Motoru w Jarosławiu 270 osób.Kamil C18 pisze:Ciekawie w nizszych ligach a wy jakies pierdoły o frekwencji i meczu bez historii na WIdzewie żałosne, ktos wie jakie liczby Mototru i Tarnovii?
Komentarze 17-19 marca !
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze 17-19 marca !
-
obiektywnyFAN
Dojada na 2 polowe chociaz?ProudOfPoland pisze:Jagiellonia ogromne problemy z psami na stacji Szczecin Dąbie. Gazowanie i brak możliwości dostania się pod stadion.
-
spacerowicz
Weź mi wytłumacz to podobieństwo:stopislamizacjieurop pisze:Kameralny stadionik bardzo fajnie sie prezentuja troche podobny do Cracovii
Cracovia: http://oi63.tinypic.com/2dhfv6g.jpg
Widzew: http://oi68.tinypic.com/2dsqqgk.jpg

Kibole Kolejorza odpalili kilkadziesiąt rac w niebiesko - białych barwach by uczcić przypadającą jutro, 95 rocznicę powstania Lecha Poznań.
o ku*** a ktos ostatnio mowil ze nie sa aktywni, tak to ironia :)Nutsu pisze:
Kibole Kolejorza odpalili kilkadziesiąt rac w niebiesko - białych barwach by uczcić przypadającą jutro, 95 rocznicę powstania Lecha Poznań.
fajnie ze tam byłeś dzięki za info ;)MENTOL1 pisze:sa podobne a nawet Cracovia ma ciekawszy stadion i otoczenie. Bylem tydzien temu w okolicach stadionu Widzewa to nic ciekawego a teren osiedlowy to juz GKS Tychy czy Korona Kielce ma lepszy stadion.spacerowicz pisze:Weź mi wytłumacz to podobieństwo:stopislamizacjieurop pisze:Kameralny stadionik bardzo fajnie sie prezentuja troche podobny do Cracovii
Cracovia: http://oi63.tinypic.com/2dhfv6g.jpg
Widzew: http://oi68.tinypic.com/2dsqqgk.jpg
Śląsk potwierdzone info ?
100 na 100 też wygtaliśmy w Parku 3 maja ;)
70 na 90 też wygraliśmy to było w Poddębicach ;)
Dietę pierdolicie byłeś w parku jakbyś był to wiedziałaś że byliśmy podzieleni na 2 grupy i byliście się jedna z nich potok nas 70 was 130 Poddębice nie ośmieszaj się każdy ogarnięty wie jakie proporcje i skład a jak coś zawsze macie dziś telefony możecie zadzwonić do Dhw napewno zatańczy z wami
Dietę pierdolicie byłeś w parku jakbyś był to wiedziałaś że byliśmy podzieleni na 2 grupy i byliście się jedna z nich potok nas 70 was 130 Poddębice nie ośmieszaj się każdy ogarnięty wie jakie proporcje i skład a jak coś zawsze macie dziś telefony możecie zadzwonić do Dhw napewno zatańczy z wami
No podaj mistrzu liczbę z Poddębic, bo coś dziwnie to ominałeś :)Bilulodz pisze:100 na 100 też wygtaliśmy w Parku 3 maja ;)

Widzew Łódź-Motor Lubawa 18.03.2017
Fot. Niebiescy.pl
Jakie liczby ekip, które dzisiaj oficjalnie wspierały Widzew czyli Ruchu, Wisły, Elany i CSKA? Jeżeli ktoś ma info to jeszcze liczby ekip, które ich nieoficjalnie wspierały czyli Chrobrego, Stali, Karpat oraz być może Stilonu, Mariboru, Partizana, PAOK-u i może jeszcze kogoś pominąłem? Jeżeli nie wiesz/nie chcesz odpowiedzieć to proszę nie spinaj się. Z góry dzięki za odpowiedź/odpowiedzi!
-
swiatkibicow
Ruch około tysiąc osób, Partizan ok. 50 osób przed meczem na zbiórke FC Widzewa wjeżdzają psy i powijają 4 osób z Partizana które lądują na dołku.Mikołajek pisze:Jakie liczby ekip, które dzisiaj oficjalnie wspierały Widzew czyli Ruchu, Wisły, Elany i CSKA? Jeżeli ktoś ma info to jeszcze liczby ekip, które ich nieoficjalnie wspierały czyli Chrobrego, Stali, Karpat oraz być może Stilonu, Mariboru, Partizana, PAOK-u i może jeszcze kogoś pominąłem? Jeżeli nie wiesz/nie chcesz odpowiedzieć to proszę nie spinaj się. Z góry dzięki za odpowiedź/odpowiedzi!
https://www.facebook.com/swiatkibicow
Nie przenoscie tu tematu Łódzkiego !!! Co z Jagiellonia ??
-
stopislamizacjieurop
wysokość trybun kąt nachylenia ,pojemnosc młyna z perspektywy tv podobny nie porównywałem ich z lotu jaskółki .
Jagiellonia zakończyła swój wyjazd na dworcu Szczecin Dąbie, a obecnie wracają pociągiem powrotnym do Białegostoku z dużą obstawą psiarni.
https://www.facebook.com/kibole24/video ... 775805201/
https://www.facebook.com/kibole24/video ... 775805201/
-
mariuszek321
Szkoda chłopaków z Jagi..
Tak .. To zmieniona wersjan tej flagijebaka_ pisze:Mam pytanie o flagę Widzewa "you'll never...". To jest replika tej fany kiedyś skrojonej przez ŁKS? Ostatecznie przepalonej racami. Nie jestem pewien, może coś popierdoliłem. Będę wdzięczny za odpowiedź.
Druga sprawa, a propos rocznicy Lecha. Zgadzam się z gościem, który wspomniał o Amice. Nie wiem co to ma do kompleksów, Lech poszedł na łatwiznę bredząc, że "Lech jest tam gdzie jego wiara". Żałosne próby bronienia przemalowanej Amiki.
Pzdr

-
masturbator12cm
nie było gwizdów...a tak na poziom pedalstwa z tego forum ile Łks-u na marszu Kodu w Warszawie ?
I o kodzie wspomina ktos kto trzyma z czerownymi komuchami z cska.masturbator12cm pisze:nie było gwizdów...a tak na poziom pedalstwa z tego forum ile Łks-u na marszu Kodu w Warszawie ?
Trochę problemu z tym mieli. Roman Andersen nie mówi o nich Motor ani Spartakus nazywa ich per "kibice z Lublina".
-
kibolteoretyk
Gdyby tylko Śląsk chciał to by całego vana szmat Sevilli uzbierali. Wiadomo UK 100kamer na każdym skrzyżowaniu ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana...
http://www.leicestermercury.co.uk/leice ... story.html
link pokazujący jak pedalstwo z Sevilli zostało przyjęte w Leicester nawet najlepsze zgody w Polsce tak się nie goszczą ciekawe czy by było tak samo jak by tam grała jakaś polska lub bałkańska ekipa :)
Liczyłem, że Śląsk się pokaże i bardzo dobrze niech lewusy wiedzą, że zadarli z Polakami i będą tak długo gnębieni aż w końcu zdecydują się sami flagi Wrocławianom oddać :)
http://www.leicestermercury.co.uk/leice ... story.html
link pokazujący jak pedalstwo z Sevilli zostało przyjęte w Leicester nawet najlepsze zgody w Polsce tak się nie goszczą ciekawe czy by było tak samo jak by tam grała jakaś polska lub bałkańska ekipa :)
Liczyłem, że Śląsk się pokaże i bardzo dobrze niech lewusy wiedzą, że zadarli z Polakami i będą tak długo gnębieni aż w końcu zdecydują się sami flagi Wrocławianom oddać :)
Tak, myśmy gwizdali na pozdrowienia dla Wisły na stadionie Widzewa.halabardy_pilniczki pisze:Były gwizdy na pozdrawianie Wisły na Widzewie, okrzyk prawdopodobnie zapodany przez Niebieskich na Niciarce
ja p******* tego jeszcze nie było :)
Ale doping Widzewowi rozpieprzaliście pierwszorzędnie. :) Szacun :) czuliście się jak u siebie.
Nie organizowała ani do Gliwic ani do Szczecina ani na derby w wyniku zakazuMarcinior pisze:Arka organizowała wyjazd do Gliwic?
Są jakiś zdjęcia opraw Widzewa z dzisiejszego hiper otwarcia ??. Chodzi mi o te na stadionie.
Znalazłem tylko projekt ...
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58D00630
Hahaha
Ps
Dintre daj spokój , daj im świętować zwycięstwo z Lubawą w spokoju , mają się z czego cieszyć .
Znalazłem tylko projekt ...
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58D00630
Hahaha
Ps
Dintre daj spokój , daj im świętować zwycięstwo z Lubawą w spokoju , mają się z czego cieszyć .
Żal d*** ściska co? Świadomość tego ze u was nawet za5 lat takiego święta nie będzie musi być dobijająca. Oglądaliście uważnie na trójce? To dobrze, uczcie sie bo może kiedyś zbliżyliśmy sie poziomem.
A ta wasza banda niech sie dziś pokaże na mieście, na pewno znajda kapele do tańców B)
A ta wasza banda niech sie dziś pokaże na mieście, na pewno znajda kapele do tańców B)
gringoo mamy sie z czego cieszyc posiadamy caly stadion i coraz wiecej firm nas wspiera,a wy obecnie gnijecie na amfiteatrze bez skyboxow i oswietlenia:)
Haha, ale to my awansujemy i to bez skyboxów :)
-
nowak.tomek
oj dintre vel grino zapomniales sie przelogowac haha
A w drugiej lidze z czego druzyne utrzymasz?dintre pisze:Haha, ale to my awansujemy i to bez skyboxów :)
-
ze stadionu
JUDE,JUDE,JUDE CAŁA ŁÓDŹ...w********** z tymi rozkminami na poziomie piaskownicy do swojego tematu
Będą te zdjęcia opraw Widzewa??.
Chciałem zobaczyć jak wyglądają oprawy ekipy która odstaje w ultrasce kilka poziomów od ŁKSu, na nowym stadionie na który się spuszczali od paru lat.
Fajnie że jedyną rzeczą jaką potraficie napisać po tym mega hiper otwarciu nowego kurnika , to jest " żal wam dupe sciska.
Trochę to oklepane już , tak jak wy dzisiaj z barw .
Chciałem zobaczyć jak wyglądają oprawy ekipy która odstaje w ultrasce kilka poziomów od ŁKSu, na nowym stadionie na który się spuszczali od paru lat.
Fajnie że jedyną rzeczą jaką potraficie napisać po tym mega hiper otwarciu nowego kurnika , to jest " żal wam dupe sciska.
A co można wam więcej opisać? Temperaturę powietrza w kiblach? Dziś w Łodzi kręciło sie przynajmniej 18-19k widzewiaków a ty sie waflujesz tym ze kilku udało wam sie trafić i to ma być nie oklepane? Biorąc pod uwagę fakt ze poprzez karykaturę stadionu jaka wam zbudowali nawet nie macie okazji popalić sobie świeczek to co tobie pozostaje napisać w temacie jak nie to ze skriliscie trochę szali. Zdjęcia oprawy będą, wyszła napewno nie gorzej niż wasza derbowa :)Gringooo2 pisze:Będą te zdjęcia opraw Widzewa??.
Bona.Tyara no i c*** z tego? Gwizdali to gwizdali, na c*** roztrząsać? Gwizdy choćby kilkanascie/kilkadziesiąt osób by gwizdało to się będą nieść i będą słyszalne w głośnikach tranismisyjnych. Na Wiśle to obecnie w nowej rundzie już pojedyncze osoby gwizdają na pozdrowienia Ruchu/Widzewa, większość gwiżdzących odpuściła.
Dzisiaj Łks zdobył tyle barw chłopaków spod łodzi z Rts że wystarczy na derby.Trzeba dodać że większość bez walki.Co d0 samego meczu nic specjalenego.Npowy stadion chwilowe podniecenie,zjad wszystkich fc,nowych kolegów z wsh ireszty do najebania sie i nacpania na janna.
serce miasta- wszystkie wasze zbiorki byly obstawiane przez psy i byliscie eskortowani przez psy. Wiec nie wymyslaj . Jutro na pewno jakeis zdjecia sie pojawia z waszymi fantami.
-
serce miasta
nie osmieszaj sie,Srodmiescie czy Stary Widzew zawsze zbieraja sie bez psow I tak bylo I dzis dopiero jak pochody ruszyly pojawily sie psy.Jest Widzew na miescie was nie ma.Ktory to juz raz?
RTS Widzew Łódź - Motor Lubawa
https://www.facebook.com/pg/fotomalpa/p ... 8891940267
https://www.facebook.com/pg/fotomalpa/p ... 8891940267
Z perspektywy młyna przy pozdrowieniach dla Wisły nie było żadnych gwizdów. Także parchate koleżanki możecie wsadzić sobie między bajki swoje historie.
Skoro jestście takie skore do opowiadań o krojeniu barw to czemu nie wspomnicie jak zostałyście pogonione na jednej ze stacji na Bałutach? Pewność siebie was zgubiła :) Piękne otwarcie nowego stadionu! Nigdy czegoś takiego nie doświadczycie parchy :)
Ps. Na Pietrynie dziś coś was mało. Tylko w przewadze z partyzanta czujecie siłę :)
Skoro jestście takie skore do opowiadań o krojeniu barw to czemu nie wspomnicie jak zostałyście pogonione na jednej ze stacji na Bałutach? Pewność siebie was zgubiła :) Piękne otwarcie nowego stadionu! Nigdy czegoś takiego nie doświadczycie parchy :)
Ps. Na Pietrynie dziś coś was mało. Tylko w przewadze z partyzanta czujecie siłę :)
-
TasmanianBoy
Ze Stilonu nikogo w Łodzi nie było, bo niby z jakiej racji skoro nie ma między nami żadnych kontaktów.Mikołajek pisze:Jakie liczby ekip, które dzisiaj oficjalnie wspierały Widzew czyli Ruchu, Wisły, Elany i CSKA? Jeżeli ktoś ma info to jeszcze liczby ekip, które ich nieoficjalnie wspierały czyli Chrobrego, Stali, Karpat oraz być może Stilonu, Mariboru, Partizana, PAOK-u i może jeszcze kogoś pominąłem? Jeżeli nie wiesz/nie chcesz odpowiedzieć to proszę nie spinaj się. Z góry dzięki za odpowiedź/odpowiedzi!