Komentarze Dla Miasta Łódź ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Ja mam pytanie.Dlaczego Wasza filozofia jest taka wybiórcza?Skoro Widzew powstał w 1922r. to jest klubem jak najbardziej łódzkim.Wtedy dzielnica ta należała już do Łodzi.To już pisałem, ale mogę jeszcze raz.Analogicznie rozumując ŁKS nie jest polskim klubem, bo w 1908r Łódź nie leżała w Polsce ( to dopiero głupota,prawda?Wisła czy Cracovia są klubami austro-węgierskimi, a ŁKS rosyjskim).
Dalej.Któryś z Was śmieje się z trzydziestoletniej historii kibiców Widzewa.Chciałem przypomnieć, że historia Łodzi w stosunku do np. Krakowa czy Gdańska też jest krótka.Czyżbym z tego powodu nie miał być dumny z Łodzi?Jestem jak najbardziej.Głównie z tego,że udało się w tak krótkim czasie tak dużo osiągnąć.Wy na Swoją pozycję pracowaliście jednak dłużej.Prawda?
Co do kwestii pozbycia się długów.Naprawdę to nie nasz patent.Import z Poznania.Swoją drogą nasze prawo faktycznie jest do d***.
Panie komi-w 1998r mistrzostwo Polski zdobył SPN ŁKS Ptak S.S.A.Bynajmniej nie odbieram Wam tego mistrzostwa.Jak najbardziej zasłużone.
Dalej.Któryś z Was śmieje się z trzydziestoletniej historii kibiców Widzewa.Chciałem przypomnieć, że historia Łodzi w stosunku do np. Krakowa czy Gdańska też jest krótka.Czyżbym z tego powodu nie miał być dumny z Łodzi?Jestem jak najbardziej.Głównie z tego,że udało się w tak krótkim czasie tak dużo osiągnąć.Wy na Swoją pozycję pracowaliście jednak dłużej.Prawda?
Co do kwestii pozbycia się długów.Naprawdę to nie nasz patent.Import z Poznania.Swoją drogą nasze prawo faktycznie jest do d***.
Panie komi-w 1998r mistrzostwo Polski zdobył SPN ŁKS Ptak S.S.A.Bynajmniej nie odbieram Wam tego mistrzostwa.Jak najbardziej zasłużone.
-
widzewiakZary
-
KelThuzad1908
-
Rodowity Lomzynianin
- Kontakt:
jest info z Radia Łódź, od korporacji taksowkarskiej, wiec chyba mozna wierzyć - Widzewiacy naprawde wyszli z pochodem, idą w ponad tysiąc po Piłksudzkiego bardzo szybko, na pograniczu biegu, są juz przy Sienkiewicza, za pol godziny mozna sie ich spodziewac przy Kaliskim, poliscja robi jakies objazdy itd
-
Niekumaty-Napinacz
-
ŁKS LIMANKA
- Kontakt:
-
przem-1977
-
General J.
-
przem-1977
widze ze Widzewiakow boli ilosc i tego ,ze nie dostali tyle biletow ile by chcieli. Do tych wszystkich internetowych.Trzeba bylo byc na meczu a nie pisac jak bylo skoro sie meczu nie widzialo na zywo.jak zawsze wygraliscie we wszystkim ,pobiliscie nas na kazdym kroku . Jestescie najlepsi derby na waszym stadionie sa zawsze super.
Jednym zdaniem - Widzew jestescie NAJLEPSI
Napinajcie dalej tylko czemu was tam nie bylo???
Napinajcie dalej tylko czemu was tam nie bylo???
kibicowsko 1-0 dla Widzewa od 6 rano...
do remisu LKS nie doprowadził raczej
trudno zeby 200 osob spiewających przekrzyczało zapewne ponad tysięczny młyn
powiedziałeś co wiedziałeś. brawo za wysiłek i obiektywizm
do remisu LKS nie doprowadził raczej
studio pisze:do Widzewiakow, bez zbednych komentarzy, b oWas tez cienko bylo slychac;)
trudno zeby 200 osob spiewających przekrzyczało zapewne ponad tysięczny młyn
1908 pisze:widze ze Widzewiakow boli ilosc i tego ,ze nie dostali tyle biletow ile by chcieli. Do tych wszystkich internetowych.Trzeba bylo byc na meczu a nie pisac jak bylo skoro sie meczu nie widzialo na zywo.jak zawsze wygraliscie we wszystkim ,pobiliscie nas na kazdym kroku . Jestescie najlepsi derby na waszym stadionie sa zawsze super.Jednym zdaniem - Widzew jestescie NAJLEPSI
![]()
powiedziałeś co wiedziałeś. brawo za wysiłek i obiektywizm
Ostatnio zmieniony 17.03.2007, 00:00 przez msp, łącznie zmieniany 2 razy.
-
przem-1977
-
Rafał Dąbrowa
-
does.not.matter
- Kontakt:
lks!! co?! 15 lat
i tyle w temacie.
dodam ze nie myslalem ze dozyje czasów ze pilkarze tez będa pokazywać swoje kompleksy. a tu niespodzianka, po meczu madej pokazał nam swojego rowa, dzięki czemu dostał uznanie wsród kolegów z druzyny którzy przybili z nim piątki. jaki klub tacy kibice, tacy pilkarze.
i tyle w temacie.
dodam ze nie myslalem ze dozyje czasów ze pilkarze tez będa pokazywać swoje kompleksy. a tu niespodzianka, po meczu madej pokazał nam swojego rowa, dzięki czemu dostał uznanie wsród kolegów z druzyny którzy przybili z nim piątki. jaki klub tacy kibice, tacy pilkarze.
-
CRACOVIA KRAKÓW
- ban
ŻE CO???does.not.matter pisze:lks!! co?! 15 lat
i tyle w temacie.
szczerze mowiac to nie spotkalem sie nigdy z sytuacja zeby pilkarz pokazal dupe kibicom
-
UżytkownikForum
ŁKS ostro zdziadział.
Któryś raz z kolei Widzew w derbach dwa poziomy wyżej.
Transparenty żenujące [ciekawe jak sie poczuli mieszkańcy wsi i miasteczek kibicujacy ŁKS-owi]. Tak oftopicowo to mieszkańców wsi szanuję bardziej niż miastowych.
Doping ŁKS-u tragedia. Styl kibicowania to jakieś 5 lat za najlepszymi ekipami. "Tylko Ty" Jagi i "Chorwacie" Lecha dla mnie to nie ksero, ale obraza tych dwóch piosenek. Jaga i Lech tymi przyśpiewkami miażdżą, mogą je ciągnąć przez kilkanaście minut równym, głośnym tempem, a ŁKS napierdziela 40 sekund, nierówno i jakimś falami;raz głośniej, raz ciszej.
Derby zdecydowanie dla Widzewa. Nic nie pokazali, ale przynajmniej zachowali twarz. Już sie nie dziwię, czemu ŁKS dał tylko 400 biletów

Któryś raz z kolei Widzew w derbach dwa poziomy wyżej.
Transparenty żenujące [ciekawe jak sie poczuli mieszkańcy wsi i miasteczek kibicujacy ŁKS-owi]. Tak oftopicowo to mieszkańców wsi szanuję bardziej niż miastowych.
Doping ŁKS-u tragedia. Styl kibicowania to jakieś 5 lat za najlepszymi ekipami. "Tylko Ty" Jagi i "Chorwacie" Lecha dla mnie to nie ksero, ale obraza tych dwóch piosenek. Jaga i Lech tymi przyśpiewkami miażdżą, mogą je ciągnąć przez kilkanaście minut równym, głośnym tempem, a ŁKS napierdziela 40 sekund, nierówno i jakimś falami;raz głośniej, raz ciszej.
Derby zdecydowanie dla Widzewa. Nic nie pokazali, ale przynajmniej zachowali twarz. Już sie nie dziwię, czemu ŁKS dał tylko 400 biletów
"Kibice Widzewa Zycza miłego dnia"

szkdoa ze 80% wypowiadajacych sie tu osob , derby spedziła przed komem
ps , rada na przyszłosc nie napinajcie sie tak tutaj bo wam cos peknie , rada 2 idzcie na dwór ( moze wam pomoze)
szkdoa ze 80% wypowiadajacych sie tu osob , derby spedziła przed komem
ps , rada na przyszłosc nie napinajcie sie tak tutaj bo wam cos peknie , rada 2 idzcie na dwór ( moze wam pomoze)
Ostatnio zmieniony 17.03.2007, 10:53 przez akuku, łącznie zmieniany 1 raz.