Komentarze-7-10 kwietnia !
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
-
WidzewskaCharyzma
Re: Komentarze-7-10 kwietnia !
Przykre że bez echa i odzewu , przeszedł na naszych trybunach "wyrok" "sądu" w sprawie śmierci kibica Concordii. Jeśli gdzieś pojawił się choćby transparent to mnie poprawcie.
-
elanowiec333
no tak
Ostatnio zmieniony 09.04.2017, 17:21 przez elanowiec333, łącznie zmieniany 1 raz.
-
1.3.1.2. 100%
A no przykre,takie to teraz czasy.Szacunek dla tych co cokolwiek wywiesili.SPOCZYWAJ W POKOJU BRACIE!WidzewskaCharyzma pisze:Przykre że bez echa i odzewu , przeszedł na naszych trybunach "wyrok" "sądu" w sprawie śmierci kibica Concordii. Jeśli gdzieś pojawił się choćby transparent to mnie poprawcie.
Ostatnio zmieniony 09.04.2017, 18:23 przez 1.3.1.2. 100%, łącznie zmieniany 2 razy.
A to Legia jakas swieta ze odegrac sie nie mozna? Czy az tak bardzo boli Cie ten w*******?
Bo teraz to liczy się tylko kult siły i siana. Wrzuci się na płot trans PDW i do przodu :/
Trochę Cię poniosło .2000 z hakiem to ma cała trybuna, więc młyn na pewno był mniejszy. Zresztą jakie ma znaczenie młyn? Duży młyn u siebie potrafią wystawić prawie wszyscy,ale najważniejsze są wyjazdy,a na wyjazdach do takich liczb wam bardzo dalekoAnanasRR pisze:Radomiak z Legia.+/- 200 osób atakuje Raków dojeżdżający na stadion. Do niczego nie dochodzi przez tych co zawsze. Raków zostaje zawrócony do Częstochowy mimo ze byli 300 metrów od stadionu. Radomiak z młynem okolo 2 tys, oprawą i piro
-
Fluttershy
Co to dzisiaj był za dym na początku meczu Górala Żywiec?
-
obiektywizm
Konkret Legia odpaliła ostatnie 10 min...
Legia konkretnie. czołówka w kraju.
-
spacerowicz
masz niestety problemhaloszalo pisze:jeju jeju, ultraska, ale supcio, race przemycone w torebkach obok szminki, szkoda ze rece wykorzystuja tylko do trzymania fallicznych przedmiotow i do niczego wiecej
-
RUDYZWĄSEM
Konkretnie wygląda to racowisko Legii trzeba przyznać
Dobra też liczba Stalowej w Stargardzie!
Dobra też liczba Stalowej w Stargardzie!
-
WileTheBest
Weź już wykurwiaj... Jakoś dziwnym trafem wy na tej Polonii (bo pewnie jej jesteś kibicem) to nic nie odpalacie, a już na pewno nie tak jak Legia... Trochę obiektywizmu by się przydało, bo co jak co, ale w ultras to są numer 1... Zanim napiszesz, odpowiem, nie, nie jestem z Legii.
-
aj low dis gejm
Już nie można zrobić ładnej oprawy bo ekipa wychodzi na cipowatą, nie można się schludnie ubrać (też mam bekę z torebek) bo wyjdziesz na cipę, nie można jechać na wyjazd, dobrze się bawić wśród znajomych, pośpiewać, pobawić się na sektorze bo to strasznie cipowato wygląda. TYLKO LAS! KURWAAA!
-
WidzewskaCharyzma
Trzeba przyznać, że całe lata dla Legii to jest jedna wielka bajka, sprzyja im wszystko i ten fart, zdaje się nie mieć końca, łatwo jest być kibicem Legii i oni doskonale wykorzystują.
-
pijany powietrzem
Dziwia mnie niektóre wpisy, ja wiem że byle 14letni napinacz sie tu moze wpisac ale mnie cieszą takie obrazki

i dobrze że cos sie dzieje jeszcze na tych stadionach

i dobrze że cos sie dzieje jeszcze na tych stadionach
o! i juz wiemy skąd te race, masowe wyjazdy, zgranie, doping i ogólnopojęty ultrwersytet. Fart po prostu :)WidzewskaCharyzma pisze:Trzeba przyznać, że całe lata dla Legii to jest jedna wielka bajka, sprzyja im wszystko i ten fart, zdaje się nie mieć końca, łatwo jest być kibicem Legii i oni doskonale wykorzystują.
Cokolwiek by o CWKSie nie mówić i jak bardzo za różne rzeczy nienawidzić to nikt poczytalny nie może zaprzeczyć, że od lat są czołówką ultras, nie ważne czy w jakiś punktach mają miejsce 1 czy czasem 2 czy 3, od początku nowoczesnej sceny ultras robią świetne oprawy i odpalają tony piro jak na nasze realia.
Ta flaga tb95 wyglada smiesznie troche bo wieszaja ja grubasy po 150kg z brzuchem na kolanach,
-
walka__o_przetrwanie
Lechia w Gliwicach.
[youtube]http://youtube.com/watch?v=ZsxaP-PCCVk[/youtube]
[youtube]http://youtube.com/watch?v=ZsxaP-PCCVk[/youtube]
-
niekumaty_przekumaty
Ponawiam.Fluttershy pisze:Co to dzisiaj był za dym na początku meczu Górala Żywiec?
nie wypowiadają się o innych atrakcjach niż race....
Jeśli mogę spytać, w jakich liczbach zgody wsród Legionistów?
Jeśli mogę spytać, w jakich liczbach zgody wsród Legionistów?
Pytanie do Polonii Warszawa. Nie śledzę waszego dopingu i klimatu na trybunach, ale zaciekawił mnie jeden aspekt z waszego ostatniego wyjazdu. Od kiedy do słów: "Legia starą k jest" dodajecie "j,j ŁKS"? Taki widzę mocny ukłon w stronę Widzewa tu wyczuwam i nic by mnie nie dziwiło, wszak wróg mojego wroga....., ale chwilę później śpiewacie : Każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie. Jak wy to k sobie wszystko rozkminiacie?
Arka wczoraj ustawiała się na Lechię w nocy czy wracała z Poznania? Bo wieść niesie,że 10 aut z Gdynia , tratuje sie nawzajem itp itd
-
werwolff88
Chodzi o niedawną wspólną grę w 3 lidze. ŁKS pierwszy zaczął jechać Polonii, w odpowiedzi poleciały race na ich sektor i stąd sympatia.zgredzik pisze:Pytanie do Polonii Warszawa. Nie śledzę waszego dopingu i klimatu na trybunach, ale zaciekawił mnie jeden aspekt z waszego ostatniego wyjazdu. Od kiedy do słów: "Legia starą k jest" dodajecie "j,j ŁKS"? Taki widzę mocny ukłon w stronę Widzewa tu wyczuwam i nic by mnie nie dziwiło, wszak wróg mojego wroga....., ale chwilę później śpiewacie : Każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie. Jak wy to k sobie wszystko rozkminiacie?
Ze typ sobie coś napisał na Legie musi byc z Polonii?WileTheBest pisze:Weź już wykurwiaj... Jakoś dziwnym trafem wy na tej Polonii (bo pewnie jej jesteś kibicem) to nic nie odpalacie, a już na pewno nie tak jak Legia... Trochę obiektywizmu by się przydało, bo co jak co, ale w ultras to są numer 1... Zanim napiszesz, odpowiem, nie, nie jestem z Legii.
Co do Polonii to 10 ostatnich opraw wykonanych z użyciem piro w 2016 roju
Ps.tak tak, były to imprezy masowe.
https://m.facebook.com/UltrasEnigma/pho ... &source=54
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59503F76
Nas w Legionowie 156osób z flagą
http://www.stadionowioprawcy.net/galler ... 4_2017.jpg
Nie mogę powiększyć zdjęcia. To LG i Piast w wymieszanych barwach czy LG z jakimś fc w swoich barwach?
Nie mogę powiększyć zdjęcia. To LG i Piast w wymieszanych barwach czy LG z jakimś fc w swoich barwach?
z Lechią była zgoda w latach 90 kontakty pozostały do dnia dzisiejszego, i było to wczoraj nad wyraz czuć :)albtraum pisze:http://www.stadionowioprawcy.net/galler ... 4_2017.jpg
Jaka liczba ŁKSu w Morągu?
-
WidzewskaCharyzma
Pewnie ni,e aczkolwiek będą mile widziani.Legia wybiera się na mecz swoich rezerw do Łodzi?
-
poludniowapolska
Wczoraj po południu bielscy policjanci otrzymali zgłoszenie, z którego wynikało, iż na terenie Żywca doszło do konfrontacji kibiców. Kilka aut z kibicami jedzie w kierunku Bielska-Białej.
Jak dowiedział się portal, bielska policja dysponowała informacjami, jakimi autami poruszają się kibice. Błyskawicznie rozlokowano patrole na kluczowych drogach. Około godz. 17.50 na ul. Stalowej w Bielsku-Białej zatrzymano trzy samochody z kibicami.
W toku czynności sprawdzono kilkanaście osób oraz pojazdy. Potwierdziło się, że są to kibice piłkarscy, ale nie brali oni udziału w tzw. ustawce. - Obyło się bez ekscesów. W związku z meczem policjanci wykonywali prewencyjne kontrole - poinformowała nas asp. sztab. Mirosława Piątek, oficer prasowy Komendy Powiatowej Policji w Żywcu.
W związku z kontrolą na ul. Stalowej nikogo nie zatrzymano.
Taka mała ciekawostka odnośnie nadchodzacej kolejki." Jeśli jeszcze nie zakupiłeś wejściówki na sobotni hit Wisła Płock – Lech Poznań, to uprzedzamy – bilety najprawdopodobniej mogą zostać wyprzedane na długo przed początkiem meczu."
http://www.stylkibica.net/duze-zaintere ... ch-poznan/
wiadomo ile PB w Tarnobrzegu ?
-
pijany powietrzem
Ruchu tak mało czy tyle dostali biletów? czy tylko tak wyglądalo?
-
niezbanowany
pijany powietrzem pisze:Ruchu tak mało czy tyle dostali biletów? czy tylko tak wyglądalo?
jak na poniedziałek przyzwoicie
680

-
proxdesign
ciastekkk pisze:wiadomo ile PB w Tarnobrzegu ?

Jest jakaś relacja z wyjazdu Lechii do gliwic?Był Raków w gliwicach?
-
lelunpolelun
Byli kibice ŁKS w Poznaniu?
Coś poszło do przodu w relacji Łódź-Poznań?
Coś poszło do przodu w relacji Łódź-Poznań?
Lech ile biletów zamówił?siri0 pisze:Taka mała ciekawostka odnośnie nadchodzacej kolejki." Jeśli jeszcze nie zakupiłeś wejściówki na sobotni hit Wisła Płock – Lech Poznań, to uprzedzamy – bilety najprawdopodobniej mogą zostać wyprzedane na długo przed początkiem meczu."
1314wen33 pisze:Lech ile biletów zamówił?siri0 pisze:Taka mała ciekawostka odnośnie nadchodzacej kolejki." Jeśli jeszcze nie zakupiłeś wejściówki na sobotni hit Wisła Płock – Lech Poznań, to uprzedzamy – bilety najprawdopodobniej mogą zostać wyprzedane na długo przed początkiem meczu."