krokiet_z_grzybami pisze:Jak to jest z tymi karnetami, skoro wykupione zostało już 3/4 stadionu, to rozumiem, że ktoś nie posiadający karnetu będzie miał małą pulę do zakupienia biletu? jeżeli założymy, że zostało wykupioych 12 tysi karnetów, ale połowa z tego nie będzie chodzić to z zasady już 6 tysi krzesełek minimum musi być wolne co mecz???
ps. a tak w ogole z tymi karnetami to niezła sciema idzie..., po c**** to dobijac, skoro po 1) wiele osób było takich, które kupily specjalnie po kilka karnetów aby nabijac rekord.., po 2) wiele było takich co kupiło tylko od tak aby wspomóc klub? mieszkajac jednoczesnie za granica (osobiscie znam typa co tak zrobił) i po 3 i przede wszystkim, pokupowali ludzie te karnety też tylko od tak, a jak rozmawiam np z ludzmi z pracy to mówią, że idą tylko na 1 mecz a potem wyjebane.. oczywiscie karnet zakupiony, z samego mojego zakładu 6 osób się wypowiedziąło, że kupiło i tylko jeden z nich chodzi normalnie na mecze (reszta na 1 spotkanie i dziekuje)
takze.. ja bym sie osobiscie tym w ogole nie jarał
ad.1.Sugerujesz ze ludzie kupowali po kilka karnetow po 175zl?Czy moze malolaci kupawali po pare sztuk za 100zl.?Zejdz na ziemie.Byly pewnie osoby ktore braly kilka sztuk emigranci itp.ale to jest znikomy procent calosci.
ad.2.Zmatwie Cie otoz sporo osob mi znanych starych Widzewiakow kiedys kiboli odkurzyla sie I po latach wraca na Pilsudskiego,byl cacek nie chodzili potem byly mecze na smsie,jak nie teraz to kiedy?
ad.3.Musza dobrze placic w tym Twoim zakladzie skoro ludzie kupuja tak drogie abonamenty a na mecze nie chodza:)
W Lodzi zawsze byla rywalizacja na liczby,frekfencje itp.teraz jak na tym polu wypadliscie blado umniejszacie Widzewiakom,jak bedzie zobaczymy czas pokaze,jedno jest pewne kibice Widzewa pokazali ze jest w Lodzi I ogolnie calym Widzewskim srodowisku ogromny potencjal mimo trudnych chwil jakie ostatnimi laty caly Widzew przezywal I ten kibicowki I pilkarski.