Komentarze-3-6 marca !
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze-3-6 marca !
Flaga stracona przez Widzew,mowa tu o fladze Widzew Łódź chyba też powinna być oddana bo jest w barwach miasta a nie w barwach Widzewa i też nie powinna być wieszana do góry kołami chyba że by była łódź wycięta
Kiedyś fajnie bodajże Jastrzębie po zdobyciu flagi Łomży zrobiło. Gdzie obrócili herb na zdobytej fladze pozostawiając resztę w odpowiedniej konfiguracji.
Potwierdzam ,że ekipa Jastrzębia ruszyła umilić dzień rywalom zza miedzy i szkoda że wąsy tego dnia były czujne...
Sam turniej jak i racowisko w wykonaniu kibiców GKSu po prostu klasa ,a już w przyszłą sobotę jedziemy właśnie do wodzisławia biletów bardzo mało jak na zapotrzebowanie ,ale można spokojnie spodziewać nadkompletu! Liczymy na atrakcje :)
I jeszcze w odpowiedzi dla kolegi mówiącego o polocie , nie raz wpadało wam się do barów , umawiało z wami na grzybobranie( wszystkie zakończone zwycięstwem Jastrzębian) , ganiało po waszym mieście , odkąd pamiętam Odra Wodzisław miała ten ból do Jastrzębia. My nienawidzimy was co dało się słyszeć na turnieju,a wy nas taka już jest kolej rzeczy! Jak chcesz odezwij się w wiadomości prywatnej to Ci mogę nieco przybliżyć w kwestii sytuacji do których się odwołałem,a to naprawdę niewiele z nich :)
Pozdrawiam wszystkich!
Sam turniej jak i racowisko w wykonaniu kibiców GKSu po prostu klasa ,a już w przyszłą sobotę jedziemy właśnie do wodzisławia biletów bardzo mało jak na zapotrzebowanie ,ale można spokojnie spodziewać nadkompletu! Liczymy na atrakcje :)
I jeszcze w odpowiedzi dla kolegi mówiącego o polocie , nie raz wpadało wam się do barów , umawiało z wami na grzybobranie( wszystkie zakończone zwycięstwem Jastrzębian) , ganiało po waszym mieście , odkąd pamiętam Odra Wodzisław miała ten ból do Jastrzębia. My nienawidzimy was co dało się słyszeć na turnieju,a wy nas taka już jest kolej rzeczy! Jak chcesz odezwij się w wiadomości prywatnej to Ci mogę nieco przybliżyć w kwestii sytuacji do których się odwołałem,a to naprawdę niewiele z nich :)
Pozdrawiam wszystkich!
-
MosznaDoLna
Co z zatrzymanymi typami ze Śląska (głośna promocja) ?
Dziś powinni wyjść, Jaga pomaga za co szacunek.MosznaDoLna pisze:Co z zatrzymanymi typami ze Śląska (głośna promocja) ?
Brak dopingu na Pogoni spowodowany brakiem ambicji (tyle złapałem z transu) u piłkarzy, działaczy, czy jeszcze coś innego? Było coś ostatnio u nich?
-
obiektywnyFAN
jesli sie nie myle to chyba byly juz skrojone flagi klubowe w barwach Polski np. Legia750ml pisze:moim zdaniem to taka sama sytuacja jakby ktoś w Polsce jebnął flagę Poznań, Szczecin czy ŁKS Łódź Polska
-
arkadiomorelas
Wynikizico7 pisze:Brak dopingu na Pogoni spowodowany brakiem ambicji (tyle złapałem z transu) u piłkarzy, działaczy, czy jeszcze coś innego? Było coś ostatnio u nich?
Na pewno w Łodzi była kiedyś taka sytuacja bo barwy podobne z narodowymi ma ŁKS i Widzew ,zastanawiam się jak koleś kroi kolesia po wyjściu z meczu jednych albo drugich i okazuje się że to szalik Polski a nie rywala za miedzy :) taka rozkminka
-
Nieobeznany
Zapytaj Komendanta !MŁK pisze:http://www.gol24.pl/wideo/a/horodniany- ... ,11854908/ Co tu sie odwaliło ?
Krojenie zwykłych flag reprezentacyjnych jeżeli nie jest to 11 listopada itd to normalka, ekipa bierze taką flagę na wyjazd to po to by ją wywiesić więc musi się liczyć że może zostać skrojona. Ciekawy jestem czy ktoś by wywiesił potencjalnie skrojoną flagę Cracovii "Bóg wybacza..." albo Lechii "Bóg Honor Ojczyzna...." w klubowych barwach, takich flag jest więcej ale te akurat przychodzą mi do głowy.
W tych czasach jest ciężko komuś flagę wyrwać bo są pilnowane w klubach gdzieś koło komendy itp więc teraz najlepszym patentem by nie stracić flagi klubowej jest zrobienie flagi klubu w barwach narodowych i nikt jej nie ruszy.Tak więc ile ludzi to czyta tyle opinii jak to mówią jeden lubi białe a drugi czarne i żeby chu.. na chu... stawał to i tak do swej racji nikogo nie przekonasz .Tak samo jak z tymi walkami teraz na galach jedni tego chcą inni nie,jedni chcą las czy pole inni nie a jeszcze inni lata 90 bo nie ważne czy byłeś,piknikiem ,Jankiem,wyjazdowiczem ,chuliganem czy zwykłym zjadaczem chleba liczyłeś się z tym że możesz oberwać na wyjeździe teraz to chyba już poszło na prawdę w gangsterke i z piłką nie ma za dużo wspólnego
W kwestii relacji na linii Jastrzębie-Wodzisław nie chcę już zaśmiecać tematu bo można by było dyskutować i dyskutować, powiem tylko że w sobotę może być ciekawie bo Jastrzębie wybiera się do Wodzisławia w konkretnej liczbie, szkoda tylko że nie gramy z tą Odrą... Tak czy siak mam nadzieję ,że się pokażecie bo w końcu wjeżdżamy na wasz teren,a chodzą słuchy ,że w Wodzisławiu zaczyna panować Ruch :)
-
stary piknik
A Ty dalej nie napisałeś za kim jesteś, nie wstydz się chłopcze :)
Nie otrzymałem żadnej wiadomości na priv, a do tego co piszesz to osobiście w Jastrzębiu nigdy nie spotkałem się z kibicami Ruchu, może za czasów kumania się z Niebieskim Południem były kontakty z Żorami , Radlinem , chłopakami z Wodzisławami którzy kibicowali Ruchowi ,ale w samym Jastrzębiu zaufaj mi 100% GKS :) A co do Rowu na Borynii coś mi się obiło o uszy ,że na kopalni pracują... Tak widzę że zorientowany jesteś, również ciekawi mnie to za jakim klubem jesteś :)
Z flagi ACAB z herbem ŁKSu Łomża, odpruliśmy herb i wyrzuciliśmy flagę na bieżnię w Łomży.Forca pisze:Kiedyś fajnie bodajże Jastrzębie po zdobyciu flagi Łomży zrobiło. Gdzie obrócili herb na zdobytej fladze pozostawiając resztę w odpowiedniej konfiguracji.
Pozdrawiam
Flaga to flaga, barw się broni.
Na pewno nie będzie deptana ani bezczeszczona z uwagi na barwy narodowe i odesłana na Węgry a tu tyle ..
Eksperci w kazdej dziedzinie..
Na pewno nie będzie deptana ani bezczeszczona z uwagi na barwy narodowe i odesłana na Węgry a tu tyle ..
Eksperci w kazdej dziedzinie..
-
PanTadeusz88
Pan Made in Sikorski żyje sobie pewnie na emigracji w tym Londynie i żyje w tym zakłamanym świecie, jakim przedstawiają mu niedobitki tej wodzisławskiej Odry
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RcfSjAEFCqI[/youtube]
Zrób sobie jeszcze trzy konta farmazoniarzu, chłopaki z sjz poznali osobiście pana Made im Sikorski w październiku także stul. Wygląda jakby komenda chciała wyciągnąć jakieś info z ostatnich wydarzeń ,lipa
Dokładnie tak było 10 lat temu, a tu od 3;39 - 3:56 zdjęcia z odbioru flagi.GJ1962 pisze:Z flagi ACAB z herbem ŁKSu Łomża, odpruliśmy herb i wyrzuciliśmy flagę na bieżnię w Łomży.Forca pisze:Kiedyś fajnie bodajże Jastrzębie po zdobyciu flagi Łomży zrobiło. Gdzie obrócili herb na zdobytej fladze pozostawiając resztę w odpowiedniej konfiguracji.
Pozdrawiam
https://www.youtube.com/watch?v=3Uy8TssfukI
No to o akcjach kibolskich. 2012-13 po meczu w Bielsku trafiacie nasze 3 fury. Końcówka 2013 nasz powrót z Głubczyc ina fantazji w 3 dychy atakujecie autokar i kilka fur. Pierwsze starcie macie plecy i drugi raz robicie podjazd ,znowu plecy. W międzyczasie kadra , w Londynie w metrze prujecie sie do pierwszej grupy wchodzącej przez bramki na metro ale nie wiedzieliście ze kilkanaście metrów dalej szła reszta ekipy i jyż nie jesteście tacy twardzi. Potem dzwonicie z żalem do Wodzia żeby ogarneli emigracje. Dzień po meczu z Niemcami gramy pierwszy mecz na Gosławiu po rocznym niebycie. Dobrze wiecie że cała ekipa wylàdowała na dołku we Frankfurcie i wbijajcie na mecz na pewniaka w 4 fury. Na wasze nieszczęście zdążyliśmy wrócić i wypierdalacie na wstecznym aż miło. Znowu wam propaganda nie wyszła. O ostatniej sobocie już pisałem a o październikowych derbach obiecaliśmy wam że nie będziemy pisać w necie bo do niczego nie doszło.
Za tydz gracie z mKP w Wodziu. Z wiadomych powodów nas tam nie będzie i tyle w temacie
Za tydz gracie z mKP w Wodziu. Z wiadomych powodów nas tam nie będzie i tyle w temacie
Panowie To są komentarze a nie priv GKS-Odra
-
Stanisław_Anioł
Daj spokój.
Jakiś powiew świeżości.
Polemika Ruch-Górnik czy Widzew-ŁKS stała się już nudna.
Dajmy wypowiedzieć się innym ;-)
Jakiś powiew świeżości.
Polemika Ruch-Górnik czy Widzew-ŁKS stała się już nudna.
Dajmy wypowiedzieć się innym ;-)
Pytanie z innej beczki. Lechia jedzie do Chorzowa czy zakaz :)?
-
magiczne_koty
Było już to pytanie, i była też odpowiedź. Zakaz.kamilox15 pisze:Pytanie z innej beczki. Lechia jedzie do Chorzowa czy zakaz :)?
-
WhyAlwaysMe
Ojj, tak bardzo Śląsk chciał, aby w Wiśle była wojna wewnętrzna (między kibicami) robiąc śmieszne transparenty o wiślakach z krwi i kości (nie wspominając, że kilka miesięcy później, cały stadion krzyczy WTSK). Teraz gdy na Wiśle jest DUŻO lepiej, u was jest DUŻO gorzej. Karma wraca :)
To jest przekaz dnia od rzecznika wsh?Teraz gdy na Wiśle jest DUŻO lepiej, u was jest DUŻO gorzej. Karma wraca :)
-
PanTadeusz88
Guti co ty za bajki opowiadasz, gdzie są te niedobitki, które trenują i unikają cały czas walki, Wodzisław cały popisany od 18 grudnia nic nie odmalowane, młode niebieskie południe systematycznie robi sobie wycieczki po Wodzisławiu i was upokarza, ile razy była juz propozycja, żeby spotkać się młodymi składami, dzień przed turniejem wasza ekipa bujajaca sie miała chyba pecha i koledzy z emigracji
-
napinko trwaj
Trafiacie pojedyncze osoby w tym jedną w bluzie. W momencie jak byliśmy zebrani omijacie nas szerokim łukiem i zawijacie do siebie. Gdzie trafiliście ekipę farmazoniarzu ??PanTadeusz88 pisze:Guti co ty za bajki opowiadasz, gdzie są te niedobitki, które trenują i unikają cały czas walki, Wodzisław cały popisany od 18 grudnia nic nie odmalowane, młode niebieskie południe systematycznie robi sobie wycieczki po Wodzisławiu i was upokarza, ile razy była juz propozycja, żeby spotkać się młodymi składami, dzień przed turniejem wasza ekipa bujajaca sie miała chyba pecha i koledzy z emigracji
-
PanTadeusz88
Jaką ekipę gdzie szerokim łukiem co ty piszesz gościu haha, jak wam do ryja się pluje to wy tą ślinę ze smakiem połykacie
Jak to było faktycznie z tą promocją w Biedrze bo nigdzie nie mogę się doczytać wersji Śląska :)
-
Rozkminiający
Podymiliscie już na necie.Teraz czas do książek.
Na meczu Śląska z Piastem odbędzie się protest kibiców. W pierwszej połowie meczu, nie będą wisiały flagi, a na gnieździe zostanie zorganizowany happening, związany z brakiem dopingu dla piłkarzy. Więcej informacji dostepne tutaj
-
MosznaDoLna
Protest w I połowie bo klub wydał jakiś tam komunikat. Ale w II połowie już będzie OK... Co to się dzieje z tym środowiskiem? KSG protest bo piłkarze słabo grali, SSW przeprasza że odpalili świece dymne itd. Widać, że gdzieś popełniono bład w "wychowaniu" następców skoro dochodzi do takich rzeczywen33 pisze:Na meczu Śląska z Piastem odbędzie się protest kibiców. W pierwszej połowie meczu, nie będą wisiały flagi, a na gnieździe zostanie zorganizowany happening, związany z brakiem dopingu dla piłkarzy. Więcej informacji dostepne tutaj
Bardziej bym sie, "przejmował" tym co dzieje się "u gòry" w sporej ilości ekip I wtedy poròwnywał z hasłem BHO,bo to jest dopiero jawna kpina.Promocje były zawsze,kradzieży nie popieram ale kto nie był gòwniarzem z pustymi kieszeniami dla ktòrego motywacją po części była impreza w autokarze? Gdy byłem szczylem to jarało mnie w wyjazdach m.in to że wpada się ekipą gdzie chce I robi co chce totalna wolność! A teraz ?Jedziesz na wyjazd masz zakaz tego tamtego, nie kupisz jednakowej koszulki jak reszta to wypad,jakieś listy imienne, zapisy ,ciulstwa gdzie tu miejsce na zabawę?
-
ZwischenwerkVIIIa
Kiedyś promocje były na porządku dziennym , kto twierdzi inaczej jest nastoletnim smarkiem . Pamiętam jak jechaliśmy kiedyś do Wodzisławia Śląskiego juma była praktycznie przy każdym postoju i większym zajezdzie, fakt faktem psy były kiedyś bardziej tolerncyjne .