Koszulka wykonana z wysokogatunkowej bawełny. Z okrągłym dekoltem i elastycznym wzmocnionym ściągaczem. Możliwość zamówienia koszulek typu Adler, JHK, Fruit, Stedman itd.. Zdobienie: nadruk i haft. Duża gama kolorystyczna. Materiał: 100% bawełna Gramatura: od 135 do 235 gram Jakość: 1 klasa. Rozmiary od S-XXXL.
Witam,trafiłem kiedyś do kibicowskiego sklepu internetowego ,typu sklep TMK ,gdzie był bardzo duży wybór szalików reprezentacji ,z przekreślonymi "sierpami" i dużo innych wzorów .Szukam bardzo długo i nie mogę go znaleźć :/ Był tam też duży wybór kominiarek z bardzo dużą ilością kolorów .Kojarzy ktoś taki sklep ?
Produkcja szali od 20 sztuk w wielu wariantach - dziane, tkane, drukowane HD, pasiaki, kraciaki, tkane HD, autoszale drukowane HD. Możliwość wykonania frędzli o niestandardowej długości.
Produkcja nawet od 10 sztuk - wiele opcji - czapki dziane z haftem, z dużymi wzorami z dzianiny, z wywinięciem, pomponem, oraz drukowane HD. Wykonujemy i wszywamy również metki od 10 sztuk!
Bluzy poliestrowe Malditos (Real Racing Club de Santander)
- indywidualne metki żakardowe oraz dedykowane ściągacze zielono-biało-zielone
- haftowane logo na piersi oraz napis na karku
Koszulki z nadrukiem sitodrukowym już od 10 sztuk! Dowolna wielkość i położenie nadruków, dowolna kolorystyka nadruku jak i koszulki. Pakowanie w osobne woreczki foliowe, możliwość ometkowania według własnego wzoru. Produkcja nawet w kilka dni!
Darmowy projekt graficzny Naszego autorstwa - zawsze oferujemy bezpłatną pomoc graficzną.
Rękawiczki uniwersalne. Wysoka jakość wykonania, ciepłe i wygodne Materiał miły w kontakcie z ciałem. Elastyczna gumka w nadgarstku. Możliwość naniesienia haftu. Dostępne w różnych wersjach kolorystycznych. Materiał: polar Jakość: 1 klasa Gramatura: od 300 do 500 Rozmiar: uniwersalny