bobrowy staw pisze:Co do Rosji to i tak Widzew z Yaroslavka będzie biegał po Moskwie napierdalajac Polaków wraz że swoimi wiernymi towarzyszami z Wisły,Ruch oraz Elana.
Dodając do tego , że polskie ekipy mogą zostać nie wpuszczone do Rosji jak to było z Legia.
Z Twojego posta wynika ze wiesz ze WRE bedzie biegał (daj znac ilu chłopakow ma juz wizy) i atakował Polaków, oraz ze Polacy ktorych własnie WRE ma bić nie zostaną wpuszczeni.
wiec w sumie niezły post niewnoszący nic do tematu. No ale tak jest zawsze jak komentatorami akcji sa ludzie ktorzy jedyną akcje to widzieli w filmach.
jeszcze odnośnie posta od którego wszystko sie zaczeło.
Zapewne ja, jak i koledxyz ktorzy wyzej komentowali znaja wyjazdy i mecze z lat gdzie nikt nie biegał z telefonem by sobie walnąć fotke na fb.
Kiedyś smiano sie z Polonii ze nie wyszli, bo mieli jeansy. Dzis połowa ekip nie wyjdzie bo :
-nie jedli, a maja diete
-okres roztrenowania
-zbyt kosztowne ubrania
-ogromne konsekwencje
a przede wszystkim z jednego powodu : Ich ego z powodu porażki zostanie zgaszone jak kiep. A sportowiec nie moze do tego dopuscic, w koncu jego profil na isntagramie obserwuje 3 koła ludzi - jak to bedzie wygladało wtedy..
niestety. Ale klimat umiera kazdego dnia. I fanatyczni to sa bardziej janusze, niz wielcy sportowcy. Kiedys było jeden za wszytkich, wszyscy za jednego. Dzis to juz pusty slogan. Liczy sie fejm, wyglad, wizerunek, biznes a nie to co kiedyś było sercem tej zajawki ...
akcje Ruchu na batorym popieram i pochwalam. A Ci ktorzy sie oburzają że "umywalka nie odda itd" to niech w koncu odczepią się od usb i otworza okno.
A co do bluzgów, jak byłem małolat to taki mecz pełen wyzwisk był dla mnie niczym najlepsza płyta CD która mozna sluchac bez ustanku, tak jak bez ustanku j**** wroga.