Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Adik

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Adik »

to jest farmazon przeciez...
Obrazek
KAWAŁ C.H.U.J.A
iparts.pl
Gringooo2

Post autor: Gringooo2 »

hahah podmiejskie buraki będą pisały o stylówce na ŁKSie... świat stanąl na głowie.. k**** które wszystko co widza u nas chca od razu wprowadzac u siebie będa sie nasmiewały z klimatu u nas... co za obłudne czerwone szczurki....

filmik z otwarcia spoko (hipstery i pozery spod zegara) ...., uczycie sie od najlepszych, ale troche wam jednak brakuje :D
Pato 1908 Gang
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

(hipstery i pozery spod zegara) ...., uczycie sie od najlepszych, ale troche wam jednak brakuje :D
czyli hipstery i pozery z galery są nie do podrobienia, widzisz głupku jaki ty prosty jesteś.
https://t.me/pump_upp
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

ŁKSC pisze:
MISTRZ1908 pisze:Nie,nie piałem z zachwytu nad "stylówą"jak to nazywa pajac, a wy podłapaliście. Elo. To mój koniec na forum.
Madra decyzja. Jakbys wzial jeszcze ow pajaca ze soba to w ogole bylbys mistrz:) pozdro!
Chciałem zabrać ciebie ale woźna mnie nie wpuściła do twojego gimnazjum i z odbicia ciebie nici. Pa kurewko. Bawcie się z gringoo,niech dalej udaje kibica i toczcie z pajacem internetową wojnę zjeby.
ŁKSC

Post autor: ŁKSC »

MISTRZ1908 pisze:
ŁKSC pisze:
MISTRZ1908 pisze:Nie,nie piałem z zachwytu nad "stylówą"jak to nazywa pajac, a wy podłapaliście. Elo. To mój koniec na forum.
Madra decyzja. Jakbys wzial jeszcze ow pajaca ze soba to w ogole bylbys mistrz:) pozdro!
Chciałem zabrać ciebie ale woźna mnie nie wpuściła do twojego gimnazjum i z odbicia ciebie nici. Pa kurewko. Bawcie się z gringoo,niech dalej udaje kibica i toczcie z pajacem internetową wojnę zjeby.
Pa

Widzisz gringo pedrylu nawet typy z ełksy nie biora cie za kibica a ty przeciez kumaty hehe ciekawe czy wyciagniesz konsekwencje na meczu bo tu siedzisz cicho jak p**** i dajesz soba pomiatac miszczowi hahahhahhahaa leze ku*** taki gangster sportowiec blantowiec a sie osral miszcza co na kilometr bije od niego debilem. Hit hahahha. A co do filmiku to mysle ze chcialbys zeby brakowalo do was jak kiedys ale wiem ze gust masz i w glebi ducha przyznasz, ze sie nie spodziewales i niepotrzebnie pare slow tu wypaplales:)
Radicaal

Post autor: Radicaal »

Fanatycy Widzewa pisze:brawo JAGA !
:))) Ten wpis mówi tak wiele...i te listy...cieszę się,że jestem po tej "słabszej stronie barykady"...

P.S.Tak mam kompleks wielkiego Widzewa,dlatego wybrałem ŁKS prawie 25 lat temu.
WidzewskaCharyzma

Fanatycy Widzewa pisze:
brawo JAGA !

:))) Ten wpis mówi tak wiele...i te listy...cieszę się,że jestem po tej "słabszej stronie barykady"...
No ale co ten wpis mówi? Klub który wielu Widzewiaków darzy sympatią, pokonuje naszego największego i zarazem głównego rywala w jakby nie było jeszcze toczącej się walce o awans. Co w tym dziwnego?
Gringooo2

A apropo waszej produkcji - kupienie sobie kamery , ubranie modnych ciuchów i zwalenie co lepszych patentów na ujecia nie zmienia tego że jesteście zwykła banda kserowek , a wasze ultrasy osiągnęły w tym specyficznym "rzemiośle" poziom perfect. We wszystkim podążają od lat za WRW Gangiem , w większości przejkminek są drudzy - nie dziwne więc że wszystko od nich kserują...

Śmieszne że te same typki z URwidzew nasmiewali się jeszcze niedawno dokładnie z tego - co robią teraz sami, i parę lat wstecz było to dla nich hispterstwo i pajacowanie i "mało kibolskie " , a teraz tasują się że też tak umieją ...
Typowe dla całego Waszego środowiska , zakłamanie , hipokryzja , ale c*** tam , Widzew jest największy....

Swoją drogą naprawdę poszliscie do przodu ze swoją stylowka , pomijając to że większość rżniecie od WRW to widać u was progres , ile wam latek zajęło zeby nas dogonić ?

widać że na nowy stadion weszliscie jako klon znienawidzonej ekipy z tego samego miasta, z której szydziliscie do czasu jak nie wpadliscie że musicie ją gonić i kserowac jej styl ... Pogratulować szacunku do samych siebie , ultrasy z Widzewa absolutny top 1 of Europe....
Pato 1908 Gang
Janiol

Post autor: Janiol »

O ile dobrze pamiętam to niektórzy z Wrwg nie byli wcale kibicami i dlatego okreslano to hipsterka.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
Jatoja49

Post autor: Jatoja49 »

gringo człowieku ty jestes tak oderwany od rzeczywistosci że ja p*******... kiedy byłes ostatnio na meczu swojej drużyny? ja nie wiem czy taki Bełchatów chciałby sie na was wzorować, bo tak jak pisałem wczesniej, doping macie na poziomie Polonii W a może i nawet nie.. żyjesz chyba czasami starego stadionu na którym prezentowaliście się zajebiście jak dla mnie ale teraz .. na twoim miejscu skleił bym pizde bo do RTSu raczej wam daleko
jeszcze co do tej stylówy "pato" , to chyba jakieś dawne czasy bo na waszym meczu z Jagą większość to były jakies nieogarnięte leszcze.
whitepride08

Post autor: whitepride08 »

Jatoja49 pisze:gringo człowieku ty jestes tak oderwany od rzeczywistosci że ja p*******... kiedy byłes ostatnio na meczu swojej drużyny? ja nie wiem czy taki Bełchatów chciałby sie na was wzorować, bo tak jak pisałem wczesniej, doping macie na poziomie Polonii W a może i nawet nie.. żyjesz chyba czasami starego stadionu na którym prezentowaliście się zajebiście jak dla mnie ale teraz .. na twoim miejscu skleił bym pizde bo do RTSu raczej wam daleko
jeszcze co do tej stylówy "pato" , to chyba jakieś dawne czasy bo na waszym meczu z Jagą większość to były jakies nieogarnięte leszcze.
Takie pytanie panie obiektywny-jakiemu klubowi kibicujesz?
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
Gringooo2

Hahahaha jatoja49 - jesteś pejsem który fisiuje tutaj obiektywnego mędrca i sra się w każdym wpisie do nas . Myślisz że ktoś uwierzył w te twoje pierdolenie że byłeś na naszym meczu i widziałeś jak jest ? Zaczales się tu wpisywać tylko w temacie łódzkim i za każdym razem bronisz Widzewa , srasz się do nas , zaklamujesz co to niby widziałeś i jesteś aż taki głupi , że myślisz że tego nie widać ???

A jeśli stylowke ekipy okreslasz przez doping to masz rację , Widzew jest od nas w tym mocniejszy , tak samo jak większą mają frekwencję i więcej karnetów sprzedali .
Pato 1908 Gang
ŁKSC

Gringooo2 pisze:A apropo waszej produkcji - kupienie sobie kamery , ubranie modnych ciuchów i zwalenie co lepszych patentów na ujecia nie zmienia tego że jesteście zwykła banda kserowek , a wasze ultrasy osiągnęły w tym specyficznym "rzemiośle" poziom perfect. We wszystkim podążają od lat za WRW Gangiem , w większości przejkminek są drudzy - nie dziwne więc że wszystko od nich kserują...

Śmieszne że te same typki z URwidzew nasmiewali się jeszcze niedawno dokładnie z tego - co robią teraz sami, i parę lat wstecz było to dla nich hispterstwo i pajacowanie i "mało kibolskie " , a teraz tasują się że też tak umieją ...
Typowe dla całego Waszego środowiska , zakłamanie , hipokryzja , ale c*** tam , Widzew jest największy....

Swoją drogą naprawdę poszliscie do przodu ze swoją stylowka , pomijając to że większość rżniecie od WRW to widać u was progres , ile wam latek zajęło zeby nas dogonić ?

widać że na nowy stadion weszliscie jako klon znienawidzonej ekipy z tego samego miasta, z której szydziliscie do czasu jak nie wpadliscie że musicie ją gonić i kserowac jej styl ... Pogratulować szacunku do samych siebie , ultrasy z Widzewa absolutny top 1 of Europe....
Przeciez to wy pizdo sie uczyliscie palic race od Widzewa.... przypomnij sobie czasy przed Euro i wasze ULL, a co robil Widzew wiec to chyba wy klimatu ultras mogliscie uczyc sie z Pilsudskoego i naszych wyjazdow. Ogolnie beka z ciebie typie. Pierwsi to conajwyzej nagrywaliscie te wasze zajawki z malowania krzakow hehe i nie pamietam zebyscie nagrywali cos ze stadionu zupelnie bo nic na nim nie robiliscie za to np filmik z zajawka bluzy.....Wiec o czym ty p********* skoro wy podlapaliscie machanie racami od UR i zrobiliscie se ten wasz gws i zaczeliscie ultrasowac w 2013 czyli daawno dawno po nas hipokryto.

Pokaz pedale co dokladnie jest z tego twojego wrwgangu podaj chociaz jedna rzecz jeden argument a jesli ci go brak to sklej cipe... ubranie modnych ciuchow no ku*** co ty p********* odklejusie
Ostatnio zmieniony 27.03.2017, 19:26 przez ŁKSC, łącznie zmieniany 1 raz.
ŁKSCwel
Jatoja49

Stilon, od jakiegoś czasu mieszkam w Łodzi, lata też już swoje mam, także częsciej bywam na kadrze, emeryturka :)
Fjk

Post autor: Fjk »

przeczytalem jego posty ukryta opcja widzewska ;) i teraz durnia struga
Gringooo2

ŁKSC pisze:[

Przeciez to wy pizdo sie uczyliscie palic race od Widzewa....

Beka z ciebie typie . I to w chuuuj .... no i Zaczęliśmy ultrasowac w 2013 - bo wcześniej przecież nawet pół oprawy nie pokazaliśmy, i palilismy tylko zapałki :-D.. hahahaha jeblem na plecy .
Pato 1908 Gang
ludwik16

Post autor: ludwik16 »

Gringooo2 pisze:

Beka z ciebie typie . I to w chuuuj .... no i Zaczęliśmy ultrasowac w 2013 - bo wcześniej przecież nawet pół oprawy nie pokazaliśmy, i palilismy tylko zapałki :-D.. hahahaha jeblem na plecy .
a Tobie to Rodowity jeszcze za mało pod szkolą cipe przedszpał ze masz siłe jeszcze wieczorem ujadać??
whitepride08

Jatoja49 pisze:Stilon, od jakiegoś czasu mieszkam w Łodzi, lata też już swoje mam, także częsciej bywam na kadrze, emeryturka :)
To tak bez urazy,ale żeby kibic Stilonu oceniał i mądrował się na nasz temat to świat już staje do góry nogami...choć szczerze nie wydaje mi się czytając Twoje posty,że jesteś tym za kogo się teraz podajesz,bo na kilometr śmierdzi tu czerwonym.A jeśli tak nie jest,to zajmij się swoim Stilonem....
Jatoja49

a gdzie niby RTSu bronie, napisałem tylko wrażenia z waszego meczu i tyle .
zabolało ? czy o c*** wam chodzi. jakby jakas rura miała wątpliwości9 to zapraszam na pw , jak ktoś w temacie to powinien mnie kojarzyć choćby z meczów kadry
ŁKSC

Gringooo2 pisze:

Wtedy to jeszcze zamiast piro na stadionie to sie jaraliscie harlem szejkiem, machaniem nogami na galezi, ruchaniem kukiel i zbiorowym trzepaniu... zrobiliscie go pierwsi i jedyni. Jak prawdziwi pionierzy sceny harlem szejku jedyni i w calej Polsce nieskserowani hahhhahha

To bylo stylofe i tak fajne patologiczne, co :)
ŁKSCwel
whitepride08

Jatoja49 pisze:a gdzie niby RTSu bronie, napisałem tylko wrażenia z waszego meczu i tyle .
zabolało ? czy o c*** wam chodzi. jakby jakas rura miała wątpliwości9 to zapraszam na pw , jak ktoś w temacie to powinien mnie kojarzyć choćby z meczów kadry
Tak,bardzo mnie zabolała opinia kibica Stilonu,lub ukrytego czerwonego.Daj pan spokój.Zajmij się lepiej swoim podwórkiem...
Jatoja49

luuz
Gringooo2

ŁKSC pisze:
Gringooo2 pisze:

Wtedy to jeszcze zamiast piro na stadionie to sie jaraliscie harlem szejkiem, machaniem nogami na galezi, ruchaniem kukiel i zbiorowym trzepaniu... zrobiliscie go pierwsi i jedyni. Jak prawdziwi pionierzy sceny harlem szejku jedyni i w calej Polsce nieskserowani hahhhahha

To bylo stylofe i tak fajne patologiczne, co :)
Mam wrażenie , że kibicujesz dopiero od tego czasu o którym mówisz . Czyli co 2013 ? Naprawdę myślisz że nie palilismy wczesniej piro ?

Ja kibicuje trochę dłużej i wiem że tyle piro co my odpalilismy na takim meczu z Cracovią , to wy paliliscie łącznie przez parę latek....
Podobnie pare lat później mecz z Wisłą , też poszło koło 200 świeczek jednorazowo. Każde derby , czy u nas czy u was podobnie .... palilismy jednorazowo napewno więcej niż wy .

A jeśli mamy wracać do wcześniejszych lat, jeszcze bardziej tobie odległych , i stylowek naszych ekip - to fajny mieliście klimat na Rtsie za czasów Blizniakow, i ich zarządzania wasza ultraską....Cała Polska się śmiała z bandy dałnow spod zegara.... obczaj nasze oprawy z tych lat i powiedz ile my wtedy palilismy , albo popytaj straszych kumpli może wytłumaczą mlokosowi zanim się tu znowu ośmieszy...
Pato 1908 Gang
C_2

Post autor: C_2 »

Dajcie sobie luzu, nie odpowiadajcie trollom z jednej i drugiej strony. Szkoda nerwów, i tak ani jedni ani drudzy niczego nie udowodnicie. Każdy i tak wie lepiej, więc po co się spierać? Zamiast komentować przeciwnika, skupmy się na sobie i zacznijmy od własnego podwórka.
DB=1910=WA
Salceson

Post autor: Salceson »

popopopopo pisze:A co wy jacyś upośledzeni inwalidzi jesteście, że my mamy wam ułatwiać odegranie sie? Czy ty jesteś pojebany? Dobrze od dzisiaj będziemy tramwajem jeździć z flagami po Łodzi, żeby wielki Widzew mógł sie odegrać bo biedaki nie mają na to szans.
Dziewczynko spod dworca, ty tak poważnie? Jasno napisałem byście zaczęli normalne flagi ze sobą na wyjazdy zabierać, a nie w barwach narodowych, a ty niczym bękart podrzucony ojczymowi klepiesz. Tramwajem to ty możesz d*** do gimnazjum swoją wozić, nic poza tym. Zresztą, kitrajcie dalej je w magazynach. Tam są bezpieczne. Do czasu...

...ponownej ulewy.
WidzewskaCharyzma

Ta jak oni flagi na własnym stadionie zaczynają rozwieszać jak już większość ludzi znajdzie się na trybunach, takie to spłoszone spryciule.
whitepride08

WidzewskaCharyzma pisze:Ta jak oni flagi na własnym stadionie zaczynają rozwieszać jak już większość ludzi znajdzie się na trybunach, takie to spłoszone spryciule.
Wy to czerwoni macie tupet,nie ma co.Po stracie flag siedzieliście tu cichutko,jedni w ogóle przestali pisać,inni pozmieniali chyba ze wstydu nicki i był spokój.A teraz znowu się zaczyna,dlaczego to dlaczego tamto i będzie teraz tak w kółko pierdolenie jak o tych karnetach...a te spryciule,jak sobie ironizujesz to Was niedojdy co jakiś czas walą z ważnych flag.A Wy dalej wylewajcie sobie jad na tym forum...
Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman »

Wy ku*** śmieszne głupki,gdyby nie te nieszczęsne flagi was by tu w ogóle nie było,bo po co? ABSOLUTNIE JEDYNE co macie do powiedzenia to te nieszczęsne flagi. Na każdej innej płaszczyźnie do pięt nam nie dorastacie! w Łodzi jesteście zerem. Nikt tego wam nigdy nie umniejszał że jesteście chujową załogą hools,bo od zawsze jesteście w ścisłej czołówce bez względu na to jak sportowo stoicie. Ale gdyby nie chuliganka o waszym klubie nikt by nigdzie nie słyszał. Proponuje załozyć temat "wyjebane flagi Widzewa" i tam uskuteczniać kółko wzajemnej masturbacji.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
whitepride08

Hustin Doffman pisze:Wy ku*** śmieszne głupki,gdyby nie te nieszczęsne flagi was by tu w ogóle nie było,bo po co? ABSOLUTNIE JEDYNE co macie do powiedzenia to te nieszczęsne flagi. Na każdej innej płaszczyźnie do pięt nam nie dorastacie! w Łodzi jesteście zerem. Nikt tego wam nigdy nie umniejszał że jesteście chujową załogą hools,bo od zawsze jesteście w ścisłej czołówce bez względu na to jak sportowo stoicie. Ale gdyby nie chuliganka o waszym klubie nikt by nigdzie nie słyszał. Proponuje załozyć temat "wyjebane flagi Widzewa" i tam uskuteczniać kółko wzajemnej masturbacji.
Jakbyś nie zauważył bystrzaku to temat flag Wy teraz zaczynacie z jakimiś pretensjami.Reszty Twojego wpisu nawet nie skomentuje czerwony megalomanie.Żyjcie sobie dalej w swoim idealnym widzewskim świecie,wyśmiewajcie się cały czas z wroga,lekceważcie go..a skończy się jak już nie raz i będzie płacz,że zlekceważyliśmy itp.
A Ty Hustin pisałeś kiedyś,że Ty stary chłop jesteś,ale po tym co tu piszesz i jak to śmiem wątpić...
Hustin Doffman

whitepride08 pisze:
A Ty Hustin pisałeś kiedyś,że Ty stary chłop jesteś,ale po tym co tu piszesz i jak to śmiem wątpić...
Masz prawo wątpic,wcale Ci sie nie dziwie :)
zgredzik

Post autor: zgredzik »

Ludzie w mordę minął weekend a tu 4 strony najebane od piątku. To ja napiszę coś, czego nikt tu nie robi. Pochwalę przeciwnika. Moje pierwsze derby na ŁKS-ie. Mam 15/16 lat i jest rok 95/96. Nie pamiętam. Podolski strzelił na 4:2 z karnego, to kto chce to sobie sprawdzi. Biletów na sektor gości nie dostałem. Wbijamy w 4. Siedzimy na łuku tuż obok Galery. To samo wejście. Nie wiem, jak wyglądało później, bo już tam nigdy nie byłem. Sektor nabity, typy dobre (mówię o ŁKS). W przerwie jak to w przerwie ludzie łażą. Znajomy, co jest za ŁKS-em rozkminia nas, że siedzimy nie tam gdzie powinniśmy. I co? Nico! Czy teraz mimo wszystko nie skończyłoby się katowaniem? Dwóch z nas miało szarfy przewiązane na brzuchu pod flekami..... 30 min przed meczem dochodząc do stadionu drżała ziemia. Tak ŁKS już się bawił. Co do wczorajszego meczu kadry. Pozdro dla paru chłopaków z Odry Wodzisław, bo widzę was któryś raz w tych samych ciuszkach. P.S. Zobaczcie temat kujawsko-pomorskie. Nie miło poczytać?
Hustin Doffman

Prawda panowie jest taka że administratorom tego portalu zależy na tym aby tu była taka obora. Tu się nie da dyskutować konstruktywnie,a wystarczyło by,żeby był tu jeden ludzik od cenzury i każdy post taki jak choćby mój przed chwila był usuniety i ze 3 dni odpoczynku dla delikwenta. Odrazu by sie tu normalnie zrobiło.
Janiol

Post autor: Janiol »

Nie może jakiś mord wypierdolic stąd gringo i najlepiej razem z nim mistrza i low kicka? Mistrz może się tak nie napina ale głupoty pisze.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
piąty dan

Post autor: piąty dan »

Co by nie mówić ŁKS na łódzkim podwórku działa, kretynskie jest pierdolenie, że co tam flagi.
Strata w c*** także przestańcie ośmieszać się niektorzy durnymi wpisami.
Gringooo2

lepsze ujęcie z sobotniej oprawy Widzewa .

https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=596CD8AE
Pato 1908 Gang
Kibic z kraju

Post autor: Kibic z kraju »

Gringooo2 pisze:lepsze ujęcie z sobotniej oprawy Widzewa .

Grafik wysokich lotów.
ludwik16

Post autor: ludwik16 »

Już wróciłeś ze szkoły..coś ten Rodowity słabo się stara żeby ci to dupsko przetrzepać prowokatorze marny..
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

ku*** dingoooo, na bank ty jesteś tym 3 od prawej co ma gacie opuszczone do kolan. Tylu chłopa cię zapinało a ty jeszcze masz siłę walczyć w internetach
:twisted:
Jatoja49

Łahahaha ten 3 od prawej ewidentnie c**** do d*** szuka
Gringooo2

hahahah zydzewiacy przeciez sami robiąc oprawy z repliką sektorowki wyjebanej przez nas prowokują do takich przeróbek :D
na nastepnym meczu rozwiniecie nad głowami Awanturników, czy Widzew Łodz wyjazdówke ?

Tymczasem kolejny wasz FC został rozjebany od dechy do dechy , wszystkie piekne legale w Zdunskiej Woli usmarowane jakby tajfun przeszedł...

zbierać siano buraki , i zabierzcie sie w koncu za odnawianie obsrance...
Pato 1908 Gang
ODPOWIEDZ