kivloff pisze:357. pisze:który to juz raz jebane konfitury ze strony legionisci.com jebią twarzówkami sektora gości . Oczywiscie foty żylety jak nalezy zamazane.
No tak. Ekipa gości weszła na tajne spotkanie kibiców na stadionie, a tu wstrętni legioniści robią ekskluzywne fotografie, które ujmują mordy osób niedostępne do tej pory dla żadnego policjanta. Chłopie co Ty ćpiesz? Widziałeś kiedyś jak wygląda wejście na sektor? Wiesz że na meczach ekstraklasy twarzówki bez zamazanej twarzy może Ci zrobi CANAL+ który ogląda kilkaset tysięcy osób na żywo? To znaczy hehe Tobie nie, bo do tego to trzeba na wyjazd jechać...
halabardy_pilniczki pisze:Nie wiem jak można w tych czasach płakać nad wstawieniem twarzówek. Kilkadziesiąt kamer, od c**** redakcji sportowych i napstrykane tego co mecz tyle, że znajdziesz na każdym sportowym serwisie i mediach społecznościowych... Do tego prują się ci których starsi i szersi koledzy sami przez lata oznaczają i promują sie grupowymi fotami wszędzie gdzie się da.
Szeptem pisze:Fakt ze te fotki to tak srednio bym powiedzial, tym bardziej ze sa wywindowane mocno na twarzowki zwyklych fanatyków, watpie zeby ktos z ekipy mial z tym problem bo wiekszosc grup i tak jest przez cbsy czy inne pod grupy do zwalczania kibicow ogarniana ale w tym przypadku jest inaczej, i wedlug mnie to mało eleganckie, bo jednak nie kazdy jest dzieckiem internetu z facebookiem twitterem czy instagramem i nie koniecznie lubi swiecic ryjem publicznie.
A nie domyślił się żaden, że tu nie o psy chodzi? Przecież to miasto derbowe i może taki zwykły Wiślak mieszkający w bloku gdzie mieszkają sami "Cracoviacy" w dodatku lubiący zabawy maczetami nie życzy sobie rozpoznania przez nich? Nie było przypadku w Krk gdy zwykły kibic jednej ze stron wychodząc ze śmieciami z bloku już nigdy do niego nie wrócił barany? Nie jestem z derbowego miasta ale rozumiem.
Po drugie po prostu mogę sobie nie życzyć upubliczniać i rozpowszechniać mojej brzydkiej gęby bez mojego pozwolenia, nie jestem osobą publiczną i zwykła przyzwoitość tego wymaga. Niech siebie wystawiają ile się da ale nie innych bez ich wiedzy bo nie wypada i c*** mnie obchodzi, że jestem w milicyjnym albumie od lat. Nie życzę sobie i c***, i tyle, kropka. Jak dla mnie te legijne galerie foto to c****** akcja, żeby nie powiedzieć frajerska. Psy sobie te fotki trzymają i dopóki nie wywinę jakiegoś na prawdę grubego numeru to nie hula mój wizerunek po internetach więc już to powinno kogoś przy Ł3 zastanowić.