i pierdoli o jakims swiecie popsutym(gdzie nawet biletu nie bedzie mial jak juz przyjdzie co do czego) ze Widzew sie boi itp a wy sie podniecacie i szukacie na sile sensacji bo jakis janek napisal ze nie chce Łksu na derbach masakra
https://t.me/pump_upp
-
Adi a ty sie k**** retkinska z widzewskiego nie smialas?Entlicheck pisze:że psiarnia nie pozwoliła na ich wizyte na naszej jednej trybunie (z której się notorycznie śmieją )
Zobaczysz k**** derby jak swinia niebo na tej swojej wichurze wiesniaku.
Pozostal wam placz i c*** z wami, zapomnijcie o tych derbach. I teraz w twoim stylu parowko "he he he:D"
Mam ręce nimi kręcę a ty stoisz i się boisz 

-
Gay alert!jestesmywaszastolica pisze:wpierdalając w tematy kibicowskie jakieś laski pokazujecie tylko i wyłącznie swój poziom.
jedynym wytłumaczeniem jest to, że macie po 14 lat i jaracie się fotkami dup z internetu. ok poruchacie, zmądrzejecie więc nie ma tematu
-
Widocznie Lech jeszcze jej nie wystawił tedkom że typ nie skumał :)
-
Każdy już zna wasze metody odwracania kota ogonem,my że sie obsraliscie to jeb zdjęcie d***, zatrzasnęli sie w autokarze to jeb dojebać sie o założycieli,pamietajcie janki widzewskie,człowiek ze wsi wyjedzie ale słoma z butów wystawać mu bedzie
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
To miło, że już się nam przedstawiłeś.Antoni.Kierka pisze:jestes niedorozwiniety niedojebany czy uposledzony umyslowo?lokomada pisze:Czytam tu wypowiedzi widzewiaczków i nie wierzę własnym oczom, jakich człowiek doczekał czasów. Kibice miejscowej reaktywacji nie chcą u siebie na meczu kibiców odwiecznego rywala, a bo przyjdą źli niegrzeczni bandyci, mięśniaki z ŁKS i popsują im piękny nowy stadion, zniszczą coś, jak to będą wtedy wyglądały zdjęcia zrobione z meczu na facebooka gdzie w tle zniszczone krzesełka. W ogóle jeszcze im spalą flagi, część osób na stadionie zacznie płakać a część ruszy na nich niczym pospolite ruszenie i będzie walkower, o nie tylko nie to. W ogóle w głowie każdego widzewiaczka jest taka myśl - Kibice gości tylko po to chcą przyjść żeby nam popsuć stadion i wywołać zamieszki żeby zdobyć walkowera, bo przecież ich piłkarze już dawno derby wygrali, tak naprawdę nie muszą nawet grać:) Wystarczy poczytać posty na ich forum - tragedia, tam co drugi to jakiś pionek, przesadziłem prawie każdy.
Ja p******* ludzie ogarnijcie sie 1000 razy bylo pisane ze kazdy chociasz troszke ogarniety kibic chce zeby Łks byl obecny na derbach ile razy trzeba wam to pisac...jakis debil sobie cos ubzdural i pierdoli o jakims swiecie popsutym(gdzie nawet biletu nie bedzie mial jak juz przyjdzie co do czego) ze Widzew sie boi itp a wy sie podniecacie i szukacie na sile sensacji bo jakis janek napisal ze nie chce Łksu na derbach masakra
Jakiś janek? To w takim razie na waszym oficjalnym forum kibicowskim są same janki bo tam jakieś 95% użytkowników płacze, żeby tylko nie wpuścić ŁKS-u.
-
Stała zagrywka Żydów jak nie mają argumentów to rozpierdalaja temat , mam nadzieję że admin zrobi tutaj porządek żeby każdy mógł się rozczytać co to za kurewska nacja z tych pierdzewiakow...
Jesteście zgrają Janków i kibiców sukcesu , którzy jak im się każe to kupią karnet , pojadą najlepiej specem na jakąś masowke, równo pospiewaja, a jak przyjdzie co do czego to spierdalaja na widok kilku ochroniarzy jak na Legii , nie mają skrupułów żeby poskarżyć się pieskom, i boją się "garstki patusow z kilku bram na Polesiu i Limance" na swoim własnym nowym hiper stadionie... bo mogli być zepsuć ten fałszywy obraz w który wierzą od lat i sami się w nich utwierdzają...
Mówiliście czerwoni że teraz w końcu macie porządek w klubie , macie kibiców we władzach i wszystko jest po waszemu. Jak widać nawet w takich realiach macie gówno do gadania we własnym klubie , czyli tak jak za każdym razem wcześniej , jak zwykle pionki. Jeśli ktoś by nie znał realiów to faktycznie dałby wiarę że chodzi was teraz c*** wie ile kumatej wiary , ale rzeczywistość wygląda tak że chodzi was tyle , tylko i wyłącznie dla nowego stadionu . Mentalnie nic się nie zminiliscie.
I w sumie nie wierzę że jesteście aż tak sprowadzeni do poziomu tłumu gapiów , i wasi działacze robią sobie co chcą... po prostu całemu Widzewskiemu środowisku derby bez nas są bardzo na rękę ... karę za niewpuszczenie nas oplacicie z biletów sprzedanych na sektor gości i c*** , wyjdziecie na zero... a dzięki temu nadal będziecie mogli żyć w waszym kompletnie odrealnionym świecie wielkiego i największego Widzewka...
Hahahah , chodzi o to z u was na Widzewie , to ogarniętych osób jest kropla w morzu wśród tego całego motlochu.Antoni.Kierka pisze:jestes niedorozwiniety niedojebany czy uposledzony umyslowo?lokomada pisze:Czytam tu wypowiedzi widzewiaczków i nie wierzę własnym oczom, jakich człowiek doczekał czasów. Kibice miejscowej reaktywacji nie chcą u siebie na meczu kibiców odwiecznego rywala, a bo przyjdą źli niegrzeczni bandyci, mięśniaki z ŁKS i popsują im piękny nowy stadion, zniszczą coś, jak to będą wtedy wyglądały zdjęcia zrobione z meczu na facebooka gdzie w tle zniszczone krzesełka. W ogóle jeszcze im spalą flagi, część osób na stadionie zacznie płakać a część ruszy na nich niczym pospolite ruszenie i będzie walkower, o nie tylko nie to. W ogóle w głowie każdego widzewiaczka jest taka myśl - Kibice gości tylko po to chcą przyjść żeby nam popsuć stadion i wywołać zamieszki żeby zdobyć walkowera, bo przecież ich piłkarze już dawno derby wygrali, tak naprawdę nie muszą nawet grać:) Wystarczy poczytać posty na ich forum - tragedia, tam co drugi to jakiś pionek, przesadziłem prawie każdy.
Ja p******* ludzie ogarnijcie sie 1000 razy bylo pisane ze kazdy chociasz troszke ogarniety kibic chce zeby Łks byl obecny na derbach ile razy trzeba wam to pisac...
Jesteście zgrają Janków i kibiców sukcesu , którzy jak im się każe to kupią karnet , pojadą najlepiej specem na jakąś masowke, równo pospiewaja, a jak przyjdzie co do czego to spierdalaja na widok kilku ochroniarzy jak na Legii , nie mają skrupułów żeby poskarżyć się pieskom, i boją się "garstki patusow z kilku bram na Polesiu i Limance" na swoim własnym nowym hiper stadionie... bo mogli być zepsuć ten fałszywy obraz w który wierzą od lat i sami się w nich utwierdzają...
Mówiliście czerwoni że teraz w końcu macie porządek w klubie , macie kibiców we władzach i wszystko jest po waszemu. Jak widać nawet w takich realiach macie gówno do gadania we własnym klubie , czyli tak jak za każdym razem wcześniej , jak zwykle pionki. Jeśli ktoś by nie znał realiów to faktycznie dałby wiarę że chodzi was teraz c*** wie ile kumatej wiary , ale rzeczywistość wygląda tak że chodzi was tyle , tylko i wyłącznie dla nowego stadionu . Mentalnie nic się nie zminiliscie.
I w sumie nie wierzę że jesteście aż tak sprowadzeni do poziomu tłumu gapiów , i wasi działacze robią sobie co chcą... po prostu całemu Widzewskiemu środowisku derby bez nas są bardzo na rękę ... karę za niewpuszczenie nas oplacicie z biletów sprzedanych na sektor gości i c*** , wyjdziecie na zero... a dzięki temu nadal będziecie mogli żyć w waszym kompletnie odrealnionym świecie wielkiego i największego Widzewka...
-
Moze ktos ogarniety z ŁKSu napisac jaki rewir jest okreslany bajkowe kolo Retkini?
-
Parchate matoły wbijecie sobie do łba, że nikt z Widzewa nie będzie walczył o wpuszczanie was tak jak zazwyczaj nie walczyliscie wy jak gruzowisko wam się pod nogami rozlatywalo i jak wybudowali wam jedna trybune z której byliscie zadowoleni jak filcharmonisci nowa opera.
Dobrze wiadomo, że piłka nożna jest dla kibiców i powinni się pojawiać goście kiedy tylko jest okazja a derby to znakomita okazja, leczy sytuacja jest jaka jest, zarząd tak a nie inaczej decyduje i żadne rozmowy z kibicami tego nie zmienia.
Dobrze wiadomo, że piłka nożna jest dla kibiców i powinni się pojawiać goście kiedy tylko jest okazja a derby to znakomita okazja, leczy sytuacja jest jaka jest, zarząd tak a nie inaczej decyduje i żadne rozmowy z kibicami tego nie zmienia.
-
Wczorajsza stylówa ze Świtem
[link]
[link]
-
Chyba coś Ci nie pyklo pajacu , to jest foto z zeszłego roku z jakiegoś innego meczu .
Wczoraj wszystko było w jak największym porządku , frekwencja również zadowalająca.
może chłopaki że Świtu skrobną coś jak im się podobało, i jak to wygląda z perspektywy postronnego obserwatora.
Piłka nożna dla kiboli !
Wczoraj wszystko było w jak największym porządku , frekwencja również zadowalająca.
może chłopaki że Świtu skrobną coś jak im się podobało, i jak to wygląda z perspektywy postronnego obserwatora.
Piłka nożna dla kiboli !
-
A to najbardziej przepraszam to chyba ta stylówa z wczoraj, chłopaki ze Świtu piszczą z zazdrości, akurat wasz poziom.
[link]
[link]
-
Mam pytanie do kogos ultrasow ŁKS.
Ile zebrane na oprawe derbow? Bo widze, ze jest mega mobilizacja
Czy calosc choreografii będzie zaprezentowana na trybunie przed telebimimem?
Ile zebrane na oprawe derbow? Bo widze, ze jest mega mobilizacja
Czy calosc choreografii będzie zaprezentowana na trybunie przed telebimimem?
-
Za całe zebrane pieniądze będą kupione dla was pampersy.
-
WidzewskaCharyzma, jak już chcesz się przypieprzyć do ŁKS-u to rób to z głową. Wstawiasz jakieś zdjęcie z d*** sprzed roku i piejesz, jaka to bida była na trybunach. To pokazuje, że jesteś tak zaślepiony chęcią ośmieszenia nas, że przestajesz myśleć (co akurat mnie specjalnie nie dziwi). Kiedyś to nawet myślałem, że jesteś "normalnym" kibicem Widzewa, ale widzę, że ty to ta sama liga co master i showmustgoon. Lekceważąc nas i cały czas wmawiając sobie, że ŁKS ginie, nie ma itd. po pierwsze siebie stawiacie w złym świetle. Jak w takim razie wytłumaczyć, że klub któremu kibicuje pół Polski i ma na zawołanie 400 konkretnej bandy, nie jest w stanie poradzić sobie z tą garstką ŁKS-u ? Po drugie różne wasze megalomańskie wpisy czytają jakieś dzieciaki spoza Łodzi i zaczynają wam wierzyć, a potem rzeczywistość okazuje się brutalna, co nie raz już miało miejsce. W sumie mam to w d****, kilka razy zgubiła was już wasza arogancja i pycha i jeszcze kilka razy zgubi.
Wczoraj na ŁKS frekwencja 3200. Jak na koniec majówki, fatalną pogodę, ostatnio słabą postawę kopaczy, jedną trybunę, tragedii nie ma. Z NDM 44 kibiców na naszym sektorze.
Wczoraj na ŁKS frekwencja 3200. Jak na koniec majówki, fatalną pogodę, ostatnio słabą postawę kopaczy, jedną trybunę, tragedii nie ma. Z NDM 44 kibiców na naszym sektorze.
-
Kibice lksu powinni sobie przypomnieć jak sami stanęli murem i razem z policją nie chcieli nas wpuścić na derby, ale piłka nożna dla kibiców to teraz ich hasło. Skoro 40 osób ze świtu to stosunki z Legia coraz cieplejsze?