Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Cała kibolska Polska odetchnęła. Jakby na ŁKS doping prowadziła osoba związana z ruchem ultras to by nie było TOP 3 w kraju ale TOP 3 na świecie.
A tak to doping przesiąknięty nienawiścią do RTS i jest jak jest.
-
To była odpowiedź na moje pytanie matołku? Przeczytaj post użytkownika 1925, bo warto, może zatrybisz.Dostałeś odpowiedź, po raz kolejny wyszedłeś na durnia i dalej ujadasz.
Przestań sie chłopie kompromitować.
https://t.me/pump_upp
-
Chyba nie zrozumiałeś co napisałem ale niech będzie. Co to jest to top3? Jakaś lista przebojów? Bo non stop o tym pierdolicie. Czy kmwtw,jp,pdw itp.? Nie odpisuj masterku.showmustgoon pisze:Cała kibolska Polska odetchnęła. Jakby na ŁKS doping prowadziła osoba związana z ruchem ultras to by nie było TOP 3 w kraju ale TOP 3 na świecie.
-
U nas z moich obserwacji dochodzi do sytuacji, że osobom które nie śpiewają jest po prostu głupio jak widzą, że każdy dookoła śpiewa.
To jest ta różnica , nie mamy swojego sektora, dla wielu osób to problem(ja mam 30+ rodzina ,i nie zabiorę dzieciaków na ŁKS póki nie będzie ,,rodzinnego,, pisałem wcześniej że pobluzgać każdemu dobrze zrobi, ale sami wiecie -wychpwanie.Może już jestem za stary ale ale świadomy doping to też plus np. ,,my chcemy gola,, gdy przeciwnik ma wolny z 20 m.
To jest ta różnica , nie mamy swojego sektora, dla wielu osób to problem(ja mam 30+ rodzina ,i nie zabiorę dzieciaków na ŁKS póki nie będzie ,,rodzinnego,, pisałem wcześniej że pobluzgać każdemu dobrze zrobi, ale sami wiecie -wychpwanie.Może już jestem za stary ale ale świadomy doping to też plus np. ,,my chcemy gola,, gdy przeciwnik ma wolny z 20 m.
-
Oglądając Waszą końcówkę, żeby zobaczyć ten karny, który się należał dla Ostródy, usłyszeć można, że prowadzący zarzuca "jesteśmy z wami" a w odpowiedzi jest "jazda z k******" - żałosne.
Czy tez "Zero litości". Sokół to wasza nowa kosa?
Czy tez "Zero litości". Sokół to wasza nowa kosa?
-
Co za problem iść na sektor A? Tam jest zawsze mało osób bo nawet jak braknie biletów na b1 czy b2 to kupują na sektor A i przechodzą na ten b1. Na sektorze A jest spokój i spokojnie z dzieciakami można chodzić. No ale każdemu się nie dogodzi przy tym gównie architektury. Nie,nie nowa kosa ale jak napierdalają Naszych,a sędzia ślepy (nie chodziło akurat o tę akcję a o całokształt meczu). Wiadomo jak reaguje publika w doliczonym czasie przy stanie 1:1. Wole spontaniczność niż podporządkowywanie się,że to wolno śpiewać teraz, a tego nie wolno.
-
Ludzie, czy możecie się wreszcie ogarnąć?
Po co to komentować, wszystko zawsze zweryfikuje życie.
Zajmijmy się swoim podwórkiem i swoimi tematami.
390 stron ma temat i nic z tego nie wynika.
390 stron ma temat i nic z tego nie wynika.
-
[quote="bercik RTS"]Ludzie, czy możecie się wreszcie ogarnąć?
390 stron ma temat i nic z tego nie wynika.[/quote
Kolego sam się ogarnij , chłopak napisał że po tej chujni z Sokołem wolał pełen spontan trybun , ( nasz młynowy był zajęty Alexem). Pomyśl czy ty pojechałbyś z waszym gniazdowym gdyby wg Ciebie wrzucał pierdoły?
390 stron ma temat i nic z tego nie wynika.[/quote
Kolego sam się ogarnij , chłopak napisał że po tej chujni z Sokołem wolał pełen spontan trybun , ( nasz młynowy był zajęty Alexem). Pomyśl czy ty pojechałbyś z waszym gniazdowym gdyby wg Ciebie wrzucał pierdoły?
-
To trzeba słusznie białym oddać - ich pozostałe trybuny nie wpierniczają się w doping głównej!old school CRBB pisze:Ktoś kiedyś od czerwonych pytał czym jest ta wasza ,, stylówka,, którą się tak jaracie? Na ostatnim meczu był jej najlepszy przejaw gdy ,,młynowy,, dostał pod kobiec meczu ostry opierdol od kibica i kto był ten wie o co chodzi. Nie znam widzewskiego klimatu na zegarze ale ciężko mi sobie wyobrazić taką sytuację u was.
P.s czy na Widzewie też jest spontan ? Trybuny same ,,jadą ,, z dopingiem nie czekając na młyn.Ogólnie Sokół się ostro postawił, widoczny brak Jewhena , zmarnowane okazje,ale wg mnie remis sprawiedliwy piłkarsko.
-
Bo na ŁKS jest jedna trybuna ile można z tego szydzić? Osobiście życzę Kibicom ŁKSu budowy pozostałych trybun.
Przestańcie znowu robić festiwal napinki w tym temacie.
Przestańcie znowu robić festiwal napinki w tym temacie.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
-
ŁKS pojechał na finał PP jak to było np. w roku poprzednim czy dwa lata temu gdzie flaga pozdrawiająca kibica po drugiej stronie muru wisiała w centralnej części sektora Lecha?
-
Pojechał. Będą chcieli to gdzieś napiszą w ile osób. Wiadomo kto pojechał.
-
Ewelina pojechała ? :)
-
Ok, dzięki. Chodziło mi o fakt, czy pojechali czy nie bo Arka zbytnią sympatią bynajmniej do tej pory nie darzyła ŁKS.MISTRZ1908 pisze:Pojechał. Będą chcieli to gdzieś napiszą w ile osób. Wiadomo kto pojechał.
-
Mecz zgodowy a ekipy Lecha i Arki będą bujać się osobno ze względu na Łks. Ważniejszy układowicz od długoletniej zgody.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
I w tej kwestii nic się nie zmieni. To tylko układ zainteresowanych osób,zainteresowanych wiadomo czym.łodzianin98 pisze:Ok, dzięki. Chodziło mi o fakt, czy pojechali czy nie bo Arka zbytnią sympatią bynajmniej do tej pory nie darzyła ŁKS.MISTRZ1908 pisze:Pojechał. Będą chcieli to gdzieś napiszą w ile osób. Wiadomo kto pojechał.
-
Panowie, jak wygląda sytuacja w Wieluniu? Przejeżdżając rzucił mi się napis WKS WIE(L)UŃ, stąd moje pytanie, bo zawsze mi się kojarzyło, że to bardziej tereny Widzewa.
-
Musiał to być bardzo stary napis. Jeszcze parę lat temu w Wieluniu było paru kibiców Legii. Obecnie tylko Widzew. A o ile mnie pamięć nie myli obecnie w Wieluniu jest MKS Wieluń, WKS Wieluń chyba nie istnieje.SeniorSiarra pisze:Panowie, jak wygląda sytuacja w Wieluniu? Przejeżdżając rzucił mi się napis WKS WIE(L)UŃ, stąd moje pytanie, bo zawsze mi się kojarzyło, że to bardziej tereny Widzewa.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Nie jestem zwolennikiem ubliżania komukolwiek przez kabel internetowy,ale ty jesteś zwykłym baranem,który nie powinien w ogóle się udzielać,nawet w takim miejscu jak to.showmustgoon pisze:Ewelina pojechała ? :)
Wymyśliłeś po derbach historyjkę o jakimś wpierdolu na Chojnach,wcześniej farmazon o obiciu naszych na Teofilowie...P*********** jesteś?
A jeżeli tak bardzo interesuje cie Ewelina,to podbij na priwa to umówię cie z T i osobiście będziesz mógł go zapytać.Przy okazji też będziesz mógł w oczy powiedzieć te wszystkie bzdury,które tu wypisujesz na jej temat.
-
Nic nie musisz udowadniać w sprawie urozmaicenia wigilijnych spotkań.
Low kick - pakuj plecak i do Aleksandrowa jak Cię matka puści.
Low kick - pakuj plecak i do Aleksandrowa jak Cię matka puści.
-
Co do wspomnień.
Osiedle Radogoszcz Wschód początek lat 90ch.
Pamiętam jak na Pl.Słonecznym, osiedlowa starszyzna bardzo często tłukła się z Radogoszczem Zachodem.
Mieszkańcy pobliskich bloków obserwowali starcia z balkonów, czesto przy tym dopingując naparzające się ekipy.
Połowa lat 90ch to rozrost na osiedlu subkultury Skinheads. Życie punkowców w tamtym czasie nie należało do łatwych.
Wyjątkiem był wjazd punkowej ekipy z miasta do klubu Grosz, gdzie co piątek odbywały sie dyskoteki.
W tamtych czasach na osiedlach panowali Skinheadzi zaś na mieście Sharpowcy i Punki, na Ķościuszki znajdowł się
wówczas sławny Pub Chenko. Sporo było koncertów i konfrontacji pomiędzy zwalczającymi się subkulturami.
Scena klubowa to już legenda, formacje Amnezia, Friday nadawały ton undergroundowy na mieście.
Dobre czasy.
Pamiętam jak na Pl.Słonecznym, osiedlowa starszyzna bardzo często tłukła się z Radogoszczem Zachodem.
Mieszkańcy pobliskich bloków obserwowali starcia z balkonów, czesto przy tym dopingując naparzające się ekipy.
Połowa lat 90ch to rozrost na osiedlu subkultury Skinheads. Życie punkowców w tamtym czasie nie należało do łatwych.
Wyjątkiem był wjazd punkowej ekipy z miasta do klubu Grosz, gdzie co piątek odbywały sie dyskoteki.
W tamtych czasach na osiedlach panowali Skinheadzi zaś na mieście Sharpowcy i Punki, na Ķościuszki znajdowł się
wówczas sławny Pub Chenko. Sporo było koncertów i konfrontacji pomiędzy zwalczającymi się subkulturami.
Scena klubowa to już legenda, formacje Amnezia, Friday nadawały ton undergroundowy na mieście.
Dobre czasy.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
-
Ktos z ciut starszych wiekiem moze opisac awantury z koncowki lat 80tych i poczatku lat 90tych punks vs. Skins do ktorych dochodzilo przy Fabrycznym i w czasie wyjazdow z Kaliskiego na Jarocin ??
Bo np. jak ja siegam pamiecia .... ale do koncowki lat 90tych to pamietam akcje na brudasow na "Pasku" gdzie czesto spierdalali albo pod komende na sienkiewicza albo mieli tyle farta ze jechalo 57 i poprostu spierdalali. Co do osiedli gdzie brudasow mozna bylo spotkac .... to napewno bylo to Jagiełły i domki na Zdrowiu ...
Bo np. jak ja siegam pamiecia .... ale do koncowki lat 90tych to pamietam akcje na brudasow na "Pasku" gdzie czesto spierdalali albo pod komende na sienkiewicza albo mieli tyle farta ze jechalo 57 i poprostu spierdalali. Co do osiedli gdzie brudasow mozna bylo spotkac .... to napewno bylo to Jagiełły i domki na Zdrowiu ...

-
O tej awanturze w Groszu to pamietam konkretnie rozpisywaly sie Łodzkie gazety i trabilo o tym radio Łódź.widzewiak_z_gor pisze:Co do wspomnień.
Dobre czasy.

-
Zabawne jest to, że właśnie w latach 90tych jeżeli do jakiś walk dochodziło na osiedlach to głównie były one na zasadzie "osiedle vs osiedle". Pamiętam jak pewna osoba mieszkąjąca na Teo opowiadała, że kiedyś cały czas były jakies wpady Teo A na Teo B czy C itp.. po wielu latach te same osoby biegały już razem jako ŁKS np na Żabieniec. Tego typu sytuacje byly chyba na wiekszosci dzielnic Łódzkich, wspomniany Radogoszcz czy Chojny o których też słyszałem podobne akcje, gdzie potrafiły walczyć ze sobą szkoła vs szkoła, gdzie te same osoby później stanowiły siłę H Widzewa.
Tak samo awantury Skinów vs Punków, b.częsta sprawa te 15-20 lat temu.. dzisiaj w ogole się o tym już nie słyszy.
Co do subkultur to swego czasu chyba Skinów sporo chodziło na ŁKS? Punki również się tam pokazywały, co najlepsze.. wszyscy się znali z niejednokrotnych walk ulicznych między sobą wcześniej ;)
Tak samo awantury Skinów vs Punków, b.częsta sprawa te 15-20 lat temu.. dzisiaj w ogole się o tym już nie słyszy.
Co do subkultur to swego czasu chyba Skinów sporo chodziło na ŁKS? Punki również się tam pokazywały, co najlepsze.. wszyscy się znali z niejednokrotnych walk ulicznych między sobą wcześniej ;)
-
Na Widzewie było podobnie, za czasów mojego gimnazjum na pewno, ale nie wiem kiedy dokładnie się, to skończyło. okolice roku 2000 miały miejsce takie akcje.krokiet_z_grzybami pisze:Zabawne jest to, że właśnie w latach 90tych jeżeli do jakiś walk dochodziło na osiedlach to głównie były one na zasadzie "osiedle vs osiedle". Pamiętam jak pewna osoba mieszkąjąca na Teo opowiadała, że kiedyś cały czas były jakies wpady Teo A na Teo B czy C itp.. po wielu latach te same osoby biegały już razem jako ŁKS np na Żabieniec. Tego typu sytuacje byly chyba na wiekszosci dzielnic Łódzkich, wspomniany Radogoszcz czy Chojny o których też słyszałem podobne akcje, gdzie potrafiły walczyć ze sobą szkoła vs szkoła, gdzie te same osoby później stanowiły siłę H Widzewa.
-
jak sytuacja w Aleksandrowie ?
-
Za bramką tradycyjnie cała trybuna oprócz tego nominalnego sektoru gości. Za stadionem na jakiś beczkach, czy cokolwiek to jest ludzie też stali, parę naście też przez płot oglądało. Na głównej pewnie też byli Nasi, standardowo jak w latach poprzednich w Aleksie. Poza tym transparent "Aleksandrów eŁKSy Miastem" do którego konfetti zostało w barwach rzucone i to tyle. Na boisku 0:0obiektywnyFAN pisze:jak sytuacja w Aleksandrowie ?
-
Tak to jest jak sie opisuje mecz tylko poprzez ogladanie transmisji w necie.
Na krytej bardzo duzo osob w barwach ŁKSu. Nie sposob bylo tego nie zauwazyc !

-
Napisałem, że na "głównej pewnie też Nasi", a nie że ich nie było1925 pisze:Tak to jest jak sie opisuje mecz tylko poprzez ogladanie transmisji w necie.
-
Poczekajcie na oficjalną relację, którą napisze K.
Łódzki Klub Sportowy
-
oglądając transmisje w necie nie dostrzegłem żadnej flagi łksu, a jedynie transparent alexa, wzięliście ze sobą flagi czy z jakiegoś powodu zostały w Łodzi?
-
Flagi były, aczkolwiek z racji ich wywieszenia i jak sam wspomniałeś transie Aleksa nie były widoczne. Na zdjęciach w necie masz je natomiast widoczne.sokół pisze:oglądając transmisje w necie nie dostrzegłem żadnej flagi łksu, a jedynie transparent alexa, wzięliście ze sobą flagi czy z jakiegoś powodu zostały w Łodzi?

-
Daj sobie spokój małolat z pisaniem takich "relacji", albo się lepiej doinformuj. Generalnie z Twoich wpisów wynika że za dużo do przekazania to Ty nie masz..
Ps. Po świeżo zakończonym meczu Widzewa trzeba im przyznać , że w kwestii dopingu wrócili na swój stary dobry poziom i w tej dziedzinie znow są czołówką w kraju.
I nie mówię o tym bynajmniej z perspektywy tv...
Ps. Po świeżo zakończonym meczu Widzewa trzeba im przyznać , że w kwestii dopingu wrócili na swój stary dobry poziom i w tej dziedzinie znow są czołówką w kraju.
-
Piszę co widzę, czyli to co większość ludzi robi.Entlicheck pisze:Daj sobie spokój małolat z pisaniem takich "relacji", albo się lepiej doinformuj. Generalnie z Twoich wpisów wynika że za dużo do przekazania to Ty nie masz..
-
Czyli że byłeś na obczajce :)I nie mówię o tym bynajmniej z perspektywy tv...
https://t.me/pump_upp
-
post trochę z przymrużeniem oka ;)
Witam, nie jestem z Łodzi ani z woj. Łódzkiego, w Aleksandrowie kibicuje się ŁKS-owi ?? czyli dziś praktycznie cały stadionik miejscowego Sokoła kibicował eŁKSie. Jak to możliwe że opanowany przez Biało-Czerwono-Białych trybuny na czwartoligowym meczu nie wywarły presji na piłkarzynach gospodarzy że mają być tylko i wyłącznie 3 punkty dla walczących o awans gości ?? ;) czyżby w Sokole grali jacyś Widzewiacy ?? ;)
Witam, nie jestem z Łodzi ani z woj. Łódzkiego, w Aleksandrowie kibicuje się ŁKS-owi ?? czyli dziś praktycznie cały stadionik miejscowego Sokoła kibicował eŁKSie. Jak to możliwe że opanowany przez Biało-Czerwono-Białych trybuny na czwartoligowym meczu nie wywarły presji na piłkarzynach gospodarzy że mają być tylko i wyłącznie 3 punkty dla walczących o awans gości ?? ;) czyżby w Sokole grali jacyś Widzewiacy ?? ;)
-
Alex jak Łódź podzielny bez wyraźnej przewagi...Polish Power pisze:post trochę z przymrużeniem oka ;)
W Sokole grali zarówno Widzewiacy jak i eŁKaeSiacy oraz bezstronni w tej materii...
-
Niestety,ale Aleksandrów nie jest tak podzielony jak Łódź. Przewaga Łks-u w tym mieście.
-
ŁKS na wyjazd gdzie nawet startując ze swojego jednotrybunowego 'stadionu' jest 20minut drogi jedzie w kilkaset osób zamiast w tysiącach? Jakie flagi były na meczu? Skoro Aleksandrow to miasto ŁKS to są oni Rodowici?
-
Ochłoń kolego , co siejesz napineshowmustgoon pisze:ŁKS na wyjazd gdzie nawet startując ze swojego jednotrybunowego 'stadionu' jest 20minut drogi jedzie w kilkaset osób zamiast w tysiącach? Jakie flagi były na meczu? Skoro Aleksandrow to miasto ŁKS to są oni Rodowici?