emkaes1909 pisze:Ehh... znowu pokreciliscie numerki i zaznaczyliscie inaczej niz pokazywalismy wam na derbach. Sprawa policjanta, ktory byl z nami na meczu zostala wyjasniona juz dawno. Nie ma on wstepu na Tarnovie. Krotko po tym, gdy okazalo sie gdzie pracuje pojawil sie u nas na meczu, ale zostal wyproszony i nikt nie utrzymuje z nim kontaktu.
nie p****** parowo przeciez siedzial u was na sektorze jak graliscie u siebie z glinikiem
W sumie Tarnów to nie moje podwórko, byłem tam ze 2 razy w życiu, przeraża jednak poziom tego co się tu odpierdala.
Sprawę konfitur zapewne Tarnovia sobie ogarnie. Jak wiadomo to zjawisko panuje w każdej ekipie.
I takie moje przemyślenie:
Jeśli za takie rzeczy jak w papierach zarzucacie status konfidenta to w sumie powinniście jechać ze Shrekiem (papiery i to poważniejsze w odpowiednim dziale na forum), jednym z liderów waszej zgody ops teraz już układu oraz kilkoma innymi delikwentami z Krakowa.
Ciepłe_Placki pisze:W sumie Tarnów to nie moje podwórko, byłem tam ze 2 razy w życiu, przeraża jednak poziom tego co się tu odpierdala.
Sprawę konfitur zapewne Tarnovia sobie ogarnie. Jak wiadomo to zjawisko panuje w każdej ekipie.
I takie moje przemyślenie:
Jeśli za takie rzeczy jak w papierach zarzucacie status konfidenta to w sumie powinniście jechać ze Shrekiem (papiery i to poważniejsze w odpowiednim dziale na forum), jednym z liderów waszej zgody ops teraz już układu oraz kilkoma innymi delikwentami z Krakowa.
Dzisiaj, ale transmisji nie ma. Za to retransmisja ma być niedługo po zakończeniu meczu na imav.tv
Mecz zaczyna się o 17, więc pewnie koło 19;30 będzie można obejrzeć.
Unia zbiórka na rynku o 15. Tarnovia o 15 blisko stadionu. Przedtem na kamerce na rynek było widać kibiców z Unii, ale teraz już ich nie ma, wiec nie ma sensu wrzucać linka. Mecz jest bez udziału publiczności (kara za poprzednie derby w Mościach).
Unii ok 200 osób ze wsparciem 30 Resoviakow.
Tarnovii patrząc po zbiórce i zdjęciach spod stadionu nie więcej jak 50 osób. No ale każda ze stron określi się sama. Ogólnie od groma wyczulonych psiarskich rzucajacych mandatami na prawo i lewo co może być efektem pojawienia się nowego komendanta w Tarnowie który w wywiadzie telewizyjnym sapał że za cel obrał sobie walkę z pseudokibicami w mieście.
Zbyszko_z_Bogdańca pisze:Unii ok 200 osób ze wsparciem 30 Resoviakow.
Tarnovii patrząc po zbiórce i zdjęciach spod stadionu nie więcej jak 50 osób. No ale każda ze stron określi się sama. Ogólnie od groma wyczulonych psiarskich rzucajacych mandatami na prawo i lewo co może być efektem pojawienia się nowego komendanta w Tarnowie który w wywiadzie telewizyjnym sapał że za cel obrał sobie walkę z pseudokibicami w mieście.
I wytłumacz mi po co jednym liczbę podnosisz a drugim zaniżasz ?
Zbyszko_z_Bogdańca pisze:Unii ok 200 osób ze wsparciem 30 Resoviakow.
I wytłumacz mi po co jednym liczbę podnosisz a drugim zaniżasz ?
To ze Nam zanizyl przezyjemy , ale ze wam az o tyle zawyzyl to jestem w szoku.
O zerze wyjazdowym pisze typ z "ekipy", która w tej rundzie ma na razie same 0 wyjazdowe.O zerze wyjazdowym pisze typ z "ekipy" ,która od lat zalicza 2-3 wyjazdy w rundzie na dobrym lub średnim poziomie, reszta symbolicznie, albo wcale.O zerze wyjazdowym pisze typ z "ekipy", która od wielu lat tak organizuje sobie wyjazdy żeby niemal wszędzie jeździć z psami.Nawet na mecze byłych zgód i układowicza, a także obecnego układowicza jeździliście i jeździcie z psami.Po co jechać bez psów, żeby po ryju dostać ? Wy nawet nie próbujecie jeździć bez eskorty.
O zerze wyjazdowym pisze typ z "ekipy", która w tej rundzie ma na razie same 0 wyjazdowe.O zerze wyjazdowym pisze typ z "ekipy" ,która od lat zalicza 2-3 wyjazdy w rundzie na dobrym lub średnim poziomie, reszta symbolicznie, albo wcale.O zerze wyjazdowym pisze typ z "ekipy", która od wielu lat tak organizuje sobie wyjazdy żeby niemal wszędzie jeździć z psami.Nawet na mecze byłych zgód i układowicza, a także obecnego układowicza jeździliście i jeździcie z psami.Po co jechać bez psów, żeby po ryju dostać ? Wy nawet nie próbujecie jeździć bez eskorty.
Heheh smieszny jestes. Wypominasz nam zera wyjazdowe a przez 10 lat u siebie na meczu nie byles obsrancu. Gdzie my przez ten czas zjezdzilsmy pol Polski.
Ta liczba to nie była liczba na derbach tylko liczba, która zebrała się pokrzyczeć po mieście i tyle. To samo widać po stronie Tovii, która podobnie zebrała się w 1/4 liczby z poprzednich derbów czyli w sumie zgadza się z opisem Unii, że w mieście nic się przez rok nie zmieniło :) Poczekajmy na derby np. Łodzi na ŁKSie i sprawdźmy czy Widzewa pokrzyczeć się zbierze tylu, co na derbach u siebie (16 czy 18 tys.)
Mobilizacja niby była, ale to takie zwyczajne derbowe zajawianie na fejsie bo przy okazji derbów nie wypadało się nie ponapinać, ale wiadomo było że nic z tego nie będzie. No ale to komunikacyjny błąd unistów gdzie Mościce się chwalą ile to wysiłku nie włożyli w oplakatowanie i reklamę derbów, a potem główna relacja pisze, że tak na prawdę to nikt się nie mobilizował. Niech sobie przekaz uściślą.
Co by nie mówić, to Unia zalicza zera na terenach, gdzie albo była wiele razy, albo na mniej ciekawych, a na tych ciekawszych ma dobre liczby wyjazdowe, porównywalne do gospodarzy. Dla was Bochnia była najgorętszym terenem, skoro Sandecja wam odpuszcza. do tej pory trzeba was było pochwalić, bo staraliście się jeździć na wioski (bardziej odległe niż te 40 km do Bochni) mimo zakazów.
gorew12 pisze:Jak wygląda sytuacja w Nowym Targu?
Czy miejscowi Lechiści to również kibice Podhala?
I jak wyglądają ich relacje z Wislakami
Podhale w młynie ma Wisłę i Lechię, a bynajmniej tak było. Ale od niedawna podobno obowiązują tylko i wyłącznie barwy Podhala w młynie, więc nie wiem jak to wygląda teraz.
Na FP "Młode Podhale" jest fotka, gdzie widać kilka głów w czapkach Wisły.