Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
KOMAR.

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: KOMAR. » 12.03.2017, 18:55

Low kick na kolano pisze:Widzew zalicza właśnie pierwszy w******* w tej rundzie, a do końca dnia jeszcze daleko :)
Jebnij się w łeb farmazonie.

iparts.pl
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 12.03.2017, 19:11

Janiol pisze:Widzisz miszczu, jak już wejdziesz w dorosłość i dojdą ci obowiązki to się przekonasz, że nie zawsze można być na meczu. Także małolat na razie wykorzystuj czas i jeździj, chodź na mecze ile wlezie.
Dobre,dobre. Lata swoje mam. Najbliższy wyjazd i okrągły wyjazd się szykuje dla mnie. A Ty dalej bedziesz tu siedział. Tyle z tego kibicowania. Nas dzisiaj 4tyś. Słabiutko ale to cudo nie pozwala na więcej.

mądrala

Post autor: mądrala » 12.03.2017, 19:24

Low kick na kolano pisze:
KOMAR. pisze:
Low kick na kolano pisze:Widzew zalicza właśnie pierwszy w******* w tej rundzie, a do końca dnia jeszcze daleko :)
Jebnij się w łeb farmazonie.
Nigdy na tym forum nikomu nie ubliżałem, co możesz sobie sprawdzić, ale w tym miejscu zrobię wyjątek, bo w przeciwieństwie do ciebie jestem w Nowym Dworze, ty j***** pierdzewski smrodzie.
Jebaniec nie wytrzymał, choć 19 razy obiecywał, że zewrze ryja. Które to już konto, rebe?

Janiol

Post autor: Janiol » 12.03.2017, 19:37

Low kick w NDM siedzi i pisze relacje live na forum. Beka.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

RadekRTS

Post autor: RadekRTS » 12.03.2017, 19:40

3.800 na inaugracji rundy szal c**** Panowie :) niewiem po co wam te kolejne 3 trybuny beda.

mądrala

Post autor: mądrala » 12.03.2017, 19:42

rebe alias low kick alias gringo alias innych kilkanaście Łksiackich fantomów

Jebana parówa. KrUl forum. E-władca.

A de facto zwykłe dno, typowy noł-lajf. c**** wie, c**** widział, ale jak się pojawia temat Widzewa, wszędzie go pełno. Jego i jego 19-naście innych wcieleń. Psychol. Aleksandrowska się kłania, takich jak ty powinno się zamykać w komórce.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 12.03.2017, 20:24

Janiol,mądrala,Radziu wy nie na meczu? Janiol mądrusiu mama nie puściła?A tak się brandzlowałeś jaki to kibol jesteś.Pierwszy po kilku miesiącach bliziutki wyjazd, a Ty na forum. Mądrala jaki profil psychologiczny opisuje jak to ktoś tam żyje forum,uwaga-napisał to podczas swojego wyjazdu. Brawo. Radziu natomiast się cieszy,ile u Was było niejednokrotnie na sms-ie? Tysiąc? Teraz stadion i nagle się obudzili starzy kibole-to wasza gadka. U Nas nie ma stadionu to i budzić się nie ma kto. Są Ci co zawsze. Wstyd pisać z sektora wyjazdowego na forum Panowie kibole. To taka uwaga jak już doczekacie swego pierwszego kiedyś.

RadekRTS

Post autor: RadekRTS » 12.03.2017, 21:48

Mistrzu co ty piszesz dobrze gracie 1 miejsce macie nowa trybune.Co wam jeszcze potrzeba?Gracie jak z nut i co nikogo to nie interesuje?Sms zapelnialismy w miare w miare ile sie tam miescilo 1500 do 2? Wiec wynik 1000 nie jest zly.Fakt na wyjezdzie nie bylem,ale ogolnie mam ponad 100 dla twojej wiadomosci.

Old Z niewiadomo co te pojebane psy wymysla. Zarzad moze niemiec nic dogadania.Juz przed startem rundy znalezli kilka bzdur mimo,ze od samego poczatku uczestniczyli w projektowaniu stadionu. Pieski zrobia wszystko ,aby grupa gosci nie wszedla do Nas. Wiadome,ze kazdy normalny kibic chcialby ich w sektorze.

Janiol

Post autor: Janiol » 12.03.2017, 22:08

OldZ, a co koledzy z ŁKSu mówią Ci na ten temat? Mam nadzieję, że nie pociskają bzdur jak gringoo, że Widzew nie chce by weszli. Ogólnie tak jak napisał Radek, psy zaczynają kombinować, że klatka nie spełnia wymogów bezpieczeństwa. A jeśli już teraz zaczynają kombinować to znaczy, że derby odbędą się prawdopodobnie i niestety bez gości.

Mistrz, tak mama mnie nie puściła i zabrała mi też karnet.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

rafmir

Post autor: rafmir » 12.03.2017, 22:10

old[Z] pisze:Można tu jeszcze normalnie porozmawiać,czy temat już już typowo do ubliżania i napinki? Spróbuję...
Może ktoś mi normalnie odpowiedzieć,czy to już pewne,że derby Łodzi bez gości? Czy jest jeszcze szansa,żeby ŁKS wszedł na derby,czy to już przesądzone? Wg. mnie i moich znajomych w Bydg. i w Polsce to będą,są najlepsze derby w Polsce.Derby Krakowa,to już nie ta 'Święta wojna',która była jeszcze 15-20 lat temu.Myślę,że kibice ŁKS i Widzewa,w podobnym wieku,jak ja wiedzą o czym mówię.Derby Trójmiasta są wg.mnie już dużo atrakcyjniejsze.
Wasze derby byłyby najciekawsze,pod warunkiem,że będą kibice gości.Pisanie o ŁKS-ie z mojej strony,byłoby tak obiektywne,jak pisanie o Widzewie,przez kibica Ruchu.Mam ŁKS w sercu,jak Zawiszę i dlatego napisze tylko krótko,że są na dana chwilę wg. mnie w lekkiej przewadze w Łodzi,pod względem 'H'.I nie chodzi tylko o flagi,bo to był mega kozacki numer.Na temat wroga,Widzewa mogę napisać,bo przynajmniej nikt nie zarzuci mi stronniczości.Wynik z karnetami rewelacyjny.Widzew ogólnie był,jest i myślę,że zawsze będzie mocny.Pisanie,że jednych,czy drugich nie ma w Łodzi,to już nawet śmieszne nie jest.Jak w każdym mieście derbowym,gdzie są dwie porządne marki,nigdy nie można powiedzieć o całkowitej dominacji jednych,czy drugich.
Szkoda,że nikt ze starszych stażem z ŁKS-u i Widzewa nie próbuje zrobić porządku w tym temacie.Macie najlepsze derbowe miasto,dwie mega mocne bandy i szansę na niepowtarzalne derby,a kilku chłopców rozpierdala ten temat i przypał robi jednym i drugim.
Napiszcie co z tymi derbami.Czy jest szansa na wejście ŁKS-u.Byłem na derbach z Widzewem i wiem,że na zbliżające się derby również byśmy przyjechali.My i wiele innych ekip,dlatego uważam,że byłyby to najlepsze derby w Polsce.
p.s.ŁKS po[Z]drawiam i z całego serca życzę awansu.
Można normalnie, nie jestem nikim ważnym, ale jako kibic Widzewa bardzo chciałbym Was, czyli ŁKS i ich zgody na derbach.

MW10

Post autor: MW10 » 12.03.2017, 22:38

RadekRTS pisze:Mistrzu co ty piszesz dobrze gracie 1 miejsce macie nowa trybune.Co wam jeszcze potrzeba?Gracie jak z nut i co nikogo to nie interesuje?Sms zapelnialismy w miare w miare ile sie tam miescilo 1500 do 2? Wiec wynik 1000 nie jest zly.Fakt na wyjezdzie nie bylem,ale ogolnie mam ponad 100 dla twojej wiadomosci.

Old Z niewiadomo co te pojebane psy wymysla. Zarzad moze niemiec nic dogadania.Juz przed startem rundy znalezli kilka bzdur mimo,ze od samego poczatku uczestniczyli w projektowaniu stadionu. Pieski zrobia wszystko ,aby grupa gosci nie wszedla do Nas. Wiadome,ze kazdy normalny kibic chcialby ich w sektorze.
Ty na trening lepiej idź bo was Świt obija.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

RadekRTS

Post autor: RadekRTS » 12.03.2017, 22:41

A ty na mecz wesprzec druzyne,bo 3800 chluby nie przynosi :) hooliganie internetowy

CzBCz

Post autor: CzBCz » 12.03.2017, 22:44

Szkoda strzępić języka na farmaniozarzy, filmik jest więc kto chce może obiektywnie ocenić jak niektórzy ludzie mieniący się kibicami Łksu (bo co do niektórych mam wątpliwości czy faktycznie są z jakiejś ekipy) próbują zakłamywać rzeczywistość. I tak ze wszystkim.

Ale do kibica z Zawiszy. Czy bedą derby nie wiadomo (pisze o prawdziwych derbach bo bez gości to namiastka tylko). Moim zdaniem jest na to szansa bo jednak dośc kompromitujące byłoby dla władzy, że nowy stadion a goście nie mogą wejść. Niemniej wszystko zależy od widzimisię białych kasków, mam nadzieję, że Łks nie wyłapie zakazu bo wydaje mi się, że mogą próbować tą droga uniemożliwić im uczestnictwo w tym święcie. Pożyjemy, zobaczymy. Odpowiadając na Twoje pytanie krótko - jeszcze nic nie jest przesądzone.

Jaka frk na Łksie? Radio Łódź podawało 2-2.5 jak to widzicie Wy?

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 12.03.2017, 22:46

RadekRTS pisze:A ty na mecz wesprzec druzyne,bo 3800 chluby nie przynosi :) hooliganie internetowy
Jakie 3800, jak tam k**** ledwie 3500 było.
:twisted:

P1908P

Post autor: P1908P » 12.03.2017, 22:47

Mam nadzieje że osoby z ŁKSu - KIBICUJĄCE I UDZIELAJĄCE sie w jakikolwiek sposob , na codzień - i tutaj aktywne od czasu do czasu, dające sie wciągać tak jak ja w wasze gierki - zrozumieją o co chodzi , i zrozumieją ze tylko w ten sposob możemy pokazac róznice miedzy kibicami ŁKS i Widzewa. Ja do tego długo sie przekonywałem , ale wreszcie zrozumiałem ze przekrzykiwanie sie z bandą czerwonych na internetowym forum jest po prostu kompletnie bez sensu.
Odpuścmy sobie to forum Panowie!

RadekRTS

Post autor: RadekRTS » 12.03.2017, 22:51

o 300 osob bedziemy sie klocic? frekwencje wzialem z Dziennika Łódzkiego.

blah

Post autor: blah » 12.03.2017, 23:03

MW10 pisze:
RadekRTS pisze:Mistrzu co ty piszesz dobrze gracie 1 miejsce macie nowa trybune.Co wam jeszcze potrzeba?Gracie jak z nut i co nikogo to nie interesuje?Sms zapelnialismy w miare w miare ile sie tam miescilo 1500 do 2? Wiec wynik 1000 nie jest zly.Fakt na wyjezdzie nie bylem,ale ogolnie mam ponad 100 dla twojej wiadomosci.

Ty na trening lepiej idź bo was Świt obija.
ty po powrocie ze swojego pierwszego treningu z pewnoscia sam wysypiesz sie na murawe i najebiesz 8/10 zawodnikow na raz. czekamy.
pozdro chuliganie

Socjologiabywa

Post autor: Socjologiabywa » 12.03.2017, 23:28

P1908P pisze:Mam nadzieje że osoby z ŁKSu - KIBICUJĄCE I UDZIELAJĄCE sie w jakikolwiek sposob , na codzień - i tutaj aktywne od czasu do czasu, dające sie wciągać tak jak ja w wasze gierki - zrozumieją o co chodzi , i zrozumieją ze tylko w ten sposob możemy pokazac róznice miedzy kibicami ŁKS i Widzewa. Ja do tego długo sie przekonywałem , ale wreszcie zrozumiałem ze przekrzykiwanie sie z bandą czerwonych na internetowym forum jest po prostu kompletnie bez sensu.
Odpuścmy sobie to forum Panowie!
brawo, brawo i jeszcze raz brawo!!!! odważna męska decyzja!
cieszy się tu każdy, że się wreszcie przekonałeś, tylko po raz który? nie pytam zresztą, nie podpuszczam bo jeszcze odpiszesz...

Możesz na prawdę w chwale opuścić ten posterunek prawdy i morlaności z przekonaniem, że wykonałeś ogrom pracy dla kolegów z ŁKS, dla Widzewiaków, bo też co nie co zrozumieli i dla relacji kibiców tych dwóch klubów i ich merytorycznej rozmowy! Chapeau Bas!!!!

rafmir

Post autor: rafmir » 12.03.2017, 23:30

Pytanie do kogoś mądrego z ŁKS-u.Chodzi o stadion. Podobno macie obiecaną trybunę co awans. Ile w tym prawdy? Bez na pinki pytam.
Tak jestem za Widzewem, ale derby , których nie zapomnę, to u Was i to te co spłonęło "Robotnicze" niestety.

ban82

Post autor: ban82 » 12.03.2017, 23:41

wiadomo że za tydzień z Lubawy nikt nie przyjedzie ale teoretycznie gdyby jednak przybyli to mogli by wejść do klatki??

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 12.03.2017, 23:45

ban82 pisze:wiadomo że za tydzień z Lubawy nikt nie przyjedzie ale teoretycznie gdyby jednak przybyli to mogli by wejść do klatki??

Z Lubawy ma być około 80-100 osób ( kibice, działacze i władze miasteczka ), maja usiąść na Naszych sektorach a klatka będzie do dyspozycji Widzewa

Socjologiabywa

Post autor: Socjologiabywa » 12.03.2017, 23:47

ban82 pisze:wiadomo że za tydzień z Lubawy nikt nie przyjedzie ale teoretycznie gdyby jednak przybyli to mogli by wejść do klatki??
kibice z Lubawy będą na meczu

blah

Post autor: blah » 13.03.2017, 00:11

Low kick na kolano pisze: Świt dojebał na murawie wielkiemu Pierdzewowi, a ty się żalisz że było ich 8-10. To następnym razem wyskoczcie po flagi z karteczkami "brońcie się tylko we dwóch". I skończcie z kłamliwym pisaniem o przeciwniku Świt/Legia, bo ci ostatni mieli w tym czasie swój mecz w W-wie.
gdzie tu sie ktos zali? po prostu jestes jednym z kilku zabawnych łbów z ciemnej strony miasta którzy małej spontanicznej akcji dorabiają własną pejsowatą narracje. byly ziny, bylo geocities com, myslalem ze juz z tym skonczyliscie ;)

morda z mordą

Post autor: morda z mordą » 13.03.2017, 00:12

1.ŁKS Łódź 18 44 13-5-0 38:6

Prawdziwi Awanturnicy
gardzę widzewem, nie będzie tu żadnego dialogu z tymi pejsami ŚŻK!

Klubem Łodzi jest ŁKS

Galera Warriors

kkk78

Post autor: kkk78 » 13.03.2017, 00:28

stachuzrdg pisze:
RadekRTS pisze:A ty na mecz wesprzec druzyne,bo 3800 chluby nie przynosi :) hooliganie internetowy
Jakie 3800, jak tam k**** ledwie 3500 było.
Widzewa z nami nie było

Socjologiabywa

Post autor: Socjologiabywa » 13.03.2017, 00:53

morda z mordą pisze:1.ŁKS Łódź 18 44 13-5-0 38:6

Prawdziwi Awanturnicy
poważnie żałuje, że nie było Ci dane żyć w fajnych piłkarskich czasach i przeżyć dobrych chwil przy swoim klubie. Podpisując tak tabelę 4 ligi, rozumiem, że utożsamiasz zawodników grających w Twoim klubie z Awanturnikami. Przykre, ale może lepsze od Playstation. Awanturnikiem w Twoim klubie był przykładowo Grzesiek Krysiak. To była postać, którą mogliście się jarać (oczywiście to samo tyczy się to również widzewskiej strony). Ale jak Ty chłopie w pierwszym swoim poście wklejasz tabele na forum rzekomo kibicowskie, to masz wyjaśnienie i dobranoc, bo jutro z rana plecak czeka ciężki (nie ubliżając).

***1908***

Post autor: ***1908*** » 13.03.2017, 00:57

rafmir pisze:Pytanie do kogoś mądrego z ŁKS-u.Chodzi o stadion. Podobno macie obiecaną trybunę co awans. Ile w tym prawdy? Bez na pinki pytam.
Tak jestem za Widzewem, ale derby , których nie zapomnę, to u Was i to te co spłonęło "Robotnicze" niestety.
Prawda wyjdzie na jaw jak awansujemy wtedy Pania Zdanowska bedzie mozna rozliczac z obietnic a poki co puste slowa.
j**** zydzew stara k****!

Janiol

Post autor: Janiol » 13.03.2017, 08:45

***1908*** pisze:
rafmir pisze:Pytanie do kogoś mądrego z ŁKS-u.Chodzi o stadion. Podobno macie obiecaną trybunę co awans. Ile w tym prawdy? Bez na pinki pytam.
Prawda wyjdzie na jaw jak awansujemy wtedy Pania Zdanowska bedzie mozna rozliczac z obietnic a poki co puste slowa.
Wierzysz w to co piszesz? Z jakiej paki wy chcecie rozliczać skoro nie będziecie mieli żadnych argumentów? Argument przeciw wam i to kolejny zresztą, to 3 tysiące kibiców na inauguracji rundy.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

MW10

Post autor: MW10 » 13.03.2017, 08:59

Janiol pisze:
***1908*** pisze:
Wierzysz w to co piszesz? Z jakiej paki wy chcecie rozliczać skoro nie będziecie mieli żadnych argumentów? Argument przeciw wam i to kolejny zresztą, to 3 tysiące kibiców na inauguracji rundy.
A jaki wy mieliście argument? Brak herbu, klub założony w 2015 roku, po 500 osób na meczu bez flag, i długi.

Zejdź na ziemię megalomanie :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 13.03.2017, 09:03

Zamknij ryj wreszczie bo we wszystkim jesteś najmądrzejszy, a wczoraj na bliziutki wyjazd to nie było po co jechać tylko tu ujadałeś jak pies. Z takiej paki,że to gówno nie spełnia warunków licencyjnych na 1lige. A jeśli chcemy się o nią bić to żeby uzyskać licencje musimy mieć chociaż rozpisaną rozbudowe,między innymi chodzi o oświetlenie itp. Ale ty psie i tak będziesz pierdolił jedynie o frekwencji,przy czym jak wam się zarzuca te pseudokarnety to p********* o starych kibolach co to się obudzili na nowy stadion itp. U nas duża część nie chodzi bo jedna trybuna nie ma warunków żeby każdego zadowolić(pikniki-ultrasi). Ale zaraz bedziesz tak odwracał żeby było na Twoje. I nie będą z każdym awansem dobudowywane tylko jeśli już to zamknięcie stadionu jednorazowo. Dobudowywanie po jednej to nieopłacalna sprawa. A ty jedź na wyjazd następnym razem, a nie zgrywasz c*** wie kogo, a w czasie wyjazdu p********* o tym co było w NDW zarzucając innym pytania typu"byłeś,widziałeś?".

Janiol

Post autor: Janiol » 13.03.2017, 09:06

Tyle, że na Widzewie taka trybuna by pękała w szwach i to na każdym meczu. Już nie mówię, że macie lidera i była to inauguracja rundy.

18 marca w Łodzi wielkie święto :)
NORYMBERGA DLA KOMUNY

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 13.03.2017, 09:29

Janiol idź najpierw na ten mecz a potem pisz. Na razie zdaje się Twoje kibicowanie ogranicza się do pisania tutaj,mogłeś sobie chociaż odpuścić podczas trwającego wczoraj meczu. Jak nie masz o czym pisać to nie pisz.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 13.03.2017, 11:04

Frekwencja na ŁKS będzie rosła, jak piłkarze będą tak grać. Znam przynajmniej kilka osób, które zawsze były u siebie na meczu, czasami pojechali na wyjazd, którzy teraz odpuścili, ze względu na 1 trybunę i siedzenie obok Galery. Każdy ŁKSiak ma takich znajomych. Ludzie mają małe dzieciaki, dorośli i już nie chce im się cały mecz śpiewać. Normalna rzecz. Trybuna na starym ŁKS , to zawsze było około 1,5 -do max 6 tys kibiców (derby, Legia itd.). Przychodzili tam emeryci, rodziny i starsza ekipa, która chciała obejrzeć mecz, wypić flaszkę i ze 3 razy na mecz coś krzyknąć.
Znajomi, którzy są za Widzewem, nie chodzili na mecze od lat, teraz kupili sobie karnety i dzieciakom, bo nareszcie mówią, ze są warunki, można spokojnie usiąść z dala od zegara, na głowę nie pada itd. W pewnym wieku takie rzeczy się liczą.
Jeżeli ŁKS będzie liderem, to jestem przekonany, że za kilka kolejek frekwencja będzie lepsza, ludzi po prostu będą chcieli obejrzeć dobrą piłkę, drużyny która ma wielkie szanse na awans.
Wiem, że Widzew sprzedał 15 tys karnetów, ma więcej kibiców w regionie, ale 3,5-3,8 kibiców na 4 ligę to niezły wynik, zwłaszcza na meczu ze słabszym rywalem. Co do Zdanowskiej, to już nie kwestia naszej frekwencji, tylko braku funkcjonalności obiektu. Obok powstaje mała hala sportowa, z czasem dokończą stadion, bo postawienie tych 3 trybun to już 1/3 kosztów tego co jest. Awans piłkarzy może tylko przyspieszyć tę decyzję. ŁKS działa spokojnie, buduje bazę na Minerskiej, młode roczniki też dają sobie radę. Dawno nie było u nas takiego perspektywicznego myślenia i konsekwentnego działania.
Janiol, nie chce mi się z tobą gadać, bo jesteś żałosnym prowokatorem. Gość zadał pytanie do kibiców ŁKS, a ty musisz się pierwszy wypowiedzieć. Naprawdę szkoda czasu na polemikę z tobą. Jak ty myślisz, że decyzja o wydaniu kilkudziesięciu milionów na budowę zależy od tego ile osób było na meczu z Huraganem Morąg to już nie ma dla ciebie ratunku.
Zajmij(cie) się Widzewem, o ŁKS się nie martw(cie).

Janiol

Post autor: Janiol » 13.03.2017, 11:14

Jak w przyszłym sezonie w 3 lidze wasi kopacze będą grali lipę to nie łudźcie się, że powstanie nowy stadion. W Łodzi jak sami kibice nie wezmą spraw w swoje ręce (Widzewiacy wzięli) to władzom nie będzie zależeć byście awansowali. Na piłce nikomu nie zależy.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

PKtub

Post autor: PKtub » 13.03.2017, 11:16

Nie ważne 2 vs 10 czy 10 vs 10. 99% wypowiadających się widzewiaków e-chuliganów nie było na tym meczu, 100% ełkaesiaków również na meczu nie było. Po ch.. w takim razie to pierdolenie?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xKdzc8hX6-M[/youtube]

357.

Post autor: 357. » 13.03.2017, 12:11

najśmieszniejsze jest że pejsy grały wczoraj w Łodzi swój mecz, i zobaczmy ile postów o nim napisali od wczoraj...hm..0.

pochwalcie sie frekwencją może . Czy przekroczenie 3 tys na meczu u siebie i to liderując w tabeli wypchnęło was już z top 3 do top 2 ?

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 13.03.2017, 14:43

Odnośnie stadionu Widzewa w mlynie bedzie plot czy barierki?

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 13.03.2017, 15:16

obiektywnyFAN pisze:Odnośnie stadionu Widzewa w mlynie bedzie plot czy barierki?
Barierki

https://www.facebook.com/29018867117693 ... =3&theater

Janiol

Post autor: Janiol » 13.03.2017, 16:14

Całą białą część Łodzi będzie c*** strzelał w nadchodzącą sobotę.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 13.03.2017, 17:07

Urzekła Nas twoja historia. Zaoszczędzisz na transmisji w Widzewtv bo na trójce ma być,nie dziękuj za info. Bez odbioru.

ODPOWIEDZ