serce miasta pisze:PATO GANG
https://www.youtube.com/watch?v=4Bvhyq1kLRM
Twierdzisz patusku ze te wasze np.śżk nie było wzorowane na Cracovii?Powtarzam Ci raz jeszcze kazdy na kazdym w naszym kraju sie troche wzoruje itp. np.Pasy lub Tychy spiewaja Tonke.Kumasz?Śmiać mi sie jednak chce jak zgrywasz/zgrywacie to prekursorów wszystkiego i wytykacie Widzewiakom ksero a sami na swoim najważniejszym i najlepszym osiedlu uzywacie hasła Widzewiakow ze Śródmiescia które umieszczane było nawet na pamiątkach sporo tego było i w jedna i w dróga strone.
Sugerujesz że kibice Widzewa nie chca Was na derbach bo sie boją ze 1000 osób przekrzyczy/zdominuje 15000 gospodarzy.Dobry z Ciebie świrus.
ta ku***, wlasnie tak hahahaha chyba zes był zahibernowany ostatnimi czasy krecie....
a co do reszty tego nieskładnego bełkotu to kazdy obiektywny wie , i przyzna mi racje - ze robicie wszystko zeby jak najbardziej upodobnic sie do nas. Wiecie ze z pokazywania ze jestescie od nas inni, zbyt wiele korzysci nie macie, i tyle ;)
wczesniej chcieliscie sie od nas jak najbardziej odroznic, a teraz chcecie sie jak najbardziej upodobnić, sami widzicie że wysmiewanie wszystkiego co robimy nie ma sensu, bo w wielu rzeczach nakrywamy was czapką, wiec teraz chcecie to skopiowac, proste jak drut...
i najlepiej to obrazuje to co sie u Was dzieje, dla jednych z was to jest wymiana pokolen , i to ze mlodzi doszli do głosu, a dla innych - takich lbow jak Ty to w ogole nic takiego nie ma, a tego ze Wasza mlodziez jest zapatrzona w co sie dziejen a ŁKSie jak w obrazek tak naprawde nawet nie staracie sie ukryć.
kupe rzeczy ktore robilismy jako pierwsi, i była to oznaka kompleksów , patologii i głupoty , teraz sami robicie i sie tym jaracie jakby to c*** wie co było, dla mnie to jest smieszne i dla innych pewnie tez, tylko nie dal wielkich i najwiekszych widzewiaków,,