dolce pisze:Wkradła Ci się literówka...
T29
Pozdrawiam.
Faktycznie, dzięki. Pozdrawiam również.
paramedic4 pisze:Foxx pisze:Tyle, że na przełomie lat '80 i '90 był taki "moment u grupek", że przy Ł3 można było zobaczyć flagi Lechii (głównie na meczach ze Śląskiem i Wisłą ;) ), a przy T29 flagi Legii (głównie na meczach z Pogonią ;). Poza tym Lechia oficjalnie wsparła Legię np. na finale PP w Olsztynie z Jagiellonią w '89, a Legia Lechię na Widzewie, czy meczach rozgrywanych z innymi drużynami warszawskimi.
Dla mnie jako małolata ten "moment u grupek" to była krótka, bo krótka, ale zgoda. (...)
Oczywiście. Pozwoliłem sobie na odrobinę ironii. Co to za "moment grupek", gdy wspomagaliśmy się w sposób jaki obaj opisaliśmy, a flagi jednego z klubów oficjalnie wisiały w młynach drugiego?
Polski_Fanatyk pisze:Naturalnie wiem, że był okres gdzie "Teddki" byli bardziej za opcją trójmiejską, a Turyści za opcją Szczecińską :) jeśli dobrze kojarze to nawet było starcie Pogoń - Lechia, gdy po jednej stronie byli TB, a po drugiej Turyści ;)
Zupełnie mieszasz okresy i systemy walutowe. Spójrz na daty meczów L i L, o których wyżej wspomniano oraz daty powstania grup, które wymieniłeś. Poza tym w chwili odnowienia zgody z Pogonią (1994) temat L & L z wielu różnych powodów poza prywatnymi kontaktami, jeszcze w latach '90 bardzo licznymi i "na wysokim szczeblu", i okazjonalnie reprezentacją przestał istnieć.
Polski_Fanatyk pisze:
wracając do dat to wiadomo, że bardziej chodzi o okresy zgody całych młynów :)
Cóż - patrz wcześniejsza część postu :)