Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
zetka_kapy1948

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: zetka_kapy1948 » 17.04.2017, 11:21

Nie bylo zgody Pogoni z Zaglebiem S.

iparts.pl
mampytanie

Post autor: mampytanie » 17.04.2017, 12:54

Tak w ogóle co jest przyczyną tak silnej kosy Pogonii i Zagłębia S. ?

stopislamizacjieurop

Post autor: stopislamizacjieurop » 17.04.2017, 13:31

mampytanie pisze:Tak w ogóle co jest przyczyną tak silnej kosy Pogonii i Zagłębia S. ?
Może ktoś opisze to dokładnie z obu stron sam jestem ciekawy co jest główną przyczyną,ja pamiętam że ta niechęć portowców do zagłębiaków i na odwrót trwała dobre kilkanaście lat i trwa do dzisiaj ,szczególnie sosnowiczanie mieli duże ciśnienie na Pogoń i przy każdej okazji próbowali ich dyskredytować spięcia były ciągle, nawet na oczach Legi która dużo razy musiała ingerować w te relacje,problem dla Legi sie rozwiązał po zerwaniu kontaktów z Pogonią ,pamiętam że Pogon odpuszczała dużo meczy gdy wiedziała że Zagłębie będzie mocną bandą chodzi o tereny Górnego i dolnego Sląska oraz wsparcie Legi u siebie czy na wyjazdach,no niestety przez ostatnie kilkanaście lat Pogoń niemiała startu do Zagłębia i tak jest do tej pory.

kilof

Post autor: kilof » 17.04.2017, 13:36

O jakich neutralnych stosunkach między Lechią a Wisłą wy teraz tu gadacie? :D Przy najbliższym mozliwym spotkaniu sprzęt będzie fruwał aż będą iskry szły...Jak to zresztą bywa w związkach. Od miłości do nienawiści droga jest baaaardzo króciutka. Zresztą, przekreślone gwiazdy i anty-wisły na murach nie świadczą o neutralu. No chyba, że dla was neutral jest bo pijaczki albo ćpunki się nie leją bo "przecież się znamy od lat...".

Averno

Post autor: Averno » 17.04.2017, 13:50

zetka_kapy1948 pisze:Nie bylo zgody Pogoni z Zaglebiem S.
Tia, Ty wiesz najlepiej :)

Tak oficjalnie to była "chwilówka" rok bodajże 95, długo to nie przetrwało.

krzysiek

Post autor: krzysiek » 17.04.2017, 14:46

Polonia Przemysl atakuje Iglopol wraz z Orlem Przeworsk. Nie kojarze tego ukladu z wczesniejszych lat. Chyba ze cos mi ucieklo. Od kiedy Orzel kuma sie z Polonia?
DWA KLUBY-DWA MIASTA-JEDNA PRZYJAŹŃ
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO

mampytanie

Post autor: mampytanie » 17.04.2017, 14:58

kilof pisze:O jakich neutralnych stosunkach między Lechią a Wisłą wy teraz tu gadacie? :D Przy najbliższym mozliwym spotkaniu sprzęt będzie fruwał aż będą iskry szły...Jak to zresztą bywa w związkach. Od miłości do nienawiści droga jest baaaardzo króciutka. Zresztą, przekreślone gwiazdy i anty-wisły na murach nie świadczą o neutralu. No chyba, że dla was neutral jest bo pijaczki albo ćpunki się nie leją bo "przecież się znamy od lat...".
Akurat w Gdańsku byłem jakiś czas temu i widziałem jeden jeden napis "100% anty Wisła" niedaleko Galerii Bałtyckiej. Poza tym na północy miasta (bodajże dzielnica Brzeźno, niedaleko jest molo) jest nadal wiele napisów Wisła, TSW, nawet herb (te główne grafy zostały zamalowane z Wisły na Śląsk, to fakt), a nawet raz widziałem kolesia z tablicą rejestracyjną ABG_LG na samochodzie i innego z koszulką "Armia Białej Gwiazdy & Władcy Północy". Wiem, że za te drugą część wypowiedzi mnie wyśmiejecie, ale mówię tylko to co widziałem. Nie byłem tam długo, z jakieś 2 tygodnie. Tym nie mniej na najbliższym meczu się przekonamy jak jest właściwie.

internethooligans

Post autor: internethooligans » 17.04.2017, 15:13

Motor się wypiął na Jage czy dalej układy?

kilof

Post autor: kilof » 17.04.2017, 15:15

mampytanie pisze:
kilof pisze:O jakich neutralnych stosunkach między Lechią a Wisłą wy teraz tu gadacie? :D Przy najbliższym mozliwym spotkaniu sprzęt będzie fruwał aż będą iskry szły...Jak to zresztą bywa w związkach. Od miłości do nienawiści droga jest baaaardzo króciutka. Zresztą, przekreślone gwiazdy i anty-wisły na murach nie świadczą o neutralu. No chyba, że dla was neutral jest bo pijaczki albo ćpunki się nie leją bo "przecież się znamy od lat...".
Akurat w Gdańsku byłem jakiś czas temu i widziałem jeden jeden napis "100% anty Wisła" niedaleko Galerii Bałtyckiej. Poza tym na północy miasta (bodajże dzielnica Brzeźno, niedaleko jest molo) jest nadal wiele napisów Wisła, TSW, nawet herb (te główne grafy zostały zamalowane z Wisły na Śląsk, to fakt), a nawet raz widziałem kolesia z tablicą rejestracyjną ABG_LG na samochodzie i innego z koszulką "Armia Białej Gwiazdy & Władcy Północy". Wiem, że za te drugą część wypowiedzi mnie wyśmiejecie, ale mówię tylko to co widziałem. Nie byłem tam długo, z jakieś 2 tygodnie. Tym nie mniej na najbliższym meczu się przekonamy jak jest właściwie.
Tak jak już pisałem. Ekipa to jedno a zwykli kibice co tam sobie melanżowali itp to dwie różne sprawy. I nie wiem gdzie ty widziałeś koszulkę ABG-LG :D No ale ok. I fakt, jakieś tam grafy jeszcze zostały. Znikną. A co do przekonania się, to nie ma się do czego przekonywać. bo wszystko jest wiadome. Lechia zaraz po zerwaniu zgody była w Krk, w piątek, w ok 600osób. Wisła za to, w weekend w Gdańsku była w okrągłe 0.

BBQ02

Post autor: BBQ02 » 17.04.2017, 15:37

krzysiek pisze:Polonia Przemysl atakuje Iglopol wraz z Orlem Przeworsk. Nie kojarze tego ukladu z wczesniejszych lat. Chyba ze cos mi ucieklo. Od kiedy Orzel kuma sie z Polonia?
W latach 90tych była triada Polonia P-Orzeł P-Pogoń L. Gdzieś w okolicach 2008 roku Polonia była na turnieju kibiców w Przeworsku. 2-3 lata temu Orzeł P był na turnieju kibiców w Przemyślu. Po zmianie pokoleniowej na Orle i lekkim odrodzeniu Orzeł zakończył swoje wieloletnie zgody (z Czarnymi Jasło i Pogonią Leżajsk) i dołączył z nadania Polonii do rodziny skupionej wokół koalicji Polonia-Stalówka-Łada. Dużo mniejszych ekip z Podkarpacia wspiera tą koalicje, większość to ukrywa/jeździ nieoficjalnie i pewnie tych mniejszych ekip będzie co raz więcej. Taka polityka koalicji w regionie żeby podporządkować sobie jak najwięcej terenów z podkarpacia.

zetka_kapy1948

Post autor: zetka_kapy1948 » 17.04.2017, 15:48

Averno pisze:

Zebys wiedzial, ze lepiej :). Z relacji osob od Was, ktorzy byli w Czestochowie i od ZS.

Zgoda miala zostac przybita w Czestochowie. Pojechala wtedy czolowka Pogoni, a z Zaglebia pojawily sie niedecyzyjne osoby z flaga. Pogon poczula sie olana, wyprosila Zaglebiakow ze swojego sektora, a ci sami Zaglebiacy to stworzyli pozniejsze BB.

I to jest geneza konfliktu, a nie flagi Zety skrojone i podarte w Szczecinie przez ZS.

stopislamizacjieurop, Pogon tez pare razy dogryzala Zaglebiu. Chociazby na meczu Lech - Legia, czy w Niemczech na kadrze

internethooligans

Post autor: internethooligans » 17.04.2017, 16:06

kilof pisze:
mampytanie pisze:
Tak jak już pisałem. Ekipa to jedno a zwykli kibice co tam sobie melanżowali itp to dwie różne sprawy. I nie wiem gdzie ty widziałeś koszulkę ABG-LG :D No ale ok. I fakt, jakieś tam grafy jeszcze zostały. Znikną. A co do przekonania się, to nie ma się do czego przekonywać. bo wszystko jest wiadome. Lechia zaraz po zerwaniu zgody była w Krk, w piątek, w ok 600osób. Wisła za to, w weekend w Gdańsku była w okrągłe 0.
Lechii byłoby o wiele mniej gdyby nie fakt że z racji że bilety schodziły się tak pomału postanowili zapewnić każdemu kto pojedzie do Krakowa że będzie miał zagwarantowany bilet na derby. Dodatkowo Wisła miała wyjazd do Gdańska w okresie kiedy duża część zwykłych wyjazdowiczów miała tzw. "focha". Ostatnie liczby ( Chorzów - 700 , Wrocław - 405, Gliwice - 1150, Warszawa - 905, Nieciecza - 1500 ) pokazują że w środowisku Krakowskiej Wisły jest już wszystko wporządku, natomiast warto też dodać fakt że Wisła nigdy nie słyneła z jakiś większych liczb wyjazdowych

Wnuk Edwarda

Post autor: Wnuk Edwarda » 17.04.2017, 16:19

zetka_kapy1948 pisze:
Averno pisze:

Zebys wiedzial, ze lepiej :). Z relacji osob od Was, ktorzy byli w Czestochowie i od ZS.

Zgoda miala zostac przybita w Czestochowie. Pojechala wtedy czolowka Pogoni, a z Zaglebia pojawily sie niedecyzyjne osoby z flaga. Pogon poczula sie olana, wyprosila Zaglebiakow ze swojego sektora, a ci sami Zaglebiacy to stworzyli pozniejsze BB.

I to jest geneza konfliktu, a nie flagi Zety skrojone i podarte w Szczecinie przez ZS.

stopislamizacjieurop, Pogon tez pare razy dogryzala Zaglebiu. Chociazby na meczu Lech - Legia, czy w Niemczech na kadrze
Niemniej, rok później Zagłębie było z flagami na sektorach Pogoni w tejże Częstochowie, a także choćby w Zabrze. A z dogryzaniem, zachętami, uprzykrzanien to przez te ponad 20 lat było różnie. A kulminacja kosy to skrojenie flagi Jaworzno.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.

Szeptem

Post autor: Szeptem » 17.04.2017, 17:42

kilof pisze:
mampytanie pisze:
A co do przekonania się, to nie ma się do czego przekonywać. bo wszystko jest wiadome. Lechia zaraz po zerwaniu zgody była w Krk, w piątek, w ok 600osób. Wisła za to, w weekend w Gdańsku była w okrągłe 0.
Co Ty za głupoty pieprzysz? Lechia nie była jeszcze po zerwaniu zgody na Wiśle. Była jedynie ze Śląskiem Wrocław i to w dużo mniejszej liczbie niż 600.. Wisła była w Chojnicach w środku tygodnia też, na którym była ekipa Lechii po drugiej stronie, i co związku z tym? Co to w ogóle za rozkminy człowieku daruj sobie.

tuwimianin.

Post autor: tuwimianin. » 17.04.2017, 18:44

krzysiek pisze:Polonia Przemysl atakuje Iglopol wraz z Orlem Przeworsk. Nie kojarze tego ukladu z wczesniejszych lat. Chyba ze cos mi ucieklo. Od kiedy Orzel kuma sie z Polonia?
Pisze się IGLOOPOL kolego.
IGLOOPOL DĘBICA

Averno

Post autor: Averno » 17.04.2017, 18:56

zetka_kapy1948 pisze:Zgoda miala zostac przybita w Czestochowie. Pojechala wtedy czolowka Pogoni, a z Zaglebia pojawily sie niedecyzyjne osoby z flaga. Pogon poczula sie olana, wyprosila Zaglebiakow ze swojego sektora, a ci sami Zaglebiacy to stworzyli pozniejsze BB.
W żadnej Częstochowie, tylko w Warszawie została przybita, a dokładnie w źródełku w kwietniu 95r. Tego samego dnia na trybunie cała koalicja Legia-Pogoń-Zagłębie razemdopingowały a później dymiły z psami. I tak bardziej to był układ niz zgoda, ale nikt tego układem wtedy nie nazwał.

internethooligans

Post autor: internethooligans » 17.04.2017, 19:12

Co Ty za głupoty pieprzysz? Lechia nie była jeszcze po zerwaniu zgody na Wiśle. Była jedynie ze Śląskiem Wrocław i to w dużo mniejszej liczbie niż 600.. Wisła była w Chojnicach w środku tygodnia też, na którym była ekipa Lechii po drugiej stronie, i co związku z tym? Co to w ogóle za rozkminy człowieku daruj sobie.[/quote]

Chodziło mu chyba o liczbe Lechii na Cracovii

Janosik69

Post autor: Janosik69 » 17.04.2017, 20:44

Jakie są stosunki na lini Korona- Lechia Korona-Łks Korona -Górnik Zabrze i Łks-Lechia??

krzysiek

Post autor: krzysiek » 17.04.2017, 22:22

tuwimianin. pisze:
Pisze się IGLOOPOL kolego.
Sorki
BBQ02 pisze:
W latach 90tych była triada Polonia P-Orzeł P-Pogoń L. Gdzieś w okolicach 2008 roku Polonia była na turnieju kibiców w Przeworsku. 2-3 lata temu Orzeł P był na turnieju kibiców w Przemyślu. Po zmianie pokoleniowej na Orle i lekkim odrodzeniu Orzeł zakończył swoje wieloletnie zgody (z Czarnymi Jasło i Pogonią Leżajsk) i dołączył z nadania Polonii do rodziny skupionej wokół koalicji Polonia-Stalówka-Łada. Dużo mniejszych ekip z Podkarpacia wspiera tą koalicje, większość to ukrywa/jeździ nieoficjalnie i pewnie tych mniejszych ekip będzie co raz więcej. Taka polityka koalicji w regionie żeby podporządkować sobie jak najwięcej terenów z podkarpacia.
Dzieki za odp
DWA KLUBY-DWA MIASTA-JEDNA PRZYJAŹŃ
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO

internethooligans

Post autor: internethooligans » 17.04.2017, 22:46

Janosik69 pisze:Jakie są stosunki na lini Korona- Lechia Korona-Łks Korona -Górnik Zabrze i Łks-Lechia??
Korona - Lechia = kosa
Łks - Lechia = neutral

dr_Martens

Post autor: dr_Martens » 17.04.2017, 23:45

Janosik69 pisze:Jakie są stosunki na lini Korona- Lechia Korona-Łks Korona -Górnik Zabrze i Łks-Lechia??
Górnik Zabrze - Korona Kielce
Kosa, lecz bez większego ciśnienia z obu stron.

DR.MARTENS - DENTAL PLAN
NIEZALEŻNY GŁOS SYMPATYKA ZABRZAŃSKIEGO GÓRNIKA

WSO

Post autor: WSO » 18.04.2017, 11:43

internethooligans pisze:Motor się wypiął na Jage czy dalej układy?
Ani to ani to
W świecie baranów jesteśmy wilkami!!!

patriota85

Post autor: patriota85 » 18.04.2017, 12:35

Układu żadnego nie ma.A kumają się już od dłuższego czasu.
internethooligans pisze:Motor się wypiął na Jage czy dalej układy?
Oficjalnie ekipy nie przybiły układu.
BBQ02 pisze: W latach 90tych była triada Polonia P-Orzeł P-Pogoń L. Gdzieś w okolicach 2008 roku Polonia była na turnieju kibiców w Przeworsku. 2-3 lata temu Orzeł P był na turnieju kibiców w Przemyślu. Po zmianie pokoleniowej na Orle i lekkim odrodzeniu Orzeł zakończył swoje wieloletnie zgody (z Czarnymi Jasło i Pogonią Leżajsk) i dołączył z nadania Polonii do rodziny skupionej wokół koalicji Polonia-Stalówka-Łada. Dużo mniejszych ekip z Podkarpacia wspiera tą koalicje, większość to ukrywa/jeździ nieoficjalnie i pewnie tych mniejszych ekip będzie co raz więcej. Taka polityka koalicji w regionie żeby podporządkować sobie jak najwięcej terenów z podkarpacia.
A nie pomyliło Ci się z triadą Łada Biłgoraj-Orzeł Przeworsk-Pogoń Leżajsk ? Byłe zgody Orła z Jasła i Leżajska, z tego co pamiętam zakończyli Czarni i Pogoń,a nie Orzeł.Jednym nie spodobało się obranie kierunku Stalowa Wola, a drugim macanie z Polonią Przemyśl.

aczytoważne?

Post autor: aczytoważne? » 18.04.2017, 15:44

Ja bym proponował tym kilku osobom założyć sobie jakąś grupę albo temat osobny, bo co kolejkę na tym forum jest coraz gorzej. Pozakładali za dużo kont i z każdego piszą i dyskusja między sobą. Weźcie wyjdźcie z domu może trochę świeżego powietrza Wam pomoże. Szkoda,że nie ma możliwości zablokowania jednego tematu co kolejkę,żeby tylko osoby wyznaczone przez kluby mogły się w nim wypowiadać- jest to niemożliwe, bo większość osób decyzyjnych ma wyjebane w to forum i bandę internetowych napinaczy i to co sobie popiszą z kącika w swoim domu nic to nie zmieni i tak.
Co do gwizdów to zarówno osoby z Wisły i Cracovii mają na to wyjebane- może poza kilkoma internetowymi wojownikami. Zresztą czego się spodziewać po 29 kolejkach osoby wróciły na stadion Wisły i zobaczyli,że ich zdanie gówno znaczy i jedyne co mogą to oglądnąć mecz na trybunach lub przed tv. Nikt z ich zdaniem się nie liczy i liczyć nie będzie. To samo tyczy się liczb osób w młynie, wyjazdów itd itd. Nie mówię tylko o Krakowskich ekipach ale o wszystkich. Jak myślicie,że ZS będzie się przejmowało tym,że ktoś im napisze na tym forum,że słabo stoją i zawieszą działalność albo zaczną przychodzić po 10k żeby się komuś tutaj przypodobać to jesteście w błędzie. Mają się dobrze i tak naprawdę w dużej mierze dzięki nim cokolwiek się dzieje.

mampytanie

Post autor: mampytanie » 21.04.2017, 19:32

Jakie relacje są na linii GKS Katowice- Triada?

Oldfreak

Post autor: Oldfreak » 21.04.2017, 19:48

Rozumiesz smrodzie co to triada?

Proof

Post autor: Proof » 21.04.2017, 19:51

PeRkun pisze:O jakiej triadzie ty piszesz tej z lat 90 juz nie ma. Teraz jest tylko WRWE innej podobnej nie ma na dzien dzisiejszy tamci sie juz nie licza.
I na c*** taki komentarz? dla ciebie Triada juz sie nie liczy dla inny twoje WRWE się nie liczy więc po c*** sie spinasz?

Vvalo

Post autor: Vvalo » 21.04.2017, 19:52

PeRkun pisze:O jakiej triadzie ty piszesz tej z lat 90 juz nie ma. Teraz jest tylko WRWE innej podobnej nie ma na dzien dzisiejszy tamci sie juz nie licza.

Jest na internecie triada co w pyskach chujami włada i się tak liczy że ąż kwiczy.

internethooligans

Post autor: internethooligans » 21.04.2017, 20:12

Vvalo pisze:

Jest na internecie triada co w pyskach chujami włada i się tak liczy że ąż kwiczy.
No nie na internecie bo z tego co pamiętam wjazd Wisły pod kasy twojego beznadziejnego ełkaesu był w rzeczywistości. Czy opierdolenie galery przez Widzew również odbył się w rzeczywistości. Chociaż co ja tam moge wiedzieć. Z tego co widzę po twoich komentarzach życzysz Ruchowi spadku, szkoda że Ruch jest w ekstraklasie cały czas a twoje dziewczyny z łksu siedzą w 3 lidze

psychopig

Post autor: psychopig » 21.04.2017, 23:48

Averno pisze:
zetka_kapy1948 pisze:Zgoda miala zostac przybita w Czestochowie. Pojechala wtedy czolowka Pogoni, a z Zaglebia pojawily sie niedecyzyjne osoby z flaga. Pogon poczula sie olana, wyprosila Zaglebiakow ze swojego sektora, a ci sami Zaglebiacy to stworzyli pozniejsze BB.
W żadnej Częstochowie, tylko w Warszawie została przybita, a dokładnie w źródełku w kwietniu 95r. Tego samego dnia na trybunie cała koalicja Legia-Pogoń-Zagłębie razemdopingowały a później dymiły z psami. I tak bardziej to był układ niz zgoda, ale nikt tego układem wtedy nie nazwał.
Nawet nie układ.
Nigdy ich nie wspieraliśmy na meczu i z młyna nigdy nie poleciały pozdrowienia.
Obrazek

zetka_kapy1948

Post autor: zetka_kapy1948 » 22.04.2017, 12:44

psychopig pisze: Nawet nie układ.
Nigdy ich nie wspieraliśmy na meczu i z młyna nigdy nie poleciały pozdrowienia.

p********* kacapoly, albo jestes za mlody bo ZS wspieralo Pogon parokrotnie na meczach w czasach ocieplenia stosunkow.

psychopig

Post autor: psychopig » 22.04.2017, 14:16

Z Pogoni jestem dzbanie.
Obrazek

leniwiec

Post autor: leniwiec » 22.04.2017, 15:02

Zagłębie wspierało Pogoń kilkukrotnie m.in. w Zabrzu rok po roku ok 95-96 na jednym meczu stracili flagę na rzecz Górnika, bodajże ekipa skinów z Sosnowca wtedy była. Na drugim meczu w Zabrzu Pogoń wraz z kilkoma osobami z Zagłębia robi tour de krojenie hanysów w tramwajach podążających na mecz. Niestety psy ich złapały, w******* na komendzie, i strata pół flagi Forza Pogoń, część udało się uratować z rąk psów z napisem Pogoń, wisiałą długie lata w Warszawie na meczach.
Pojedyńcze osoby z Pogoni wspierały Zagłębie na ich meczach ale ze względu na odległość liczby nie szczególne, nawet jak na tamte czasy.

Tak to pamiętam choć mogłem coś pokiełbasić rozmyło się to w pamięci przez te lata.

krzycho_ASR

Post autor: krzycho_ASR » 22.04.2017, 16:31

ŁKS się ostatnio ostro pucuje do Lechii, jednak wąchanie się z pyrami i pejsami sprawia, że nigdy nie wyjdzie to poza osławione "prywatne kontakty".

internethooligans

Post autor: internethooligans » 22.04.2017, 17:18

krzycho_ASR pisze:ŁKS się ostatnio ostro pucuje do Lechii, jednak wąchanie się z pyrami i pejsami sprawia, że nigdy nie wyjdzie to poza osławione "prywatne kontakty".
Ty lepiej powiedz do kogo się ŁKS nie pucuje, będzie szybciej :)

_Piast1945

Post autor: _Piast1945 » 22.04.2017, 23:07

krzycho_ASR pisze:ŁKS się ostatnio ostro pucuje do Lechii, jednak wąchanie się z pyrami i pejsami sprawia, że nigdy nie wyjdzie to poza osławione "prywatne kontakty".

Daj jakis sensowny przyklad ze to prawda bo robisz z siebie glupka.

egoista

Post autor: egoista » 22.04.2017, 23:58

_Piast1945 pisze:

Nie wiem kto robi z siebie gorszego debila, ty będąc zabrzańską ścierą dając sobie nick klubu którego miałeś, masz i bęęęędziesz miał jeszcze długo kompleksy :)

_Piast1945

Post autor: _Piast1945 » 23.04.2017, 10:13

egoista pisze:
_Piast1945 pisze:

Nie wiem kto robi z siebie gorszego debila, ty będąc zabrzańską ścierą dając sobie nick klubu którego miałeś, masz i bęęęędziesz miał jeszcze długo kompleksy :)
Za Piastem to ja jestem od 1989r. tak wiec ty zrobiłeś z siebie głupka. Nie wiem co cie zabolało ? Jestes kibicem Ruchu co wynika z postów a nie z Piasta Nie widze żebyś odpisał na priv czyli jestes zwykłym napinaczem.

Kibic 30x

Post autor: Kibic 30x » 23.04.2017, 12:25

Gkm Grudziądz- Włókniarz Częstochowa?

Sebastian75

Post autor: Sebastian75 » 23.04.2017, 12:38

egoista pisze:
_Piast1945 pisze:
krzycho_ASR pisze:

Jakie kompleksy mozna mieć na punkcie Piasta? No tak czołówka ligi h, czołówka ultras i wyjazdowa,młyn nr. 1 w Polsce kompleksy chyba cała Polska przy was ma. Wy nawet piro nie umiecie odpalić a co dopiero czołówka i kompleksy na wasz temat.

ODPOWIEDZ