Odsapnij. Wiem, że egzaminy gimnazjalne były ciezkie, ale może odreagowuj inaczej.egoista pisze:Ja proponuje rozjebać ten stadion na roosvelta i wybudować tam nowoczesny dworzec :D
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Były mordo, były... Jak Ci poszło?_Southern_Poland_ pisze:Odsapnij. Wiem, że egzaminy gimnazjalne były ciezkie, ale może odreagowuj inaczej.egoista pisze:Ja proponuje rozjebać ten stadion na roosvelta i wybudować tam nowoczesny dworzec :D
-
przy ostatniej takiej sytuacji klaskaliscie policji1.3.1.2. 100% pisze:Kolego pisze się Roosevelta to po pierwsze,a po drugie to wszystkich chętnych zapraszamy do rozjebania naszego stadionu.egoista pisze:Ja proponuje rozjebać ten stadion na roosvelta i wybudować tam nowoczesny dworzec :D
-
Już jesteś fajny a teraz spierdalaj j***** dałnie!
-
Stomil, baranie. A ty, mentol weź spierdalaj z tymi żalami na pudelka.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
GKS Tychy z nowym sponsorem :D
[link]Na tym jednak nie koniec. Ważną rolę odegrają także kibice. Dodatkowe pieniądze dla klubu będą uzależnione właśnie od ilości fanów GKS Tychy
-
MENTOL1 pisze:Po co wy takie coś robicie jak pozniej przychodzi co do czego z lepszą ekipą to dostajecie baty a układowicz ucieka.Albo wcale nie przyjezdzacie na spotkanie.
Jak to szło, fabryka czego? Kroplówek czy nowych oświadczeń?
-
GKS Katowice - GKS Tychy bez kibiców gości przez jebanego wojewode
[link]
[link]
-
Zbierzcie się i zróbcie Saint Etiene.niezbanowany pisze:GKS Katowice - GKS Tychy bez kibiców gości przez jebanego wojewode
[link]
-
a czego ie spodziewacie ? normalne ze jak nie wpuszczał na ludowy koalicje i na B1 Zagłębie to tu miała by być inna decyzja ??niezbanowany pisze:GKS Katowice - GKS Tychy bez kibiców gości przez jebanego wojewode
[link]
-
jak wygląda sytuacja na Giszowcu i Ligocie mógłby ktoś obiektywnie opisać ?
-
Giszowiec - GKS, na osiedlu Adama i ul miłej Ruch w defensywie porównując sytuacje np. 5-7 lat temu nie mniej widoczny i na ulicy i na murachciastekkk pisze:jak wygląda sytuacja na Giszowcu i Ligocie mógłby ktoś obiektywnie opisać ?
Ligota - bloki przy dworcu PKP - Ruch reszta GKS z nielicznymi jednostkami Ruchu. niby jest przewaga GKS ale to raz na wozie raz pod wozem
-
Jak wyglada sytuacja w Chropaczowie?
-
Po stracie większości w radzie Miejskiej w Bytomiu prezydenta Bartyli,radni zablokowali inwestycję budowy kompleksu sportowego w Bytomoi(stadion na 9000,2 lodowiska,itp)Praktycznie oznacza to koniec Polonii Bytom.Polityka i wewnetrzne animozje skończyły zywot zasłuzonego klubu.Pozostana najwierniejsi,odbudowa klubu od B klasy chyba nic nie da.Cholernie smutne.
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
A nie było opcji by ten stadion był mniejszy np. o połowę ? Koszta mniejsze, większe szanse na zbudowanie i tym samym klub by mógł przetrwać.pangrzegorz1975 pisze:Po stracie większości w radzie Miejskiej w Bytomiu prezydenta Bartyli,radni zablokowali inwestycję budowy kompleksu sportowego w Bytomoi(stadion na 9000,2 lodowiska,itp)Praktycznie oznacza to koniec Polonii Bytom.Polityka i wewnetrzne animozje skończyły zywot zasłuzonego klubu.Pozostana najwierniejsi,odbudowa klubu od B klasy chyba nic nie da.Cholernie smutne.
-
gisz prawie przejęty przez Gks a Ligota jak kolega napisał, sporo aktywnych osób na emigracji ale reszta radzi sobie całkiem nieźle. Liczebnie na pewno więcej Gieksy ale obecnie niewiele się dziejeciastekkk pisze:jak wygląda sytuacja na Giszowcu i Ligocie mógłby ktoś obiektywnie opisać ?
-
Tysiąclecie , Piotrowice i Panewniki aktualnie jak jest ?
-
Chyba Giszowiec ma na Gieksie najaktywniejszą ekipę. Sportowo jak i organizacyjnie, liczbowo... ale pamiętam na przełomie wieków Giszowiec był jednym z głównych niebieskich rejonów w Katowicach.
Co do Polonii Bytom to dziwi mnie bierność kibiców którzy widząc jak ich klub dołuje nie biorą spraw we własne ręce i czekają na rozwój sytuacji. Tak samo ciężka sytuacja jest w Chorzowie ale jakoś nie słyszałem by kibice coś robili. Chyba liczą że po raz kolejny miasto wyda kolejne miliony kosztem obiecanego stadionu który i tak nie powstanie.
Co do Polonii Bytom to dziwi mnie bierność kibiców którzy widząc jak ich klub dołuje nie biorą spraw we własne ręce i czekają na rozwój sytuacji. Tak samo ciężka sytuacja jest w Chorzowie ale jakoś nie słyszałem by kibice coś robili. Chyba liczą że po raz kolejny miasto wyda kolejne miliony kosztem obiecanego stadionu który i tak nie powstanie.
-
Tysiąclecie - Mimo że osiedle graniczy z Chorzowem wpływy Ruchu na osiedlu bardzo zmalały, kiedyś dobrze się Ruch trzymał właśnie w częsci od strony Chorzowa dziś tylko niebieskie jednostki nie mające wpływu na osiedle. Często niebiescy odwiedziają Tysiąclecie głównie ściany mając tam na prawdę rzut beretem jak i ostatnia głośna akcja gdy 50 niebieskich wbiło na turniej dzieciaków pod patronatem Gks.ciastekkk pisze:Tysiąclecie , Piotrowice i Panewniki aktualnie jak jest ?
Piotrowice - Ruch ma sie dobrze na małym osiedlu Żurawia (obok szkoły policyjnej) są solą w oku okolicznych terenów Gieksy. Reszta Piotrowic to Gks głównie duże osiedle Odrodzenia (manhattan) gdzie jest najwięcej Gks
Panewniki - Większość Ruch głównie na blokowisku (Kokociniec). Ale jest też Gks który coś działa.
-
Jak wygląda sytuacja w Bytomiu na Bobrku? Ostatnio miałem okazję przejeżdżać i wjeżdżając od strony Zabrza dużo napisów pro KSG. Wiem, że kiedyś była tam garstka Żaboli, ale zauważyłem, że część z tych wrzutów była nowa. To ktoś lokalny czy raczej wjazdy żeby pomazać ściany? Ciekawa lokalizacja, bo z jednej strony Górnik, z drugiej Polonia, a i osiedle dalej Szombierki, które chyba znowu coś kręcą. Bez napinki proszę.
-
Wie ktos moze jak wyglada teraz na Rojcy dzielnicy Radzionkowa podobno Polonia w odwrocie znajomy twierdzi ze ich grafy sa juz stare a nowych brak bez napinki prosze !
-
ty tak na serio??andi pisze:Wie ktos moze jak wyglada teraz na Rojcy dzielnicy Radzionkowa podobno Polonia w odwrocie znajomy twierdzi ze ich grafy sa juz stare a nowych brak bez napinki prosze !
to ze nie ma nowych grafitii to znaczy ze ekipy wygasla ?
-
Znam sytuacje na Rojcy tylko z opowiadan kolegi z Radzionkowa twierdzi ze Ruch R.powoli sie w tych okolicach odradza,wiecej nic niewiem . Ciekawi mnie bo Slasku to kazda miejscowosc to inne grafy .Czasami jade ciezarowka przez te tereny isam juz niewiem
kto wlasciwie ma przewage w malych miejscowosciach.
kto wlasciwie ma przewage w malych miejscowosciach.
-
I to jest najdoskonalszy dowod na to, ze Panie PeRkun - gowno Pan wiesz o katowicach. Porownywanie mocno patologicznego i zaludnionego Giszowca (slyszales moze kiedys o wojnach miedzy Ruchem a GKSem na giszu, ktore szokowaly cale katowice? Jak widac nie) do piotrowic, ktore sa mala czescia rownie malo zaludnionych poludniowych przedmiesci katowic jest tak kretynskie, ze glowa mala...
-
PeRkun to dałn jak c*** nie brać go na poważnie
-
Z tym GKSem na Panewnikach, który działa to chyba trochę się zagalopowałeś. Tauzen jak dla mnie to taka trochę kibicowska pustynia. Niestety. Potencjał na tym osiedlu chyba się ograniczył do minimum z obu stron.siwy_rr pisze:Tysiąclecie - Mimo że osiedle graniczy z Chorzowem wpływy Ruchu na osiedlu bardzo zmalały, kiedyś dobrze się Ruch trzymał właśnie w częsci od strony Chorzowa dziś tylko niebieskie jednostki nie mające wpływu na osiedle. Często niebiescy odwiedziają Tysiąclecie głównie ściany mając tam na prawdę rzut beretem jak i ostatnia głośna akcja gdy 50 niebieskich wbiło na turniej dzieciaków pod patronatem Gks.ciastekkk pisze:Tysiąclecie , Piotrowice i Panewniki aktualnie jak jest ?
Piotrowice - Ruch ma sie dobrze na małym osiedlu Żurawia (obok szkoły policyjnej) są solą w oku okolicznych terenów Gieksy. Reszta Piotrowic to Gks głównie duże osiedle Odrodzenia (manhattan) gdzie jest najwięcej Gks
Panewniki - Większość Ruch głównie na blokowisku (Kokociniec). Ale jest też Gks który coś działa.
-
Działa tam Gieksa (z Panewnik) ale w nocy na ścianach ;) a wjazdy na osiedle robi Ligota/Piotrowice/Brynów i inni..
-
nie wiem co za chłopaki się wypowiadają tutaj ale chyba nie jesteście z Katowic. Tauzen średnio jeśli chodzi o Ruch ale coś tam próbują, Piotrowice przewaga Gieksy na murach i liczbowe ale Ruch młodzi coraz lepiej i coraz więcej, natomiast Panewniki to bastion Ruchu i dobra chuligańska młoda ekipka. Obecnie niewiele się dzieje.ciastekkk pisze:Tysiąclecie , Piotrowice i Panewniki aktualnie jak jest ?
PeRkun nie rób wstydu Ruchowi
-
na Rojcy jest bez zmian od paru lat, nikt ze starych PB z puchami nie lata po prostu i tyle.
-
p********* głupoty i weź odstaw już te leki. (Ps.tak Jestem na meczu trwa przerwa.)Nerva1 pisze:99% Ruch , kiedyś trochę żaboli ale wymarliandi pisze:Jak wyglada sytuacja w Chropaczowie?
Lipiny&Chropaczów
-
To,że nie ma takich info na kibice.net,nie oznacza,że nikt nic nie robi...Pozdrawiamsiwy_rr pisze:Chyba Giszowiec ma na Gieksie najaktywniejszą ekipę. Sportowo jak i organizacyjnie, liczbowo... ale pamiętam na przełomie wieków Giszowiec był jednym z głównych niebieskich rejonów w Katowicach.
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
Robienia z siebie błazna ciąg dalszy...akurat "za Ruchem!" jest jedną z niewielu wiarygodnych i potwierdzonych osób wypowiadających się w temacie i jedną z niewielu, która jest w stanie na pewne rzeczy spojrzeć obiektywnie. Zobaczymy jak długo będziesz w stanie kompromitować się dalej...PeRkun pisze:Jaja sobie z was robie tylko czekałem na płaczków zwłaszcza na tego palanta za ruchem co sie podszywa pod kibica Ruchu debilu nie wypowiadaj sie na temat Niebieskich juz ci ktoś pisał od nas że nie masz sie wypowiadac bo nie jestes z Ruchu.
-
Bobrek i Szombierki to sama Polonia.SeniorSiarra pisze:Jak wygląda sytuacja w Bytomiu na Bobrku? Ostatnio miałem okazję przejeżdżać i wjeżdżając od strony Zabrza dużo napisów pro KSG. Wiem, że kiedyś była tam garstka Żaboli, ale zauważyłem, że część z tych wrzutów była nowa. To ktoś lokalny czy raczej wjazdy żeby pomazać ściany? Ciekawa lokalizacja, bo z jednej strony Górnik, z drugiej Polonia, a i osiedle dalej Szombierki, które chyba znowu coś kręcą. Bez napinki proszę.
-
Dobre z tą Rojcą. Myślę, że jedna głowa się wychyli i szybko będzie parter i koniec działalności. Już PB w tej dzielni nie raz to pokazała.
Co do Bobrka, 100% za PB nigdy nie było i nie będzie kolego obiektywny.
Co do Bobrka, 100% za PB nigdy nie było i nie będzie kolego obiektywny.
-
Te pytania o Rojcę to jakaś prowokacja albp typ ma nierówno pod sufitem.
Kiedyś była tam od nas dobra ekipa ale to były czasy ekstraklasy. Później ci ludzie wyjechali za granicę, część się przerzuciła na PB inni przestali się interesować Ruchem Radzionków i tak rozwinęła się Polonia Bytom na dzielnicy, która graniczy z Bytomiem i ta dzielnica prawie w całości jest przejęta przez Polonię.
Obecnie są tam tylko jednostki od nas, które się nie wychylają, bo mają świadomość tego, że Polonii jest więcej, a co za tym idzie - historia nie raz pokazała, że przez przewagę na dzielnicy pozwalają sobie na więcej (chodzi mi o sprawy niezgodne z poczuciem honoru). Są też starsi kibice ale to tylko pikniki.
Kiedyś była tam od nas dobra ekipa ale to były czasy ekstraklasy. Później ci ludzie wyjechali za granicę, część się przerzuciła na PB inni przestali się interesować Ruchem Radzionków i tak rozwinęła się Polonia Bytom na dzielnicy, która graniczy z Bytomiem i ta dzielnica prawie w całości jest przejęta przez Polonię.
Obecnie są tam tylko jednostki od nas, które się nie wychylają, bo mają świadomość tego, że Polonii jest więcej, a co za tym idzie - historia nie raz pokazała, że przez przewagę na dzielnicy pozwalają sobie na więcej (chodzi mi o sprawy niezgodne z poczuciem honoru). Są też starsi kibice ale to tylko pikniki.
-
To nie zadna prowokacja .Umyslowo jestem zdrowy.Niejestem ze Slaska i nie znam Waszych klimatow.Od pewnego czasu jezdze sluzbowo po Slasku i obserwuje napisy na murach itp .Moje informacje pochodza od innych kierowcow lub magazynierow.
U nas totalna pustynia kibicowska a u Was to naprawde musi byc wesolo. Myslalem ze to odpowiednie forum .
U nas totalna pustynia kibicowska a u Was to naprawde musi byc wesolo. Myslalem ze to odpowiednie forum .
-
perkun tobie cisną wiarygodne osoby z Ruchu więc W**********, po karierze.
-
no ok, Łagodny masz swoje zdanie, ale kibice jakiego klubu w formie zorganizowanej byli na Rojcy zanim były wasze czasy w ekstraklasie ?Łagodny pisze:Te pytania o Rojcę to jakaś prowokacja albp typ ma nierówno pod sufitem.
-
Jakie są najsilniejsze katowickie dzielnice GieKSy i jakie ulice obejmują centrum Katowic?