Muszę cie zasmucić lampucero, ale nie trafiłeś. Mms nie przestał się wpisywać, zmienił tylko nick na bardziej oficjalny hWŁ ;) Czyli jeden nowy a nie jak ty na setka nowych. I może to potwierdzić każdy mod i admin. Nie ja rozkminiłem twój nick łksc, ale wierz mi że jak cie rozkminimy to ja z tobą pogadam :) Do zobaczenia kurwisztrzale :)Gringooo2 pisze:koniec waszej tuby propagandowej , wiadomo ze ciezko wam sie z tym pogodzic ale zostaliscie pokonani wlasna bronią...
a to jakiej wscieklizny macicy dostał najwiekszy multikontowiec mms, to chyba najlepszy na to dowód.
Juz nie nie popiszecie sobie farmazonow na nasz temat, nie bedziecie mieli gdzie sie tasowac jacy to jestescie wielcy, tak jak nie byliscie w stanie ostatnio popisac sobie o waszym mega otwarciu hihihi

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Cieszy ci się japa, w tej kolejce macie spokój, nie będziemy was ośmieszać.Zamknięty zegar na najbliższy mecz. Chyba grupa Ultras Widzew może odetchnąć z ulgą
https://t.me/pump_upp
-
Dobrze prawisz. Teraz Nas nie ośmieszycie,podczas ostatniego wyjazdu oszczędziliście Nas tylko dlatego,że mieliśmy flagę ŁŁP. Dziękujemy nowa siło świata.
-
Następny prowokator z amfiteatru.WidzewskaCharyzma odpowiedział jedynie na prowokacyjny wpis twojego funfla ale tego już nie zauważyłeś.MISTRZ1908 pisze:Dobrze prawisz. Teraz Nas nie ośmieszycie,podczas ostatniego wyjazdu oszczędziliście Nas tylko dlatego,że mieliśmy flagę ŁŁP. Dziękujemy nowa siło świata.
Dobrze,że przynajmniej gringoo został 'pogoniony' stąd.
1910
-
Napisałem na waszym poziomie bo uważacie sie c*** wie za kogo,co to miało nie być na otwarciu,jak to wszyscy mieli paść z wrażenia. Nie mówiąc jak to w internecie straszycie zemstą za flagi. Ta zapewne nastąpi ale póki co to sami wiecie jak to wygląda. Dziękujemy,że jesteście dla Nas tacy dobrzy.
-
Serio chłopie nie wypowiadaj się jak masz pierdolić głupoty. Nikogo nie obchodzi co Ty uznajesz a co nie. Oficjalnie mamy układ z Wisłą czy się to jakiemuś trollowi internetowemu podoba czy też nie.troll internetowy pisze:A jak napiszę, że Widzew ma zgodę z Ruchem, układy z Elaną, Wisłą, CSKA, to już będe w twoich oczach uchodził za zorientowanego? :) Nie rozśmieszaj mnie. Pisałem już i nie będę się powtarzać. Dla mnie nie ma czegoś takiego, jak układ. Jest zgoda, albo jej nie ma. Z Elaną się znam, nie raz spędzałem z nimi czas i dla mnie to jest zgoda. Tak jak i Ruch, gdzie znam równe osoby zarówno z Batorego, jak i Katowic. Z Wisłą natomiast (nie mam nic do Białej Gwiazdy), ale nie wyobrażam sobie zgody, dopóki WSH będzie śmigać z Resovią. Poza tym nikogo z Wisły nie znam osobiście. No i wybacz, ale nie zamierzam się tobie tłumaczyć. Mam już swoje lata.asdfghjk1910 pisze:Chłopak nie zorientowany w temacie. Na ten moment z Wisla łączy nas układ tak samo jak z Elana. Co z tego będzie czas pokaże. Coraz więcej kibicow przekonuje się do obu ekip wiec wróży to dobre kontakty.
O Elanie ciężko mi powiedzieć, zjawili się razem z WFCG i ekioą z Kwidzynia. Wszystkich razem grubo ponad 100. Sami elanowcy określili się na ok. 7 dych i można przyjąć tę liczbę za prawdopodobną.kmwtww10 pisze:Elany coś około 70 osób.Gringooo2 pisze:Czerwoni można znać liczby jakimi wsparły Was na otwarciu Wasze zgody , układy i kluby zaprzyjaźnione ? Wiem że dokladnie ciezko to bedzie oszacować, ale tak ''pi razy drzwi''.
Ruchu ok. 1000
Z Karpat kilka osób spotkałem. Być może było więcej. Wiem też, że były osoby z Chrobrego
Na pewno była Wisła, ale nie wiem ilu i średnio mnie to interesuje.
Słyszałem, że był też ktoś z rzeszowskiej Stali.
Pojedyncze osoby z Moskwy i kilkunastu Serbów (Partisan).
P.S. Widzę, że tutaj chyba nie ma w miarę normalnych osób. Nie wiem, gdzie są i co robią moderatorzy, ale na ich miejscu usunąłbym co najmniej z kilka ostatnich stron i wypierdolił z tego forum połowę osób (te, co robią tu trzodę bawiąc się multikontami przez bramki proxy). Właściwie rejestracja tutaj to chyba była pomyłka. Ten łódzki temat wygląda jak forum pacjentów psychiatryka, a nie jak forum kibiców. :)
Co do liczb innych ekip też się nie wypowiadaj jak nie wiesz. Np Serbów było więcej dwa razy niż kilkunastu. Tyle
-
Masz już swoje lata jak to mówisz i nie wiesz co się dzieje na Widzewie, i dlatego właśnie nie powinieneś się wypowiadać w imieniu Widzewa.
-
Można temat łódzki zakończyć, póki co?
Ktoś to forum generalnie ogarnia czy przysłowiowa: ''chulaj dusza''?
Zdaje sobie sprawę, że nowo otwarty stadion rodzi emocje. Okazuje się jedynie, że chujowo to było zorganizowane wszystko. Opierdolenie na szybkości 15 tys karnetów i brak biletów w kasach dla prawilniaków sprawiło, że i oprawa i doping był cienki w c***.
'wyżebrany stadion wypełniony burakami' stał się solą w oku. Przyjechały przecież wieśniaki z Piotrkowa Trybunalskiego, z Aleksandrowa Łódzkiego i Kanzasu... Obwiesie, których na AP nie ma...
I te wszechobecne buraki - niszowi wieśniacy spoza zwanej łódzką aglomeracji - Częstochowa, Grudziądz, Kwidzyn, Bełchatów, Kalisz, Turek, Małopolska, Pomorze - od pługa oderwani...
Widzew Łódź po raz kolejny popełnił błąd - nie dał szans na równi wystartować
Jeszcze przy tym wielkim otwarciu jakieś ku*** pseudogwiazdy, jak Bońki, Młynarczyki, a nie Ziobery... SZCZYT ! zresztą rzeczywistości zakłamywać nie trzeba, filmy są dostępne w necie: otwarcie stadionu RTS i otwarcie stadionu AP.
Mały incydent, który kompletnie mnie nie cieszył - matka Waszego chłopaka, Pani Prezydent u Was jebana od k****, u nas po prostu przemilczana (co mnie wkurwiło) określiła się jasno jako prezydent: ''mam nadzieje, że WY zagracie w ekstraklasie, Wy będziecie coś tam itd'' Filmy są dostępne na YT i we wszystkich mediach. Prezydent miasta nie powiedziała - będziemy dumni, powiedziała Wy będziecie dumnie i inne duperele, delikatnie i ostentacyjnie odcinając się. Pewnie woli to jebanie :D może jej syn od was ją podrzuci komuś z Poznania?
Ktoś to forum generalnie ogarnia czy przysłowiowa: ''chulaj dusza''?
Zdaje sobie sprawę, że nowo otwarty stadion rodzi emocje. Okazuje się jedynie, że chujowo to było zorganizowane wszystko. Opierdolenie na szybkości 15 tys karnetów i brak biletów w kasach dla prawilniaków sprawiło, że i oprawa i doping był cienki w c***.
'wyżebrany stadion wypełniony burakami' stał się solą w oku. Przyjechały przecież wieśniaki z Piotrkowa Trybunalskiego, z Aleksandrowa Łódzkiego i Kanzasu... Obwiesie, których na AP nie ma...
I te wszechobecne buraki - niszowi wieśniacy spoza zwanej łódzką aglomeracji - Częstochowa, Grudziądz, Kwidzyn, Bełchatów, Kalisz, Turek, Małopolska, Pomorze - od pługa oderwani...
Widzew Łódź po raz kolejny popełnił błąd - nie dał szans na równi wystartować
Jeszcze przy tym wielkim otwarciu jakieś ku*** pseudogwiazdy, jak Bońki, Młynarczyki, a nie Ziobery... SZCZYT ! zresztą rzeczywistości zakłamywać nie trzeba, filmy są dostępne w necie: otwarcie stadionu RTS i otwarcie stadionu AP.
Mały incydent, który kompletnie mnie nie cieszył - matka Waszego chłopaka, Pani Prezydent u Was jebana od k****, u nas po prostu przemilczana (co mnie wkurwiło) określiła się jasno jako prezydent: ''mam nadzieje, że WY zagracie w ekstraklasie, Wy będziecie coś tam itd'' Filmy są dostępne na YT i we wszystkich mediach. Prezydent miasta nie powiedziała - będziemy dumni, powiedziała Wy będziecie dumnie i inne duperele, delikatnie i ostentacyjnie odcinając się. Pewnie woli to jebanie :D może jej syn od was ją podrzuci komuś z Poznania?
-
No,ona taka Nasza,że aż strach. Zobacz na to cudo co mamy. Reszty nie komentuje bo szkoda słów. Miały szczęki poopadać całej Polsce co to będzie, a wiemy co było. Powiedzmy szczerze bez sympatii,było kiepsko. Sektorówka słaba,piro-lepiej zrobić jeden pokaz i porządnie niż po kilka rac. Doping jak na was i liczbe to kiepsko bo zawsze mieliście tu zajebiste możliwości. Miał wrócić wielki Widzew i po tych zapowiedziach co to nie będzie nie ma się co dziwić,że ludzie oceniają to słabo i to i was na forum.
-
Mistrzu1908 można byłoby tu się powymieniać racjonalnymi argumentami, ale po co, skoro cytując klasyka: 'moja racja jest najmojsza'
Prawdą jest, że Hanka jest matką typa od Was, ten fakt pominąłeś. Faktem jest, że za Wasz hajs - łódzkie podatki, bo oczywiście nie nasze - nasze docierają jedynie z Sochaczewa, Kutna, Bełchatowa itd... postawili tam kupe. Jestem Łodzianinem, o dziwo, pewnie jednym z paru, może parunastu :O ale równie mnie jak i Ciebie dotyczą podatki. Miasto Łódź rozrzutnie postawiło Wam trybune - jedną, w zamyśle lecimy dalej, która za taki hajs nie przeszła by w żadnym z innych polskich miast, zgodzisz się?
Mój przyjaciel z AP twierdzi, że ten stadion na al.Unii jest zajebistym projektem, zdecydowanie lepszym od naszego widzewskiego, ale póki co projektem i jedną trybuną na którą wyjebali więcej hajsu niż na budowe naszego stadionu.
Nie piszmy przez moment nad przewagą którejś ze stron - ile to 'Miasto' dla siebie łyka i co tu się odpierdalają za przekręty? Skoro Mosty Łódź - firma z Łodzi, była w stanie to wybudwac, kiedy inni stawialiby za ten hajs 3 trybuny, to chyba coś nie trybi w mieście i przetargach, zgodzisz się?
PS. swego czasu z 'tym cudem co macie' kręciliście z nas beke, że gramy w byczynie czy na sms.... Nie chce nazywać tego karmą, bo i mnie takie coś wkurwia. Jadąc Włokniarzy na wysokosci 6 sierpnia co się buduje? to już ten Orzeł??
Prawdą jest, że Hanka jest matką typa od Was, ten fakt pominąłeś. Faktem jest, że za Wasz hajs - łódzkie podatki, bo oczywiście nie nasze - nasze docierają jedynie z Sochaczewa, Kutna, Bełchatowa itd... postawili tam kupe. Jestem Łodzianinem, o dziwo, pewnie jednym z paru, może parunastu :O ale równie mnie jak i Ciebie dotyczą podatki. Miasto Łódź rozrzutnie postawiło Wam trybune - jedną, w zamyśle lecimy dalej, która za taki hajs nie przeszła by w żadnym z innych polskich miast, zgodzisz się?
Mój przyjaciel z AP twierdzi, że ten stadion na al.Unii jest zajebistym projektem, zdecydowanie lepszym od naszego widzewskiego, ale póki co projektem i jedną trybuną na którą wyjebali więcej hajsu niż na budowe naszego stadionu.
Nie piszmy przez moment nad przewagą którejś ze stron - ile to 'Miasto' dla siebie łyka i co tu się odpierdalają za przekręty? Skoro Mosty Łódź - firma z Łodzi, była w stanie to wybudwac, kiedy inni stawialiby za ten hajs 3 trybuny, to chyba coś nie trybi w mieście i przetargach, zgodzisz się?
PS. swego czasu z 'tym cudem co macie' kręciliście z nas beke, że gramy w byczynie czy na sms.... Nie chce nazywać tego karmą, bo i mnie takie coś wkurwia. Jadąc Włokniarzy na wysokosci 6 sierpnia co się buduje? to już ten Orzeł??
-
Serio, jeśli zupełnie olejecie co Gringoo pisze z 10-ciu kont, w końcu mu się znudzi. To typowa internetowa ciota, żywiąca się tym, że ktoś mu odpisuje.
Pozdrowienia dla normalnych.
DB=1910=WA
-
mam pewne wątpliwościC_2 pisze:Serio, jeśli zupełnie olejecie co Gringoo pisze z 10-ciu kont, w końcu mu się znudzi. To typowa internetowa ciota, żywiąca się tym, że ktoś mu odpisuje.
to przypadek kliniczny wcześniej czy później ta osoba powinna trafić do specjalisty
przykre niezależnie od tego po której jest stronie
można przewijać i nie czytać, ewentualnie po prostu dać do ignorowanych kolejne nicki, zajmuje to chwile, a łatwiej znaleźć coś sensownego
[link]
-
Mistrzu1908 jesli szczerze bez sympati na Widzewie bylo kiepsko to wg mnie szczerze bez sympti na derbach byliscie slabi a na reszcie do tej pory pokazaliscie gowno, a no i na meczu otwarcia zenade. Nie podniecaj sie juz i nie przekrecaj bo co by ludzie nie pisali to przedewszystkim podsumowujac, ze chociaz wiele spraw nie wyszlo to i tak bylo godnie i wy jestescie bez polotu do naszego "slabszego dnia" a juz moze byc tylko lepiej...
Zobacz sobie zdjecie nabitego mlyna z szalami w gorze i transie Duma Łodzi... kartoniade na C, wykonanie piesni "na mym stadionie" albo spontaniczne oldskulowy chaos z flagami i racami w drugiej polowie(dla mnie te momenty uratowaly ten mecz kibicowsko) a potem jak mi powiesz, ze to wyglada kiepsko to bede mogl Ci szczerze przyznac zes c*** a nie kibol ;)
Zobacz sobie zdjecie nabitego mlyna z szalami w gorze i transie Duma Łodzi... kartoniade na C, wykonanie piesni "na mym stadionie" albo spontaniczne oldskulowy chaos z flagami i racami w drugiej polowie(dla mnie te momenty uratowaly ten mecz kibicowsko) a potem jak mi powiesz, ze to wyglada kiepsko to bede mogl Ci szczerze przyznac zes c*** a nie kibol ;)
ŁKSCwel
-
Z Tobą kutasie to nie chce nawet dyskutować marna kreaturo.
Socjologiabywa-jeśli chcesz normalnie dyskutować, a nie potrafisz napisać ŁKS normalnie tylko wymyślasz jakieś AP to jak to wpływa na poziom Twoich wypowiedzi? Chcesz normalnie to zacznij od siebie. Wiesz dlaczego straciliście flagi,dlaczego straciliście trochę barw przed meczem? Bo Nas nienawidzicie ale nie szanujecie. Trwacie w myśli,że u Nas bieda jak c*** kibicowsko(po części to prawda). I to Was zgubiło. Też Was nienawidze ale do wroga należy się szacunek. Szacunek nie za klib jakiemu kibicujesz,nie za to,że jesteście Bóg wie kim. Szacunek dla drugiego kibica,człowieka. Wy macie Nas za nic i wasza wielkość zgubiła ten kibicowski Widzew. To tyle.
Socjologiabywa-jeśli chcesz normalnie dyskutować, a nie potrafisz napisać ŁKS normalnie tylko wymyślasz jakieś AP to jak to wpływa na poziom Twoich wypowiedzi? Chcesz normalnie to zacznij od siebie. Wiesz dlaczego straciliście flagi,dlaczego straciliście trochę barw przed meczem? Bo Nas nienawidzicie ale nie szanujecie. Trwacie w myśli,że u Nas bieda jak c*** kibicowsko(po części to prawda). I to Was zgubiło. Też Was nienawidze ale do wroga należy się szacunek. Szacunek nie za klib jakiemu kibicujesz,nie za to,że jesteście Bóg wie kim. Szacunek dla drugiego kibica,człowieka. Wy macie Nas za nic i wasza wielkość zgubiła ten kibicowski Widzew. To tyle.
-
No ta, pamiętam jak sie obsrales placku jak ci zabronilem sie wypowiadać. Masz uraz, rozumiem. Jak zaloze sobie nowe konto to odpiszesz? Beka z was zydy. Prawda boliMISTRZ1908 pisze:Z Tobą to nie chce nawet dyskutować
ŁKSCwel
-
Rozkazywać to możesz swojej szajce w gimnazjum. Chociaż i tam pewnie muszą tobą pomiatać skoro tutaj jesteś taką pizdą.
-
Nie fisiuj mordo bo zbyt bystry nie jestes, a czy gringoo2 wroci i sie za toba wstawi tego nie wie nikt hehMISTRZ1908 pisze:Rozkazywać to możesz swojej szajce w gimnazjum. Chociaż i tam pewnie muszą tobą pomiatać skoro tutaj jesteś taką pizdą.
Normalnie odpowiedzialbys na zadane pytanie i byłaby normalna wymiana argumentów a ty jak ten gringo wolisz wdac sie w pyskowki...eh chyba mial na Ciebie zly wlpyw
ŁKSCwel
-
Z gównem mam wymieniać argumenty? Kompleksiarzu j*****. Bez odbioru.
-
ku*** zydzewiaki... cytując klasyka , HITLER WAS ZA MAŁO SPALIŁ :D
Pato 1908 Gang
-
Mistrz ogarnij bajerę, bo patrząc na te twoje niektóre posty to faktycznie do bystrzaków nie należysz. Jak będzie jakiś mecz Widzewa to przejedź znowu koło stadionu i napisz relację z tego co zaobserwowałeś.
Gringo spokojnie bo ci żyłka pęknie na kutasie psi wentlu. Widać słowa hWŁ do Ciebie nie przemówiły ;)
Gringo spokojnie bo ci żyłka pęknie na kutasie psi wentlu. Widać słowa hWŁ do Ciebie nie przemówiły ;)
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
Przemówiły , przemówiły - widac teraz jeszcze bardziej jaką wage przywiązujecie do tego ''smiesznego'' forum....
do tych od was ktorzy cały czas martwią o to na co ida pieniadze miasta i nasze podatki.
Mam pytanie całkiem normalne wlasnie w tej wydawałoby sie beznapinkowej kwestii.
Jak tam budowa pomnika Waszej Legendy Pana Sobolewskiego. bedzie cos z tego ?
dzieki za odp.
Ps. Kolejny Wasz fc ma rozjebane wszystkie pracki od dechy do dechy, wezcie sie moze czerwoni za robote zamiast pierdolic tutaj te wasze dyrdymały i rozkminiac mnie na sto sposobow...
do tych od was ktorzy cały czas martwią o to na co ida pieniadze miasta i nasze podatki.
Mam pytanie całkiem normalne wlasnie w tej wydawałoby sie beznapinkowej kwestii.
dzieki za odp.
Ps. Kolejny Wasz fc ma rozjebane wszystkie pracki od dechy do dechy, wezcie sie moze czerwoni za robote zamiast pierdolic tutaj te wasze dyrdymały i rozkminiac mnie na sto sposobow...
Pato 1908 Gang
-
A jak tam z dobudową reszty trybun u was? Będzie coś z tego? Bo jak nie to w ich miejsce możecie postawić pomniki waszych żydowskich założycieli. Było ich akurat trzech, prawda?Gringooo2 pisze:Mam pytanie całkiem normalne wlasnie w tej wydawałoby sie beznapinkowej kwestii.
dzieki za odp.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
Może trochę dziwnie zabrzmi to pytanie, ale spróbuję - są jakieś neutralne kluby sztuk walki u nas? Koleżka chciałby zapisać dzieciaka do takiego, a z tego co się orientuję to w sporej części jest większość albo za ŁKS-em albo nasza.
DB=1910=WA
-
Że wam sie chce. Musicie mieć bardzo ubogie życie jeden z drugim i trzecim że całą energie wyładowujecie na tym śmiesznym forum.
-
Znam osoby co trenowały w klubach które nie były, nazwijmy to w większości za klubem któremu kibicował i nie było żadnych problemów. Oczywiście bez odnoszenia się z przynależnością.C_2 pisze:Może trochę dziwnie zabrzmi to pytanie, ale spróbuję - są jakieś neutralne kluby sztuk walki u nas? Koleżka chciałby zapisać dzieciaka do takiego, a z tego co się orientuję to w sporej części jest większość albo za ŁKS-em albo nasza.
-
jak tam gringus-ustawiles się z RodowitymLodzianinem,tylko uważaj tam żeby Ci dupsko nie pękło bo widze ze wielu tu w tym temacie będzie za Tobą tęskniło...Gringooo2 pisze:Przemówiły , przemówiły - widac teraz jeszcze bardziej jaką wage przywiązujecie do tego ''smiesznego'' forum....
dzieki za odp.
-
Eh, gdyby niektórzy tutaj tyle działali na mieście co pisali postów to by faktycznie tego Widzewa na mieście nie było. O ile moim zdaniem Widzew faktycznie swego czasu wypuszczał dużo różnej propagandy, to teraz jest to głównie wypominanie i raczej się nie uchylają od przyznaniu nam pewnych plusów za to co trzeba i prosiłbym i jednych i drugich W KOŃCU o uczciwe podejście bo tylko się ośmieszamy na Polskę i nikomu to nie jest na rękę. Mam nadzieje że jutro zapełnimy stadion i tego pilnujcie.
Pytanie do kogoś z Widzewa - na transmisji mignął mi szalik Jagiellonii czy mi się wydawało? Był ktoś?
Pytanie do kogoś z Widzewa - na transmisji mignął mi szalik Jagiellonii czy mi się wydawało? Był ktoś?
Trwaj w tym co kochasz - ŁKS Łódź Ultras
-
Jaga to akurat ciekawy temat.Ekipa.z takim potencjałem a jakoś narazie cisza.Mają swój klub i trenują więc jest nadzieja.Podobny przypadek co Pogon S.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Zgadzam się, jutro pewnie będziemy na nich bluzgać ale tak osobiście to do nich nic nie miałem i nawet mam pewną sympatię mimo ich bliskości z Widzewem. Może to niepopularna jak na Ełkaesiaka opinia ale trudno, Białystok jest ważny bo ich tam zawalają czeczenami a to jest bardzo niebezpieczny naród.
Żeby też mieścić się w temacie: pytanie do kogoś starszego stażem ode mnie na ŁKSie lub w Jagiellonii - mieliśmy no kiedyś jakieś lepsze relacje?
Miałem też kilka lat przerwę w aktywnym kibicowaniu więc może takie ogólniki:
- czy oprócz poważnego pojawienia się w Piotrkowie i uniezależnieniu się Górnika Łęczycy coś się zmieniło w łódzkim? Coś się ruszyło w Pabianicach z tego co rozumiem?
- Na Rudzie proporcje są podobne czy się przechyliły na czyjąś korzyść?
- Podgórna widzę dalej przynajmniej na murach, Czarna Dąbrowa dalej funkcjonuje jako enklawa?
- Co to za lipa wyszła z ŁKSem na Żabieniecu?
Żeby też mieścić się w temacie: pytanie do kogoś starszego stażem ode mnie na ŁKSie lub w Jagiellonii - mieliśmy no kiedyś jakieś lepsze relacje?
- czy oprócz poważnego pojawienia się w Piotrkowie i uniezależnieniu się Górnika Łęczycy coś się zmieniło w łódzkim? Coś się ruszyło w Pabianicach z tego co rozumiem?
- Podgórna widzę dalej przynajmniej na murach, Czarna Dąbrowa dalej funkcjonuje jako enklawa?
Trwaj w tym co kochasz - ŁKS Łódź Ultras
-
Ile chłopak ma lat? Zapisz go do nas na sekcję na boks. Trochę poćwiczy i zobaczy czy mu to w ogóle odpowiada, w czym jest dobry i do czego go najbardziej ciągnie. Jak się zdecyduje to zapiszesz go na konkretne SW.C_2 pisze:Może trochę dziwnie zabrzmi to pytanie, ale spróbuję - są jakieś neutralne kluby sztuk walki u nas? Koleżka chciałby zapisać dzieciaka do takiego, a z tego co się orientuję to w sporej części jest większość albo za ŁKS-em albo nasza.
-
Łęczyca = WidzewNarexŁKS pisze:Zgadzam się, jutro pewnie będziemy na nich bluzgać ale tak osobiście to do nich nic nie miałem i nawet mam pewną sympatię mimo ich bliskości z Widzewem. Może to niepopularna jak na Ełkaesiaka opinia ale trudno, Białystok jest ważny bo ich tam zawalają czeczenami a to jest bardzo niebezpieczny naród.
Ruda = ŁKS
Pabianice i Żabieniec przemilczę. Przyjdź na mecz a się dowiesz.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
W tym momencie Łęczyca to Górnik i Widzew które od niedawna mają kosę.
-
Górnik miał już swoje 5 minut, na mieście nie widoczni czasem w nocy coś pomażą. Skończą pewnie jak Warta Sieradz.
-
Jeśli to nie sekret to jaki powód i od kiedy te ekipy nie żyją w zgodzie ? Może być PWEternidad pisze:W tym momencie Łęczyca to Górnik i Widzew które od niedawna mają kosę.
-
e tam Boks czy Sztuki walki :-) Zapisz chłopaka na rugby !Misza18 pisze:Ile chłopak ma lat? Zapisz go do nas na sekcję na boks. Trochę poćwiczy i zobaczy czy mu to w ogóle odpowiada, w czym jest dobry i do czego go najbardziej ciągnie. Jak się zdecyduje to zapiszesz go na konkretne SW.C_2 pisze:Może trochę dziwnie zabrzmi to pytanie, ale spróbuję - są jakieś neutralne kluby sztuk walki u nas? Koleżka chciałby zapisać dzieciaka do takiego, a z tego co się orientuję to w sporej części jest większość albo za ŁKS-em albo nasza.

-
@Low kick na kolano - dzieki, przekaze kontakt koleżce. Dzieciak ma 8 lat i raczej nie w głowie mu piłka nożna. Ojcu za to tak, ale nie chce na siłę dzieciaka zmuszać by wybrało komu kibicuje. Dlatego szuka czegoś, co będzie neutralne by dzieciak sam mógł zdecydować z kim trzymać.MW10 pisze:Łęczyca = WidzewNarexŁKS pisze:Zgadzam się, jutro pewnie będziemy na nich bluzgać ale tak osobiście to do nich nic nie miałem i nawet mam pewną sympatię mimo ich bliskości z Widzewem. Może to niepopularna jak na Ełkaesiaka opinia ale trudno, Białystok jest ważny bo ich tam zawalają czeczenami a to jest bardzo niebezpieczny naród.
Ruda = ŁKS
@Misza18 - to nie mój dzieciak (mój już trenuje ;) i napawa dumą).
Dzięki za odpowiedzi. Pozdro.
DB=1910=WA
-
Przestań się tutaj wpisywać jełopie. Hańbisz dobre imie Łódzkiego Klubu Sportowego.Gringooo2 pisze:Przemówiły , przemówiły - widac teraz jeszcze bardziej jaką wage przywiązujecie do tego ''smiesznego'' forum....
dzieki za odp.
Mistrz1909 tak samo zakaz pisania.
-
pamiętam jak każdy dzieciak chciałbyć Del piero czy innym Owenem, piaskowe boiska pełne dzieciakow, a teraz mają orliki a nie ma komu grać, oznaka czasów, lepiej umieć się lać niż kopać piłe :)C_2 pisze:@Low kick na kolano - dzieki, przekaze kontakt koleżce. Dzieciak ma 8 lat i raczej nie w głowie mu piłka nożna. Ojcu za to tak, ale nie chce na siłę dzieciaka zmuszać by wybrało komu kibicuje. Dlatego szuka czegoś, co będzie neutralne by dzieciak sam mógł zdecydować z kim trzymać.MW10 pisze:Łęczyca = WidzewNarexŁKS pisze:Zgadzam się, jutro pewnie będziemy na nich bluzgać ale tak osobiście to do nich nic nie miałem i nawet mam pewną sympatię mimo ich bliskości z Widzewem. Może to niepopularna jak na Ełkaesiaka opinia ale trudno, Białystok jest ważny bo ich tam zawalają czeczenami a to jest bardzo niebezpieczny naród.
Ruda = ŁKS
@Misza18 - to nie mój dzieciak (mój już trenuje ;) i napawa dumą).
Dzięki za odpowiedzi. Pozdro.
-
Prawie wszystkie kluby są albo nasze albo ich. Chyba jedynym takim bezstronnym jest klub Alien na Dowborczyków.C_2 pisze:Może trochę dziwnie zabrzmi to pytanie, ale spróbuję - są jakieś neutralne kluby sztuk walki u nas? Koleżka chciałby zapisać dzieciaka do takiego, a z tego co się orientuję to w sporej części jest większość albo za ŁKS-em albo nasza.
-
Obstawiam, że to wypadkowa popularności MMA i sztuk walki. Kto wie, czy teraz nie jest to drugi najchętniej oglądany przez Polaków sport. Chociaż c*** wie.Jatoja49 pisze: pamiętam jak każdy dzieciak chciałbyć Del piero czy innym Owenem, piaskowe boiska pełne dzieciakow, a teraz mają orliki a nie ma komu grać, oznaka czasów, lepiej umieć się lać niż kopać piłe :)
DB=1910=WA