Znowu jakiś podszywacz.Jakaś plaga w tym temacie.BeKeR pisze:Kążdy wie że łksu jest coraz mniej w łodzi-tylko Widzew,

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
No raczej po nikim nie spłynęła, ale serce miasta ma rację. Kozacką akcją byłoby wyjebanie flag z płotu ewentualnie po meczu, a nie gpsy, podsłuchy itd.popopopopo pisze:Bo jesteś pejsem z Piłsudskiego to strata flag po tobie spłynęłaKibic 30x pisze:Dla mnie większa drwina jest że Widzew w dzień derbow biega wam po galerze i kroi cała oprawe.Nie widze takiej sytuacjii w Krakowie czy gdzieś indziej a strata flag cóż. Porażka ale powtarzacie to już setny raz to od tamtej pory co nic już? Toc niby Widzew to fan cluby.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Łksy, póki co 1. miejsce do awansu, na inauguracji rundy grają kozaka w 3000 ludzi na swoim amfiteatrze, szacun chłopaki, nie ma co...
-
Widzew 400 osób chuligańskiej bandy, a tracą wszystkie ważne fany i dostają w******* od Świtu, nie ma co...mądrala pisze:Łksy, póki co 1. miejsce do awansu, na inauguracji rundy grają kozaka w 3000 ludzi na swoim amfiteatrze, szacun chłopaki, nie ma co...
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
W 400 stracili fany i dostali lanie od Świtu???? Bo pamiętam, że fany poszło w 6 chłopa, a o Świcie to pejsie zamilknij, bo akcja była prosta, 2 kozaków wybiegło po fany, Świt się postawił, obronił, kilku Widzewa dobiegło, Świt zniknął. Przestań błaźnie się błaźnić, bo aż wstyd czytać.
-
Padło pytanie co ełksa wykręciła na wyjazdach w ostatnich kilku latach na które padła odpowiedź, że r******** furtkę na Konwiktorskiej.
Jak można śmiać się z Widzewa czy Ruchu samemu nic nie robiąc ani na meczach wyjazdowych ani ogólnie podczas wyjazdów ani nawet jak jedziecie z Lechem gdzieś w Polskę. CO ROBITA odliczając akcje przeciwko derbowemu rywalowi??
Jak można śmiać się z Widzewa czy Ruchu samemu nic nie robiąc ani na meczach wyjazdowych ani ogólnie podczas wyjazdów ani nawet jak jedziecie z Lechem gdzieś w Polskę. CO ROBITA odliczając akcje przeciwko derbowemu rywalowi??
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Widzisz mądruś,tak nas mało jest a jakoś trzymamy pół Łodzi.Szacun chłopaki,nie ma co...mądrala pisze:Łksy, póki co 1. miejsce do awansu, na inauguracji rundy grają kozaka w 3000 ludzi na swoim amfiteatrze, szacun chłopaki, nie ma co...
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Jak nie przestaniecie sapac to namówie kolegę z żółtymi papierami żeby zadzwonił w sobote pół godziny przed rozpoczęciem meczu na psy.Jebnie kita ze jest bomba na stadionie i c*** będziecie mieli a nie święto
Dobra żartowalem :) Śmieszy mnie porostu ta awantura jaka tu się wyprawia.Jebnijcie browaru albo lolka na uspokojenie.Energię lepiej spożytkować na ulicy która dla jednych i drugich jest wciąż wymagająca.
Dobra żartowalem :) Śmieszy mnie porostu ta awantura jaka tu się wyprawia.Jebnijcie browaru albo lolka na uspokojenie.Energię lepiej spożytkować na ulicy która dla jednych i drugich jest wciąż wymagająca.
ŁKS Łódź Polska
-
Odnośnie młyna i dopingu na ŁKS ie
1.Popatrzcie ile osób stoi dopingując
2. U nas osidla stoją w swoich grupach i często same zaczynają doping a reszta jedzie za nimi
3. Młynowy wie co robi i pozwala na to kręcąc atmosferę
4. Nie było u nas możliwości by wszyscy chętni zmieścili się na B3 więc Galera de fakto to pó prostej
5.Subiektywnie jednak na Łksie jest stylówa, koledzy zaprosili mnie kilka razy na piłsudskiego i wierzcie mi to nie to samo.
6. Opinia prywatna.
Pozdrowienia dla tych dla których nie liczą się karnety,flagi,H, bo klub to MY!
1.Popatrzcie ile osób stoi dopingując
2. U nas osidla stoją w swoich grupach i często same zaczynają doping a reszta jedzie za nimi
3. Młynowy wie co robi i pozwala na to kręcąc atmosferę
4. Nie było u nas możliwości by wszyscy chętni zmieścili się na B3 więc Galera de fakto to pó prostej
5.Subiektywnie jednak na Łksie jest stylówa, koledzy zaprosili mnie kilka razy na piłsudskiego i wierzcie mi to nie to samo.
6. Opinia prywatna.
Pozdrowienia dla tych dla których nie liczą się karnety,flagi,H, bo klub to MY!
-
Na czerwonym forum, propaganda, że na ŁKS przyszło 2,5 tys albo i mniej i wielka radość, chociaż żaden nie sprawdził nawet :)
poniżej wklejam realna fotkę z niedzieli ..
[link]
Czerwone dziewczyny, ciągle szerzą wśród swoich kibiców ze wsi, co może raz byli w Łodzi, że po co stadion dla ŁKS, skoro nie moga zapełnić jednej trybuny 5500 ..
Zapomniały dziewczyny, że jak im przyznawali decyzje o budowie to przychodziło ich po 700 ludzi na stadion, i to beż żadnego protestu, bo na to nigdy nie starczyło im odwagi.
A jak ktoś nie wytrzymał i napisał na stadionie Cacek c***, to na ich forum byo wielkie oburzenie i wielkie pierdolenie, że tak nie można :)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2Ml4XH7JR0c[/youtube]
Ot cała festynowa widzewska publika :)
[link]
Czerwone dziewczyny, ciągle szerzą wśród swoich kibiców ze wsi, co może raz byli w Łodzi, że po co stadion dla ŁKS, skoro nie moga zapełnić jednej trybuny 5500 ..
Zapomniały dziewczyny, że jak im przyznawali decyzje o budowie to przychodziło ich po 700 ludzi na stadion, i to beż żadnego protestu, bo na to nigdy nie starczyło im odwagi.
A jak ktoś nie wytrzymał i napisał na stadionie Cacek c***, to na ich forum byo wielkie oburzenie i wielkie pierdolenie, że tak nie można :)
Tbm
-
Jak dla mnie młyn ŁKS-u przyzwoicie się prezentował, tak samo liczba na meczu (kibic Ruchu). ;)
Pozdrawiam normalnych.
Pozdrawiam normalnych.
-
patrząc po wcześniejszej frekwencji na ŁKSie trzeba przyznać że na pierwszy mecz rudny przyszło dużo ludzi.
Choć oczywiście do kompletu brakuje sporo, gringo kłamczuchu :)
Choć oczywiście do kompletu brakuje sporo, gringo kłamczuchu :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Ale za to spuszczają wam w******* na pietrynie i smugowej, nie ma co...MW10 pisze:Widzew 400 osób chuligańskiej bandy, a tracą wszystkie ważne fany i dostają w******* od Świtu, nie ma co...
-
Łks może sobie pozwolić na wszystko,bo wyjebali widzew tak że co by nie napisali i zrobil;i,czy zamalowali i jakie chujowe info nie dali w siec to///ŁKS was rozjebał psychicznie że cieknie wam po ryjach...i cała Polska wie że nigdy nie W******** tak Łksu bo jesteście pizdami i zawsze potrzeba wam 1h lub 2h :)żeby sie zjechały pizdy z fc.:)
Stare czasy :) [link]
Stare czasy :) [link]
-
Gringooo2 pisze: Co za kretyn.
Piszesz o kompromitacji , a jedyną osobą która to robi jesteś ty . I to w każdym zdaniu .
Z tą flaga wtedy to fakt , gość przebrany za piłkarza chciał wykorzystac zamieszanie i smyrnac flagę , ale nie udało się byliśmy czujni . Wy tacy czujni coś nie byliście w kwestii flag hehehe, nie głupio ci wogole o tym mówić ?
nie wyjeżdżaj od kretynów jak sam nie bardzo wiesz co piszesz.
Flagę chciała smyrnąć pewna bardzo znana osoba na Widzewie i zaręczam Cie że nie była przebrana za piłkarza.
-
Wasz kochany grubas który was wyruchal bez mydla.chomik84 pisze:Gringooo2 pisze: Co za kretyn.
Piszesz o kompromitacji , a jedyną osobą która to robi jesteś ty . I to w każdym zdaniu .
Z tą flaga wtedy to fakt , gość przebrany za piłkarza chciał wykorzystac zamieszanie i smyrnac flagę , ale nie udało się byliśmy czujni . Wy tacy czujni coś nie byliście w kwestii flag hehehe, nie głupio ci wogole o tym mówić ?
nie wyjeżdżaj od kretynów jak sam nie bardzo wiesz co piszesz.
Flagę chciała smyrnąć pewna bardzo znana osoba na Widzewie i zaręczam Cie że nie była przebrana za piłkarza.
-
Dla mnie a jestem juz starszym kibicem zawsze numerem w Lodzi bedzie Widzew za caloksztaltt.Ten klub zawsze bardziej byl i nadal jest kojarzony z Lodzia niz Lks.Lks to ekipa ograniczajaca sie do dzialalnosci w Lodzi dlatego tez nigdy jakos specjalnie o nich sie nie mowilo i to ze tak podkreslaja swoja miastosowosc a z Widzewa sie smieja ze podmiejscy swiadczy o tym ze maja jakis kompleks rywala.Po prostu Widzew was w pewnym momencie zdominowal czego sie nie spodziewliscie w najczarniyjszych snach a starsi kibole na Lksie do dzis nie moga teog przezyc ze tak sie stalo a mlodzis rozpoczeli 20 lat temu krucjate anty Widzew i jakos sie nei powiodla bo WIdzew nadal mas sie dobrze.Vvalo pisze:Łks może sobie pozwolić na wszystko,bo wyjebali widzew tak że co by nie napisali i zrobil;i,czy zamalowali i jakie chujowe info nie dali w siec to///ŁKS was rozjebał psychicznie że cieknie wam po ryjach...i cała Polska wie że nigdy nie W******** tak Łksu bo jesteście pizdami i zawsze potrzeba wam 1h lub 2h :)żeby sie zjechały pizdy z fc.:)
Ostatnio o flagach glosno ale mnie jako starszego kibica nie zwiazanego z Lodzia nawet wogole nie jara tego typu akcja ze ktos tam na kogos sie zacziail pod domem a wczesnieuj podlozyl pod auto gps i namierzal.Co to ma wspolnego z kibicowwaniem skoro bez takich zabawaek by nawet tych flagach powachac nie mogli.Nie ma sie nad czym spuszczac.
Smiejecie sie z tch wiosek a tak naprawde jaest to oznaka komkompleksow i wkoncu doszliscie do tego ze musicie inwestowac tez w FC.Zgubila was troche pycha w pewnym momencie i musysliecie ze zajedziecie na samym tym ze jwestescie Lodz i wiecej wam nie potrzeba.
tak narprawde to wmawiacie ze macie jakas tam swoja stylowke a jaka to jest stylowka?Takie troche naciagane to wszyskto.
To ze piszecie ze karnety czy frekfencja to nic takiego to jest zaklamywanie rzeczywistosci przezs was bo wkurwiac was to jednak musi nie milosiernie.Jako ze startu do widzewa niemacie w wielu aspektach to musicie naciagac ze macie swoja stylowkwe i nie interesuje was to co u rywala.A interesuje wans to naprawde bardzo mocno.
a juz to co napaisal valo ze nic nie musicie bo flagi macie to juz nawet neima co komentowac takcih ludzi.
-
Hmm na ŁKS-ie są za to same "chuligany"? Dajcie spokój.dintre pisze:Ot cała festynowa widzewska publika :)
-
Chomik84 - jak chcesz sie do kogoś dojebac to najpierw sam sie naucz czytać.... chodziło mi o mecz w Warszawie z KSP , gdzie jeden od nihc sie przyczaił od strony murawy i chciał coś nam drapnąc.. o tym tez pisał Twoj kumpel po szalu wczesniej, ale Ty chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem.
Co do tego wywodu powyzej, to chociaz troszke obiektywizmu. Piszesz ze my cos naciągamy i przekręcamy na siłe, a sam to robisz i robisz ze swojego Widzewa jeszcze wiekszy i jeszcze wiekszy i jeszcze i jeszcze.... super , naprawde wierzysz w to ze tak jest ?
Wszystko co nas dotyczy to umniejszasz, i mowisz ze to c***, i sie dziwisz ze ktos umniejsza wielkiemu Widzewkowi ??
A co do tego że mamy stylówe to jest opinia rowniez postronnych osob, i najbardziej to było widac na starych stadionach gdzie wszyscy podziwiali oldschoolowy klimat na Galerze , nie było to wcale dawno temu.... wiele sie nie zminiło od tamtej pory .
Ale Ty bedziesz pierdolił ze tak nie jest, i to wymysł... i tak samo z tym że my jestesmy zapatrzeni w Was, hehehe prawda jest zupełnie inna to Wy jestescie w nas zapatrzeni, i w nasza ''stylówke'' n- ie na odwrót i to wy rozkminiacie kazde nasze ''pierdniecie'' na sto sposobów..., rozkminiacie i powielacie nasze metody działania itp..
kazdy ma swoje zdanie, Ty swoje przedstawiłes kazdy obiektywny sobie wyrobi opinie.
Co do tego wywodu powyzej, to chociaz troszke obiektywizmu. Piszesz ze my cos naciągamy i przekręcamy na siłe, a sam to robisz i robisz ze swojego Widzewa jeszcze wiekszy i jeszcze wiekszy i jeszcze i jeszcze.... super , naprawde wierzysz w to ze tak jest ?
Wszystko co nas dotyczy to umniejszasz, i mowisz ze to c***, i sie dziwisz ze ktos umniejsza wielkiemu Widzewkowi ??
A co do tego że mamy stylówe to jest opinia rowniez postronnych osob, i najbardziej to było widac na starych stadionach gdzie wszyscy podziwiali oldschoolowy klimat na Galerze , nie było to wcale dawno temu.... wiele sie nie zminiło od tamtej pory .
Ale Ty bedziesz pierdolił ze tak nie jest, i to wymysł... i tak samo z tym że my jestesmy zapatrzeni w Was, hehehe prawda jest zupełnie inna to Wy jestescie w nas zapatrzeni, i w nasza ''stylówke'' n- ie na odwrót i to wy rozkminiacie kazde nasze ''pierdniecie'' na sto sposobów..., rozkminiacie i powielacie nasze metody działania itp..
kazdy ma swoje zdanie, Ty swoje przedstawiłes kazdy obiektywny sobie wyrobi opinie.
Pato 1908 Gang
-
i jeszcze jedno bo nie doczytałem - piszesz Wujt że zgubiła nas pycha :-D
no spoko....
mowisz o latach 30 wstecz ?
to moze porozmawiamy o ostatnich 15 latach , i powiesz co Was zgubiło tyle razy, i przez co zostaliście wielokrotnie sprowadzeni na ziemie i ośmieszeni ??
nie rozumiem co wy macie w głowach że próbujecie cały czas nam przybic cechy - na które sami jesteście idealnym przykładem.....
no spoko....
mowisz o latach 30 wstecz ?
to moze porozmawiamy o ostatnich 15 latach , i powiesz co Was zgubiło tyle razy, i przez co zostaliście wielokrotnie sprowadzeni na ziemie i ośmieszeni ??
nie rozumiem co wy macie w głowach że próbujecie cały czas nam przybic cechy - na które sami jesteście idealnym przykładem.....
Pato 1908 Gang
-
Ale o co choidzi z ta wasza stylowka?Jestejscie jakims unikatowa ekipa w skali krajowej?Nie zabardzo rozumie o co wam tak naprawde chodzi.
Przekonaj mnie postronego kibica swoimi racjami jakiejs argumenty podaj bo ja zadniej stylowki u was nie dostrzegam.O Widzewie mozna powieiedziec ze maja styl swoj i nie muszz mie do tego przekonywac.Ty napisz cos wiecej bo nie macie ani liczb a ni jakis super opraw ani nie robicie jakis rozpierdzieli na wyjazdach czy akcji.Liczbowo kulejecie.
Przekonaj mnie postronego kibica swoimi racjami jakiejs argumenty podaj bo ja zadniej stylowki u was nie dostrzegam.O Widzewie mozna powieiedziec ze maja styl swoj i nie muszz mie do tego przekonywac.Ty napisz cos wiecej bo nie macie ani liczb a ni jakis super opraw ani nie robicie jakis rozpierdzieli na wyjazdach czy akcji.Liczbowo kulejecie.
-
Weź już gościu nudny jestes z tą swoja stylowka to,ku.wa nawet polonia Warszawa też może moeic że mają swoją styloekr,choć nie wiem czy to do kona dobry przykład bo co by o nich nie pisać mają jakiś tam swój styl weracajac ns nasze podwórko,każdy obiektywny kibic z innych misst to eie że bardziej aktywny jest Widzew,większe liczby wyjazdoee czy też akcji w kraju,jedyne w czym nss gonicie do wali w Łodzi,gdzie i tu rts ms więcej kibiców i nic tego nie zmieni,w Sobotę zobaczycie gdzie jest Widzew,a gdzie wy.
-
Wujt-
ale co ja Cie mam przekonywac, przeciez widac że sie nie da. Ty wiesz swoje , ja wiem swoje.
Napisałes jaki Wy macie styl - duże liczby , ładne oprawy , doping , lepsza organizacja , ale pomimo to w derbowej rywalizacji jest po równo , moze wlasnie na tym polega ten styl ? Pomimo waszego wywyższania sie w powyzszych aspektach odkąd pamiętam, to ŁKS nadrabia w czymś innym, w DETERMINACJI. Wiecie doskonale że często na zbiórki na Was przychodziło wiecej osób niż jechało nas na wyjazd. Taki mamy styl, doping też nie zawsze jest taki jak powinien, dużo jest opierdalaczy w tej kwestii, nie mielismy nigdy sektora stricte dopingującego jak Wy mieliscie zegar.... w oprawach wg mnie poszlismy do przodu , chociaż UŁL tez nie robiło żenady jak niektorzy tutaj starają sie dowieść .
Moze jednym sie podoba jak wszystko jest zorganizowane jak w zegarku tak jak u was, a innym jak jest spontan, i wiekszosc rzeczy zależy od pojedynczych osób, a nie od ogółu .... Jest u nas grupa fanatyków , będących zawsze i wszędzie cokolwiek by sie nie działo... Dużo jest małolatów, głownie z tych gorszych rewirów, i naprawde nic tak nie cieszy jak chłopaszek 10-12 letni sięgający do pas- który jak widzi sektorówke to już łasi się o race ....
Nie dojdziemy do porozumienia , więc nie ma sensu na siłę tłumaczyc swoich racji... dla wielu postronnych osob jest u nas dość specyficznie i mamy tego świadomośc że jest jak jest, jestesmy specyficzną grupą bo nie ma nas tak wielu jak Was, a mimo to jesteśmy bardzo dumni , co nam często wypominacie.
Wszyscy mają włozone w głowe mniej wiecej to samo, miłosc do ŁKSu idzie w parze z nienawiścią do Was... przyznasz chyba ze u was w tej kwestii jest wieksza rozbieżnosc, duzo macie kibiców sportowych, dużo macie kibiców skupionych tylko na Widzewie, natomiast u nas az takich rozbieznosci nie ma. Jest was wiecej , wiec tez inna roznorodność na trybunach, i macie dużo FC gdzie to nie my jestesmy wrogiem nr 1 , tylko Legia, Korona, Lech itp..
tyle
Ps. do mojego poprzedniego wpisu, tego krótszego jak rozumiem sie nie odniesiesz ?
Ps2.
Bad1 - tumanie.. my doskonale wiemy gdzie jest Widzew, tylko Wy nie mozecie sie pogodzić że my jestesmy tam gdzie jesteśmy. My trzymamy swój stały poziom, u Was z tym poziomem na przestrzeni ostatnich lat jest bardzo róznie...
ale co ja Cie mam przekonywac, przeciez widac że sie nie da. Ty wiesz swoje , ja wiem swoje.
Napisałes jaki Wy macie styl - duże liczby , ładne oprawy , doping , lepsza organizacja , ale pomimo to w derbowej rywalizacji jest po równo , moze wlasnie na tym polega ten styl ? Pomimo waszego wywyższania sie w powyzszych aspektach odkąd pamiętam, to ŁKS nadrabia w czymś innym, w DETERMINACJI. Wiecie doskonale że często na zbiórki na Was przychodziło wiecej osób niż jechało nas na wyjazd. Taki mamy styl, doping też nie zawsze jest taki jak powinien, dużo jest opierdalaczy w tej kwestii, nie mielismy nigdy sektora stricte dopingującego jak Wy mieliscie zegar.... w oprawach wg mnie poszlismy do przodu , chociaż UŁL tez nie robiło żenady jak niektorzy tutaj starają sie dowieść .
Moze jednym sie podoba jak wszystko jest zorganizowane jak w zegarku tak jak u was, a innym jak jest spontan, i wiekszosc rzeczy zależy od pojedynczych osób, a nie od ogółu .... Jest u nas grupa fanatyków , będących zawsze i wszędzie cokolwiek by sie nie działo... Dużo jest małolatów, głownie z tych gorszych rewirów, i naprawde nic tak nie cieszy jak chłopaszek 10-12 letni sięgający do pas- który jak widzi sektorówke to już łasi się o race ....
Nie dojdziemy do porozumienia , więc nie ma sensu na siłę tłumaczyc swoich racji... dla wielu postronnych osob jest u nas dość specyficznie i mamy tego świadomośc że jest jak jest, jestesmy specyficzną grupą bo nie ma nas tak wielu jak Was, a mimo to jesteśmy bardzo dumni , co nam często wypominacie.
Wszyscy mają włozone w głowe mniej wiecej to samo, miłosc do ŁKSu idzie w parze z nienawiścią do Was... przyznasz chyba ze u was w tej kwestii jest wieksza rozbieżnosc, duzo macie kibiców sportowych, dużo macie kibiców skupionych tylko na Widzewie, natomiast u nas az takich rozbieznosci nie ma. Jest was wiecej , wiec tez inna roznorodność na trybunach, i macie dużo FC gdzie to nie my jestesmy wrogiem nr 1 , tylko Legia, Korona, Lech itp..
tyle
Ps. do mojego poprzedniego wpisu, tego krótszego jak rozumiem sie nie odniesiesz ?
Ps2.
Bad1 - tumanie.. my doskonale wiemy gdzie jest Widzew, tylko Wy nie mozecie sie pogodzić że my jestesmy tam gdzie jesteśmy. My trzymamy swój stały poziom, u Was z tym poziomem na przestrzeni ostatnich lat jest bardzo róznie...
Pato 1908 Gang
-
Ale poco mam sie odnosic do twojgo wpisu skoro napisale m ze jestem postronnym kibicem.Ja nie pisze ze w Lodzi nic nie roibice czytaj ze zrozumieniem.
Choc z teog co slyszealem bo z Lodzi nie jestem to na spornych terenach mlodziez wybirera Widzew a nie Lks.
Choc z teog co slyszealem bo z Lodzi nie jestem to na spornych terenach mlodziez wybirera Widzew a nie Lks.
-
no tak ,nie odniesiesz sie bo pokazałem Ci że palnąłes niemałą głupote. A teraz po tym co napisałem , straciłes juz w ogole chyba wszystkie argumenty...
Swoją droga ciekawe że jestes postronny , a w swoim wywodzie starałes sie wszystko co robi ŁKS umniejszyć, i pokazac jaki to Widzew jest wielki.... bardzo ciekawe .
A z tym kogo wybiera młodziez na spornych rejonach ( ciekawe skad masz to info ) , to mysle ze bedzie wiadomo dopiero jak ta młodziez dorośnie.
Zeby pokazać jeszcze jedną róznice, to od nas jest grupa fanatyków na rejonach kojarzonych jednoznacznie z Widzewem. I jest tak od dawna. Mowie tu o ich mocnych osiedlach, czy Fan Clubach. Nawet jeśli sa to pojedyncze osoby, to nie sa to osoby anonimowe , natomiast w druga strone czegos takiego od dawna nie ma. Widzewiacy na osiedlach ŁKSu ograniczają sie do zerowej aktywności, i żyją w konspiracji, nie wychylając nosa, albo wybierają przeprowadzki na spokojniejsze dla nich rewiry...
Moze to też jeden z elementów tego stylu co sie o niego pytałes ?
Swoją droga ciekawe że jestes postronny , a w swoim wywodzie starałes sie wszystko co robi ŁKS umniejszyć, i pokazac jaki to Widzew jest wielki.... bardzo ciekawe .
A z tym kogo wybiera młodziez na spornych rejonach ( ciekawe skad masz to info ) , to mysle ze bedzie wiadomo dopiero jak ta młodziez dorośnie.
Zeby pokazać jeszcze jedną róznice, to od nas jest grupa fanatyków na rejonach kojarzonych jednoznacznie z Widzewem. I jest tak od dawna. Mowie tu o ich mocnych osiedlach, czy Fan Clubach. Nawet jeśli sa to pojedyncze osoby, to nie sa to osoby anonimowe , natomiast w druga strone czegos takiego od dawna nie ma. Widzewiacy na osiedlach ŁKSu ograniczają sie do zerowej aktywności, i żyją w konspiracji, nie wychylając nosa, albo wybierają przeprowadzki na spokojniejsze dla nich rewiry...
Moze to też jeden z elementów tego stylu co sie o niego pytałes ?
Pato 1908 Gang
-
A jakież to w Łodzi mamy sporne tereny?Wujt pisze:Ale poco mam sie odnosic do twojgo wpisu skoro napisale m ze jestem postronnym kibicem.Ja nie pisze ze w Lodzi nic nie roibice czytaj ze zrozumieniem.
Łódzki Klub Sportowy
-
Widzę ze mozna normalnie podyskuytowac.
Gringo wyglada na goscia zoirentowanego w temacie Lodzi ale zapytajmy kogos z Wdzewa?Czy faktycznie jest tka jak pisze?Na terench Widzewa jest jakajs z organizowana grupa Lksu a na terenach typowo Lksiakckich nie ma wogole Widzewa zorganizowanrego?
Gringo wyglada na goscia zoirentowanego w temacie Lodzi ale zapytajmy kogos z Wdzewa?Czy faktycznie jest tka jak pisze?Na terench Widzewa jest jakajs z organizowana grupa Lksu a na terenach typowo Lksiakckich nie ma wogole Widzewa zorganizowanrego?
-
Po raz kolejny kłamiesz. Decyzja o budowie stadionu na Widzewie została podjęta w maju 2013 roku. Sprawdź sobie jaka była wtedy frekwencja. Przed i po tej decyzji chodziło po kilka tysięcy. W tej chwili gdzie macie najlepszą drużynę w III lidze nie potraficie zapełnić trybuny z ograniczoną pojemnością do 4100. Chociaż i tak spory postęp, bo w pierwszych meczach tego sezonu było was mniej niż 2 tysiące.dintre pisze:Na czerwonym forum, propaganda, że na ŁKS przyszło 2,5 tys albo i mniej i wielka radość, chociaż żaden nie sprawdził nawet :)
[link]
-
dzisiejszej nocy do historii przechodzi najwiekszy graf Widzewiaków w Łodzi.
[link]
natomiast pare dni wczesniej czerwona załoga pilnująca pracek na jednym ze swoich mocniejszych osiedli pali lotke na centralnym skrzyzowaniu tegoż osiedla.
[link]
natomiast pare dni wczesniej czerwona załoga pilnująca pracek na jednym ze swoich mocniejszych osiedli pali lotke na centralnym skrzyzowaniu tegoż osiedla.
Pato 1908 Gang
-
Patusie Ty faktycznie masz rozdwojenie jaźni.Odniose się do tego coś tu nasmrodził.Gringooo2 pisze:Wujt-
tyle
Ps2.
W derbowej rywalizacji jest po równo?Tumanie przecież pisałeś pare stron wcześniej że w derbowej,ulicznej rywalizacji Widzew nie ma do Was podjazdu.Pezstań robić z gęby dupe
Na zbiórki na nas przychodziło więcej osób niż jechało was na wyjazd?Hahaha ku*** a kiedy wy się zbieraliście na Widzew?To jaka Wy macie bande 100,200 osób?Dojebałes dobrze:)
Nie mieliście nie macie sektora?A Galera to co to niby było?Nie najbardziej fanatyczna trybuna?Jacy z Was ultrasi od których to Widzew miałby czerpać wzorce jak twierdzisz że nie mieliście gdzie się pokazać?
Głównie z tych gorszych rewirów?Stare Polesie ew.Limanka a reszta to co gorsze rewiry?Retkinia,Teofilów,Rokicie,Koziny,Żubardź to są łódzkie blokowiska a nie żadne patologiczne rewiry.W Łodzi na starych kamienicznych ośkach w większości kibicuje się Widzewowi.Stary Widzew,Górniak,Stere Miasto
Trzymacie staly poziom bo jesteście kalkulatory i liżecie wszystkim dupe,z każdym chcecie mieć poprawne relacje.Tyczy się to również sytuacji w Łodzi.
Z jednym przyznaje Ci racie macie kibiców nie przypadkowych na naszych osiedlach którzy faktycznie daja się we znaki naszym jednak jak życie pokazuje ich kariery często szybko się kończą.
-
Nie jestem ani za Widzewem ani za Łksem ,ale życze Wam jak najlepiej niech powrócą najlepsze derby w Polsce ,to było piękne jak wpuszczaliscie sie po 2 tys na tych starych ale jarych stadionach.
-
Mielismy sie nie chwalic takimi drobnymi akcjami. Przeciez my jestesmy ŁKS osiedlowy element i takich akcji mamy kilkanascie w tygodniu... to domena czerwonych pisac wszystko w necie... ale ty to jednak gamon jestes psujesz nasza stylowke....co teraz sobie o nas pomysla postronni?Gringooo2 pisze:dzisiejszej nocy do historii przechodzi najwiekszy graf Widzewiaków w Łodzi.
[link]
Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
-
podszywaj sie dale k**** czerwona . szyby w furce juz sobie żes wymienił czy idzie na szrot ten złom ?
serce miasta - widze że zrobiłes sobie zaszczyt z dyskusji ze mną , ale ja ciebie serdecznie już głabie p******* ;)
tym razem też sie zaczałem srac do Widzewa, pisząc o nas ? Na c*** wymyslasz te bajki i farmazony i nam ujmujesz ?
bo masz kompleksy czerwona parówa, i najlepiej o tym świadczy ze zaraz napiszesz, ze iwcale ch nie masz ,bo skąd masz je miec hahaha zakłamane towarzystwo rózówe...
wystarczy spojrzec na powyzsze wpisy i na to jak reagują czerwone zakłamance, zero argumentów i merytoryki, tylko prucie się , wymyslanie jakiś głupot i podszywanie się byle r******* ten temat. Brawoo Wy, dzisiaj sie udało napisac normalnie z 3 posty z Wami czerwone kurwiaszcza ojsrane.
serce miasta - widze że zrobiłes sobie zaszczyt z dyskusji ze mną , ale ja ciebie serdecznie już głabie p******* ;)
tym razem też sie zaczałem srac do Widzewa, pisząc o nas ? Na c*** wymyslasz te bajki i farmazony i nam ujmujesz ?
bo masz kompleksy czerwona parówa, i najlepiej o tym świadczy ze zaraz napiszesz, ze iwcale ch nie masz ,bo skąd masz je miec hahaha zakłamane towarzystwo rózówe...
wystarczy spojrzec na powyzsze wpisy i na to jak reagują czerwone zakłamance, zero argumentów i merytoryki, tylko prucie się , wymyslanie jakiś głupot i podszywanie się byle r******* ten temat. Brawoo Wy, dzisiaj sie udało napisac normalnie z 3 posty z Wami czerwone kurwiaszcza ojsrane.
Pato 1908 Gang
-
Ten temat jest wyczerpany do granic możliwości a pomimo tego aktywność wzrasta i leci strona za stroną. Merytorycznej dyskusji to tutaj nie było już dawno.
Czy ktoś może w końcu to przerwać i nie dawać satysfakcji różnej maści prowokatorom dla których jedynym celem jest nie merytoryczna wymiana zdań a dziecinne przekrzykiwanie się??
Mam rację czy może przesadzam?
Czy ktoś może w końcu to przerwać i nie dawać satysfakcji różnej maści prowokatorom dla których jedynym celem jest nie merytoryczna wymiana zdań a dziecinne przekrzykiwanie się??
Mam rację czy może przesadzam?
RTS&HKS
-
owszem ,ktos mądry musiałby ten temac wyjebac w pizdu... tylko adminom tego forum jest to nie na ręke bo ostatnimi czasy jest najbardziej poczytalny i ma najwiekszą dynamike.
Pato 1908 Gang
-
c*** wie czy psy tutaj też nie piszą, albo osoby w ogóle nie związane ani z Widzewem ani ŁKS. Co już jest w miarę spokój to nagle jakieś pojebane prowokacje z d***.
RTS&HKS
-
Do historii to przeszło kilka już twoich nicków i wypowiedzi na tym forum. Graf w dobrze znanym miejscu, rozpaprany nie pierwszy raz i zapewne nie ostatni. Na pewno nie jeden z gatunku malowanych w lesie lub innych krzaczorach co wam się dość często ostatni zdarza :)Gringooo2 pisze:dzisiejszej nocy do historii przechodzi najwiekszy graf Widzewiaków w Łodzi.
[link]
-
piątesia wszystkim chuliganom
jak sądzicie czy Kamil ma szansę wygrać ze Stefanem Kraftem?
tak mnie to martwi że nie jem i nie śpię...
jak sądzicie czy Kamil ma szansę wygrać ze Stefanem Kraftem?
tak mnie to martwi że nie jem i nie śpię...
-
Tematu nie trzeba w********** tylko ciebie.Gringooo2 pisze:owszem ,ktos mądry musiałby ten temac wyjebac w pizdu... tylko adminom tego forum jest to nie na ręke bo ostatnimi czasy jest najbardziej poczytalny i ma najwiekszą dynamike.
Jak to w końcu jest?Raz piszesz,że jest w Łodzi derbowa rywalizacja wyrównana innym razem,że Widzew musi się od was wszystkiego co związane z rywalizacją na ulicy uczyć.
Potem ktoś ci pecie zwróci uwagę to sapiesz do niego i już koniec dyskusji.Nie bądź taka obrażalska tylko jak podejmujesz dyskusję to pisz do końca na jakiś temat a nie płacz.
Bo to że jesteś pojebany to zauważyli już dawno nawet twoi kumple.
1910
-
a co wg ciebie - to że derbowa rywalizacja jest wyrównana wyklucza to że w wiekszosci kwestii idziecie naszą drogą albo ze w niektorych kwestiach nadajemy ton i patrzycie tylko jak cos takiego zrobic u siebie ?Mówie o rywalizacji stricte derbowej, ulicznej. My nadrabiamy jednym, wy drugim ... proste.
Cees - nie sil sie na jakies smieszki , bo wasze URy też coraz wiecej malują po ''lasach i krzakach'' albo jakis halach od d*** strony , pod wiaduktami itp . Czyzbys wysmiewał sie również ze swoich kumpli po szalu ?
Vincentus - już pisałem wcześniej ze psy tutaj również sie produkują, a co do reszty to sie również zgadzam. Wpisy najbardziej prowokacyjne i wywołujące tu najwieksze spiny pewnie nie są autorstwa nikogo od nas ani od was....
Cees - nie sil sie na jakies smieszki , bo wasze URy też coraz wiecej malują po ''lasach i krzakach'' albo jakis halach od d*** strony , pod wiaduktami itp . Czyzbys wysmiewał sie również ze swoich kumpli po szalu ?
Vincentus - już pisałem wcześniej ze psy tutaj również sie produkują, a co do reszty to sie również zgadzam. Wpisy najbardziej prowokacyjne i wywołujące tu najwieksze spiny pewnie nie są autorstwa nikogo od nas ani od was....
Pato 1908 Gang