dajemy.Gringooo2 pisze:hahaha co za czerwony pedał.
To konto na FB nie jest twoje, ale zmartwie cie rozkminiaczu - nie jest też moje :(
rozkminiaj dalej kto i co balasie, ale powiem Ci że nam lepiej to idzie :)
wasza kumpelka pisząca tutaj z konta ''Fanatycy Widzewa'' to chyba jak jedziecie na Wisle to ona idzie na Kałuzy co ? Jara ją stylówka na Pasach i nawet sie z tym nie kryje że pierdoli Wisłe.
To ta sama co nam robiła zdjęcia z z ukrycia, z krzaków jak bylismy na Wiśle...
Podejrzon to pajac z UR kserujący wszystko jak leci od chłopaków z WRW. To on lansował sie z AntyWisłą po internetach ,i jarał sie z wywieszonym jęzorem klimatem na Cracovii .. ale ze zycie bywa przewrotne to teraz musi śmigać na Wisłe hehehehe
dajemy dalej?
Pierwsza sprawa nie sraj sie personalnie do kobity bo akurat Wy tj.Łks macie sporo sympatii klubowych niekoniecznie że tak napisze poprawnych kibicowsko.Dziwi Cie to że jak ktoś mieszka w tym przypadku w Krk i przyjexdza derbowy rywal idzie na mecz i pstryka fotki.Ty jakbyś mieszkał np.Katowicach i przyjechałby Widzew nie poszedłbyś popstrykać zdjęć?
Jeszcze tak uszczypliwośc z mojej strony ,faktycznie macie podobna stylowke do Cracovii a mianowicie pierwsze co nasowa mi sie na myśl to dpk,tolerowanie konfidentów i przeżuty które są tolerowane i na Kałuży i na al.Unii.Pajęczyna wczesniej opisał troche już stara sprawe r. który o ironio również zajarany był Cracovią.
Kto jarał sie Cracovią nasi ultrasi?To że zrobili sobie zdjecia z naklejkami AnyWisły?A co to Pasy takie ultrasy że Widzewiacy musieli coś z nich kserować?Co konkretnie?
Kukły wprowadziliście pierwsi wy,my natomiast zrobiliśmy pierwsi w Polsce kartoniade czy baloniade i co wy ich nie robiliście?
Jeszcze jedna sprawa skąd Ty możesz wiedzieć jaki my stosunek mieliśmy do Was 15 lat temu skoro miałeś wtedy z 10 lat.Na mecze chodzisz od kiedy?
Powtarzam Ci raz jeszcze Twoje argumenty są z d*** wzięte i większość teorii które tu glosisz jestem w stanie obalić.Jeszcze jedna sprawa musisz wiedzieć że ta twoja stylówka i ten nazwijmy to klimat Ultras którym tak je podniecasz to tylko jeden z elementów kibicowskiego rzemiosła.