Województwo Pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Jaśnie Pan
Re: Województwo Pomorskie
Dzięki za sprostowanie,faktycznie do flagi skroili jeszcze koszulkę Arki i to mnie zmyliło.
-
plemplem81
Tricolores - Ty masz do Ustki dwa kroki. Jak to z tym Jantarem jest w chwili obecnej? Czy były jakieś sezony, że regularnie śmigali na wyjazdy? Masz jakieś fotki na kompie zapisane, żeby wrzucić? Na necie jest zaledwie parę zdjęć kibiców Jantaru.
Jak na ta chwilę wygląda sytuacja w Kwidzyniu nadal dominacja Wfcg?
Pogon Lębork nie jest Fc Zawiszy zle masz info na ten temat ... a reszta sie chyba zgadzaLeon_88_OR pisze:Swojego czasu koalicja Orkan Rumia Gryf Kaszubia odbite od Arki dzialaly na wlasna reke ,teraz chyba wszystko wrocilo do zoltoniebieskiej rodziny podobnie jak Kotwa pod skrzydla garnatowo bordowych ze Szczecina. Gryf Slupsk to zgoda Lechii Gwardia zgoda Arki Pogon FC Zetki wiec w sumie same konwenanse. BlekitniI i Pogon Barlinek cos na swoje konto robili ale to nie zbyt powaznie. Stanowisko Floty najlepiej niech oni sami wypowiedza. Baltyk po rozpadzie koalicji Kolobrzesko Leborskiej cos tam jeszcze jezdzi.
Jezeli ktos ma inne nowsze informacje to prosze poprawic. pozdro
Odnośnie poprzedniej kolejki. Czy chłopaki z Gdyni mają coś do powiedzenia na temat pewnego wydarzenia? :D
Nie.kilof pisze:Odnośnie poprzedniej kolejki. Czy chłopaki z Gdyni mają coś do powiedzenia na temat pewnego wydarzenia? :D
-
Syn moje prawicy
Arka przed derbami chciała zaprezentować Lechii powracającej z Gliwic swoje zdolności manualne. Prezentacja ograniczyła się do zaprezentowania umiejętności sprinterskich.
w sumie masz racje. po c*** kolejny pisać, że kolejny raz palicie wroty i nie podejmujecie rękawicy. a wpominać 93r, 84r, czy jakiegokolwiek innego nie trzeba. przykładów z ostatnich 12mies. jest mnóstwo..Leon_88_OR pisze:gownoburza przed derbowa rozpoczeta ^^ zaraz zacznie sie wypominanie sobie 93 roku i jakichs wpadek^^
Lukasz80 w sobote do roboty nie szedłeś. Wbijam w to. Mnie wsparcie zgody zaimponowało w siedmiu krasnoludków i dwie sierotki marysie.
OR Nie rozumiem o czym do mnie piszesz z firmą.
Nie byli atakowani bo wujków z policji przywieźli i z wujkami odjechali. Zamiast po cichu do ziomków przyjechać.
Gwardia jak Gwardia nie ważne, zawsze tę swoją Aruchnę wspierają a rewanż jaki był widzieliśmy. Pizza miała złagodzić urażone koszalińskie charaktery hahaha
Nie byli atakowani bo wujków z policji przywieźli i z wujkami odjechali. Zamiast po cichu do ziomków przyjechać.
Gwardia jak Gwardia nie ważne, zawsze tę swoją Aruchnę wspierają a rewanż jaki był widzieliśmy. Pizza miała złagodzić urażone koszalińskie charaktery hahaha
-
Leon_88_OR
No wlasnie o tym zebys mnie pod nich nie podpinal przypadkiem.
Co do reszty trafnie oceniles zaistniala sytuacje w mojej opini.
Co do reszty trafnie oceniles zaistniala sytuacje w mojej opini.
Mecz był w piatek więc nie wiem o co ci chodzi z tą sobota.Jak w to wbijasz to po co komentujesz.Nie twoja sprawa jak się z Arką wspieramy.Reszty twojego bełkotu komentować nie bede.Z mojej strony koniec tematu.Bard_Adam pisze:Lukasz80 w sobote do roboty nie szedłeś. Wbijam w to. Mnie wsparcie zgody zaimponowało w siedmiu krasnoludków i dwie sierotki marysie.
-
LzsKleszczewko
Wygrałeś.Po twoich postach Arka z Gwardią kończą zgodę.
Na PP w Suwałkach już byliście poza owym zasięgiem?
-
walka__o_przetrwanie
-
Bywalec Grillow
Ja rozumiem że panowie którzy wrócili na półfinał PP , a dzięki którym nabraliście odwagi,są z innej epoki kibicowskiej i nie wiedzieli że jak się jedzie autokarami to ciężko jest się psom zerwać i do wspólnych rozmów doprowadzić. Mimo to byliśmy, ale obstawę mieliście taką że prezydent by się nie powstydził. Mimo że mamy do siebie rzut kamieniem chęci pozostały tylko na ten raz bo nie ma rozmów o spotkaniu mimo wyrażanych chęci przez was. Ludzie się znają z jednej i drugiej strony jakoś dość szybko wtedy znaleźliście kontakt do dzwonienia a teraz mówicie o jakimś zasięgu nie ośmieszajcie się.
Wy w Gdyni macie dziwny sposób wzajemnej motywacji...
Lechia jest słaba, Lechia uciekła do lasu, Lechia nie odbiera telefonu, Lechia ze sprzętem aż nagle przychodzi zderzenie z rzeczywistością i trzeba wozić banany oraz jogurty kolegą z ekipy do szpitala gdzie spędzają święta na wyciągach.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt.
Lechia jest słaba, Lechia uciekła do lasu, Lechia nie odbiera telefonu, Lechia ze sprzętem aż nagle przychodzi zderzenie z rzeczywistością i trzeba wozić banany oraz jogurty kolegą z ekipy do szpitala gdzie spędzają święta na wyciągach.
tak sobie wmawiaj i dziś ładnie obitych paru z was hahakipketer pisze:Wy w Gdyni macie dziwny sposób wzajemnej motywacji...
Chuliganem nie jestem raczej emerytem ale błagam nie róbcie z naszego tematu drugiej Łodzi.
c*** z nie gasnącym przez 90min piro, c*** z oprawą, c*** z wygranym meczem, ale trans trafiony ku*** w 1000%, podsumowujący to co dzieje się od kilku lat w Trójmieście i okolicach.
Kilkanaście osób w czarnych kurtkach na dole młyna Lechii... Stomil?
Z tego co wiem, w Gdańsku też mają czarne kurtki :) Stomil był obecny na meczu, nawet widać na niektórych filmikach jak gość w koszulce Stomilu macha racami ale w innej części młyna. Z drugiej strony, doszukiwać się kto gdzie stał na podstawie koloru kurtki i to jeszcze czarnego... :)
Zapomnieliście domalować maczety,siekiery ,pręty ,gazy.tylko jak będziecie domalowywac, pamietajcie pręty owinąć streczem.kilof pisze:.... ale trans trafiony ku*** w 1000%, podsumowujący to co dzieje się od kilku lat w Trójmieście i okolicach.
Cóż można pochwalić Arkę za próby i za aktywność,ale ten tydzień przed derbami,to napisać,że nie był dla nich udany,to nic nie napisać..
Co derby to wysyp napinaczy, po obu stronach.
Dyskusja na poziomie ...
Dyskusja na poziomie ...
Były derby i po terbach teraz trzeba czekać na kolejne jak będą. Ale tak szczerze szkoda że będą bez udziału gości bo to dodatkowy smaczek. A co do napinaczy po stronie gdyńskiej szparki to niech sobie odpuszczą bo chluby nie przynosi prawdziwym kibicom. Tyle w temacie
Już po derbach i nie ma co do tego wracać. Za kilka dni kolejne mecze...
-
darek.drek
Farstone pisze:Kilkanaście osób w czarnych kurtkach na dole młyna Lechii... Stomil?
Jedno z FC.
Ile Gkmu Grudziądz na Lechii?
-
schwere krawalle
Kibic 30x pisze:Ile Gkmu Grudziądz na Lechii?
temat tabu więc się nie dowiesz
Żadne tabu Gkm Grudziądz nic nie łączy z Lechia. Nie wiem skąd te informacje nikogo nie było z GKMu na derbach.
Ogólnie gdybyśmy wymienili których klubów kibice byli obejrzeć derby to byłaby gówno burza przez kolejne 2 miesiące (szczególnie u was w Gdyni ;)
Ogólnie gdybyśmy wymienili których klubów kibice byli obejrzeć derby to byłaby gówno burza przez kolejne 2 miesiące (szczególnie u was w Gdyni ;)
-
NiePamietamHasla
No to dawaj, może być priv.
-
keszkewmeszke
[Lechia,jest jedną z ekip,która kieruje się na 1 miejscu [H]onorem,
Hehe dobre. Udało ci się mnie rozbawić do łez...Ale co możesz wiedzieć nie znając trójmiejskich realiów.
Hehe dobre. Udało ci się mnie rozbawić do łez...Ale co możesz wiedzieć nie znając trójmiejskich realiów.
-
WileTheBest
Cewice to kogoś FC?
a teraz Nikodemie czytająć poniższe posty i to żę sprzet u nich jest nieodłącznym elementem podjazdu do wroga. Ustosunkuj się prosze do przerzutów i sprzetu i napisz o co Ci tak naprawde chodziło z tym [h]onorem. Pewnie grono ludzi bedzie czekało na Tweje wywody w tym ja też. Nie wstydz się napisz co masz na myslinikodem pisze:Na derbach zazwyczaj pojawiają się grupki z ekip,z którymi oficjalnie nic nie łączy,to żadna sensacja,po prostu nie wszystko trafia do sieci ;)Jeżeli w Gdańsku był ktoś z ŁKS,czy Rakowa,to też żadna sensacja,co innego gdyby np.pojawiło się tam ktoś z nie lubianych ekip,akurat Lechia,jest jedną z ekip,która kieruje się na 1 miejscu [H]onorem,jestem o to spokojny,że nie zrobią nic z czym im nie po drodze,pozdro z Łodzi.W Trójmieście tylko Lechia!
-
adamjanicki
Ciekawi mnie jak szalikowcy daltoniści rozróżniają barwy klubów. Ostatnio miałem pompę z tego.
-
Football Saturday
A skąd ty możesz wiedzieć co się dzieje w Trójmieście jak ty nawet nie masz pojęcia jak się w Łodzi życie toczy? Na mecze ŁKSu nie jeździsz ( bo zawsze w weekend na forum siedzisz) z facebooka czerpiesz wiedzę i zgrywasz pakera. Nawet po polsku pisać nie potrafisz ( za mało przecinków stawiasz) Tak więc wypad.nikodem pisze:Na derbach zazwyczaj pojawiają się grupki z ekip,z którymi oficjalnie nic nie łączy,to żadna sensacja,po prostu nie wszystko trafia do sieci ;)Jeżeli w Gdańsku był ktoś z ŁKS,czy Rakowa,to też żadna sensacja,co innego gdyby np.pojawiło się tam ktoś z nie lubianych ekip,akurat Lechia,jest jedną z ekip,która kieruje się na 1 miejscu [H]onorem,jestem o to spokojny,że nie zrobią nic z czym im nie po drodze,pozdro z Łodzi.W Trójmieście tylko Lechia!
Pogoni LęborkWileTheBest pisze:Cewice to kogoś FC?
-
Pędzące pustaki
Więc twierdzisz że np. emerytowany dyżurny operator KL Kościerzyna nigdy nie jeździł i nie jeździ na Lechię? Takimi przykładami można sypać jak z rekawa
Czyli nikogo nie sprzedał tylko wyjaśnił jak było. Podobno w niektórych miastach raz w życiu można :)